Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
forest95 2007.06.23. 14:29:34 / # 182587
Ricsi, neked tökéletesen igazad van. Azonban szeretném felhívni a figyelmedet egy apróságra. A kolléga személyétől elfüggetlenítve magunkat, mert ez bárkivel megtörténhet. Az arra jogosult emberek munka közben statáriumot alkalmaznak és rögtön ítélő bíróságként azonnal elmeszelnek bárkit, aki ilyen olyan indokkal az útjukba kerül. Ha ők ezt megtehetik, akkor én is azonnal és emberi hangú választ akarok (nem szeretnék, AKAROK) kapni. Miután a szóban forgó tiltás nem megváltható, tehát a statárium minden jegyét magán hordozza, és meghozatalában nem volt akadály az esetleges szolgáltatás miatti elfoglaltság, én is természetesnek vettem (volna), hogy normális választ kapjak. Nem úgy hívtam fel a Tamást, hogy mi a f....t képzelsz te k....g, miért tiltottad le a barátomat, hanem emberi hangon megkérdeztem, hogy miért kapot 3nap nem megválthatót és akövetkező kérdésem az lett volna, szintén emberi hangon, hogy, ha be tudja bizonyítani az igazát, ezért a 3 napért kap-e valamilyen kártérítést. (megjegyzem az emberi hangú választ is borítékoltam volna) A Tamásnak szíve joga továbbra is ezt a stílust gyakorolnia. Én csak arra szerettem volna a figyelmet felhívni, hogy mint vezető vagy igazgató nem biztos, hogy helyesen cselekszik, mert a megitélését ez nagyban befolyásolja. Részemről az ügy lezárva, a véleményemet elmondtam.
törölt felh. 2007.06.23. 14:16:53 / # 182586
Te ezzek szerint nem érted ő a 600.
forest95 2007.06.23. 14:07:54 / # 182585
T. Németh Tamás Igazgató Úr! Úgy gondolom nem teljesen érted azt amit írni akartam és figyelmetlenül is olvastál. Amikor éjszaka felhívtalak nem felelősségre akartalak vonni (hogy is tehetnék ilyet), nem a döntésedet akartam megkérdőjelezni (hogy is tehetnék ilyet), hanem egy egyszerű kérdésre szerettem volna egy-két szóban választ kapni. Végülis a választ meg is kaptam, de a tartalom és a vele párosuló hangnem némi kívánni valót hagy maga után. Mégcsak nem is indoklást akartam kapni a történtekre. Hansúlyozom, egy-két szóban, normális hangnemben egyszerű választ vártam. "Négyszemközt" megjegyezném, ha normális hangnemben mondtad volna, hogy most nem aktuális mert szolgáltatsz és nem azt mondtad volna, hogy azért lett letiltva, mert ta vagy a 600 és te ezt mondtad, akkor most nem beszélgetnénk itt a topikon. A stílus és a hangnem azonban nem mindegy. Mert még te sem engedheted meg magadnak, hogy lenézően, lekicsinylően és cinikusan beszélj olyan emberrel aki soha nem bántott meg téged. De, mint egy cég vezetőségi tagja, olyan emberrel sem beszélhetsz így, aki már belemászott egyszer kétszer a lelkivilágodba.
törölt felh. 2007.06.23. 13:54:22 / # 182581
Részemről csak annyit ő a 600 amit mond az úgy van ahogy van ha tetszik ha nem. Ha nem tetszik belehet fáradni a kakcióért. Ja csak persze ezt két hétel előtte jelezd.
csogu 2007.06.23. 12:50:05 / # 182580
Mondd, ha nincs igazam…:-)))
BUFI 2007.06.23. 12:45:24 / # 182578
Khmmm,khmmm.

csogu 2007.06.23. 12:39:47 / # 182579
Már hogyne lehetne mind a kettőjüknek igaza? Na jó, de csak azért, mert Wanekkal erős nyomás alá helyeztetek, kifejtem a véleményem:-) (köszi, jövök nektek egy kávéval:-D) forestnak szerintem abban van igaza, hogy választ vár egyik kollégájával szembeni intézkedés miértjeire. Ezt a kérdést a megfelelő személynek tette fel és jogosan várja el, mint a cég fizető nézője, hogy a kérdésére választ is kapjon. Amiben „hibázott”, és ebben van a Tamásnak igaza, hogy nem a megfelelő módon tette mindezt, és nem alkalmas időpontban. Amiben a Tamásnak érzésem szerint nincs emberileg igaza, hogy ő kifelé, részben a társai felé, nem tartozik elszámolási kötelezettséggel. Hiszen ő is kér a kollégáktól, akkor tessék ennek a kommunikációs csatornának kétirányúnak lennie. De csak ezért, mert különben valóban nem köteles egyesével minden taxisnak megindokolni a döntéseit. Ez most rosszul hangzik, tudom, de tényleg így van. Gondoljatok már bele milyen lenne, ha egy gyárban pl. az igazgató hoz egy döntést, mire a portás felkapja a telefont és számonkéri az intézkedés jogosságát. Oké, a taxizás ebből a szempontból is másabb. Itt mi fizetünk, na de szerintetek nekem a UPC igazgatója válaszolna, ha feltennék neki egy kérdést? Lehet, levélben, vagy a fogadóórájában az ő irodájában, de ha felhívnám, és számonkérném, akkor tuti rám tenné a telefont. Szóval forest érdeklődjön, a Tomi meg válaszoljon, de természetesen úgy, ahogy ő ezt leírta. A megfelelő helyen és a megfelelő időpontban történjen mindez. Egy komolyabb cégnél nem lehet az igazgatót éjszaka felhívni és számonkérni, ezt szerintem mindenki megértheti. Amennyiben a Rádiónál cégeset játszanak, különböző státuszokkal, akkor meg tessék betartani a „játék”szabályokat. De természetesen ez csak az én véleményem.
törölt felh. 2007.06.23. 12:39:35 / # 182577
Nem ismered a viccet? Az olaszliszkai csodarabbit felkeresi Kohn. Elmondja, hogy vitája van Grünnel, s a rabbit kéri, hogy tegyen igazságot köztük. Elmeséli az esetet. A rabbi szó nélkül végighallgatja, s azt mondja: - Neked van igazad! Kohn boldogan távozik. Ám félóra múlva megjelenik Grün is. Elmondja, hogy vitája támadt Kohnnal, kéri, hogy a rabbi mondja meg, melyiküknek van igaza. Eloadja az esetet. A rabbi türelmesen meghallgatja, s a végén azt mondja: - Neked van igazad! Grün is elégedetten távozik. Ám a bóher, aki mindezeknek fültanúja volt, nem állj a meg szó nélkül: - Rabelében, te Kohnnak is igazat adtál, Grünnek is igazat adtál, pedig két vitatkozó közül csak az egyiknek lehet igaza! A rabbi végigsimogatja hosszú szakállát, s azt mondja: - Tudod mit? Neked is igazad van!
killer 2007.06.23. 12:25:25 / # 182576
Nem lehet mind a kettőnek igaza.
csogu 2007.06.23. 12:20:38 / # 182575
Persze, csikard csak ki belőlem a szavakat:-)…de akkor is megállom, nem osztom az észt…pedig tudom, azt szeretik rendesen:-) Különben meg csak csenben megjegyzem: Mind a kettőnek igaza van!!! A Tamásnak is, és a forestnak is!...SZVSZ
törölt felh. 2007.06.23. 12:15:35 / # 182574
Nálad ez csak átmeneti állapot, nem tarthat soká. :-))
csogu 2007.06.23. 12:10:49 / # 182573
Erős vagyok és akkor is kibírom, hogy nem pofázok bele:-)

hattomi 2007.06.23. 11:41:43 / # 182572
Kedves Imre! A következőkről szeretnélek tájékoztatni; nekem beszámolási kötelezettségem csak és kizárólag a cégtulajdonos és a cégvezetők felé van, felelősségrevonásra, az intézkedésem megkérdőjelezésére Ők jogosultak. A döntésemet ill. etikás munkatársaim döntését konzultációs szinten megbeszéljük, megbeszélhetjük, az etikai bizottság tagjaival, akik ezért a fizetésüket, tiszteletdíjukat kapják. (A taxisok a szolgáltatás megvásárlásával párhuzamosan nem a cég ügyeinek az irányítását vásárolják meg). Kérlek, hogy ha az információim hiányosak és tegnap este még nem tudtam arról, hogy az etikai bizottság tagja vagy okvetlen tájékoztass, mert akkor a döntéseimet Neked is meg fogom indokolni. Azért "négyszemközt" szeretném megjegyezni, hogy udvariasan megkértelek, hogy a kérdéseidre, tiltakozásodra ne szombat éjszaka, miközben utast szállítok kelljen válaszolnom, hanem hivatalos irodai időben. Nagyon sajnálom, ha ez számodra nem volt egyértelmű. Hasonlóan én is minden jót kívánok Neked a hétvégére. 600
HáziPálesz 2007.06.23. 11:34:43 / # 182571
Sajnos nem ez az első ilyen.
Tupu 2007.06.23. 08:13:11 / # 182569
Tisztelt Kolléga! Hogy jössz te ahhoz, hogy megkérdezd ŐT? Hogy jössz te ahhoz, hogy választ kérj TŐLE? Egyáltalán, hogy mersz itt bármit is? Ez egyszerűen felháborító!!!! Hogy hova jutot ez a világ? Szégyen!!! Szégyen!!!
forest95 2007.06.23. 05:43:24 / # 182568
T. Németh Tamás Igazgató Úr! A tegnap éjszakai telefonos megnyilvánulásodra szeretnék reagálni. Megpróbáltam emberi módon egy kérdést feltenni, amire nem magyarázkodást vártam, csak a te nézőpontodból is szerettem volna megismerni a tényeket. Nem az érdekelt, hogy a kolléga tiltása jogos vagy jogtalan, egyszerűen csak a nézőpontod érdekelt. Ehhez képest kaptam egy rövid, de velős választ, mégpedig azt, hogy azért lett letiltva, mert te vagy a 600 és te ezt mondtad. Én úgy gondolom, hogy egy normális kérdésre normálisan kell válaszolni és még te Németh Tamás 600 sem engedheted meg magadnak ezt a lenéző, lekicsinylő, gúnyos és cinikus választ. Nem csak velem szemben, hanem senkivel szemben sem akinek a befizetett pénzéből kapod a fizetésed és akiket szolgálnod kellene. Elvárnánk a pénzünkért többek között a normális, emberhez méltó hangnemet tőled és mindenkitől akinek fizetünk. Ha te mégis úgy gondolod, hogy helyes ez ahogy cselekszel, akkor ezzel saját magadat, mint egyszerű taxist Németh Tamást, saját magadat, mint egy cég vezetőségi tagját, igazgatóját és végül, de nem utolsó sorban magát a céget is minősíted. Lehet, hogy nem a legokosabb dolog ezt itt leírni, de úgy gondolom, hogy, ha te ezt megengedhetted magadnak, akkor én is megengedhetem magamnak a nyilvánosságot. Teszem ezt minden ártó szándék nélkül, pusztán figyelem felkeltő szándékkal. Kívánok neked kellemes hétvégét, jó pihenést! Maradok tisztelettel: 095

törölt felh. 2007.06.22. 20:53:34 / # 182567
Te aztán tökös legény vagy!!! Alakítsd meg a sztárjk bizotságot. A jelszó lehetne: A CÉGEK MONDJANAK LE!!! A tankot majd én elkötöm.
csogu 2007.06.22. 20:06:33 / # 182566
Fizetni is hajlandó érte??? Még hitelbe is veri magát, a családját elhagyja, meghasonlik önmagával…na, ha akarja folytatni valaki, ám tegye, én rohanok ki tovább melózni...
A Sírköves 2007.06.22. 20:01:39 / # 182565
csogu 2007.06.22. 19:03:28 / # 182564
A taxizás taxisból és utasból áll. Minden más szolgáltatás eköré a tény köré épül. Ha holnaptól bezárna az összes cég, és nem lennének telefonok, akkor is lenne taxis, és lenne utas. MI NEM HALNÁNK ÉHEN!!! Na innen nézve a dolgot igen érdekes dolog, hogy felnőtt, érett férfiak…elnézést, természetesen a kolegínák is ideértendők. AZÉRT FIZETNEK HAVONTA TÖBB TÍZEZER FORINTOT, HOGY OLCSÓBBAN DOLGOZHASSANAK SOKKAL TÖBB KILOMÉTER MEGTÉTELÉVEL!!!! Nekem senki, érted, senki se degradálja a cégvezetőket, mert azok, akik ezt így meg tudták csinálni, egy ilyen helyzetet ki tudtak alakítani, azok minimum zsenik!!! Elhitették több ezer nagyon tökös, nagyon fasza felnőtt férfival, hogy nekik ez így jó…és ezt mi minden hónapban megerősítjük azzal, hogy megvesszük a szolgáltatásaikat és a mi pénzünkből alkalmazott központosoknak kedveskedünk, hogy a kegyeiket elnyerjük. Mondd meg, de komolyan, nem egy zseniális szélhámosság ez? Ez kb. olyan, mint a strici és a kurva viszonya. Minket a cégek védenek…szerinted akkor mi mik vagyunk?:-) Na, lenyugodtam:-)

Oldalszám: 934