Hozzászólások száma: 35138
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2007.06.26. 09:10:37 / # 283596
Nagyon nem szeretnék ebbe a témába belefolyni,mert még a végén meg kell hívnom a 1016-ot vacsorára és hát mostanában nem megy a bolt így ez fájdalmasan éríntene. Na kérlek a 1016-on szombaton a Rió előtt volt.Volt rajta nyakkendő,PANTALLÓ,igaz az inge nem volt betűrve de erről írásos engedélye van a Garamszegitől. Megírjam én is ki vagyok??? Redda motor futárszolgálat 198-as Orient 21 futárszolgálat 95-ős JWT 001 sofőr PRTKL4 sofőr Rádió Taxi 125 Főtaxi XXXX. Na ennyit a kódokról.
piedone32 2007.06.26. 09:10:17 / # 283595
Nem vagyok hazudos,csak egyenes.Onnan tudtam hogy kivagy, mert előbb fujt a szél és csak utána esett. Örüljön a barátod hogy nem egy hetet kapott. Akkor a barátaidnak ezentul nem ajánlatos hogy higgyél,mert még nem látott senki nyakkendő nélkül a Riónál.Sőt mi több az 50-es is ott volt későbbiekben.De ha még mindig hitettlenkedsz akkor kérdezd meg a 35-öst, a 32-est.Talán majd nekük hinni fogsz hisz egymalomba őröltetek. Arra hogy én úri ember vagyok és te inkább erre nem reagálnál.Ebből te mit értesz? Na itt a témát lezárom mert nem én szorulok magyarázkodásra!
MCCCXCII 2007.06.26. 08:42:51 / # 283594
Van egy kérdésem? Mostanában többször előfordul, hogy egy leadott címre utólag valaki jelentkezik, hogy ennyi idő alatt ő is meg tudná "csinálni". Sőt neki jó lett volna csak elaludt. Igaz szűkítésnél 6-tal, 7-tel sem nyomott, de most már 5-tel is jó neki. Biztos felmérte, hogy a környéken nincsen senki, így bátram késhet is. Ami bosszantó, hogy ezek után meg is kapja a címet. Erről mi a véleményetek? A másik kérdésem. Vidékre (Etyekre) 40 perc alatt miért nem lehetne kijutni. Mert tegnap éppen ezt kifogásolta valaki. Egy javaslatom lenne. Ha valaki hasonló dolgokat kifogásol, és valóban elveszik a címet a nyertes kollégától, akkor a kifogást emlegető ebből a címből kimaradna, mert ez lenne az etikus, és nem az, hogy ő veszi fel a címet.

MCCCXCII 2007.06.26. 08:33:38 / # 283592
Régen lehetett kapni családi gyufásdobozt. Melyik számítot mércének?
MCCCXCII 2007.06.26. 08:31:30 / # 283591
Azt ne tedd, mert az állatok kínzását büntetik. Keress egy homo sapiens-t azért nem kapsz annyit.
nemkar 2007.06.26. 07:07:03 / # 283590
Neked is! Álmodj szépeket......Rólam.-:)))
indi50 2007.06.26. 06:12:06 / # 283576
Ha van kedved, holnap folytathatjuk, mentem aludni. Jó pihit mindenkinek!

indi50 2007.06.26. 06:08:22 / # 283588
Mérkőzésnek használják, mert azt is jelenti, ezt már írtam.Football match= labdarúgómérkőzés,így helyes. Itt a válasz, talán így már érthető: Játszunk egy meccset?=Do we play a match?
nemkar 2007.06.26. 05:55:16 / # 283587
Akkor azt mondd meg, hogy az angolok, miért használják a gyufa szót footbolmatch-ként? Játszanak a tűzzel?
indi50 2007.06.26. 05:37:53 / # 283586
Valóban van több jelentése a match szónak, de maradjunk annyiban, hogy gyufa.A matchbox az a gyufásdoboz.:) Ami Matchbox-od neked volt, meg nekem is, az valóban nagyobb volt mint egy gyufásdoboz.Amikor nálunk már lehetett kapni, akkor már nagyobb méretű volt a doboz és maga a kisautó is.
nemkar 2007.06.26. 05:26:32 / # 283585
Ezt szeretem benned.-:)) Te kis Révay..-:))) Nálunk, a magyarban is, van egy szónak több értelmezése. Szóval a match angolul gyufásdoboz. Kösz, megint tanultam vmt. Csendben azért megjegyezném, hogy anno, nekem minden matchboxom, nagyobb volt egy gyufásdoboznál. Én akkor nem is járhattam volna angol iskolába? Oda az etikettem. Brühhhühű... Mert Én még emlékszem, sőt kezemben is volt gyufásdoboz. A mai fiatalok szerintem elképzelni se tudják mi az. Nem is tudom, mikor láttam utóljára?
indi50 2007.06.26. 05:12:04 / # 283584
Valóban meccs, mérkőzés, de nem játék. A játék az play, vagy game. De ebben az esetben gyufásdobozról volt szó, ami történetesen onnan fakad, hogy az angol iskolákban csak gyufásdoboznál nem nagyobb játékot engedtek bevinni a gyerekeknek és innen van a kisautó neve, hogy matchbox.
nemkar 2007.06.26. 04:58:21 / # 283583
Na most egy világ omlott össze bennem. Akkor, mit jelent? Magyarul fonetiikusan, miért meccsnek ejtjük? Lsd sportokban. Pl. labdajátékok címszó alatt? Focimeccs, kosármeccs...stb?
indi50 2007.06.26. 04:42:29 / # 283582
A match pedig nem játék, de különben minden stimmel.:)
nemkar 2007.06.26. 04:28:06 / # 283580
Tényleg írhatnánk ketten egy Taxis könyvet. Te leírnád, Én meg stilizálnám.-:)))
Nevem senki 2007.06.26. 03:55:07 / # 283581
Nincs itt semmi komoly baj, csak nem szörnyülködni kell, hanem változtatni. Ez pont olyan cég mint a többi. Van itt ember ilyen is meg olyan is. Egy nagy tál ínycsiklandó, illatozó epret sem az egy szem fonnyadtabbról fogsz megítélni. Kipiszkálod a férgeset és jóízűen megeszed.
attus 2007.06.26. 03:43:29 / # 283579
Eddig sem szerettem volna főtaxis lenni, de ezek után?! Félreértés ne essék nem a kollégák miatt...
Nevem senki 2007.06.26. 03:29:56 / # 283578
Nemtudom ki itt a tájékozatlan? Én ebben a topicban többszörösen bemutatkoztam, de megteszem mégegyszer. A 1269-es kód van az autómon. Összességében lehetetlen válaszolni erre a szó és helyesírási hibaözönre, tehát megpróbálom mondatonként. >>Te meg vagy győződve arról hogy a 16-os nem viselt nyakkendőt?<< Igen, mert a barátomat ismerem és tudom, nem hazudna. Ez esetben viszont még ezt sem tartottam elegendőnek és még két embertől megkérdeztem akik aznap megfordultak a Riónál. Felelőtlenül senkiről nem mondanék ilyen súlyos véleményt! >>És most mit fogsz csinálni, falba rugsz? << Nem, csak levonom a tanulságot ebből az esetből és a jövőben pontosan tudni fogom, mit érnek az intézkedéseid. Ezzel az öntelt mondattal egyébként szerintem te rúgtál falba! >>Ugy látszik nem szetted meg magad a reptéren.<< >>alaptalanul ne vádaskodjunk ez az etikai szabályzatba is benne van ha nem tudnád!!! Pedig ezt neked tudni kellene!<< Kis hazudós! Mégiscsak tudtad ki vagyok:-)) Én nem vádaskodom alaptalanul, mert amit leírtam sajnos igaz. Te viszont személyeskedsz. >>És még valamit ha egyenes embernek érzed magad mért nem keresed meg személyesen az illetőt!<< Én nem bírálhatom a te intézkedésedet, ezt meg neked kellene tudni. Fel meg nem doblak, mert annyit nem ér az egész, hogy 51 éves fejjel kezdjek el jelentőlapokat írogatni, ha már eddig nem tettem. >>Ezt az egész vádaskodást remélem hogy olvasni fogja Garamszegi Miklós vezér igazgató úr is!!!!!!<< Én ezt nem remélném a helyedben. >>Én vagyok olyan úri ember << Erre inkább nem reagálnék! Összefoglalva csak megerősítettél mindabban amit már leírtam. Lett volna lehetőséged száraz lábbal kijönni ebből a dologból. Csak annyit kellett volna mondanod:Bocs', hibáztam vagy bocs'tévedtem és óriásit nőtél volna a szememben. Akkor jogos lenne a nicked, de így jobb lenne ha keresnél valami kisebb példaképet magadnak.
piedone32 2007.06.25. 23:32:53 / # 283575
Nem tudom hogy kiaz a Nevem senki, de lehet hogy tényleg egy senki!!!Te meg vagy győződve arról hogy a 16-os nem viselt nyakkendőt? Vagy csak azé beszélsz mert a barátodról van szó? Ha tudni akarod a 16-os kategóriája:A-kat. És most mit fogsz csinálni, falba rugsz? Másodszor ugy látom hogy te egy jol informálódott senki vagy!!!! Ha szükséged van rá átutalom neked a kedvezményemet. Ugy látszik nem szetted meg magad a reptéren.Bocs de ezt le kellett irnom nem hagyhattam ki!!! A harmadik alaptalanul ne vádaskodjunk ez az etikai szabályzatba is benne van ha nem tudnád!!! Pedig ezt neked tudni kellene!Amig te benem bizonyosodtál valamiről ne törj más felett pálcát!!!!És még valamit ha egyenes embernek érzed magad mért nem keresed meg személyesen az illetőt!És ez a leggusztustalanabb dolog hogy ezt csak igy merítek a véleményeteket leírni,kinyilvánítani!De hát mit várjunk egy SENKITŐL??????? Ő nem létezi! Ezt az egész vádaskodást remélem hogy olvasni fogja Garamszegi Miklós vezér igazgató úr is!!!!!! Lásd kivel van dolgod: Bemutakozom a 1016-os vagyok! Vagyis egyenlő PIEDONE! Én vagyok olyan úri ember hogy felfedtem kilétemet nem ugy mint te névtelenül!!!!! Te senki!!! Útóirat: nem ártana ha egy kicsit jobban tájékozodnál!
cbtaxi 2007.06.25. 21:53:25 / # 283536
"Az ő elmondása szerint ő sem tud tenni semmit." Ezt hogy érted????? A szabályzat,exrepteres ellenőrökre nem vonatkozik? Amúgy az utolsó mondatod,sajnos ül! :(

Oldalszám: 1757