Hozzászólások száma: 35406
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1771
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bao 2020.01.16. 02:18:49 / # 350775
avatar
Te meg eltévesztetted a nicket! 😉
tomajer 2020.01.15. 20:27:16 / # 350774
Túltoltad, az agyösszehúzót :-P
Bao 2020.01.15. 09:13:10 / # 350773
avatar
Ezért a magyartalan zagyvaságért kár volt koptatnod a billentyűzetet.  Magyarnak nem voltál jó, a németek nem vesznek be, lehetsz náluk bevándorló... ügyes vagy!  
tudomis(kibic) 2020.01.14. 14:59:28 / # 350772
avatar
Hosszú ez mint a vonatfütty! Mi normális emberek csak linket teszünk ki. Amennyiben nem saját gondolat. Ha érdekel valakit, hát elolvassa... Végig! Ahol lakom 4 méteres hó volt éveken át. Megszokták. Most egy hónapja nem volt sem eső és hó is minimális. A ballibes CDU/CSU ballibsi ? kormány aggódik. Önkézzel korlátozzák az autógyártást, holott ebből él az ország. Pedig tudom, hogy ez a sok arab miatt van, akik ide menekültek a gyilkolás elől... Orbika és csapata csak a saját életére gondol, pedig jó keresztény aggódna az unokákért is. ) Miután tudjuk, hogy a taxisok fokozottan ki vannak téve a rossz nagyvárosi levegőnek, ezért már taxisidegennek is tartalak. Igen Téged személyesen! (Megint a pontnak magyarázom mi az a gömb. )
Bao 2020.01.13. 22:11:37 / # 350771
avatar

A balliberális politika kezében valóban pusztító fegyver a globális felmelegedés


A balliberális politika kezében valóban pusztító fegyver a globális felmelegedés


olitizálni nagyon sokféle módon lehet. Észérveket felsorakoztatva, a problémákra világosan rávilágítva és megoldást kínálva azokra. Vagy öncélúan, folyton bűnbakokat keresve, a saját háztájon tiszta szemmel látható ordenáré rendetlenségre fittyet sem hányva. A liberális politikai tömörülések mindig is erősek voltak ez utóbbiban, így hát valóságos mennyei ajándék számukra a jelenlegi klímahelyzet. Fotó: MTI/APFotó: MTI/AP

Ne hallgassuk el: a globális felmelegedés jeleit saját bőrünkön érzékeljük nap mint nap, nem véletlen hát, hogy több és több nemzeti politikában kerül a megoldandó problémák listájára az ügy. Csakhogy - mint oly sok más "népszerű" témával - a balliberális oldal ezzel a helyzettel is csúnyán visszaél.

A lángokba borított Amazonas, vagy most éppen a felperzselt Ausztrál kontinens számukra csak és kizárólag a felelőtlen és maradi konzervatív politikai vezetők nemtörődömségének az ékes példája, miközben eszük ágába sincs a dolgok mögé pillantani. Ha pedig mégis megteszik, az ott látottakról mélyen és hosszan hallgatnak.

Ausztráliában súlyos a helyzet. Az elmúlt napokban, hetekben több ezer ember otthona és közel egymilliárd állat semmisült meg a tűzvészben.

A tűzvészben, amit közel sem a globális felmelegedés okozott. A tűzvészben, amiért csakis az ember tehető felelőssé. A száraz tények - vigyázzunk, nehogy lángra lobbanjanak ezek is az elvékonyodott ózonréteg prizmája alatt - fikarcnyit sem érdeklik a globális klímahisztin szocializálódott 21. századi liberális társadalmat.


Pedig statisztikailag a világon pusztító tüzek csupán 6-15 százalékát okozzák természeti csapások.

Él az ausztráliai Victoria államban egy Liam Sheahan nevű figura, aki a saját háza körüli területen egy keskeny sávban kivágta az erdőt, és leégette az aljnövényzetet, hogy amikor a feltartózhatatlan lángtenger letépi láncait, meg tudja védeni családját. Sheahan úgy gondolta, a struccpolitikát folytató helyi önkormányzat helyett a saját kezébe veszi a sorsát.

Ki nem találnák, hogy reagált a partizán akcióra a zöld ködön át bámuló városvezetés: feljelentették a farmert, sőt, ezt még meg is fejelték egy 100.000 dolláros büntetéssel. Hogy a perköltségekről ne is beszéljünk. Amikor a tűzvész aztán tényleg lecsapott Ausztráliára, a környéken csak a megbírságolt klímaterroristának kikiáltott farmer háza maradt épségben. A tűz minden mást elpusztított. Négyen haltak meg és több mint 150 ház égett el.

A klímahiszti-kommandót persze ez sem fogja érdekelni, hiszen továbbra sem hajlandóak keresztül nézni a pokoli füstfelhőn. Mondjuk, ha tiszta lenne az égbolt, akkor sem látnának tovább az orruknál.
tomajer 2020.01.08. 20:26:29 / # 350770
Az a baj, hogy lassan, már agyösszehúzóval se tudom megfejteni miről is beszélsz?!? :-P
Bao 2020.01.08. 17:01:26 / # 350769
avatar
Nos, a válasz az, hogy az újdonsült haverotok, aki amolyan "jakabtordai" keverék jellemű, ugye ebben a gátlástalan hazudozás és alpáriság keverékét is értem, teljesen semmibe veszem.

Míg azért veled és tomajerrel, a két régi szdsz-es gazfickóval lehet hülyéskedni, hisz amolyan bohókás tgm-es elborultság van rajtatok.

Bár tomajer néha elővillantja közepes fokozatú szabadkőműves mivoltát...
szálka 2020.01.07. 20:31:56 / # 350768
avatar
A hallgatása egyben tökéletes válasz is a kérdésedre.    

anyahajókabinajtóhajtogató 2020.01.05. 01:53:40 / # 350767
avatar
Kerlek Bao mester, tanits meg ra, hogy hogyan legyek onkritikusabb, hisz te profi vagy ebben. 
Bao 2020.01.04. 23:01:15 / # 350766
avatar
Még szerencse, hogy e derék maradékjobbikossal ilyen egyetértésben kezdődik az új év.

Az már más kérdés, hogy semmi önkritika sincs, amolyan jakabpéteri tudattalansággal küzd ez a szörny, az új elvtársad.
tomajer 2020.01.04. 20:07:39 / # 350765
Igen.
anyahajókabinajtóhajtogató 2020.01.03. 17:32:21 / # 350764
avatar
Azért nyugtass meg, hogy Bao csak a cyber-térben ilyen értetlen és köpködő, komplexusos ember, a valóságban pedig teljesen normális....
tudomis(kibic) 2019.12.25. 11:04:31 / # 350757
avatar
Hogy a főnököd idézzem: Áldott békés Karácsonyt! (Ja nektek ez is fáj... )
Bao 2019.12.23. 21:10:37 / # 350756
avatar
Barátod neked a gréczy és a micsodája...Hazudsz, de azt legalább pont olyan rosszul csinálod, mint akikhez csapódtál.

anyahajókabinajtóhajtogató 2019.12.23. 19:00:29 / # 350755
avatar
Agyhalott barátom, a 350743-as hozzászólásodban linkeltél egy cikket, én ebből kifolyólag szereztem tudomást erről az egész dologról, csak utána olvastam el a régebbi kommenteket, és ott láttam meg, hogy donkióte megszólít. 

Szóval miben hazudtam te nethacos? Gondolod, hogy 0-24-ben a hallotaxi politikai rovatát nézem, és tisztában vagyok azzal, hogy hány napja téma Géczy farka itt?? 
tomajer 2019.12.23. 06:22:49 / # 350753
Én meg a szélmalomharcosnak segítettem megérteni a helyzetet, tehát a kör bezárult :-)
Bao 2019.12.22. 20:51:45 / # 350752
avatar
Miket hablatyol összevissza a jobbikosbol ballibbá lett, derék ajtó?

Tőlem értesültél elsőként mi?
Nyilván nem tűnt fel, hogy csupán Tomajer hasonló ferdítéseit, csacsiságait raktam rendbe egy nagyon helytálló cikkel.

Azaz már téma volt, amit nem én hoztam fel!
Pont olyan jellemtelen hazudozó vagy, mint akikhez csatlakoztál...

anyahajókabinajtóhajtogató 2019.12.22. 18:41:43 / # 350751
avatar
Miféle csapdába sétált bele Borkai? Ne röhögtess már, így is nagyon kínos a sztori, de neked sikerül tovább ásni a gödröt. Gondolom valaki még fegyvert is fogott Borkai tarkójához, hogy ezt csinálja végig Sőt, személyesen Gyurcsány tartotta oda a pisztolyt...

Akkor tehát szerinted: elmenni közpénzből egy luxus jachtra, és kurvákat döngetni (akik rejtélyes körülmények között EU-s támogatáshoz jutottak), miközben otthon vár az asszony, egy teljesen magas szintű morális világról árulkodik, szemben Géczyvel, aki (minden bizonnyal) a barátnőjének küldhetett privát fotót (amit sokmindenki más is megcsinál, nekem is voltak képeim az aktuális barátnőimről, biztos ők is morális gennyláda emberek voltak), ami kitudódott... 
Innen már be is fejezném a vitát, mert hatalmas értekrendbeli eltérés van köztünk, de van pár dolog, ami mellett nem tudok elmenni szó nélkül. 
Az állítólagos felvétel a fideszes képviselőről olyannyira állítólagos, hogy a mai napig megtalálod a neten az információt és a képeket az illetőről, mint a fidesz kispesti képviselője (illetve ma már nem tölt be tisztséget a fidelitasos ismerősöm elmondása alapján). Perverz kéjt maximum te érezhettél, amikor végig nézted, én biztos hogy nem, csak érdekességből tettem említést róla, bizonyítva, hogy az álkeresztény, álnemzeti fideszesek hogy ki vannak akadva a budaörsi csávón, de amikor az ő kutyájuk kölyke kerül szóba, akkor mélyen kussol mindegyik vérnarancs. Nem tudom, hogy mit értesz "hozzám hasonló ..k" embereken, de talán pont ez lehetne bizonyíték neked: a fideszes agymosottakon kívül mindenki leszarja a másik magánéletét, pont ezért nem csinált senki ügyet a kispesti fideszesből az ellenzék háza táján, az egy privát felvétel, ami ugyan rendkívül gusztustalan, de itt vége is a történetnek, mint ahogy a budaörsi csávó aktusa is "magánügy". Most is ki rúgózik Géczy képein? Hát persze, hogy az álkeresztény, álnemzeti fidesz. 

Egyébként fogalmam sincs, hogy mit értesz "fajtádbeli alatt", én europid, keresztény ember vagyok, úgy látszik te nem (gondolom te kipcsak vagy). Továbbá nem értem, hogy milyen mosdatásról meg hallgatásról beszélsz, bármily hihetetlen, én kampányidőszakon kívül nem foglalkozom politikával, nekem nem függ ettől az egzisztenciám, erről a Géczy ügyről is Bao-tól értesültem elsőként, 2 napja, itt a fórumon. 
Te most tulajdonképpen azt kéred rajtam számon, hogy miért nem kezdtem el hőbörögni, hogy Géczy azonnal monnyon le? Tudod mit? MONNYON LE!
Most megnyugodott a lelked? 
A kispesti meleg fideszes, a budaörsi független polgármester, és Géczy ügye fasorban sincs a Borkai üggyel, egész más a két eset volumene, de ezt neked hiába magyarázom, (gyanítom, hogy ha ez mind fordítva történt volna, azaz Borkai, Szathury lenne ellenzéki, Wittinghof és Géczy meg fideszes, akkor most mást fröcsögnél ide). 
De elárulok egy titkot: ha Orbánról kerülne elő egy kép, amin éppen a hímvesszője látszódik, Lévai Anikónak címezve, tudod mi lenne a reakcióm? Semmi. Magánügy. 
Azt persze tudom, hogy ha nem fideszes emberről fog előkerülni ilyen kép, te és Bao lesztek az elsők, akik habzó szájjal nekiállnak balhézni itt a fórumon, hogy "ezek a mocskos libsik már megint lapítanak meg mosdatnak". CSupán ennyi a különbség köztünk, semmi több. 

Azt továbbra sem győzöm hangsúlyozni, hogy semmi közöm sem a DK-hoz, sem az MSZP-hez, érvek híján még leírhatod 100-szor, hogy én az vagyok, hátha ezzel pluszpontokat szerzel a magadfajtáknál, a valóság úgy sem szokta érdekelni a fideszeseket, az elképzelt világodban meg akár még király is lehetsz, én igazán nem akarom elrontani az örömöd. 
donkihóte 2019.12.22. 06:25:58 / # 350748
avatar
Bingó! Hát ki másra gondolhattam volna, ha nem a nagyképernyős, diplomás taxisra? 
Azért annyi talán még neked is feltűnt te világ esze, hogy a két bukott politikus morális felfogása között micsoda szakadék tátong? Az egyik önszántából, saját elhatározásból, saját magáról készített és küldözgetett gyomorforgató fényképeket ( és most teljesen mindegy, hogy kinek és milyen célból ), míg a másik egy jól megszervezett csapdába sétált bele, egy olyan szituációban, amiről azért a férfiak többsége ábrándozott már. 
És amiért téged "hiányoltalak", annak rém egyszerű oka van. Pont te emlegetted perverz kéjjel többször is azt a rejszolós felvételt, ami állítólag egy fideszes képviselőről készült. A sztorinak sem az elő sem az utóélete nem ismert számomra, mindenesetre annyi bizonyos, hogy ha valódi lett volna, akkor a hozzád hasonló ...k nem szálltak volna le a témáról. Ezzel szemben amint fajtádbeliről kerülnek elő valódi, senki által nem cáfolt képek, te és a fajtádbeliek mélyen hallgattok, aztán persze mosdatjátok. Ez már a Győr vs Budaörs összevetésben is kiderült. 
A kérdéseidre a válaszom:  kétségem sincs afelől, hogy a Borkai ugyanolyan gané és korrupt, mint a politikusok csaknem 100 százaléka mindenütt a világon. De az is kétségtelen, hogy a mai napig nem került elő semmilyen bizonyíték egyetlen bűncselekményről sem, amit neki tulajdonítanak. Pedig egy ilyen bulin, ahol ilyen fesztelenül viselkedik, miután nem is sejti, hogy ő a főszereplő, nem gondolom, hogy pont a szippantást csinálná titkokban, szégyenlősen, félrevonulva. Legalább erről kellene valami, de nincs. Érdekes.

anyahajókabinajtóhajtogató 2019.12.21. 20:13:37 / # 350747
avatar
Nem tudom, hogy az "ajtó" alatt rám gondoltál-e, de ha igen, engedd meg, hogy ismételten megpróbálkozzak azzal, hogy egy kis fényt csiholjak ebbe a nagyon-nagyon mély és sötét verembe, néhány kérdés formájában:

-Gréczy (vagy ki a tököm) egy luxus jachton készítette a fotót, amit csúszó pénzekből finanszírozott?
-Gréczy prostituáltakkal készítette ezt a fotót, miközben egy mélymagyar és mélykeresztény párt katonája (egy olyan országban, ahol tilos a prostitúció)?
-Gréczy kijárt EU-s támogatást annak a hölgynek (vagy úrnak), akinek a képet küldte? 
-Nem láttam a fotót, de tán be volt drogozva Gréczy, miközben készítette a fotót? 

Szóval ezekre a kérdésekre próbálj válaszolni, és akkor talán egyensúly kerül az erőbe. (ja, és mintha Gréczy lemondott volna a mandátumáról, Borkai meg nem, de hát ezt már meg sem említem, mert már annak is örülök, ha az első 4 kérdésemre értelmesen válaszolsz)


Oldalszám: 1771