Név
Becenév Fotó
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Vigyázzanak egymásra is a taxisok nehéz idők jönnek egyenlőre lefőtt a kávé . Óvatosan mindenki az egészség a legfontosabb !
Azért ez nem egészen így van ! Hasra ütésre nem vehetik el és ha mégis, megéri az ügyvédet felkeresni mert ez nagyon nem szabályos.

Lázonganak a reptéri szerződéses partner taxisok igaz a hír ?  Gazda meg nem akar kedvezményt adni tagdíjban ?  Igaz vagy hamis

Az eszem megáll ! Ezt hagyják a Nemzetközi repülőtéren ?

szeretlekmagyarorszag.hu

Erre csak azt tudom mondani hoppá  Jó lenne már ha kivetné magából a taxistársadalom ezeket a férgeket a felelőtlenül száguldó reptéri taxis szolgáltatókat azokat az alkalmazottakat akiknek nincsen erkölcsi bizonyítványuk , ezt a jogszabályból nem tudni miért kivették. Csak vállalkozóknak kell erkölcsi bizonyítvány ! Ezért is dolgozhat állítólag lábbilincsben egy reptéren szerződött taxistársaságnál a taxis . Tényleg igaz ez a hír ? Mert akkor itt nagyon nagy a baj ! Mi az hogy egy kocsival szolgáltatónak annak alkalmazottjának nem kell erkölcsi ? Normális mikor életekeért és vagyonokért felel nem kell erkölcsi ,kokainozva jogosítvány nélkül száguldozhat a amúgy is nagyon veszélyen bob pályán !?

Fura egy kurva világ !

Téma: Hármas brék

Hozzáadva: 2020.02.06 06:18

Téma: Hármas brék

Hozzáadva: 2020.02.06 06:16

Mb Elit főtaxihoz tartozó csinálta a halálos frontális ütközést a gyorson ?

Privátkopó

https://www.youtube.com/watch?v=a7v9zMsfCjk&fbclid=IwAR36GKJkvy83BzkkUOJvtx_PjU3ojm9yc59Ii1oqc1nB0QL_f0TCAQEiJQA

Az is roppant érdekes hogy a repülőtér ehhez asszisztál és mindent normálisnak lát . A nyilatkozó nőnek el mondhatná valaki hogy a bíróságon kell bizonyítani és nem a repülőtérnek vagy a biztonsági éjjeli őröknek ehhez semmi joguk és törvénysértést követnek el ezzel a bizonyítósdival !  Közterületen a biztonsági őr nem intézkedhet ! Tessék már elolvasni a jogszabályt és főleg betartani még ha nehezükre esik akkor is .Azzal kellene foglalkozniuk ami felháborító 2x ingyenes behajtás amiről parkolási számlát adnak hamisan mert nem parkolt senki  , mozgássérült parkolók helyre állítása 2A-B terminálon valamint a 2 B érkezés oldalon  fizető helyen lehessen szabályosan parkolni és ne a kölcsönzői autóknak adják bérbe nem kevés pénzért  ! Esetleg még azért körül lehetne nézni a szerződött partnereknél hogy minden szabályos és jogszerűen mennek a dolgok  ........

Közösségi kapcsolatok

 
 
 
 
 
 
 

Dugófigyelő

2020.06.04.
www.utv.hu

Utoljára feltöltött képek

Linkcsere

4Dimenzió Fixshuttle
Taxi 314
Szentendre
Rókalyuk
Tokio 170
Rádió Taxi
Szeged
Új Taxi
Tatabánya
 
Eurotravel   TAXI 3000   
Sziget taxi TaxiCentrum
Pannon Volán
Taxi, Pécs
MB Vip Service
taxi.lap.hu