Név TE
Becenév attus
Honlap www.viptaxiservice.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: CSENDES CÍMKIADÁS 2013!

Hozzáadva: 2014.02.02 00:19

Én csíplek Atti, de ez már nekem is sok(k)! URH-s címkiadással is úgy szívatnak -ha akarnak-, ahogy nem szégyellik, ehhez nem kell a néma. Egy a közepesnél csak kicsit nagyobb vállalkozó már nem lát fantáziát a taxiban, hidd el. Ha csak nem direkt akar vesztességet produkálni,úgy pénz mosásilag. Tomajerről meg...ne már wazze! :D

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2014.01.01 15:54

Ez jó! De lemaradt a szinte már-már üzemanyag termelő fogyasztás, és a soha nem kell rá költeni, de ha igen akkor is minden fillérekbe kerül! :) Vagy ez már a taxista-troll archetípusa, aki jelentősebb részben inkább a drosztokon, vagy még inkább a Nádor utca környékén leledzik és csak kisebb számban az internetes fórumokon?
Ja még valami: HB2Y! :)
Örülök, hogy ennyi idő után is egyre jár az agyunk! :)
Nyilván meg tesz az ember mindent a megoldásért -ha kell tárgyal egyedileg a reptérrel-, mert nem ezért fektetett a vállalkozásába nem kevés időt, energiát, és pénzt. Ettől még továbbra sem értem mi az összefüggés a taxiállomás és a behajtás között?
Nem igazán értem. Személygépkocsis személyszállító engedély csak országosban létezik. Ettől még nyilván a fuvarok nagy része budapesti címekkel érintett. Teljesen legális vállalkozás, teljesen hivatalos NKH által vizsgáztatott autókkal. Legalábbis nálam bizonyosan. Miért kellene a BKK-nál behajtási engedélyért kuncsorognom? A Semmelweis utcába bemehetek, de a reptérre nem? De a Budaörsi, Érdi, vagy Gödöllői taxis esetét sem értem? Érdekes...
Sziasztok! Akkor vegyük ezt át még egyszer! A Gödöllői, vagy a Budaörsi taxis, vagy a teljesen hivatalos személyszállító minibusz -nem taxi-, fizetni fog ha utast hoz-visz? Csak mert ezekhez a vállalkozásokhoz a BKK-nak momentán semmi köze nincsen, ezért nem valószínű, hogy hozzá fognak menni engedélyért.

Téma: próba

Hozzáadva: 2013.07.13 13:22