Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2007.06.22. 18:54:52 / # 182563
Azt kellene már végre megérteni, hogy nem a tagdíj magas! A tagdíj az annyi, amennyi. Ők mondják meg, hogy mennyiért is vállalják ezt a feladatot, hogy nekik mennyiért éri meg ezzel az egésszel foglalkozni. Ők – mármint a cégek – kínálnak valamit, amit te minden hónapban megveszel. Na, eddig ezzel nincs is baj, a problémák innen kezdődnek. Köszönhető a régi taxisoknak ez „kicsit” mára eltorzult. Már azt is beszabályozzák, hogy te mennyiért végezheted a munkád, hogy neked mi éri meg, azt is ők döntik el. Persze itt is lehetne még lépni, ezen változtatni, de mivel senki sem szeretne egyedül elvérezni, így marad az egymásra várás. Manapság már azt is a jelenlegi céged dönti el, hogy kivel és mikor vitázhatsz össze. Hiszen ha az utcán egy bunkót szájon vágsz, és az panaszt tesz, ne adja isten még a céged utasa is különben, akkor neked meszeltek. Vagyis már azt is beszabályozzák, hogy meg kell alázkodni…és TE fizetsz mindezért!!! Akkor mondd már el nekem, hogy kik a zsenik, és kik a barmok?
csogu 2007.06.22. 18:43:59 / # 182562
Miért, minek kellett volna lejönni-e? Ezt a kinyalásos dolgot meg nem magyarázom neked, hogy ezért én ez mellé le is teszek MUNKÁT,miközben a többi taxis viszi a melót, meg nem fárasztalak azzal, hogy elmagyarázzam, milyen érzés egy üres droszton állni 3 külföldivel és várni a szerencsés kollégát, aki majd betolja őket ahova kell. Nem magyarázom, mert szerintem értelmetlen. Ha neked, csak ez jön le, akkor sajnálom. Nekem meg csak az jön le, hogy hiába ágáltok a cégek ellen, hiába szidjátok az épp aktuális utáljunk már valakit a faszságunk miatt, ha mi magunk ilyen szellemileg silány termékek vagyunk és visszük a szart, de hogy ne legyek túl durva. A gazdaságilag nem rentábilis fuvarokat. Sőt, még ezek miatt kockáztatunk is. Anyagi javakat, életeket stb… Akkor mondd, minek kellett volna nekem lejönnie? Hogy hülye az, aki ilyen pályázatot bead? Nem kérlek, nem hülye, az az ember épp most a hétvégéjét tölti a családja körében. A hülyék mi vagyunk, akik kint szívunk ebben a melegben…és abban reménykedünk, hogy szerencsénk lesz. Ez az egész olyan mint anno Az 5 forintos sorsjegy volt. Rányomunk sok címre és abban reménykedünk hogy az egyik „kibontása után” ott lesz az, hogy : NYERT!!! Na,…
törölt felh. 2007.06.22. 17:25:49 / # 182560
Ne fényezd ennyire magad mert még a végén elkopsz... Lehet,hogy diszpi voltál és kirúgtak?

törölt felh. 2007.06.22. 17:22:18 / # 182559
Kedves Vajda miért vagy íly rosszindulatú? Sokat rugdalhattak életedben,hogy ilyen stílust vettél fel.Egy merő keserűség vagy. Tudunk segíteni valamiben?Szólj csak bátran,mi segítünk.

HáziPálesz 2007.06.22. 17:15:53 / # 182558
Vajda megfogalmazása egy kicsit éles, de lényegretörő. Sajnos ez így van. Össze vissza nyomkod mindenki, nem lehet tudni, hogy a diszi mikor engedi fel a gombot, és ez sok pénzünkbe kerül. A privát részt nem ismerem, és nem is akarom megismerni. Bár lehet hogy sokat vesztek:-))))

ujabbinfo 2007.06.22. 16:22:57 / # 182557
Neked is ez jött le, szomorú vagyok! Habár Te könnyebben mondod a magadét, mivel kinyaltad magadnak az egy negyed tagdíjat. Az én tagdíjam ettől a csillagos ég, mert a felvásárlók ilyen üzlet politikával élnek.
csogu 2007.06.22. 14:13:51 / # 182556
Kedves Vajda, nem éred az egész lényegét. Lassan a taxis ezekre a tarifákra nem gurul rá 6-8 km-et egy öblös férfihang szólítására. Nálatok már a tarifacsökkentésre készülnek. Csendes címkiadó rendszer, ugyan már, viccelsz??:-) 2008. Február. 22.-e Este 23 óra 44 perc. Megszólal az URH-ba egy kellemes női hang. - Van itt egy erős, aktív férfi? - Itt vagyok kedves. - Szia, mi a neved? - Ő ő khmmm…Jani, Jani vagyok. - Janika, ugye nem baj ha így szólítalak? - Ó, nem, persze hogy nem. - Janika, te egy nagy erős férfi vagy. - Hááát, szóval, ízé, nem olyan nagy… - Biztos nagy vagy Janika, hallom a hangodon. Janika, szeretnél jól járni? - Jajj, hááát he-he-he persze. - Janika, biztos vagyok benne, hogy derékmagasságban van egy nagy erős rúd a közeledben. - Őőőőőőőőő, hááát he-he-he-he van persze, erős is meg nagy is. - Na akkor azt tedd be egyesbe és menj XXXIII. Kerület Fakopács utca 9. Hídvégi néven, csekkes fuvar…Janika… Janika elindul és azon gondolkodik, hogy most itt vajon ki is szo***ott …:-))))))
csogu 2007.06.22. 13:40:41 / # 182555
Most hogy visszajöttem a Rádióhoz, olyan mintha hazaértem volna nagyszerű a barátságos családi légkör Hááát nem tudom Sziszka, de ha én hazaérnék és ilyen lenne itthon a családias légkör, akkor tuti abból hamar válás lenne:-)))
vajda 2007.06.22. 13:20:47 / # 182554
Egyébként ha a központban dolgozók közül szavazásra bocsátanák,Sziszkával való munkát akkor talán a statisztika is kimutatná, hogy NEM közénk VALÓ.Csak sajnos őket senki nem kérdezi.Sunyi és kollegáit hátba döfő,kibeszélő egyéniség!!! Egy ember miatt a többinek kell szenvedni. Fél órákra eltünik különböző kollegákkal míg a többi dolgozik.Utána kibeszéli őket melyiknek mekkora van. Úgyhogy csak óvatossan Uraim.................................................................................

vajda 2007.06.22. 13:07:00 / # 182553
Ez a forgalmazás a profitól messze van.Sokan belátták, hogy rossz döntés volt csőre rakni csak éppen senki nem vállalja fel.A tiszta érthető hangról csak annyit ,hogy halk kéjelgős és sejpes ez a 06-90-es telefonra való.
vajda 2007.06.22. 13:03:02 / # 182552
Ne fényezd ennyire magad mert még a végén elkopsz... Neked az a családias légkör, hogy utálnak???????Gondolkozz el, hogy mennyire felelsz meg mert ha munka van nem engednek a csöre. Ha már csövön vagy a protkódat köpd ki mert iszonyatossan sejpítesz.
vajda 2007.06.22. 12:59:30 / # 182551
Honna veszed,hogy olyan jó a csaj?????????? Téged is le sz...t?A látszat néha csal!Az a diszpécser a jó aki ha ömlés van, nem mehet a cső közelébe, ha meg nincs munka beültetik?Igy bárki lehetne diszpécser...
csogu 2007.06.22. 11:18:32 / # 182550
Amíg a taxis nyom ezekre a címekre, addig nem fog történni változás, addig ezek a címek eladhatók, van rá kereslet, vagyis, gazdaságilag megalapozott, hiszen ha nem az lenne, akkor nem lenne taxis aki elvinné. Mivel van, így jól gondolkodnak azok, akik ezeket az árakat kiajánlják.
ujabbinfo 2007.06.22. 11:04:01 / # 182549
A lényeg még mindig nem jött le, nyilván a mi kiváló cím felvásárlóink csak így tudnak nekünk munkát szerezni, bocsánat megvenni, ahogy ezt a számok is bizonyítják. Kérdem én senkit nem zavar az inkorrekt, a hatósági ár alatti kiajánlás, elindul egy olyan fajta verseny, ami világon sehol nem működik, nem működhet! Itt ebben, tisztességtelen játékban, ez a hat-nyolc felvásárló azt csinál amit akar, mi lesz akkor ha ezt a pályázatot megnyeri valaki 142.5.-tal, majd akit vittünk idáig 204.-tal, azonnal bejelentkezik, hogy ö miért nem 142.5.-t T. Felvásárlók ezen tetszetek gondolkozni, vagy ez is mindegy, majd emelünk a tagdíjon és a mi pénzünk akkor is meg lesz, biztos, hogy ez korrekt velünk szembe? Vissza térve az általad említett taxi társaságra, ők nem azért nem voltak ott mert ők nem ugyan ezt a trombitát fúják! Ők a legnagyobb felvásárlók, nézd csak meg a tagdíjukat, kauciójukat, a számok magukért beszélnek.
forest95 2007.06.21. 13:07:45 / # 182545
Helló Tom! Valóban a létszámmal van a legnagyobb gondunk! Sokan vagyunk!!!!!!!!!!! És az összetétel sem pont a legideálisabb! Én pl kimondottan élvezem, hogy az éjszaka egy adott szakaszában ( az a baj, hogy túl rövid szakaszában!) úgy tudok a címre menni, hogy a kedves már kint áll és várakozás nélkül lehet dolgozni. Na majd, ha ez egész éjszaka így lesz, akkor elmondhatjuk, hogy kezd javulni a helyzet. De addig bizony túl sokan vagyunk. A véleményem erről ismered. A többit meg majd legközelebb bent. Csaóka!
csogu 2007.06.21. 08:15:06 / # 182544
Na de pont a 173szoros Best Of-é hiányzik? Kivételesen ezért becsülöm őket:-)
csogu 2007.06.21. 08:13:39 / # 182543
Nem kell sírnod. A Rádió nem nyerheti meg a pályázatot ezekkel a magas árakkal, na meg ehhez az SZDSZ kapcsolatok kevésnek bizonyulnak, ide MSZP-s ismeretség kell. Pedig de megnéztem volna, amikor Baohoz beszáll egy kiemelten fontos személy, kezében egy csokor szegfűvel:-)))))
Apuka 2007.06.21. 08:09:31 / # 182542
más társaságé is hiányzik
Apuka 2007.06.21. 07:57:20 / # 182541
Megnéztem. Csak azt nem tudom, hogy most sírjak vagy nevessek?

Apuka 2007.06.21. 07:54:11 / # 182540
Most már kapisgálom! És még elöször azt hittem, hogy csak szórakozik a kolléga! Nna, gyorsan repesztek is a parlamentes oldalra mert még nem elég nagy a döbbenetem.
Oldalszám: 934