Név TE
Becenév attus
Honlap www.viptaxiservice.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: CSENDES CÍMKIADÁS 2013!

Hozzáadva: 2014.02.02 00:19

Én csíplek Atti, de ez már nekem is sok(k)! URH-s címkiadással is úgy szívatnak -ha akarnak-, ahogy nem szégyellik, ehhez nem kell a néma. Egy a közepesnél csak kicsit nagyobb vállalkozó már nem lát fantáziát a taxiban, hidd el. Ha csak nem direkt akar vesztességet produkálni,úgy pénz mosásilag. Tomajerről meg...ne már wazze! :D

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2014.01.01 15:54

Ez jó! De lemaradt a szinte már-már üzemanyag termelő fogyasztás, és a soha nem kell rá költeni, de ha igen akkor is minden fillérekbe kerül! :) Vagy ez már a taxista-troll archetípusa, aki jelentősebb részben inkább a drosztokon, vagy még inkább a Nádor utca környékén leledzik és csak kisebb számban az internetes fórumokon?
Ja még valami: HB2Y! :)
Örülök, hogy ennyi idő után is egyre jár az agyunk! :)
Nyilván meg tesz az ember mindent a megoldásért -ha kell tárgyal egyedileg a reptérrel-, mert nem ezért fektetett a vállalkozásába nem kevés időt, energiát, és pénzt. Ettől még továbbra sem értem mi az összefüggés a taxiállomás és a behajtás között?
Nem igazán értem. Személygépkocsis személyszállító engedély csak országosban létezik. Ettől még nyilván a fuvarok nagy része budapesti címekkel érintett. Teljesen legális vállalkozás, teljesen hivatalos NKH által vizsgáztatott autókkal. Legalábbis nálam bizonyosan. Miért kellene a BKK-nál behajtási engedélyért kuncsorognom? A Semmelweis utcába bemehetek, de a reptérre nem? De a Budaörsi, Érdi, vagy Gödöllői taxis esetét sem értem? Érdekes...
Sziasztok! Akkor vegyük ezt át még egyszer! A Gödöllői, vagy a Budaörsi taxis, vagy a teljesen hivatalos személyszállító minibusz -nem taxi-, fizetni fog ha utast hoz-visz? Csak mert ezekhez a vállalkozásokhoz a BKK-nak momentán semmi köze nincsen, ezért nem valószínű, hogy hozzá fognak menni engedélyért.

Téma: próba

Hozzáadva: 2013.07.13 13:22


Közösségi kapcsolatok

 
 
 
 
 
 
 

Dugófigyelő

2020.06.01.
www.utv.hu

Utoljára feltöltött képek

Linkcsere

4Dimenzió Fixshuttle
Taxi 314
Szentendre
Rókalyuk
Tokio 170
Rádió Taxi
Szeged
Új Taxi
Tatabánya
 
Eurotravel   TAXI 3000   
Sziget taxi TaxiCentrum
Pannon Volán
Taxi, Pécs
MB Vip Service
taxi.lap.hu