Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
pirinéni | 2007.10.30. 15:42:08 / # 185755 |
![]() |
Nevetséges és szánalmas vagy Pali.
Nevetséges és szánalmas volt ez a tegnapi gyűlés és az ahogy koldultad a pénzt a terembérletre. (na jó nem te személyesen, hanem a 203)
Csak lejáratod magad mégjobban, mint ahogy eddig tetted.
Az igérgetésekkel már tele a padlás.
Azért mert a te tehened megdöglött, miért akarod, hogy a szomszéd tehene is megdögöljön? Még jól jöhet a szomszéd tehenétől a tej egyszer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
üvegtigris | 2007.10.30. 15:40:02 / # 185779 |
Nos Piri néni/Tamásbátya/miröl is írsz te?
Honnan a retekből veszed a bátorságot,hogy arról papolj itt nekünk,hogy mennyire jól megy a bólt.
Tudod semennyire sem megy jól.Sőt ugyanaz tőrténik,mint tavaly ilyenkor.Szinte dátumra bejött,hogy október közepén megállt a rendelések száma.Emlékezz,hogy még decemberben is csak vegetáltunk.
Most ugyanez van "dettó".
"A cég két vezetése közötti különbséget mindenki láthatja, tapasztalhatja saját maga"
Igen látjuk tapasztaljuk.
Aki most teheti az meneküljön innen,úgy,hogy hátra se nézzen többet.
Remélem a kauciót még visszakapjuk a régi vagy új vezetéstől.
Csinálhattok bármit,sajnos az előadásnak VÉGE!
A FÜGGÖNY LEMEGY A TAPS ELMARAD!!!!
Előzmény: #185751 pirinéni 2007.10.30. 15:09:44 |
|
attus | 2007.10.30. 15:37:42 / # 185778 |
![]() |
Jó reggelt!
Azt nem tudom, csak azt, hogy kb. 25 órám van életem egyik legnehezebb döntéséig!
Grrrrrrrrrr...
Előzmény: #185762 Fox 2007.10.30. 15:33:30 |
Fox | 2007.10.30. 15:33:30 / # 185762 |
![]() |
Úgy látszik mindenhol az új cég alapítása látszik megoldásnak..
vagy mégsem?
Előzmény: #185761 attus 2007.10.30. 15:28:56 |
cbtaxi | 2007.10.30. 15:31:52 / # 185754 |
![]() |
Nem hiszem,hogy ez a járható út!
Talán így év vége felé,amikor felfelé mozdul a piac,ideig-óráig.....
De mi lesz januártól?
|
cbtaxi | 2007.10.30. 15:30:02 / # 185777 |
![]() |
Őszintén remélem!
Előzmény: #185753 góré001 2007.10.30. 15:28:34 |
attus | 2007.10.30. 15:28:56 / # 185761 |
![]() |
Én nem vagyok bértollnok, de ha meghallgatod a véleményem, szerintem az egy cégből kettő csinálása nem vezet jóra! Én más utat választanék a helyedben!
Előzmény: #185752 góré001 2007.10.30. 15:25:31 |
góré001 | 2007.10.30. 15:28:34 / # 185753 |
![]() |
EZ NEM FORDÚLHAT ELŐ!!!!!!!!!
|
góré001 | 2007.10.30. 15:26:54 / # 185776 |
![]() |
Nem az csak 1,5% mindkét cégben!!
Előzmény: #185775 cbtaxi 2007.10.30. 15:20:07 |
attus | 2007.10.30. 15:25:43 / # 185760 |
![]() |
"De akárhogy is végződjön,ne a TAXISCSALÁDOK jöjjenek ki rosszul belőle!"
Pedig szerintem, sajnos ez lesz!
Szerinted elbír ez a piac 2 Rádió Taxit?
Nálunk is nagy a gáz most, de ehhez képest még jónak mondhatjuk a helyzetet. Nem lennék most a rádiós kollégák helyében!:((
Előzmény: #185759 cbtaxi 2007.10.30. 15:18:06 |
góré001 | 2007.10.30. 15:25:31 / # 185752 |
![]() |
Tudod kedves PIRINÉNI vagy (Tamás báttya ) vagy mít tudom én ki
Én is tudnék enbereket toborozni , hogy fika nickneveket ide csínálva ilyen és ehhez hasonlókat írogasson! nem teszem , de mível Te még így is tájékozatlan vagy még csak nem is vitatkozok! Senki hátán sem szoktam felmászni amit eddíg csináltam az egyedűl a Taxisok segítségével tettem!
Soha sem harácsoltam így aztán nincs is semmim!
Csak a tisztességem és a Becsületem azt meg még neked sem adom!!
Meg lehet halni csak állva egyenes gerinccel büszkén , nos én ezt választottam nem a sumákolást a hazugságokat , a fenyegetőzést és a zsarolást!!!
Előzmény: #185751 pirinéni 2007.10.30. 15:09:44 |
cbtaxi | 2007.10.30. 15:20:07 / # 185775 |
![]() |
Még vmi!
Azt hiszem az 1,5% is inkább 40%!
Előzmény: #185767 okoska01 2007.10.30. 14:03:23 |
cbtaxi | 2007.10.30. 15:18:06 / # 185759 |
![]() |
Majdnem pontos.
Nem a Palié a 7x7-es telefonszám.
Van már viszont új száma,ami 1 különbséggel ugyanaz.
Ővé a Rádiótaxi név és a logó.
Vannak kapcsolatai és neve a szakmában.Én mint kívülálló úgy gondolom,hogy koránt sincs még lefutva ez a meccs.
De akárhogy is végződjön,ne a TAXISCSALÁDOK jöjjenek ki rosszul belőle!Remélem,mindkét fél megáll "azon" a határon!
|
pirinéni | 2007.10.30. 15:09:44 / # 185751 |
![]() |
Helló Kedves Mindenki!
Szépen csendben és döbbenten ültem tegnap végig ezt a gyűlésnek nevezett nevetséges bohózatot. Meg kell állapítanom, hogy az emberi butaságnak valóban nincs határa.
Adott egy cég, ami a gazdájának és örököseinek az életük végéig egy kimeríthetetlen aranybánya lenne, ha..... Ám a tulajdonos harácsolásának és megalomániájának köszönhetően folyamatosan csak bukdácsol, aztán egyszercsak el is esik és már nem képes önerőből felállni. Ám a céget talpra állítják, egyenesbe teszik, elindítják a jó úton. Mégpedig azok az emberek, akiket a tulaj maga hívott, hogy segítsenek. Nem maguk ajánlották fel a segítségüket ezek az emberek, hanem a tulaj maga hívta ide őket. Akár a befektetőről, akár a cégvezetésről beszélünk. Ezek az emberek nyilván nem a tulajdonos két szép szeméért nyújtottak segítséget. Mint tudjuk mindennek ára van. De erről a tulajdonos elfelejtett informálódni, illetve olyan kényszerhelyzetben volt, hogy mindent el kellett fogadnia. A fő baj szerintem az, hogy ebbe a helyzetbe nem lett volna szabad kerülnie. Ebbe a helyzetbe csak saját maga miatt került. És most jön a kapálózás ezerrel, mert egyszercsak szembesülnie kellett azzal, hogy a saját hülyeségei miatt már nem ő a tulajdonosa a piacra már egyszer bevezetett cégének. Aranybányája már nem neki termeli az aranyat. Biztos nem lehet könnyű ezt feldolgoznia. Bár egy kicsit talán megkönnyíthetné a dolgát az, hogy valamilyen szinten mégiscsak a családon belül maradt a cég, nem rántották ki alóla teljesen, tisztességes részesedést kap a cég bevételéből, amiből kényelmesen éldegélhetne és süttethetné a hasát. Ehelyett támadásba megy át azokkal szemben akiktől a segítséget kérte és kapta. Légből kapott hülyeségekkel próbál embereket maga mögé állítani, akiknek a hátán a jóhiszemüségüket kihasználva akar pozicióba kerülni és ezeknek az embereknek a pénzéből próbálja a megalomániáját és mérhetetlen harácsolási vágyát kielégiteni. Nevetséges és szánalmas volt, ahogy tegnap ezen a gyűlésen az emberek érzelmeire hatva próbálta bizonygatni, hogy itt még minden az övé és ő az atyaúristen, a mindenható. Még mindig légbőlkapott igéretekkel akar dolgos, szorgalmas embereket kihasználni és a pénzüket kicsikarni, hogy folytathassa a harácsolást. Nevetséges és szánalmas volt egy hitelétvesztett ember utolsó kapálózását végignézni. Nevetséges és szánalmas volt egy család vitáját és szétesését végignézni. Nevetséges és szánalmas volt végignézni, ahogy testvérek beszéltek egymással, ahogy apa és fiú beszéltek egymással. Erre semmi szükség nem lett volna. Egyszerűen csak tudni kéne emelt fővel büszkén kilépni ebből a helyzetből annak az embernek aki idáig jutott a saját hülyesége miatt. Aztán a színfalak mögött az ügyvédek majd szépen elintézik egymással azokat a jogi dolgokat, amik a céggel kapcsolatosak. Mert ilyenek minden ilyen helyzetben vannak.
A cég két vezetése közötti különbséget mindenki láthatja, tapasztalhatja saját maga. Ezek tények, mindenki a saját pénztárcáján tapasztalhatja. Akár taxisról akár a központban dolgozókról beszélünk. Azt, hogy ezek után ki kinek szavaz bizalmat, mindenki saját maga dönti el. És ezért a döntésért mindenkinek saját magának kell a felelősséget vállalnia.
Ha Pali úgy érzi, hogy neki céget kell alapítania, ám tegye. Alapítson céget, vezesse be a piacra, tegyen ajánlatokat a különböző tendereken és bizonyítson, ha úgy érzi, hogy neki ezt kell tennie. De tegye ezt racionális módon és nem a jóhiszemű emberek érzelmeit kihasználva, azok hátán felmászva. Ez a módja a dolognak szánalmas és undorító.
|
vazze | 2007.10.30. 15:06:23 / # 185774 |
![]() |
Évek óta mondogatják neked,hogy kígyót melengetsz a kebleden.(nem a családtagokra gondolok)
Most mit tegyünk?? Álljunk ki melletted?
Tegyük bizonytalanabbá a helyzetünket??
Ezt a csatát neked kell megvívnod és mi majd eldöntjük hová állunk.
Előzmény: #185773 góré001 2007.10.30. 14:50:52 |
góré001 | 2007.10.30. 14:50:52 / # 185773 |
![]() |
Kedves OKOSKA 01!!
Sajnálom , hogy ilyen és ehhez hasonlító kérdéseket teszel fel mert ezeket megrendelt és állkérdéseknek tartom!
De bele megyek mert most már nincs másfelé csak előre!
1: nekem péntekig semmi bajom nem volt SZENT GYŐRGYI FERENCCEL!! ( pénteken megfenyegetett ez nem tetszik , tán neked sem tetszene!)
2: Nem SZENTGYŐRGYI FERENC vezeti irányítja a céget hanem HORVÁTH CSABA és NÉMETH TAMÁS aki több ember előtt is kijelentette Ő a RÁDIOTAXI második embere!(HHHHMMMM........)
Azt gondolom mint ahogyan Te is Ő is meg van vezetve! Nincs semmivel sem több cím mint 2005-2006-1-8-. hónapjában volt sőt kevesebb , viszont jóval több anyagi ráfordítással! Nincs több létszám sőt 60-70-emberrel kevesebb van!( tények nem tőlem !)
3:Azt hibáztam , hogy Téged , Benneteket sajnáltalak levenni ( tagdíj és kaució emelés!) amit Te most avval honorálsz , hogy ráolvasod ELCSESZTEM!!!
Igen BOCSÁNAT ÉRTE _ ELCSESZTEM!! ennél a létszámnál 60.000 kellene lennie a tagdijjnak és a csekkes állománynál meg 120.000 a kaució!
Sajnos ELCSESZTEM, mert amikor a villám becsapott mindenki kapott az 5 óra kimaradásért 1000 Forintot fájdalom dijjként! azaz közel 400000 ezer Forintot!
Sajnos ELCSESZTEM mert amikor elment a disco akkor kétezerrel levittem a tagdijjat addig amíg a többiek 2-3-4-5-ezer Forinttal fel!
Igen ELCSESZTEM mert a ma betegen nálunk dolgozó és az életűkért küzdő , harcoló kollegák nálam nem fizettek tagdijjat ma 50% fizetnek ( sok mindent megold!!)
Igen elcsesztem , hogy nem RÁD rátok számítottam hanem az akkor még barátom segítségére mert nem sejtettem , hogy a családom egy tagja mellbe , hátba döf majd még el is tapos mint egy csikket!
Igen Tőletek kellett volna 10-ezerrel több tagdijjat és 20-ezerrel több kauciót beszedni! IGEN ELCSESZTEM mert nem ezt tettem!
Hogyan lesz az élet ezután elárulom , mindenhol BUDAPESTEN és Vidéken a RÁDIOTAXIT velem azonosítják!!
Híd el minden jelvénye csak az enyém 86-óta és az is marad halálomig! ÉS EZ NEM JOGI FORMULA HANEM AZ ÉLETEM EGYIK MŰVE!!!
Nos úgy lesz , hogy a címek 80% .bán ismerőseim a vezetők hiszen 10 15-20-éve velünk szállítatnak! kapok reklámra lehetőséget és van hatalmas címállományom a kezemben ezeket csak értesíteni kell milyen szám változott meg! És hát van szimpátia is sokan hallották ki kivel vívja csatáját (sajnos!) és nem a fiatal oldalára állt!
Nos amit mint vésznek felvázolsz az már régen így működik!
Sajnos ezt is ELCSESZTEM, mert más elfoglaltságot kellett volna keresnem!
BÍZOK A BARÁTAIMBA, A MÚLTAMBA, a RUTINOMBA és a TAXIS BARÁTAIMBA!!!
Előzmény: #185767 okoska01 2007.10.30. 14:03:23 |
vazze | 2007.10.30. 14:46:12 / # 185772 |
![]() |
Kija faszom az a Feri?
|
csogu | 2007.10.30. 14:45:07 / # 185771 |
|
|
okoska01 | 2007.10.30. 14:03:23 / # 185767 |
![]() |
Sziasztok!!
Azt az egyet szeretném megtudni akár a Palitól is, hogy miként fogja megoldani a fuvarszervezést 1!!! teljesen új és 1 (állítólag) az Ő tulajdonában lévő régi telefonszámmal.... Tegnap ezt az egyik kollega is megkérdezte, érdemi választ nem is kaptunk rá... Hogyan gondolja a Pali ennyi család bizonytalanságba kergetését....? Volt rá lehetősége, hogy megmutassa mit is tud valójában, ennyi idő nem volt elég, ráadásaul volt a RT olyan gazdasági helyzetben is amikor kétszer ennyien voltunk és akkor sem tudott egy forintot félre tenni.... Sajnos eljátszotta a bizalmat.. Most már igéretekkel és egyéb leírt dolgokkal nem sokra megy sajnos, mert nekünk a családunkról kell gondoskodni, a jogi vita meg nem ránk tartozik.
Csinálja a dolgát, nyissa meg az új céget, kezdjen annyi taxissal amennyien bizalamat szavaznak neki és reménykedjen, hogy valóra tudja váltani az igéreteit..
Pali sajnos a RT nem Te vagy hanem egy jogi formula amiben van 1,5 %-od!!! Ha sokáig csinálod ezt akkor a havi kereseted is elveszik Tőled és akkor leszel igazán nagy gondban, mert miből fogod kifizetni a havi dolgaidat és a 1,5 % tulajdonrészednek az éves adózás utáni osztaléka arra nem lesz elég, hogy egy havi nagybevásárlást eszközölj a Tescoban...
Elmondom még egyszer senki nem azt vitatja, hogy az elmúlt több mint 2 évtized nem Neked volt köszönhető csak nem jó döntéseket hoztál aminek év elején láttuk az eredményét. Most mennek a dolgok, meglátjuk hogyan lesz tovább és Neked is türelemmel kéne várni. Szerintem rosszabb már ugyse lehet, úgyhogy adj lehetőséget annak az embernek akit TE!!!!!!!!! hívtál ide...
|
üvegtigris | 2007.10.30. 11:56:23 / # 185747 |
Csakhogy Kedves Elek ezt a Buda központjában jelentették ki valamennyien éppen a Surányi kezdeményezésére.
"Vagy rendezik a RT-nél a vezetőség cseréjét és normalizálják a jelenleg kialakult helyzetet,vagy eltakarítják BP-ről a Rádiótaxit."
Talán a becsületesség előbbre vitte volna a céget.
Előzmény: #185745 elek 2007.10.30. 11:20:45 |