Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2007.08.01. 13:10:49 / # 183489
1 a lényeg több tagdíjat tudjon tudjanak zsebre vágni a mi nyomorunkon.
hobbytaxis 2007.08.01. 13:01:15 / # 183488
Könnyedén humorizálsz mások nyomorán. Én csak azt nem értem, ha itt azt hirdeti a Pali, gondolom nem ingyen, fizet érte bőven nektek, hogy ha már nem viheti azt a rengeteg címet másik céghez, amit mi nem tudunk kiszolgálni, tehát ha ennyire bőviben vagyunk a melónak, akkor mi a fasznak kell levinni az árat. Ha nagy a kereslet, akkor emelni kell. Nem? Vagy mégsem annyira nagy a kerelet? Vagy ha igen, akkor a most olcsó tarifával utazni akaró tömegeket hogy a picsába fogjuk kiszolgálni? Nem értem én ezt. Meg azt se értem, hogy akkor az alkotmánybírósági beadvány minek kell a maximált tarifa miatt, ha egyáltalán készül ilyen. Milyen érvekkel akar a Pali hadakozni a főváros ellen, mikor leviszi a tarifát a saját cégénél? Én egyébként nagyon elégedett vagyok, nem okoz problémát a 184 forintos tarifa, már úgyis ezt kapta boldog-boldogtalan, kínai, vietnámi, nyugdíjas és kisdiák, tehát ez önmagában nem nagy újdonság, ettől lett rengeteg munkánk eddig is, amit nem tudunk kiszolgálni, ezért ide kell még hívni sok új kollégát. Szóval nem értek a nagyok dolgához, de szerintem 150, vagy 120 forintra kéne levinni a tarifát, mert akkor még több melónk lenne, amit persze szintén nem tunánk kiszolgálni, ezért még több taxist kéne ideédesgetni. De hát ki akar ide jönni? Ki?
szAsza 2007.08.01. 12:52:20 / # 183485
"Mi Rádiósok"????? "Igazán senki nem tiltakozott"!!!! antika, az utcát, akik hordják a kedvest, megkérdeztétek?
roby 2007.08.01. 12:42:58 / # 183479
Nézd meg góré ismeretségi körét/iwiw/és ne csodálkozz.Nyomorba dönteni és kizsákmányolni...De majd megdumálják neked és a többieknek,hogy ez nektek miért olyan jó.Mintha ismerös lenne ez a szöveg...

csogu 2007.08.01. 11:24:40 / # 183484
Na, majd én leírom neked, hogy mi is történt valójában, bár szerintem ezzel megint nem fogok osztatlan siker aratni:-) Helyszín III. kerület Kalászi 11. Pali irodája. Jelen vannak: A Vének tanácsa, Sámánok tanácsa, Óbudai vajákosok klubja…szóval mindenki, aki csodát képes tenni…plusz az etikai bizottság, igazgatók és tulajdonosok. - Gyerekek – kezdte a mondandóját a Pali – itt valamit lépni kell, de mit? - Szólhatnék? – kérdezte 3asbreak topiktárs. - Persze, hiszen ezért hívtunk meg – adták meg neki a szót. - Szerintem drágán szolgáltatnak a taxisok. Nézzétek meg, minden cégnél csak 2%-3% nem tudja befizetni a tagdíjat időben. Még a betegek, vakok és a süketek sem csúsznak 1 hétnél többet. Pali mesélte, hogy most kapott egy képeslapot az egyik taxistól Celdömörkszentgodháthartyánból. NYARALNI VAN! Kérdem miből? A mi pénzünkből, az utasok verítékesen megkuporgatott forintjaiból! Ekkor egy kéz emelkedett a magasba, szólásra emelkedve, hogy reagáljon a hallottakra. - Mondd – suttogta Pali, a hallottak miatt megtörve, mert nehezen emészti meg, hogy a taxisoknak még ennyi pénzük van, miközben ő nélkülözni kényszerül. - Hmmm….!!! Ebben a hmmm-ben minden benne volt. Ilyen hmmm-öt az ember nem mond csak úgy, bele a vakvilágba, ennek súlya van. - Döntöttem – csapott az asztalra a Pali – felhívok egy utast és legyen, ahogy ő dönt. Klárika, aki már egyszer véletlenül busz helyett taxiba szállt, épp a konyhába sertepertélt amikor megcsörrent a telefonja. Már csak bejövő hívása van, mivel Dodi, a fia, minden pénzt a kocsmába hord és elgépezi. - Hallo, ki az? - Kezeit csókolom kedves Klárika. Én Horváth Pál vagyok a FOTYESZMOTYESZ cégérdekvédő, Tiszteletbeli hajóskapitány, 7x-esen kitüntetett véradó!! - Jó napot, de nekem nincs pénzem adakozni! - Nem kérni akartam – mondta a Pali, miközben kihúzta Klárika nevét a lehetséges hitelezők névsorából. – Kérdezni szerettem volna. - Azt lehet, ha utána kérhetek egy számot a fiamnak. Megígéri? - Megígérem, persze. - Na bökje ki már azt a kérdést! - Klárika, maga szerint drágán fuvaroznak a taxisok? Mondjuk egy Csepel-Maglód manapság csúcsidőben 8 ezer forint, maga szerint ez sok? Klárika szeme előtt megjelent a 8 darab igazságos, a szép kékes színével, és az a sok csuda jó dolog, amit abból tudna venni. 8 darab ezres – mélázott el Klárika a gondolaton. Venne Dodinak egy új cipőt a Kínai piacon. Venne magának fonalat, hogy befejezze a kis terítőjét. Tejet, 4 zsemlét, Mircinek – a cicának – 10 dkg sonkát, nem azt az ehetetlen párizsit. 8 ezer forint, az…az… - Az kérem rengeteg!!! – mondta ki hangosan Klárika! - Köszönöm a segítségét Klárika és hálából, amiért ilyen együttműködő volt, ha legközelebb taxival utazik, mondja meg a fuvar végén a taxisnak, hogy Én, Horváth Pál utasítom őt, hogy engedjen el az összegből magának 20%-ot! - Köszönöm – hebegte a meghatottságtól Klárika, és nagyon hálás volt annak a kellemes hangnak, aki ennyire nagyvonalú. - Csökkentünk!!! – jelentette be a tisztelt egybegyűlteknek. - Pali, nem félsz attól, hogy elmegy 10 taxis ez miatt és a létszámunk ismét 200 alá süllyed. - Igaz, nem szabad fejjel a falnak menni. Valahogy meg kellene tudni, hogy miként fogadná ezt az utca…Ötlet??? - Válogassunk ki pár embert, minden fajtát, vegyesen és mondjuk azt nekik, hogy ötleteket várunk tőlük, mi felnézünk rájuk stb…sok ilyen baromságot, majd csak úgy mellékesen kérdezzük meg, hogy mit szólnának egy ilyen csökkentéshez. - REMEK!!! 600, szervezd meg!!! Antika gyanútlanul ül a taxijában, és épp azon mereng, hogy milyen érdekes, ha balra döntöm a fejem, akkor is függőlegesen látom a világot, ha jobbra, akkor is. Ekkor hallotta meg, hogy keresik URH-n. - 412!!!! 412!!! Antikaaaaaa!! - Igen, itt Antika, vétel! - Antika, Hétfőn gyere be a központba, az ötleteidre lennénk kíváncsiak, amitől a cég talpra áll. Antikának könny szökött a szemébe…na nem örömében, hanem bánatában….ekkora bajban lenne már a cég, hogy az ő ötletére is kíváncsiak, az ő elméje fogja megmenteni a céget??? Majd észrevette, ha hirtelen dönti a fejét jobbra és balra, akkor vízszintes a világ. Szóval így kell ezt, összefogni. Maroknyi csapat elégedetten hagyta el a Kalászi 11-et. Meghallgatták őket, dicsérték észrevételeiket, pompás remek ígéreteket kaptak. Mégis csak belevalók ezek ott fent – összegezték magukban a tapasztalatukat. - Pali, jobban vagy? Pali, miután kiléptek az ötletgazdák, olyan nevetésben tört ki, hogy majd megfulladt benne. Derült ott mindenki az elmúlt 2 órában elhangzott megváltó ötleteken. - Na, akkor megállapíthatom, hogy ez sikeres volt. Nem volt ellenvetés a csökkentés ellen. ÍGY NEM MARAD MÁS, MINT CSÖKKENTÜNK. Antika ül az autóban és ingatja a fejét, miközben csodálja a körülötte változó világot…és közben a délutáni történéseken agyal. - Remélem minden ötlet megvalósul és akkor nem kell ahhoz a baromsághoz folyamodni, hogy csökkentsük a tarifát…
korona 2007.08.01. 10:32:30 / # 183483
Pali! Végig gondoltad te ezt alaposan? A tanács adó embereid olyan fasza emberkék. Tudhato ilyenkor az a válaszod el lehet menni máshova ha nem tetszik. Minek nézel / néztek minket? Halmozd csak tovább a hülyeséged . Tönkre teszel embereket Nyomorba döntesz családokat. Te aztán felelőség teljes vezető vagy ..Ha neked nem megy akkor másnak se menjen. A taxisaid szemébe tudsz nézni,milyen büszke is lehetsz magadra. A taxis szakma szégyene vagy. Meggondolatlan dolgok után még több meggondolatlanság... Igy kell ezt kérem!!! A sok senki házi tanácsadod/ akinek nem inge/ kilopja a szemed mi akik megélni szeretnénk dögöljünk bele a hülyeségedbe /hülyeségeitekbe.

csogu 2007.08.01. 10:30:46 / # 183482
Antika gyöngyöm, de nem külön-külön, más-más cégnél, más-más fórumban, egymást küldözgetve, hanem...na mi a bűvös szó?:-)))
törölt felh. 2007.08.01. 10:01:15 / # 183480
A T2000 már éjféltől a Rádió pedig 6.-ától. Figyeljétek a 2000 matricáit,amint sórba felkerül az autókra. Igen,most RRRIADÓ!!!!!!!! Kérdezem!A jelenlegi helyzetben hányan tudjátok megadni a családotoknak amit szeretnétek? Hányan vittétek a gyerekeiteket nyaralni? Néhány kivételtől eltekintve,gyanítom nem sokan. Ugyanazt teszik velünk a telefonszám tulajdonosok,mint amit a kormány tesz az ország lakosságával:AZAZ NYOMORBA DÖNT. Minden normális és komoly taxis ezt nem engedheti meg.Igenis tiltakozni kell!!!! Nem beosztottak vagyunk,hanem vállalkozók és vevők.Ne ők döntsék el,hogy mi az a km-díj ami hoz némi nyereséget. Ők továbbra is elvárják,hogy TE TAXIS bevidd a tagdíjat.Tehát ezn ők nem,de TE annál többet veszítesz!RIADÓ!!!RIADÓ!!!

kibic 2007.08.01. 08:41:57 / # 183478
Szép volt Lúzer! Mekkora ötleteitek vannak!Ez tényleg kihúz benneteket a gödörből!Ez sokkal könnyebb mint normális szinvonalon szolgáltatni normális autókkal!!!!!!!!Most is a két legolcsóbb cégnek megy a legjobban!Remélem a többi cég megszakit veletek minden kommunikációt és egy bizonyos idő után max udvari munkásnak meg takaritónak vesz fel tőletek bárkit!Akinek van esze az télak minél előbb és viszi amit tud! Azért szót emelhetne egy pár normális rádiós arc is ,nehogy azt higgyék mindenki ilyen korlátolt!
Apuka 2007.08.01. 06:19:17 / # 183476
Kedves Antika! A tájékozatlanság nem bűn, csak roppant kellemetlen.
Apuka 2007.08.01. 06:13:48 / # 183477
"...de nem mi kezdtük." Kedves Antika! 2000-2001-ben hol voltál? Szerinted a sok kedvezményes Rádiós kártya hogy került a postaládákba? Az etikások és időmérők hordták ki. Akkor most miről beszélsz?
Bao, a FŐNÖK! 2007.08.01. 05:59:09 / # 183465
Ez gyalázat!

Apuka 2007.08.01. 05:56:07 / # 183458
Kedves Antika! Nagyot csalódtam benned! Azt hittem, Te ennél sokkal okosabb vagy és átlátsz a leplen. Azt gondoltam -amikor megjelentél itt a topikon-, hogy amit csinálni akarsz, azt magatokért, taxisokért csinálod. De hogy önként és dalolva dugd a fejed a hurokba és még erre biztasd a többieket is... Már az is elég baj, hogy miután Pali a közgyülésen nem tudta (nem akarta?) érvényre juttatni a tarifa emelést, most homlokegyenest mást fog csinálni! De a legnagyobb baj az, hogy Te lettél ennek az egésznek a Zászlóvivője.
Neduddgi 2007.08.01. 04:36:43 / # 183475
Azt nem a tomajer tette közzé, hogy ostoba vagy! Te írtad ki a homlokodra!:-) Egy hozzászóláson belül követelsz áremelést, és helyeselsz árcsökkentést!!! Neked nem tűnt fel? Nézz körül a piacon, és keress nálatok olcsóbb céget. Aztán pofázz a kártyákról! Általában a kártyások, kedvezményesek is magasabbak, mint a ti telefonosotok! Mi a francról beszélsz? Két döglődő cég utolsó rugásairól van szó. Mindkettőnek régen a sűllyesztőben lenne a helye! Most még kínjukban megpróbálnak mindannyiunkat magukkal rántani:-(
tomajer 2007.08.01. 04:27:44 / # 183474
Javaslom ezt a témát, folytassuk inkább, ennek a cikknek a fórumában!

antika 2007.08.01. 04:22:18 / # 183473
Szia kedves exRádiós ! Lehet,hogy igazad van. Akkor céget váltok. Csak segítsetek,hogy hova menjek : ahhoz amelyik már pénteken kimatricázza a kedvezményesebb tarifáját,ahhoz amelyiknél 10 Utasból 9 csekkes,vagy ahhoz amelyiknél minden Utasnak van valamilyen kártyája az egyestől az ötösig ? Várom az ötleteket. Bár a Tomajer az imént közzétette,hogy ostoba vagyok,így pedig már nem vennének föl egyik céghez sem,úgyhogy kénytelen vagyok maradni. Mivel ezeken a dolgokon már nem tudunk változtatni,így kénytelenek vagyunk megfelelő fórumokon,egy normális mértékű tarifaemelésért harcolni.
törölt felh. 2007.08.01. 04:10:30 / # 183416
Igaza van Csogunak, meg vagy már vezetve. Sajnálom!

antika 2007.08.01. 04:10:23 / # 183472
Attól,hogy ostobának nevezel,első számú közellenségnek tartasz,és nem akarsz velem beszélgetni,attól nem fogunk előrébb jutni. Sajnálom ha ez a véleményed rólam,de Te tudod. Mindenesetre én szivesen beszélgetnék Veled személyesen,ha majd valamikor úgy gondolod. Üdvözöllek

törölt felh. 2007.08.01. 04:09:14 / # 183471
Gazdád pár éve amikor a foci miatt került szarba szintén ehhez a frappáns megoldáshoz folyamodott. 96 forintról 80 forintra csökkentett. Taxisai pörögtek, majd szépen eladósodtak, még ő csak gyarapodott. Pár évre rá ismét eladósodott akkor teleszórta a várost a kedvezményes kártyáival. Mostanra mind a két szégyenletes akcióját tagadja. Ezt is fogja. Anti, nem te neked kell fent maradnod és nem elsüllyedni. A Pál akar fent maradni, az ő érdeke ez nem a tiéd. Neked az a dolgod hogy céget válts és ne add a neved ehhez az öngyilkossághoz. Most pörögni fogsz, majd minden cég utána megy az árnak. Ugyanit fogsz tartani 1 év múlva, csak amikor végre fuvarod lesz, akkor 184 forintért fogod vinni.
antika 2007.08.01. 03:59:20 / # 183470
Ostoba nem vagyok szerintem,de lehet,hogy egy-két vezetékem fordítva van bekötve,mint pl Neked. Ettől függetlenül nem szabad úgy nekiindulnunk ennek a dolognak,és semminek sem,hogy reménytelen. "Nincs lehetetlen,csak tehetetlen". Másrészt pedig nem csökkentünk tarifát,és nem tapsolok ennek a helyzetnek,mert nincs miért. Jelen helyzetben sajnos ez van. És ezen szeretnénk változtatni. Te is,én is,és mindenki. Azért kár lenne azt gondolnod,hogy ezt a Pali,a Rádiótaxi,vagy én találtuk ki. Az egyik cég kiosztott 100.000 db kedvezménykártyát,a másik 200.000 db szórólapot a postaládákba,mi pedig kimatricázunk,mert kénytelen követni egyik ba.om a másikat. Tényleg nem látok különbséget,de nem mi kezdtük. A kiutat pedig csak az összefogásban,és az emelésben látom..
Oldalszám: 934