Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Rocktaxi 2011.10.03. 13:04:04 / # 245630
Szolgálati közlemény!!!!!!!!!!!!!!! Bruttó 770 Ft/cím
hiénakutya 2011.10.03. 12:47:44 / # 245629
Hát ööööö... Nem. :-D Abban értünk egyet, hogy a TGFSZ tartsa távol magát minden olyan tüntetéstől, amelynek legfőbb mondanivalója az "Orbán takarodj". Az Orbán név helyén bármi állhat.
baupexim1 2011.10.03. 10:43:49 / # 245628
és mogyoróval dobálja a tévé képcsövét:))

szálka 2011.10.03. 10:41:02 / # 245627
Te Bao! Neked már csak az olyan tüntető rokonszenves, aki egyik kezében lábszárcsonttal, a másikban benzines palackkal piknikezik a tévészékházban, miközben békésen csokit majszol?
iron 2011.10.03. 09:33:32 / # 245626
Te, ez neked indok??? Eccerű, ostoba állat vagy. direkt nincs smile.
Bao 2011.10.03. 06:22:04 / # 245625
Lószart mama, vagyis coffi! Most ballibek által felheccelt nyugdíjas többség ment ki, akiket hoztak vidékről is. A pofon neked kéne, még nagyobb mint 2010-ben, mert hihetetlenül arcátlan vagy, ami persze nem meglepő...
coffos 2011.10.03. 06:01:09 / # 245624
Megint ügyesen csavarod ki a dolgokat. Csak gondolkozz egy kicsit. A választók 2/3-át qrvára nem érdekli a politika, csak élni szeretnének. Most Ők mentek az utcára, meg is látszott a stíluson, nem volt semmi zűr vagy ilyesmi. Ha jól emléxem a 96-os eseményeket egy kissé átitatta a politikia, a logikád szerint ahhoz sem lett volna okos dolog csatlakozni.... Te ott voltál most a Kossuth téren ? Elég hiteles forrásból tudom, hogy volt ott mindenféle szimpatizáns, aki pusztán azért ment ki mert szimpatizált eme megmozdulás céljaival, és fidesz szavazó létére saját józan eszével jött rá hogy át lett dobva a palánkon szeretett pártja által. Felhozod itt a taxistüntetés dolgot. Majd lesel, amior kiadnak egy rendőrségi nyilatkozatot, hogy a demonstrációt nem engedélyezik, mert zavarja a közlekedést...akkor mit csinálsz ? Lezárod a hidakat ? Szeretett Vezéredtől fogod kapni a pofont....mondjuk rád is férne...
Nevem senki 2011.10.03. 01:52:59 / # 245623
Ezt már írtam egyszer, de sajna még most is aktuális: Kedvellek Bao, mert emlékeztetsz rá, milyen volt fiatalnak és hülyének lenni:-)
Bao 2011.10.02. 21:08:32 / # 245621
Bao 2011.10.02. 21:06:22 / # 245620
Vörös apó! Már megint fordítva ülsz a t34-esben? :) gy. diktátorotok akart rendőrhalált, hogy bevezethesse a szükségállapotot, hogy uralkodhasson rajtunk örökkön-örökké.
Bao 2011.10.02. 21:04:47 / # 245619
...nem felejti el azt az "illatot"...
Bao 2011.10.02. 21:04:12 / # 245618
Tehát tömören egyetértünk abban, hogy óvakodnia kéne a tgfsz-nek a szag-szervezetektől, mert azok bűzlenek a balosoktól. Márpedig a nép egyhamar nem felejti el azaz "illatot"... :)
nagyonkedves 2011.10.02. 20:19:45 / # 245617
Mondja meg már nekem valamelyik szakember, hogy az a korona, amelyik a parlamentben sínylődik az igazi vagy csak egy másolat?

hiénakutya 2011.10.02. 14:20:48 / # 245615
Mi az, hogy át vannak itatva politikával? Azt tudjuk, hogy mi a politika? Nálam a politika nem más, mint érdekek harca, érdekek érvényesítésére irányuló törekvés a közéletben. Na most, mit csinál egy szakszervezet, ha nem a munkavállalók érdekeket képviseli és nem a munkavállalók érdekeinek érvényesítésére törekszik? Sakkört szervez egy munkahelyen? Szerintem nem lehet meghúzni valami éles határt, hogy eddig tart a szakszervezet, és innentől ez már politika. Minden szakszervezeti tevékenység egyúttal politika is. A munkavállalók érdekeinek védelme, maga az egész szakszervezeti mozgalom hagyományosan balos sport, tehát azzal sem tudok mit kezdeni, hogy „mind ballibek szervezték”. Kik szervezték volna? De én pontosan értem, hogy mi a problémád, mert ugyanattól fázok én is. Csak fogalmazzuk meg pontosan! Amit egy szakszervezet nem engedhet meg magának –szerintem,- az pedig a következő: nem folyhat bele a pártpolitikába. Innentől viszont teljes köztünk az egyetértés a Clark Ádám tériek megítélésében. Abba belemászni hiba lenne. A Kossuth téri rendezvény számomra már nem ennyire egyértelmű, bár „Orbán takarodj!”-ból ott is volt bőven és vállalhatatlan figurák is felbukkantak. De, ha megnézzük a követeléseiket, akkor megállapíthatjuk, hogy azok bizony nagyon is vállalhatók: "- Követeljük az igazságos és méltányos közteherviselést! - Követeljük, hogy szüntessék be a visszamenőleges hatályú törvénykezést! - Követeljük, hogy a munka világában állítsák helyre a háromoldalú társadalmi párbeszéd intézményrendszerét! - Követeljük, hogy a munka törvénykönyvét kizárólag a szociális partnerekkel történt megegyezést követően módosítsák! - Követeljük, hogy állítsák helyre a korkedvezményes, a korengedményes és a szolgálati nyugdíjak alkotmányos védelmét! - Követeljük, hogy a nyugdíjrendszer változásai méltányos átmenetet biztosítsanak a munkavállalóknak, az új szabályok esetenként csak az újonnan munkába állókra, illetve szolgálati viszonyt létesítőkre vonatkozzanak! - Követeljük, hogy az új életpályamodelleket csak a szakszervezetekkel történt megállapodásokat követően vezessék be! - Követeljük a sztrájkjog visszaállítását! - Követeljük, hogy ne csorbítsák a szakszervezetek jogait!" Végigvehetjük pontonként, ha gondolod. Szerintem ezeket a célkitűzéseket támogatni lehet, sőt, érdemes is, de tüntetgetni most még csak a saját bajaink miatt kell és kizárólag azért, hogy megértessük a közvéleménnyel, hogy mi a hisztink oka. A forgalomlassítástól és útlezárástól meg pláne óva inteném magunkat, mert az egy kockázatos játék és könnyen visszafele sülhet el. Ráadásul nincs utána következő törvényes módszer ezért csak végső eszköz lehet. Szerintem a „mi” feladatunk most a közvélemény szimpátiájának elérése, ha ez lehetséges egyáltalán. Ezzel párhuzamosan folytatni kell a tárgyalásokat, és ha azok nem vezetnek az általunk várt eredményre, akkor lehet radikálisabb eszközökhöz nyúlni. Bár még akkor is érdemes lesz elgondolkodnunk azon, hogy a problémáinkat milyen százalékban okoztuk mi saját magunknak, és mi az, amit a kormánynak, vagy a városvezetésnek köszönhetünk. Könnyen lehet, hogy saját magunk ellen kellene tüntetnünk inkább...
Nevem senki 2011.10.02. 12:58:02 / # 245611
Tomajer, végtelen a te türelmed:-) Ezért jó, hogy soha nem találkozunk és beszélgetünk, mert leesne a fejem a sok bólogatástól:-), de azért megpróbálnálak feldühíteni egy kicsit ezek ellen a nemzetvédő idióták ellen, akik ezt a veszélyes bohócot éltetik. Komolyan nem értem, mi adhat felmentést szerintük, ennek a tetűnek. Szívesen meghallgatnám őket, ha mondjuk az apjukat verték volna véresre vascsövekkel, vagy mondjuk bao autóját robbantották volna fel a labdáikkal. Nem látják, hogy ezt nem egy eszme érdekében teszik, hanem a szadista vágyaik kiéléséhez keresnek eszmét, ami minden mindegy alapon még őket is elfogadja.
nagyonkedves 2011.10.02. 08:19:57 / # 245609
Na ebben teljesen igazad van! Egyelőre csak szakmailag kéne megmozdulnotok, közben szép lassan egyre többen lenni. Aztán majd... :D Csak diszkréten. :)))
Bao 2011.10.01. 23:01:22 / # 245608
Megint ügyesen csavarod ki a dolgokat. A vita onnan indult, hogy érdemes e csatlakozni a szakszervezeti tüntetésekhez? Szerintem nem, mert ezek a politikamentesnek mondott tüntetések teljesen át vannak itatva politikával és persze mind ballibek szervezték. Kell az a taxisoknak, hogy a balos csőcselékhez csatlakozzon? Jobbos körökben a mai napig, hogy gondolnak szerinted a taxisblokádra? Kell még rosszpont? A taxisok magukért tüntessenek, ne a kormány ellen! Sz.v.sz.
Bao 2011.10.01. 22:55:14 / # 245607

zajos tücsök 2011.10.01. 19:41:35 / # 245606
szanyi kapitányt hogy kipakolták,mikor föl akart szólalni:D Kivágták mint a macskát xarni:D Nem értette mivan (ha mikrofont lát,rögtön úgy érzi szólnia kell a néphez,mert rá kiváncsiak...miből érzi igy,...nem értem),de hogy ne égjen be,vonult tovább velük. Szánalmasak nagyon...
Bao 2011.10.01. 19:01:04 / # 245605
Már a csahos is disznózza a magyar kormányt (is) A Parlament előtti térre több mint 120 szakszervezet, illetve civil szervezet nevében hirdettek tiltakozó nagygyűlést, amely a végére teljesen átpolitizálódott. A bukott diktátor Kertész után szabadon a magyar kormányt disznózta le. Staudt meg hülyeségeket beszélt.

Oldalszám: 1785