Hozzászólások száma: 34730
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1737
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bao 2018.10.15. 08:14:52 / # 349269
avatar

A Fidesz legyőzhető


Az "szdsz 3" is támogatta a jelöltet...

(tomajerék ünnepelnek)

A Fidesz legyőzhetőMomentum Mozgalom
Közlemény

Kiderült, a Fidesz propagandagépezete valós munkával, a választók tiszteletével és egy őszinte programmal legyőzhető!

„A mai választáson kiderült, a Fidesz propagandagépezete valós munkával, a választók tiszteletével és egy őszinte programmal legyőzhető! A Momentum által is támogatott Dr. László Győző, az Éljen Szombathely! jelöltje magabiztosan nyert a szombathelyi időközi választáson.

Ezúton is köszönjük mindazon választóknak, akik a szavazófülkében az élhető, modern, európai Szombathelyre szavaztak! Bízunk benne, hogy a szombathelyi időközi választás sokak számára bebizonyította, Van Remény!”

Bao 2018.10.11. 12:17:00 / # 349257
avatarA ballibek új reménysége...


alelölülő 2018.10.09. 02:51:35 / # 349251
Ja, tényleg.
Lmp-t akkor véletlenül cseszte szét.
Mat 2018.10.08. 23:03:58 / # 349250
avatar
Szerintem ha a Fidesz be akarna valakit építeni az LMP-be, akkor egy kevésbé feltűnő embert küldenek. Nem Schmidt Mária fiát. :D
alelölülő 2018.10.08. 14:06:32 / Módosítva / # 349249
Dolgozik az lmp-be telepített fideszspicli milliárdosgyerek.
Lmp-t már tönkrekúrta, most jobbikot szeretné.
Bao 2018.10.08. 09:21:57 / # 349248
avatar

Több jobbikos vezető közös EP-listát akar az LMP-vel


Lassan tomajeréké az egész jobbik...


tomajer 2018.10.02. 20:02:57 / # 349238
Bíró úr (elvtárs,) kérem ..  én ezt a cikket, csak azért tettem ide fel, hogy demonstráljam:  Ezek azok a vérlázító, uszító helyek, irományok, amiket már rég be kellett volna tiltani!
Mégiscsak felháborító, hogy veszik a bátorságot a köznyugalom megzavarására, és megpróbálják a lakosság, pártunkba és kormányunkba vetett bizalmát aláásni.
tomajer 2018.10.02. 19:58:55 / # 349237

A Fidesz mattolta magát is!

2018. október 02. - 07:12 Vélemény
 

Hatályba lépett a gyülekezési törvény módosítása október 1-től. A törvényi szöveg sok helyen azt sugallja, hogy vélhetően a Fidesznek a tüntetésektől, az elkeseredett vagy szélsőséges választóktól való rettegése szülte a jogszabályt. Csak a szakértelem hiányzott a terv megvalósításához.

A törvény szövege a Fidesz képviselőinek és híveinek is mattot adott.

2018. évi LV. törvény

2. § [A gyűlés fogalma]

(1) E törvény alkalmazása során gyűlés a legalább két személy részvételével közügyben való véleménynyilvánítás céljából tartott nyilvános összejövetel.

(2) A gyűlés nyilvános, ha ahhoz bárki szabadon csatlakozhat.

E rendelkezésből következően például:

 • A gyülekezési törvény hatálya alá tartozik tehát a képviselői irodaház előtt, vagy más közterületen, nyilvános helyen tartott politikai sajtótájékoztató, hisz a sajtótájékoztatót közügyekben való véleménynyilvánítás céljából tartják.
 • A gyülekezési törvény hatálya alá tartozik tehát a média (a közmédia is) riportereinek közterületen készített mindazon riportja, melyen közügyben való véleménynyilvánításra utaló kérdéseket tesznek fel a riportalanynak.
 • A gyülekezési törvény hatálya alá tartozik tehát egy sportcsarnok, iskola, kórház, stadion, stb. nyilvános átadása, hiszen az esemény közügy és a véleménynyilvánítás azzal valósul meg, hogy az átadással az elkészülés sikerét jelentik be nyilvánosan.
 • A gyülekezési törvény hatálya alá tartozik tehát a nyilvános önkormányzati  képviselő-testületi ülés is, hiszen azon közügyben való véleménynyilvánítás történik, a nyilvános üléshez pedig bárki csatlakozhat.
 • A gyülekezési törvény hatálya alá tartozik tehát a közügyekkel is foglalkozó civilszervezetek közgyűlése, tekintve, hogy a közgyűlésük nyilvános, csak az alapszabályban és a jogszabályban meghatározott esetekben tarthatnak zárt ülést.
 • A gyülekezési törvény hatálya alá tartozik tehát a nyilvános helyen tartott lakógyűlés, hiszen a lakók közügyekben való véleménynyilvánítás céljából tartják.
 • A gyülekezési törvény hatálya alá tartozik tehát a közügyekkel kapcsolatosan indított polgári és büntetőperek nyilvános tárgyalása, hiszen a bíró és a per résztvevői a per tárgyát képező közügyekben véleményt nyilvánítanak.
 • A gyülekezési törvény hatálya alá tartozik tehát az a templomi összejövetel, mise, ahol az egyház képviselője közügyekkel kapcsolatos véleményt fogalmaz meg (ide sorolva a választáskori voksolás mikéntjét is), tekintve, hogy a templom mindenki számára nyitva álló hely, vagyis nyilvános helynek minősül.
 • A gyülekezési törvény hatálya alá tartozik tehát a szórakozóhelyen, kocsmában (vagyis nyilvános helyen) tartott olyan találkozó, amelyen a baráti beszélgetés kiterjed közügyekre és az azokra való véleménynyilvánításra.
 • A gyülekezési törvény hatálya alá tartozik tehát a bevásárló központok pénztárai előtt sorban álló emberek beszélgetése és véleménynyilvánítása is, amennyiben a beszélgetés és véleménynyilvánítás közügyet is érint.
 • A gyülekezési törvény hatálya alá tartozik tehát a gyermekeikre váró szülők, a rendelő intézetben vagy az előtt várakozó betegek, a könyvtárban vagy a könyvtár előtt várakozó állampolgárok beszélgetése, amennyiben a beszélgetés során közügyek is szóba kerülnek (pl. az iskola, kórház állapota, az oktatás, ellátás minősége, stb.) és a beszélgetés során véleményt is nyilvánítanak.

És még hosszan lehetne folytatni a sort a mindennapok azon élethelyzeteivel, melyekre közvetlenül kihat ez a meggondolatlan rettegés szülte fércmunka.

Ráadásul, ha a példákban felsoroltak közterületen történnek, akkor a gyűlést a megtartást megelőzően legalább 3 hónappal be kell jelenteni a területileg illetékes rendőrkapitányságnak, aki a gyűlés megtartását engedélyezi, vagy elutasítja.

Képzeljék el, hogy egy rendkívüli zivatar által okozott kár miatt az adott közterületre kivonuló képviselő testületi tagok 3 hónappal korábban bejelentik a rendőrségnek, hogy legalább ketten az adott közterületen a majd három hónap múlva bekövetkező zivatar által okozott károk miatt összegyűlnek és az okozott károkról véleményt nyilvánítanak, kérve a gyűlés megtartásának engedélyezését.

Vagy képzeljék el azt, hogy a tömegközlekedési járműre várva legalább két állampolgár kitárgyal egy közügyet, vagy olyan ügyet, esetet, eseményt, melyet a kormánypropaganda a közügyek szintjére emelt a hirdetéseivel, kommunikációjával (pl. Sargentini jelentés, migráns propaganda, stb.) és a rendőrség a 2018. évi LV. törvény 18. § (1) bekezdés d) pontjára hivatkozással a 19. § (1) bekezdés felhatalmazása alapján arra szólítja fel a megállóban beszélgető állampolgárokat, hogy a megállót hagyják el és azok a felszólításnak kötelesek eleget tenni. Persze igaz ez pl. abban az esetben is, ha a gyerek iskoláztatásának költségei, a magas ÁFA, vagy a köztévében futó Göbbelsi propaganda a beszélgetés témája.

A törvény szövegéből tehát az következik, ha a Fidesz szavazói, képviselői egy jó ízűt akarnak Sorosozni, Brüsszelezni, hazaárulózni, migráncsozni, nyócévezni, stb., akkor ezt a számukra szívet melengető gyakorlati foglalkozást 3 hónappal korábban be kell jelenteniük és engedélyeztetniük kell a rendőrséggel. Ha ezt nem teszik meg, akkor a rendőrség feloszlathatja a sajtótájékoztatót, a buszmegállót, a kocsmai beszélgetést, vagy egyéb gyűlésüket és akár elő is állíthatja őket.

Akkor tisztelt Fidesz szavazók, most már ugye értik a Sargentini jelentés egyes pontjait?

tomajer 2018.10.02. 18:58:35 / # 349236
Egy gondolkodó  (nem tudom ki volt) valamikor az ötvenes évek elején, bánatosan megállapította, hogy "Csőcselékünk, csak egy van"
Mondá ő ezt azért, mert anno a nyilasok, hirtelen, kommunistává váltak.
Bővebben kifejtve, a feljelentgetős, jómagyar, aki a nyilas érában, zsidókat jelentett fel, akár a szomszédját is, akinek a gyereke pár éve még együtt játszott az övével, a szovjet megszállás után, hirtelen rájött, hogy a zsidó szomszédot ő nem is azért utálta, mert zsidó ...  és költözött az ő szebb, nagyobb, lakásába, hanem azért, mert tőkés volt a lelkem, hisz az övé volt a kisbolt a sarkon ....
Ezekből lett, a legvéresszájúbb kommunista, aki pár hasonszőrűvel egymást igazolva, hamarosan a partizánszövetség tagja is volt.
Erre is van egy klasszikus mondás  "kevesen voltunk, de milyen sokan maradtunk ..."
Zsidógyilkolászás után, ők lettek az ávó leghűségesebb gyilkosai.
Aztán jött 56. 
És láss csodát, ugyanők, civilben, meglincseltették, vagy agyonlövették, előző kollégáikat (csak tanú ne maradjon)  biztos ami biztos, nehogy azok érjenek oda hozzájuk előbb.
56 Nov. 4.-e után, hirtelen pufajkát húztak, és a dobtárassal felszerelkezve, elmentek megbosszulni, hős bajtársaikat.
Ugye mindehhez, mindig minden információ a rendelkezésükre állt, hisz ők "nagyidők tanúi"
Az unalmas, hatvanas hetvenes években, egyszerű, besúgóként, 3/3-asként, hangulatjelentőként újságok véresszájú levelezőiként, netán szerkesztőiként tengették napjaikat ...
De eljött a rendszerváltás ideje ...
Már megint az ő idejük ...  hirtelen, Mdf-esként, Miépesként, Jobbikosként, és mostmár hithű Fideszesként látjuk őket viszont.
Újra lehet hörögni, acsarogni, megmondani ...   mostmár lassan feljelenteni, és gyilkolni is ....
Ők azok, akik névtelenül írnak ilyen cikkeket ....   akik, mint a szar a vízen, mindig a felszínen úsznak.

balagge 2018.10.02. 17:12:30 / # 349235
avatar

Gyűjtik a lóvét az uberszopó taxismocskoló indexes férgek a "sajtószabadságukért"! Na aztán adakozzatok bőkezűen kollégák! 🤣

Messerschmitt 2018.10.01. 23:21:52 / # 349234
avatar
Belerohadhatott volna az anyjába igazán.
Bao 2018.10.01. 19:46:34 / # 349233
avatar

Koldusmaffia


Koldusmaffia

Olyan jól menő üzletággá nőtte ki magát az ellenzéki tarhalás, hogy tényleg csak idő kérdése volt, mikor jelenik meg a területen egy komoly nagyvállalat és szorítja ki a kicsiket, teszi tönkre a függetleneket, zsebeli ki az amatőröket. Valahogy így kezdődött az ipari forradalom is…

A mérce.hu nevű kommunista kiáltvány, vagy Juhász Péter szigorúan érdektelenségi küszöb alatt tartott munkássága mától az amatőr kőfaragók és balettművészek világába tartozik, hiszen belépett a piacra a nagybetűs függetlenség, maga az Index is. A magányos tarhálás helyett megérkezett az ipari koldulás évtizede.

Bevezetés a koldulás módszertanába

A nehezebb, a kényelmetlenebb út a pénzszerzésre az, mikor valakit úgy megvert a sors, hogy kénytelen feladni minden önbecsülését, és a közösséghez fordul alamizsnáért. Ilyenkor az őszinteség elengedhetetlen, érdemes minél színesebben és átélhetőbben vázolni a nyomorúságot, ez nyitja ki a szíveket, egyúttal a pénztárcákat. A legnehezebb részen, tehát azon, hogy valaki emberi mivoltát feladva kéregessen az utcán, a szükség és a kényszer viszi át. Nincs más választás, ha életben akar maradni.

A könnyebb módozat amikor, nincs is igazán szükség alamizsnára, csak mivel a pénz olyan, mint a levegő, nem számít mennyi van belőle, csak legyen gecisok, a pimaszság vezet célra. Kell hozzá valami vicces, igazságot ugyan csak Sargentini-jelentésnyi mennyiségben tartalmazó, de mégis megfelelően pofátlan szöveg. Mint példának okáért a „légy oly bátyám, adj egy szál cigit, anyukám szívműtétjére kell!” szöveg többnyire eredményre vezet. A nagyvárosi, minden hülyeséget megértéssel fogadó közeg ilyenkor egy félmosoly kíséretében mindig ad egy kis cigit/aprót, elvégre mit számít pár forint, maga is valami marhaságra költötte volna csak el, mondjuk fenntartható bambuszszívószálra vagy Paprikakinga egyik önálló estjére.

Nagyvállalati profizmus

Az Index nevű agitációs propaganda vállalat a második módszert választotta, mivel roppant szerencsés helyzetben van. Pénzre ugyan nincs szüksége, bőven rendelkezésére áll minden, amiről a konkurensek álmodni se mernek, de a sok-sok magányos, öregecskedő, és kórosan elhízott femnáci Európában rengeteget dolgozott azon, hogy a magyari nyomorúságos rögvalóságról már mindenki tudjon mindent. Az elmúlt években hetente szűnt meg a sajtószabadság, a kormányzati elnyomás pedig akkorára nőtt, hogy talán Konok Péter szakállában is akad egy kicsi belőle poratkának álcázva. Maradt a viccesen pimasz, pofátlan duma, hogy ők annyira, de annyira szeretnének függetlenek maradni, és nyilván fejleszteni, még több izgalmas gasztróreceptet kikutatni a zacskós levesek közt, esetleg leleplezni valamit, ami fejléces papíron érkezik különböző hárombetűs szervektől, hogy nekiálltak ipari méretben tarhálni.

Persze nyugodtan tegyék, elvégre az egykulcsos adónak és a pezsgő gazdaságnak köszönhetően bőven van miből adakoznia a nagyvárosi középosztálynak, akik olvasóik jelentős részét adják. Pénzből van elég, adakozó kedvből áll rendelkezésre kevesebb mindig. Most, hogy az Index beindította a koldusmaffiát, a kicsik el lesznek zavarva az utcáról. Ők hoznak Bukarestből precízen nyomorékká tett gyereket, 120 évesnek látszó kora 30-as cigányasszonyt, süketnémát tökéletesen játszó, csak románul értő rokkantat. Vagyis ennek a médiabeli megfelelőit. És innentől a többi koldusnak lefőtt a kávé. A Mércének hónapjai vannak hátra, a Gólya presszó költözhet, Juhász Péter pedig vásárolhat hitelre Hollandiában. Ott még biztos maradt neki…

Már többet beszélnek róluk, mint bármelyik tarhálós akcióról az elmúlt évekből.

Reggel pár percre lekapcsolták magukat, ettől pedig a teljes haladó nyilvánosság idegállapotba került. Csak hogy átéljék, milyen lenne Index nélkül. (Én túléltem.) Gondolom egészen olyan, mint kávé nélkül ébredni, vagy arra menni hazafelé egy whiskeykóstolásról, hogy bezárt a kulináris élvezetek legmagasabb fokával csábító csirkés gyorskajálda. A profin megtervezett üzenet átment, a haladókák zaklatottságukban már az első pár órában annyit utaltak, amiért Juhász Péter napokig perselyezte végig mások tüntetéseit. Más ligában játszanak, na….

Az Index most nyírja ki éppen a (szinte) teljes ellenzéki sajtót. A 444 nyilván kivétel, ott csak egy embernél kell tarhálni, Gyurkabácsi pedig nem lesz földönfutó ennyi plusz kiadástól. Az azonnali.hu megmarad, őket eltartja Ungár, a HVG és a Népszava nyereséges a Népszabadság és a Magyar Nemzet késői végelgyengülésben történt elhalálozása következtében, a többitől meg kezdhetünk búcsúzkodni. Nem is akkora szar arcok ezek az indexesek? Majd beszéljék meg egymást között, mi biztos jól fogunk szórakozni.

***

De az is lehet, Földes Andrásért gyűjtenek, őt kell kiváltani a mesés Dzsádói-fensík titokzatos oázisainak egyik ragálykórházából, hogy újra küldhessen nekünk izgalmas riportokat a Földközi-tengeren hánykolódó grafikusokról és leendő finn válogatott focistákról.

Bátyó 2018.09.23. 18:01:16 / # 349216
avatar

Láttátok a Szargentínit.mikor jött az "eredményhírdetés"és levette a fülhallgatóját,ORGAZMUSA volt!!!

Bao 2018.09.20. 23:09:14 / Módosítva / # 349208
avatar
Demokratikus Koalíció Ötfalu - KertvárosMár a statisztákat is fotoshoppolják...

Bátyó 2018.09.20. 06:21:14 / # 349206
avatar

"Ez csak egy statiszta volt"!!!!

Bao 2018.09.19. 22:40:48 / # 349205
avatar
Úgy tűnik nem vetted figyelembe szar. koholmányának a cáfolatait. Valamint túl balelöl. ülsz, ha neked simán elfogadható... Az úgynevezett indexért meg sírjanak a ballibek és az uber imádók, vagy esetleg vegyék meg.
alelölülő 2018.09.19. 17:44:23 / # 349204
Meglátod, fogjuk még szeretni mi is!  :P
tomajer 2018.09.19. 16:26:10 / # 349203
Jóazúgy. Baó szereti a kommunizmust! :-)
alelölülő 2018.09.19. 13:31:03 / # 349202
Te biztos tudod, hogy ki mit szeretne. Annak a jelentésnek nagyobb része nem migrációról, hanem korrupcióról, sajtószabadságról meg hasonlókról szólt. Ezekre a vádakra válasz nem érkezett, csak migránsozás ezerrel.
Most épp indexet szántják be, ami sose volt jobboldali, de most az lesz.
alelölülő 2018.09.19. 13:28:55 / # 349201
Arra a tüntetésre szeretnék elmenni, ahol az elmúlt 30 év összes maffiakormánya ellen tüntetnek, beleértve fletóét is, vitykáét is.
Oldalszám: 1737