Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
iron 2013.08.30. 00:39:39 / # 256695
Már csinálják...zártkörű vetítés lesz... A tojásaidon kívül, mit költöttél eddig???? :) Neked Tibi atyára van szűkséged...... :))))
iron 2013.08.30. 00:36:06 / # 256694
Tudtam, hogy félreérted :) "Mi" működtetünk.....világméretű.....
Bao 2013.08.29. 22:25:46 / # 256693
Lehetne vajon valahol keleten, egy hasonlóan modern "művet" csinálni mózesről és a többiekről, vajon lenne e nagy felháborodás? Költői kérdés... :)
Bao 2013.08.29. 22:24:26 / # 256692
Pedig meg kell szoknotok. :)
iron 2013.08.29. 19:21:19 / # 256691
Soha. ...és nem is akarjuk eldönteni....ezért müködik még mindig a kuruc.....( na, ezt fejtsd meg Barátom) :)
tomajer 2013.08.29. 17:50:58 / # 256690
Háát látod látod.... én se olvastam el amit betettél, mert minden hülyeségre nincs időm... de nem is írtam róla véleményt. De te viszont itt valamiről, amit nem láttál írsz... vagyis idehányod másét:-( Csak csendben jegyzem meg, nem Koppány érkezett trabin, hanem a regősök (Nagy Feró, és Varga Miki) IK 1983 -as rendszámmal.... (ha nem esne le: István a király 1983) jópofák voltak, és összekapcsolták ezt az előadást, az eredetivel. Sz'al, legalább nézd meg, mielőtt harsogod mások hülyeségét. ...olyan népnemzeti, hogy annál népnemzetibb akkor se lehetne, ha a Kerényi rendezi!!! Már aznap írtam, hogy pont azok vannak benne kiemelve, amiről itt zajos tücsök barátunk éppen regélt....
turul 2013.08.29. 16:59:17 / # 256687
"taxisok a színházban" ez jó :-)))))) Persze,csak nincs rá idő. Azért Koppány ne trabanton érkezzen. 23

Bao 2013.08.29. 16:08:14 / # 256689
Mikor látjátok már be végre, hogy nem a 0,5% "szdsz" szavazó hivatott eldönteni milyen legyen hazánk kulturális élete?
iron 2013.08.29. 15:50:01 / # 256688
Kedves Turul. ...most nem olvasom el, mert már a bayerzsótit olvastam. ..az egy egy igazi rohadt, beteg, uszító féreg!... ...próbáljátok megnézni úgy, hogy nem az Alföldi rendezte.... ...aztán próbáljátok meg felfogni, hogy a művészetben nem lehet politika.. ...aztán azt is meg kéne érteni, hogy az újságírás alapvetően semleges és azok, akik ezeket írják, azok bértolnokok! ...most, hogy tetszett vagy nem, azt meg nem is ebben a topicban kell kitárgyalni, hanem a "taxisok a színházban" nevűben...kérjük meg tomajert, hogy 2 fellépés közt nyisson ilyen művelődésies topicot...
666666 2013.08.29. 12:02:32 / # 256686
Ki van kőből? Talán az alfőldi? Á az nőből van.
krapek70 2013.08.28. 19:21:47 / # 256685
Ha jól látom nem vasból van hanem kőből:-)))
turul 2013.08.28. 17:14:38 / # 256684
Akikre felnéztünk. Akikre büszkék voltunk. Régen és most. Hosszú,de megéri elolvasni. No ezekkel a magyarsággyalázó, szentjeinket sárba tipró erőkkel nem lehet kibékülni soha! Akik csahos kutyaként nem létező jussukat követelnék a választásokon, miközben azt hazudják: rájuk áhítozik a magyarság! A SZENT KORONA BÖRTÖNBE ZÁRJA A MAGYAROKAT... ALFÖLDI SZERINT Szentesi Zöldi László - 2013. augusztus 22., csütörtök Álláspont Intézzük fel gyorsan Alföldi legújabb átiratát: bődületesen silány produkció. Érthetetlen módon nem az István, a királynő, de még csak nem is a posztmodern István, egy király címet kapta, hanem régi, kellemes emlékeink meggyalázásaként az István, a királyt. Na most, tegye fel a kezét, aki megérti a konfliktushelyzetet, az István és Koppány között feszülő ellentétet, ha nem ismeri az eredetit! Ugye, ugye: így jár az a rendező, aki Vidnyánszky Attila nyomasztó tehetségének kínzó kérdésével fekszik és kel, magát áldozatnak mutatja, fájdalmával telehaknizza a magyar sajtót – a végén már a cselekményre sem jut ideje, csak önmagára és hóbortos kényszerképzeteire. Hirdetés És most, ezen a ponton, eresszük el fájdalmasan Alföldi rendező kezét. Megígérjük, hogy jelen cikkünkben nem idézzük többé meg őt, sem rózsaszín ködét, hagyjuk a piszkos munkát másra, vannak itt sokkal komolyabb tanulságok. Sok világklasszis labdarúgó hagyja abba a csúcson, nem bohóckodik tovább kisebb csapatokban. Az ABBA együttes sem hajlandó újra összeállni, mert úgy akarnak megmaradni az emberek emlékezetében, ahogyan annak idején megszerették őket. Időben lelépni a színről: a legnagyobbak kiváltsága. Pénzért, hiúságból, ostobaságból részt venni ócska darabokban, társtettesnek szegődni politikai üzengetésekhez, lelkiismereti alkut kötni önmagunkkal – nem művészhez illő magatartás. Udvaros Dorottya és Blaskó Péter, hogy csak két jeles színművészünket nevesítsük a mostani produkcióból, látványosan lerombolja az életművét, amikor a botránydarabhoz a nevét adja. Mert mit gondoljon a néző, ha nem azt, hogy ők is börtönnek látják a hazájukat? Hogy az egyház lényege a kegyetlenség, hogy nácik korzóznak mindenfelé, hogy tahó magyarok hordanak bocskait? Udvaros és Blaskó… Ők vérbeli színművészek, és mégsem tudtak nemet mondani. Nagy Feró és Varga Miklós. Két félisten a múltból. S bizony, az a múlt már annyira távoli, hogy talán maguk sem tudják, milyen érzés, ha ők fújják a passzátszelet. Ezúttal egyfajta önalázásba torkollik a jelenet: amikor az ember önmaga paródiájaként előtántorog egy Trabantból, és ezért gázsit is kap, akkor tényleg ideje nyugdíjba vonulni. A Beatrice zenekar, a nonkonformizmus hajdani zászlóshajója már a távoli múlt. Nagy Feró ma azoktól kapja a sarzsiját, akik ellen meghirdette igéit 1979-ben, és a „tehetségkutatás” után újabb szócikket fogalmaz magáról a celebidiotizmus szótárában. A végére hagytam az István, a király szerzőpárosát. Talán meglepő, de voltaképpen Bródy János az egyetlen pozitív szereplő ebben a történetben. Ő ugyanis – ellentétben a kifakult sztárokkal – pontosan ott áll, ahol 1990-ben. Akkor SZDSZ-nek hívták a klubot, ma nincs nevük, de ahogyan annak idején Tini koncerten is kitűzte magára a pártlogót, ma sem tagadja meg a politikai ízlését – és komolyan mondom, ezért elismerés illeti. Szörényi Levente azonban már más tészta. Ha valaki képes elmagyarázni, hogy az az ember, aki a Pilisben táltos­telepek után szimatol, ugyanaz, mint aki most magyargyalázáshoz és nemzeti szimbólumaink megcsúfolásához adja a nevét, isten bizony, kap tőlem egy Illés-bakelitet. Szörényi Levente talán erőszakos és anyagias környezete nyomására, talán belső zavarodottságában, talán egyszerű jellemgyengeségből szépen, komótosan szembeköpte saját magát. Nem a politikai táborok közötti szambázás, még csak nem is önmagának ellentmondó nyilatkozatai, hanem a nagyság látványos hiánya a legfájdalmasabb újdonsült személyiségében. Az még rendben van, hogy produkciós irodájával állandóan újabb rétegeket hánt le az István, a királyról (ez logikus is, hiszen újabb keletű zeneműveiből egy füttyszónyi sem maradt meg bennünk, az ember csak kínos diszharmóniára és önismétlésekre emlékszik), ehhez joga van, végül is ő a szerző. Nagyobb baj, hogy az eredeti felálláshoz képest, amelyben mégis csak klasszisok tolongtak Sebestyén Mártától Vikidál Gyuláig, mára eljutottunk szegény Feke Pálig és a gázoló Buciig. A régi Szörényi Levente valaha csípős dallal válaszolt volna a pénzhatalomnak, a mostani talán a kérdés feltevéséig sem jut el, lehajtott fejjel a kasszához járul, és félénken százalékot kér magának. Végezetül szeretettel gratulálunk mindazoknak, beleértve a polgári Magyarország hivatalosságait Budapesttől Szegedig, akik finanszírozták és beengedték a Dóm térre ezt a produkciót. Mint hallom, hamarosan a fővárosban és talán máshol is láthatják majd a kíváncsiak, amint a Szent Korona börtönbe zárja a magyarokat, s megtapasztalhatják, hogy István-Orbán kegyetlen állat, aki náci tisztekkel kínoztatja a másként gondolkodókat. Azt hiszem, most pont erre van szükségünk. Szomorú és elgondolkodtató. 42

krapek70 2013.08.28. 13:02:42 / # 256683

turul 2013.08.25. 13:12:03 / # 256682
Az éjszaka leple alatt rongálták meg a kiskunfélegyházi Wass Albert-szobrot. A libsi patkányok még egy mozdulatlan szobortól is félnek. További részletek: http://kuruc.info/r/26/116794/#ixzz2cyhxVWcv 46

Bao 2013.08.21. 23:50:01 / # 256679
Szálka, Szálka! :) Kicsit leptél csak meg azzal, hogy nem hallottál erről, hiszen a témát már felhoztam korábban is, csak lehet elkerülte a figyelmed. Az már viszont nem okozott meglepetést, hogy a szokásos ballib gőggel, mely a fősodratú történelem dekadens, hazug világának majmolásától van, álltál a témához. a megfelelő korban simán el tudlak képzelni igazi vakhitű inkvizítornak, ki azért gyilkol, hogy mindenki azt higgye, hogy a föld banán alakú! :) Ez egy nem könnyű olvasmány, nem lehet letudni pár zavaros mondattal, magam is többször átrágtam már. Illig professzor szóba sem állna veled: "Illig nagyon pontosan adatol, létkérdésrol van szó. O elore is megmondta, késobb is minden vitapartnerének felhívta rá a figyelmét, hogy tényekre, tehát a személyeskedést hagyjuk ki a játékból.Ha tényekbol ennyit meg tud cáfolni, akkor szóba állok magával, ha nem, akkor ne is számítson válaszra. Nekünk is meg kellene már ezt tanulni, illetve pontosabban mi már gyakoroljuk jó régen ezt, – „övön aluli” dolgokra nem szabad reagálni. Fölbátorítjuk vele az illetot. " Még egy kicsit böngészd a kitalált 300 évet...
indi50 2013.08.21. 20:24:12 / # 256677
Neketem igen! De, ha el kell mondanom, hogy miért, akkor inkább hagyjuk.
turul 2013.08.21. 17:42:03 / # 256676
Nekem nem okozott megütközést. Neketek igen??? Jó fideszesként Kubatov is engedelmeskedett a zsidó parancsnak: bocsánatot kért Zuroff fajtájától Az FTC elnöksége sajnálatát fejezte ki mindazoknak, akikben "megütközést keltett" a televíziós közvetítésben is látható, a rendezvényre engedély nélkül behozott kiírás: "In memoriam Csatáry László". Zoom A Ferencvárosi Torna Club elnöksége szerint a hétvégi FTC-MTK labdarúgó mérkőzésen "politikai provokáció történt", amellyel "a nézők egy maroknyi csoportja megsértette a Ferencvárosi Torna Club 114 éves szellemiségét, és minden jóérzésű szurkolótársunkat" - írja az egyesület elnöksége az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében. A testület rendkívüli ülése után kiadott közleményben az elnökség sajnálatát fejezte ki mindazoknak, akikben "megütközést keltett" a televíziós közvetítésben is látható, "a rendezvényre engedély nélkül behozott kiírás". További részletek: http://kuruc.info/r/2/116647/#ixzz2ccOi0Isf 92

szálka 2013.08.21. 14:46:09 / # 256675
nemzettség--nemzetség Pardon!
szálka 2013.08.21. 14:41:00 / # 256674
Jaj-jaj Bao! Mindig találsz egy őrültet? :-) Matematikai alapon azt is kiszámíthatjuk, hogy te sem vagy, és én sem. És ahogy olvashattam: télen nem lehet átkelni az Alpokon. Hadsereggel főleg nem. Ez faktum...és készen van az érvrendszer. :-) Bao! Azt ismerhetjük, hogy a Rómába vezető zarándokút átvezetett Magyarországon az Alpok elkerülésével. István segítette a zarándokokat, és épült is valami plébánia a római Szent-Péter bazilika mellett. Valamikor a XVIII. században bontották le, de az oszlopai állítólag most is láthatók. Amire a zarándokok képesek, arra egy hadsereg is...szerintem. :-) Vagy itt a másik, egy korábbi linked. "Őseink világképe még leginkább a kínaival rokonítható, ahol szintén vannak "felsőbb erők", de személyes istenek nincsenek" Hát, legalább egy paszományos díszmagyar Bao legyen tisztába vele, hogy az ősei igenis istenként tisztelték a hitük szerint állati formát öltött elhunyt őseit. Árpádék nem a turulként tisztelt sólyom utódjainak hitték magukat? He? Nesze neked turul-nemzettség! :-D
szálka 2013.08.21. 12:36:31 / # 256673
Nem tudom honnan vetted ezt a 10 éves kort, de látom tomajer is fennakadt ezen. Az akkori szóhasználat szerint simán hívhatták gyerekkirálynak, de tudni kell, hogy a korabeli felfogás szerint a gyerekkor 14. a serdülőkor 28. évig tartott.
Oldalszám: 1785