Név
Becenév Fotó
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Látod ez itt a baj leragadtál a buzizásnál és nem azt nézed ami mögötte van . Az egész kormányzás hazugságra épült és pont leszarják neked mennyi utasod van vagy lesz ! Azt is leszarják hogy esetleg nincsen munkád és miből fogod kifizetni a rezsi csökkenéssel árazott gáz villany stb . Egyébként az hogy Ráhelék és a többi selejt 1 taxi társaságot akarnának lehetőleg droidokkal érdekes módon ez sem tűnt fel erről is lehetne beszélgetni reggelig . Sajnos lefőtt a kávé és nem csak a vírus miatt !

Oda piszkít ahonnét eszik undorító egy emberi féreg ! Nagyon nagy a baj ahogyan hallom és egy szót nem szól most, nem ugrál mint anno sárgításnál nyalogatta a kormány oldalon lévő hímvesszőket . Most kellene menni és kiabálni hogy baj van de kussol és lapít mint szar a fűben metálos barom arcúja!
Tényeknél akarunk maradni akkor egy sima seggnyaló a rosszabbik fajtából mert a saját tányérjába is csinál ! Már régen kellett volna ugyan úgy fontoskodni a Tv ben is a könnyítéseken mert nagyon nagy a baj , mint a sárgításkor ja ez nincsen kiadva ukázban ?

Tőle semmilyen segítséget nem lehet várni pláne olyat amihez nem fűződik érdeke pont leszarja hogy döglik éhen a taxista .

Gondolom arra a Metálra gondoltál aki állandóan osztja az észt rádión keresztül és állandóan keveri a szart és máshová nyalizik hátha sikerül valamit elérnie . Én úgy hallottam hogy 6 ember választotta meg akiket oda rendeltek  Folyamatosan mondja a baromságait de nem viseli a taxisok érdekeit pedig kellene ha már megválasztatta magát ! Egy karonülő akinek fogalma sincsen a szakmáról.