Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
góré001 | 2007.11.05. 07:49:05 / # 186831 |
![]() |
Még egyetlen dolog mint figyelem felhívó!
Én nem egy új céget fogok működtetni , hanem azt a RÁDIOTAXIT ami 23-év alatt lent és fent de a piacon tartva sok sok embernek munkát adva vezettem , írányítottam!
Ez holnap is RÁDIOTAXI lesz!
|
góré001 | 2007.11.05. 07:37:43 / # 186830 |
![]() |
Látom elmúlt a vasárnap és ismét elöjöttek a jóindulatúak
Nem kívánok a továbbiakban semmije adok -kapókba belemászni!
Nincs értelme mert itt nem épeszű érveken vitatkozó emberek írogatnak , hanem 4-5 személyemet mindenáron lejáratni akaró,mocskolod ember .
Ezért ez nem is visz sehová! meg méltatlan is hozzám a jó érzésű emberekhez és a jó érzésű Taxisokhoz!
Azt gondolom addig amíg minden okmányt ígéretemhez képest nem tudok ide feltenni , mint megdönthetetlen bizonyítékot addig csak egy gondolatot kell ide feltennem!
A szerződtetett partnerek , a szerződő felek , az utasok az utcán az 1986-óta használatos és az én szellemi termékemnek minősülő szabadjelzővel és Budapest térképpel , matricával ellátott Taxikat vették és veszik igénybe!
A Taxisok akik eddig a RÁDIOTAXI kötelékében akartak tevékenykedni / mert megtehették volna és megtehetnék , hogy másik céget részesítettek volna előnybe!/
azok többsége remélem a nagy többsége RÁDIOTAXIS akar maradni és az is maradhat!
Nem is értem miért kell itt össze vissza írogatni , én maradok , van központom , van gépparkom , van frekvenciám /2db./,van telefonszámom, a többi csak ismertség alapú abban nekem 23-év orom van!Tehát én csinálom tovább az én dolgomat , míg más a sajátját én nem szolok bele senki más tevékenységében eddig sem tettem eztán sem teszem , én a saját életem további lehetőségét kell építenem legyen az bármije nehéz is !
Én nem adom fel mert nem adhatom fel mert még élek mert még sok ember barát számít rám, mert sokkal de sokkal több ember bízik bennem mit amennyien itt mocskolnak engem!Én soha sem engedtem meg , hogy bármelyik gyermekemet itt szidjanak / csak vissza kell olvasni , hogy akár tettlegességig is képes lettem volna elmenni a Csaba védelmében!/ és eztán sem fogom szó nélkül hagyni függetlenül attól , hogy a gyermekem karba tett kézzel nézi , figyeli , hogy az Apját itt 3-4 ember ordenálé módján mocskolja!De ezért neki kell elszámolnia a lekiismeretével, persze úgy könnyű , hogy az a nagyon nagyon jó helyzet letéteményese amit én 23-év alatt kiépítettem megcsináltam ezzel a háttérrel könnyű a lelkiismeretett, háttérbe szorítani!
A többi az csak fikciók és találgatások!
Lehet csámcsogni tovább a saját családi tragédiámon de azt elferdíteni azt semmisé tenni azt leírni amit a 23-év alatt tettem ebben a szakmában és a cégemben azt nem lehet, és nem is engedem!
Ez a cég még tavaly nyáron is a legjobbak között volt és még a novemberi és a decemberi mutatói is az első 3-4 be delegálták!
Ez eztán sem fog változni !Erről az egész vitát befejeztem! Teszem a saját dolgomat , és majd ha a megdönthetetlen bizonyítékul szolgáló okmányok és célok a kezemben lesznek mindenkit időben értesíteni fogok ! Horváth Pál Rádiotaxi 001.
|
r069 | 2007.11.05. 06:45:50 / # 186936 |
![]() |
Hello.Nem az a baj hogy ki kéri.Szerintem itt konkrét dolgokat kellene mondani:Gyerekek ez lessz,igy tervezem,igy fogom csinálni!Amig senki nem virit semmit addig hogy gondolkozzanak az emberek.Egy taxisnak csak az a fontos tud-e hazavinni pénzt vagy nem?A többi mind mellékes.Szerintem.
Előzmény: #186828 pirinéni 2007.11.05. 06:08:35 |
r069 | 2007.11.05. 06:40:49 / # 186829 |
![]() |
Hello.Ez megint egy tizpontos irás.Sajnos a reagálás nulla lessz rá.Marhára nem érdekli őket hogy te hogyan élsz,csak vidd be a dézsmát aztán kalap,kabát.Neked magyarázzam:Ilyen világban élünk.
Előzmény: #186809 csogu 2007.11.05. 01:43:30 |
pirinéni | 2007.11.05. 06:08:35 / # 186828 |
![]() |
Ezt jól összefoglaltad!
Még annyival lehetne kiegészíteni, hogy összefogást és bizalmat egy olyan ember kér, aki az elmúlt több, mint 20 évben több tíz, megkockáztatom több százmillió forintot szórt el úgy, hogy közben embereket és családokat tartott kétségek között a fizetések nem időbeni kifezetése miatt.
Mire fel legyen bizalom, mire fel legyen összefogás?
Talán, ha a bizalom és az összefogás tétje nem lenne ekkora nagy. De ez esetben túl nagy a kockázat.
wolfy | 2007.11.05. 05:00:57 / # 186896 |
![]() |
csak azok nevettem, hogy erre, már tudtam volna olyt írni, amire tuti reagáltak volna.
a gondolkodás részére...
:-)
jócccakát :)
Előzmény: #186827 csogu 2007.11.05. 04:55:44 |
csogu | 2007.11.05. 04:55:44 / # 186827 |
Örülök a vidámságodnak, de ezt kivételesen totál komolyan írtam:-))
|
|
wolfy | 2007.11.05. 04:54:58 / # 186928 |
![]() |
:-DDD
Előzmény: #186895 csogu 2007.11.05. 04:51:49 |
csogu | 2007.11.05. 04:51:49 / # 186895 |
A legnagyobb baj az az, hogy erre nem fognak érdemben reagálni
Lényegében nem is kell, egy gondolatébresztő írásnak nem az a lényege, hogy reagáljanak rá:-))
Elolvasni, értelmezni, elgondolkodni.
Előzmény: #186826 wolfy 2007.11.05. 04:42:55 |
|
wolfy | 2007.11.05. 04:42:55 / # 186826 |
![]() |
A legnagyobb baj az az, hogy erre nem fognak érdemben reagálni, legfeljebb csak valami kis mellébeszéléssel, viszont ha "leanyázod" Őket, akkor arra, már tudnak értelmes választ adni, hogy milyen bunkók vagyunk, meg arctalanok, meg sárt dobálunk...
Szerintem ez az összes probléma alapja. Pont fordítva kéne lennie. A parasztságra nem fölvenni a kesztyűt, a szakmai dolgokra, meg nem mellébeszélni, hanem érdemben kielégítő és hiteles választ adni.
Pl. "Taxislánya" feltett egy felettéb érdekes és alap kérdést az új céggel kapcsolatban: Miként fogják az új céget a piacra bevezetni?
A válasz meg az volt, hogy: Mindent megtudunk időben.
Ezekkel a hibákkal kéne a Palinak és a Krisztiánnak szembenézni és kijavítani, és máris szakmaivá válna a topic.
csogu | 2007.11.05. 01:43:30 / # 186809 |
Szeva Krisztián!!!
Szeretnék némi magyarázattal szolgálni neked, hogy talán miért ilyen ellenséges a hangulat! Talán – mondom -, hiszen nem biztos, hogy a többiek ebben nekem igazat fognak adni.
Apád nem egy árnyékharcos, mindig beleteszi az arcát az ütésbe, ami néha jó, néha rossz. Mikor hogy. Egy biztos, ő egy cégvezető, egy Fodesz elnök, szóval minden olyan posztot betölt, ami a mi szemünkben – taxisok -, mostanára már kezd vörös posztó lenni. Mostanában főleg sok kezdő taxissal beszéltem, de sok pozitív visszajelzést nem kaptam, ami a cégvezetést illeti. Szinte kivétel nélkül kilehet ezt jelenteni, bármely cégre értve. Akkor még nem beszéltem az idősebb – több év taxis múlttal rendelkező – kollégákról.
Amik ilyen beszélgetések alkalmával elhangzanak…egy érzékenyebb lelkületű kocsis is elszégyellné magát. Olyan indulatok szabadulnak el mostanában, hogy magam sem hiszem el néha. Maga az ember alapban nem ilyen, de olyan feszültség gyülemlik fel benne, hogy ha az elkezd előtörni, akkor jobb félreállni, mert elsodor magával.
Hogy érzékeltessem, mire is gondolok:
Kezdő (nem fiatal) kolléga beáll a sorba, de nem úgy, és nem akkor, ahogy kell. Ezt a hibát előtte való nap már elkövette, akkor lett neki szólva. Mit ad Isten, erre másnap ismét belefut a bajba.
Egyik kolléga reakciója?
Kikel magából, üvöltözik, és ha nem állok közéjük, akkor neki is megy a másiknak, meg sem hallva annak bocsánatkérő szavait kiabálja, hogy most mindjárt összeszurkállak, te szemétláda.
Az, hogy megrökönyödtem, az nem kifejezés, mert a szemébe nézve egy pillanatig sem kételkedtem benne, hogy legszívesebben holtan látná a másikat.
Ez normális?...mármint az elkövetett hibára való reagálás! NEM! Tette mindezt egy csendes, jámbor, (eddig) normálisnak hitt kolléga.
A kezdőknek sem jó, mert azt hitték, amikor erre a pályára jöttek, hogy egy szakmába, egy zárt társadalomba kerültek be. Nagyon hamar rá kell ébredniük, hogy ez messze nem így van. A taxis a legmagányosabb közösség. Minden taxis egymagában egy kollektíva. Hogy ez ebben a formában értelmezhetetlen? Persze, az!...és ezzel kell szembesülnie egy kezdőnek.
Egyik oldalon van ő, a másikon mindenki más. Utas, az utas ismeretsége, politika, telefonos, diszpécser, pénztáros, etikás, időmérő, cégvezető, de még a portás is ellene van.
A taxis, egy alárendelt szerep. Miközben ő végzi a munkát és Ő fizet. Ez ebben a formában értelmezhető??! IGEN!!! Nekünk, itt Magyarországon, taxisként, értelmezhető. Ezt szoktuk meg, ebbe nevelődtünk bele.
Nem én mondtam, de vállalom, hogy nevemmel fémjelezve leírjam az egyik kolléga monológját, ha figyelmesen elolvasod, és értelmezed, akkor sok, számodra érthetetlen reakcióra kaphatsz választ benne.
„Sajnálni egy cégvezetőt, aki olyan pénzek felett rendelkezett, amit én csak anno iskolásként matekórán láttam példaként a könyvemben leírva? Hálával tartozni egy cégvezetőnek, mert kisegített pár embert 100 ezer, 500 ezer, talán 1 millió forinttal, miközben az Ő keze is benne van, hogy évente nem kereshetünk meg 1-2 millió forintot, mert rákényszerít arra, hogy hagyjam az utas zsebében a pénzt, és ezt mind csak azért, hogy ő jól éljen? Ne haragudj, de nekem egyik sem megy. Sem sajnálni nem tudom, sem hálásnak lenni. Tenni sem ellene, sem érte nem akarok”
Krisztián, jelen pillanatban CSAK a cégek érdeke, hogy mi taxisok ne 3-4 ezren legyünk, csak az ő érdekük, hogy ez a „szakma”, ne legyen szakmásítva, nekik kedvez a sok 600-800 forintos fuvar, mert ilyenkor is szól az URH, ilyenkor is nő a statisztika. Krisztián, ez nem a mi érdekünk, nem azoké, akikkel már annyi jót tettek. Mi Krisztián ebbe a sok jóba szép lassan megrokkanunk és amint azt halljuk, hogy valaki nekünk segíteni akar, akkor már félelemmel viseltetünk irányába.
Hány cégvezető ment tönkre eddig az elmúlt 20 év alatt?...ÉS HÁNY TAXIS?
Hány cégvezetőtől vitt el a bank nemfizetés miatt autót, vagy ingóságot?...ÉS HÁNY TAXISTÓL?
Hány cégvezetőt csaptak be ígéretekkel?...ÉS HÁNY TAXIST?
Hány cégvezető vetett véget életének kilátástalan helyzete miatt?...ÉS HÁNY TAXIS?
Becsülöm apád, a küzdeni akarása miatt, becsülöm, hogy a kilátástalan helyzetekben is olyan optimizmussal rendelkezik, amivel én/mi nem fogunk soha, de te is értsd meg azokat (bármilyen nehéz is), akik nem éreznek semmi szánalmat (ezt most nem negatívan értettem…mármint a szánalom szót), nem éreznek késztetést, hogy összefogjanak a Paliért, hogy tegyenek érte…hiszen Ő az egyik(!!!) főszereplője annak a folyamatnak, ami miatt mi, kint az utcán, napi szinten küzdünk a megélhetésért.
Írtam mindezt magyarázatként, és nem bántó/ártó szándékkal.
|
|
csogu | 2007.11.05. 00:59:43 / # 186881 |
Na igen, itt egy igen érdekes kérdéssel találjuk magunkat szembe:-))
Mert aki eddig a Pali oldalán állt, az seggnyaló volt, aki ellene, az meg hazug. De mi van most, amikor a fia védi az apját?? Még talán az indulat is érthető, attól függetlenül, hogy pandacsoki28 írása is tartalmaz valós alapokat.
|
|
kettes | 2007.11.04. 23:58:47 / # 186935 |
![]() |
Helló!
Te tudatlan az apját megvédheti nem?
Talán ez nem seggnyalás.
Üdv egy Rádiós taxis
|
pandacsoki28 | 2007.11.04. 22:43:47 / # 186934 |
![]() |
Hü-ha.Te igazi seggnyaló,nem igy kellett volna lennie ha a Pali ideében a fejéhez kap és a bevételét nem a focira költi.Ha csak egy pár évi bevételét visszaforgatja akkor nem lenne ekkora a baj.Szerintem budapest legjobb taxis társasága lehetnénk ha a Góré egy kicsit hallgat a jó szóra.!!!!!!!!!!!!
Előzmény: #186932 2007.11.04. 22:15:26 |
törölt felh. | 2007.11.04. 22:42:11 / # 186933 |
![]() |
Egyébként "Mint a kisujjam"ennyire vagytok ti becstelenek és szarok a másik oldalon!Remélem rövid szereplésem alatt topikon jó érzésü embereket akik bele tudnak nézni a tükörbe nem sértettem meg.Ha igen nem állt szándékomban de amig ilyen egyszerű gondolkodású egy sémájú emberek probálják elterelni folyamatosan a normális párbeszédeket nehéz nem reagálni!Bocsánatot kérek minden jóérzésü normális kollegátol még attol is aki nem szeretné apámat vissza a cég élére ha úgy érzik néha erösebb voltam a kelleténél,de itt se kultura se tisztelet se semmi csak a gyalázkodás és primitivség!Úgy hogy kiszáltam köszönettel Horváth Krisztián!
|
törölt felh. | 2007.11.04. 22:15:26 / # 186932 |
![]() |
Figyelj jól te arctalan!!!!Egy nyugot nap után gyalázkodás nélkűl ezt csinálod???A fotón egy megtört apát látsz akinek a fia akarja elvágni a torkát ezt kívánom neked is de ő nem fogja feladni még ha ezt is kívánod te csak egy szar ember lehetsz semmi több!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: #186931 félekhogy 2007.11.04. 21:56:25 |
félekhogy | 2007.11.04. 21:56:25 / # 186931 |
![]() |
Mind a kisujjam.........
Előzmény: #186930 félekhogy 2007.11.04. 21:48:25 |
félekhogy | 2007.11.04. 21:48:25 / # 186930 |
![]() |
|
okoska22 | 2007.11.04. 15:03:35 / # 185327 |
![]() |
Igazi bajnok!
Szép volt Talma!
|
szega | 2007.11.04. 14:30:08 / # 186916 |
![]() |
Szegasztok!
Mit szóltok hozzá? Ma úgy fog lemenni a nap, hogy eggyel több magyar világbajnok van a világon, mint amikor felkelt!
SZÉP VOLT TALMA !!!!
|