Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
oregtaxis 2007.10.30. 23:06:19 / # 185838
Na én lépek, mert ez egyrészt szánalmas másrészt pedig meló van. Jó éjt és jó munkát mindenkinek.

BUFI 2007.10.30. 23:04:49 / # 185837
Ti attol hogy lenézitek egymást jobban érzitek magatokat?Krisz
PicurkA 2007.10.30. 23:04:38 / # 185836
Szia az új vezetés a 600-as kollégával/ mert ugy tudom ő már ott fönök/vezeti félre az embereket és ha valaki nem hajol meg elötte azt kirugják.Diszpik közül ha valaki nem fekszik kirugják.Szerintetek jo kézbe adta a Feri a lenyult cimek kivizsgálását????Hmmmmmmmmmm.Gondolkodjatok 1 kicsit ki is irányitja a céget?????Mi is lett ebből a cégből mióta Pali nincs az emberek elmennek vagy kirugják.Ha a Csabi megy én megnézem fél év milva mi lessz a cégéből mivel mindent elfognak venni tőle a többi taxi társaságok.És igen ha a Csabi olyan biztos magában miért adták le tegnap hogy elmarad a gyűlés....UGYE-UGYE!!!!!Gondolkodjatok már el egy kicsit legalább a Krisztiánba bizzatok!!!!! ANDI
BUFI 2007.10.30. 23:01:38 / # 185835
Köszönöm neked Andi én annál erösebb és határozotabb vagyok köpönyeget meg már a suliban sem hordtam pedig ott kötelező volt!
wolfy 2007.10.30. 23:00:44 / # 185834
Viszont ha csak ilyen picurka félék vannak melletetek akkor nagyobb szarban vagytok mint gondoltam :D 50-100 ember kéne 3 számjegyű IQ-val.
oregtaxis 2007.10.30. 22:59:31 / # 185833
Hát ez érdekes, mert rajtad kívül más nem hallotta, hogy azt mondták volna be, hogy a gyűlés elmarad. De ezt már tegnap megtárgyalták a topikon....Szerintem neked üldözési mániád van.
wolfy 2007.10.30. 22:58:35 / # 185832
nem komolyan mondtam, csak hülyéskedtem.
wolfy 2007.10.30. 22:57:29 / # 185831
A droid az a taxis aki nem képes egy mikrovállalkozást üzemeltetni és minden nap mikor kimegy dolgozni akkor saját maga előtt egy második személynek keres pénzt, aki otthon ül és várja a leadót és ráadásul előlem viszi el neki. Jobb a 186os tarifa, ha az folyamatos, mint a 208as ha az akadozik. A 240eshez meg a többihez a cégeknek semmi közük sincs.
BUFI 2007.10.30. 22:55:02 / # 185795
bocsánat ha vétek egy két hibát sem tegnap sem az elmúlt hetekben nem nagyon aludtam,de igazad van megpróbálok jobban od afigyelni!Azért remélem a levelemben nem találtál sokat.Krisz
PicurkA 2007.10.30. 22:54:23 / # 185785
Szia Krisztián. Minden tiszteletem a tiéd nő létemre állj a Pali mellett és ne vedd föl hogy bántják mert ezek az emberek rossz indulatúak és irigyek ha tudok bár mibe segiteni vagy a Kicsi bármikor számithattok én jo embernek ismerem a Palit és büszke lehet rád.Föl a fejjel lessz ez jobb is majd meglátod!!!! ANDI

jánosvitéz 2007.10.30. 22:53:51 / # 185809
Ha az új vezetésnek tényleg igaza van akkor miért probálja folyamatosan félrevezetni megfenyegetni hazudni a csatornán(elmarad a gyűlés)? Több kollégát megfenyegettek mert a jelenlegi kialakult bizonytalan helyzetben nem akartak tagdíjat fízetni.
BUFI 2007.10.30. 22:49:11 / # 185814
Soha nem értettem a droid szó használatát és nem szeretem egyébként most segítettem hozzá az egyik soförömet saját autót venni mint ahogy ezt már a multban is megtettem bár mindegyiknek lenne hogy egyenlőnek tartsátok öket!Az adatoknál én a cím mennyiséget értettem és nem 600 forintjával és nem 186 os tarifával!Krisz
PicurkA 2007.10.30. 22:47:56 / # 185813
Sziasztok!!! Szerintem kedves taxis kollégák el kellene gondolkodni azon hogy ki mit hibázott.Pl:te még nem hibáztál vagy más?Pali volt aki megalapitotta ezt a céget és igaza van harcoljon érte.Könnyü a Csabinak mert az apja megadott neki mindent.Hibázott bocsánatot kért és probálja rendbe hozzni a dolgokat mert ez a cég az övé volt én sem szeretném ha lenne 1 cégem hogy másé legyen ezt ő épitette föl.De akkor jo volt mindenkinek anno mikor kenyeret adott a kezetekbe ugye.Én azt mondom gondolkodjon el mindenki mert a Csabi egyedül nem fog tudni egyedül életben maradni.A Palinak ehez van szakmai tudása remélem ezt mindenki belátja.Nem kellene a Palit támadni mert lehet hogy egyszer még rá fogsz szorulni.És tudod a Pali nem rossz ember csak jobban kellene ismerni.Ja vagy lehet,hogy a 600 embere vagy.Még valami anno elrontotta a dolgokat a Pali mikor visszavett a céghez embereket mert ponosan ezek az emberek lesznek akik tönkre fogják rakni a céget.Én ismerem és sajnálom a Palit és azokat a Taxis kollégákat akik félnek fölvállalni dolgokat mert ugye itt csak ugy mennek a fenyegetések de nem szabad soha meghátrálni mert rossz döntést hozhattok.Mindenki kaphat 1 lehetőséget és ott a Krisztián le a kalappal elötte nagyon jo embernek tartom és szerintem a Palival ketten elég erősek lesznek hogy ujra müködjön a Rádio taxi.És kérek mindenkit ne bántsa a Palit mert nincs miért harcol valamiért ami az övé volt és az övé lessz!!!!!!!!!!!!!! ANDI
wolfy 2007.10.30. 22:45:26 / # 185794
ezt nem vitattam, csak azt mondtam, hogy ha nem változtat akkor megint csak szívás lesz, azt meg nem tehetitek meg azokkal a taxisokkal akik mellétek állnak. a helyesírást látom kitől örökölted:D bocsi, nem tudtam kihagyni :)
oregtaxis 2007.10.30. 22:38:39 / # 185793
Azért a Jaguár megvan nem? Azt nem az RT dobta össze?

BUFI 2007.10.30. 22:37:06 / # 185792
Kedves wolfy én azt hiszem hogy nála nagyobb túlélőt nem ismerek akit már sokszor temettek az elmúlt 23 évben és sokszor tönkre akarták tenni de ez sose sikerűlt!Csak segítség kell neki és egyensúlj,de emberektől és nem parazitáktól!Tisztelettel Horváth Krisztián
wolfy 2007.10.30. 22:31:58 / # 185807
Krisztián! Az adatok nem számítanak. Ha 10 fokkal hűvosebb lenne akkor kb 20-40%kal több megrengelés lenne, ami nem a cégvezetésen múlik. Mind 6-800 ftos fuvar. Kösz nem kell. Így nagyobb az esély hogy jó kanyarra nyomsz. Az meg hogy a droidok sírnak, nem új azok mindig sírni fognak. Azért egyre nehezebb droigot találnod, mert egyre könnyebb saját taxihoz jutni. Tisztelettel Wolfy
okoska22 2007.10.30. 22:30:35 / # 185791
Ez egy vicc!!! Be kellene küldenünk a sztorit a Barátok közt-be, biztos fizetnének érte:) Ebből még pénzt is lehetne csinlani... Elgondolkodtató ez az Isten, Haza, Család.. és ezt pont te mondod. Amikor 2 éve a most kedvenc fiad nem engedett a pénzhez nyúlni, akkor ő volt a szemétláda és féreg! Ezt mondtad fűnek-fának...MOst ezek szerint ő a kedvenc, a másik a szemét...hogy is van ez? És a nők jönnnek mennek...ezt te igazán jól tudod az biztos. Az egész taxistársadalom a nőügyeiden röhögött... Komédia!
wolfy 2007.10.30. 22:27:13 / # 185806
Nem vetek semmiit a szemedre, anélkül is elég szar lehet neked. 2 hiba volt egyébként szerintem, ami miatt ide jutottál. Mindkettőt itt ugatjuk Neked már elég rég óta, de nem vettél róla tudomást. 1. nem megfelelően forgattál vissza pénzt a tagdíjunkból fuvarvásárlás céljából, pedig ha jól csinálod és nem bukod el a szállodákat, a szigetet, a riot meg még ki tudja hogy mennyi egyéb céget, akkor ma a piacvezető szerepért küzdhetnén a cityvel. nem azzal adsz a taxisnak pénzt ha tagdíjkor pár ezressel kevesebbet kell fizetnünk, hisz az a néhány ezer(2-5-10-15 tökmindegy mennyi) ft különbség csak egy kis morzsája a taxizással kapcsolatos hatalmas rezsinknek, hanem azzal adsz pénzt nekünk, ha megfelelő mennyiségű és minőségű fuvart veszel nekünk a tagdíjből. 2. még a Feris mutatvány előtt írtam hogy körül vagy véve parazitákkal és rúgdosd ki őket - de sose gondolkortál el ezen, hanem minket ítéltél el mert megmondjujk a véleményünket. Nem tudom ugyan hogy mi a valós helyzet a céggel, de szeerény véleményem szerint, inkább próbálj egyességre törekedni, mert szakmailag jól csinálják (még) a dolgukat, hisz befosott tőlük a konkurencia. A sikerük titka meg qrva egyszerű. Hiányzik(még) belőlük a kapzsiság, ezért az általunk befizetett pénz nagyrészét a címekre költik.
BUFI 2007.10.30. 22:25:27 / # 185766
Bocsánat lehagytam tisztelettel Horváth Krisztián!!

Oldalszám: 934