Név
Becenév Fotó
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Vigyázzanak egymásra is a taxisok nehéz idők jönnek egyenlőre lefőtt a kávé . Óvatosan mindenki az egészség a legfontosabb !
Azért ez nem egészen így van ! Hasra ütésre nem vehetik el és ha mégis, megéri az ügyvédet felkeresni mert ez nagyon nem szabályos.

Lázonganak a reptéri szerződéses partner taxisok igaz a hír ?  Gazda meg nem akar kedvezményt adni tagdíjban ?  Igaz vagy hamis

Az eszem megáll ! Ezt hagyják a Nemzetközi repülőtéren ?

szeretlekmagyarorszag.hu

Erre csak azt tudom mondani hoppá  Jó lenne már ha kivetné magából a taxistársadalom ezeket a férgeket a felelőtlenül száguldó reptéri taxis szolgáltatókat azokat az alkalmazottakat akiknek nincsen erkölcsi bizonyítványuk , ezt a jogszabályból nem tudni miért kivették. Csak vállalkozóknak kell erkölcsi bizonyítvány ! Ezért is dolgozhat állítólag lábbilincsben egy reptéren szerződött taxistársaságnál a taxis . Tényleg igaz ez a hír ? Mert akkor itt nagyon nagy a baj ! Mi az hogy egy kocsival szolgáltatónak annak alkalmazottjának nem kell erkölcsi ? Normális mikor életekeért és vagyonokért felel nem kell erkölcsi ,kokainozva jogosítvány nélkül száguldozhat a amúgy is nagyon veszélyen bob pályán !?

Fura egy kurva világ !

Téma: Hármas brék

Hozzáadva: 2020.02.06 06:18

Téma: Hármas brék

Hozzáadva: 2020.02.06 06:16

Mb Elit főtaxihoz tartozó csinálta a halálos frontális ütközést a gyorson ?

Privátkopó

https://www.youtube.com/watch?v=a7v9zMsfCjk&fbclid=IwAR36GKJkvy83BzkkUOJvtx_PjU3ojm9yc59Ii1oqc1nB0QL_f0TCAQEiJQA

Az is roppant érdekes hogy a repülőtér ehhez asszisztál és mindent normálisnak lát . A nyilatkozó nőnek el mondhatná valaki hogy a bíróságon kell bizonyítani és nem a repülőtérnek vagy a biztonsági éjjeli őröknek ehhez semmi joguk és törvénysértést követnek el ezzel a bizonyítósdival !  Közterületen a biztonsági őr nem intézkedhet ! Tessék már elolvasni a jogszabályt és főleg betartani még ha nehezükre esik akkor is .Azzal kellene foglalkozniuk ami felháborító 2x ingyenes behajtás amiről parkolási számlát adnak hamisan mert nem parkolt senki  , mozgássérült parkolók helyre állítása 2A-B terminálon valamint a 2 B érkezés oldalon  fizető helyen lehessen szabályosan parkolni és ne a kölcsönzői autóknak adják bérbe nem kevés pénzért  ! Esetleg még azért körül lehetne nézni a szerződött partnereknél hogy minden szabályos és jogszerűen mennek a dolgok  ........