Név
Becenév Tomcab
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2015.05.06 02:45

Addig alszig alig amíg egyszer benéz valamit a gyorson oszt végleg elalszik vagy elaltat valakit.

Téma: Lacetti sedanosok "forradalma" !

Hozzáadva: 2014.04.29 16:48

Minden hülyeség amit nem te írsz.

Téma: Bbetyár rejtvényei

Hozzáadva: 2014.04.25 17:07

XII. Fogaskerekű u. ?

Téma: Bbetyár rejtvényei

Hozzáadva: 2014.04.14 22:39

I. Öntőház u.
Csúnya vége lesz ennek attól félek.
Ne haragudj,de egyszer azt írod,hogy Münchenben volt utána azt,hogy sokallták az összeget és nem utaztak,ezek után mit feltételezzek? Különben is nem rád mondtam,hogy valótlant állítasz hanem arra akivel telefonon beszéltél. Még egyszer hangsúlyozom nincs lehetősége jogilag visszavonni főleg a helyszínen a taxiengedély senkinek azért mert csak két órás munkaszerződése van,sőt még nem is fenyegetőzhet ilyen nemű cselekménnyel. Ezért kérlek szépen,hogy valótlan eltorzított mások által kitalált történetekkel ne borzold mások idegrendszerét amikor úgyis eléggé feszült a hangutat. Bulvárra nincs szükség. Köszönjük előre is.
Ettől függetlenül nem értek vele egyet.
"A NAV nem ismeri el ezt a tevékenységet kétórás bejelentéssel." A kétórás bejelentés nincs tevékenységre korlátozva!!! Jelenlegi jogszabályok alapján minden szakmai alkalmazásban lehetőség van rá.
Most akkor volt Münchenben vagy nem? Mit tett volna a NAV-os? Hagyjuk már az egészet!!! Van nekünk elég bajunk nem vagyunk kíváncsiak Háry János barátod mesedélutánjára.
Szia! Pontosan rátapintottál a lényegre. Azt kérdeztem volna,hogy milyen jogon veszik ki a taxist a forgalomból ha csak 2 órás bejelentésről szól a munkaszerződése. Én nem azt akartan ezzel mondani,hogy rendjén van hanem azt,hogy jogszerű