Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
góré001 2007.11.14. 07:40:42 / # 188033
Nos ebben a témában utoljára ! nem vártam mást a két - három fika nicknévvel ide mocskolódva író embertől , csak ezt! Ha nem mutatom be akkor hazudok ha bemutatom akkor szégyeljem magamat! TELJESEN LOGIKUS!!! Nos nem kellett senkinek sem soha pisztolyt nyomni a fejéhez! Egyébbként a Márti akit szretek becsülőm a leagautentikusabb aláíró mert Ő volt az első alakalmazottam Ő 1986 ban már nálam dolgozott!!!! De te így hárman tudatlanúl pocskondiáztok , köpköftök mert még azt sem tudjátok mi az a védoltalmi törvény ! Szíves figyelmedben ajállom a dokumentumon lévő törvényi passzúst olvasd el nézz utána hány évíg érvényes ki hogyan és miképpen tudja elbitorolni stb: A vitát erről befejeztem mutasson bárki erről mást !!Mutassa be más hogy ezek a dokumentumok nem jók nem érvényesek , nem igazak! Az meg felháborító , hogy a barbár helyzetet rendbe tevő jószándékú emberek munkáját személyét bárki BÁRKI is dehonesztálóan mínősítse! Én KÖSZÖNÖM nekik / többen voltak tegnap a Kalászin mint a " naggyűlésen"!! A savanyú szöllö szindrómát meg az élet úgy is bebízonyítja!!

killer 2007.11.14. 07:26:23 / # 188016
Savankás a szőlő?

pirinéni 2007.11.14. 07:19:24 / # 188032
Csak az egy főre jutó erkölcsi bizonyítványok és vállalkozói engedélyek számát kell megnézni:-)

pirinéni 2007.11.14. 07:15:55 / # 188031
Szép egy társaság volt a Kalászin!:-) Sok sikert!:-)

bonifac 2007.11.14. 07:09:10 / # 188030
Pali én belépek hozzád egy feltétellel! Mivel annyira hangoztatod hogy elegendő címed lesz és még jól is jár aki most melletted teszi le a voksát és mivel nekem semmi okom megkérdőjelezni szavahihetőségedet, így arra gondoltam ne csak én járjak jól hanem te is. Jelenleg közel 200 címet veszek fel egy hónapban. Erre fizetek 50 ezer tagdíjat. A feltételem a következő. Minden egyes cím után fizetek neked 250 (azaz kétszázötven) forintot. Így ha te tudod számomra biztosítani a mostani 200 cím/hó akkor 50 ezer forint üti a markod. Ha nem tudod akkor az a te hibád. Ha túlteljesíted akkor mind a ketten boldogok leszünk. Lehet egy ilyen megállapodásról szó? Komolyan kérdezem, mert akkor megpróbálnám.

okoska01 2007.11.14. 07:03:19 / # 188029
Előző beíró sajnos megelőzött.. Pali ezek a papírok semmit nem bizonyítanak szerintem csak azt, hogy a Fiadat feljelentetted. Egy árva sor sem szól arról, hogy a Tied lenne a matrica vagy a szabadjelző védjoga... '87-es papírok meg senkit nem érdekelnek.. Hozzál egy teljesen friss papírt ami leírja kié a matrica és a szabadjelző védjoga utána beszélgessünk tovább.. A többi kutyát nem érdekel... Még a múltkori levelemre sem válaszoltál... Kellemetlen lenne mi? Nem csodálom.

evetke 2007.11.14. 06:58:40 / # 188028
Számomra a közzétett dokumentumok azt bizonyítják, hogy te Pali tényleg világ életedben és még most is hülyének nézel mindenkit akivel kapcsolatba kerülsz. Azt bizonyítják, hogy a cégedet a csalásra lopásra építetted és ezekbe a szörnyüségekbe ártatlan jóhiszemű embereket a céged alkalmazottait is belerángattad. És ezeket a dokumentumokat képes vagy most elővenni és felhasználni, kiszolgáltatott helyzetbe hozva ezzel ezeket a szerencsétlen embereket. Mert te még "meghalni" sem vagy képes egyedül emelt fővel. Magaddal akarod rántani a Mártit a Mónit és a Varga Tomit is. És még mikről nem tudunk vajon? Felháborító! Szégyen és gyalázat! Ennél mélyebbre már tényleg nem sülyedhetsz!

góré001 2007.11.14. 06:12:07 / # 188027
Nem szoktalak megdicsérni, mert néha elszállsz, de most azt teszem! Megdicsérlek, mert ez a hajnali szösszenet ez tetszik még akkor is, ha odabasz nekem! Igen volt olyan is hogy nem volt pénz a kasszában , de nem azért mert elherdáltuk , hanem azért mert nem szedtük be, mert elvtelenül " legyen ez is a miénk" jelszóval elvtelenül osztogattuk étterembe, discoba, igazgatóknak , fejeseknek csak azért hogy velünk utazzon! Igen a diszik fizetése sem volt mindig időben kifizetve , mert először MINDIG!! a TAXIST fizettük ki!!! Igen baráti meg emberbaráti, meg segítsünk rajta, meg Ó szegény szüksége van rá alapon kezeltem a pénzt és ezt a PIAC, a gazdaságossági kötelezettségek, az Apeh és még sokan mások nem tolerálták! Bizony ma már és tán a múltban sem szabadott volna ÉRZELMI alapon a pénzügyet kezelni! Bizony a BARÁTSÁG fillinget sem kellett volna erőltetnem , főleg olyan emberekkel akik élősködők csak a saját maguk egyéni ambíciójukat keményen bebetonozva tartották fontosabbnak a barátság álarca mögé bújva! Igen határozottnak , keménynek kellett volna lennem olyan emberrel aki a szemem előtt sírva fakadt mikor engem a céget belső ember ordenáré módon sértegette és amikor egy más emberrel telefonon beszélgetett engem mindenfajta hazugsággal lefeketített sőt még a szemembe mindezt le is tagadta! Igen keményebbnek határozottabbnak kellett volna lennem! NEM TUDTAM AZ LENNI! mert nem tudtam bántani , mert nem tudtam ütni , mert nem tudtam és nem akartam megszégyeníteni senkit mert mindig azt néztem CSALÁDJUK van , és mert soha sem az érdekelt legalább is kifelé , hogy engem támad , hogy engem bánt , hogy engem lejárat hanem azt , hogy neki szűksége van rám és az általam kialakított helyzetre nekem meg Rá a segítségére a munkájára mert EGYEDŰL NEM MEGY, egyedül nem megy....! Igen hibáztam! De ezért nem olyan szinten kell bűnhődnöm ahogyan most két három ember ezt teszi! Nem másokat bántottam, hanem magamat, nem másokat lehetetlenítettem el hanem magamat , megbűnhődtem és most elég, elég volt mert nincs ennél lejjebb , nincs hova hátráljak mert ennél lejjebb már csak az agyagos föld van és még nincs itt az ideje!!- MÉG NINCS ITT AZ IDEJE!! Ma a MÁVAL és a jövővel, a JÖVŐVEL akarok, AKAROK foglalkozni! Minden hiba százszorosan dobog bennem , minden hiba, ezerszeresen köszön vissza bennem , minden hibámért éhezve, nélkülözve, fagyoskodva megbűnhődtem , nincs tovább ! Eleget kaptam, eleget rúgtak belém, eleget bántottak , eleget járattak le hazugságokkal MEGKEMÉNYEDTEM!!! Tegnaptól-mától holnaptól csak a jelennel a jövővel, a CÉGGEL, a többszörösen bizonyított saját tulajdonú cégemmel foglalkozom megkétszerezett, megháromszorozott erővel! Aki velem tart, annak megköszönöm, aki velem tart, annak bebizonyítom, hogy érek még valamit, aki velem tart az meglátja, megérzékeli, mit mennyire, hogyan változtam! Nem ígérgetek, nincs értelme, az ígérgetések az vékony jég! Nem lépek rá, teszem a dolgom, mert az az egy két nap, amiket a régi megrendelőkkel beszélgettem, meggyőztek, hogy sokan, nagyon sokan mellettem a cég mellett állnak! Jó eső érzéssel konstatáltam, nem felejtették el , hogy sokszor sokat kisegítettem , sokan tudják, rám mindig számíthattak! És azt gondolom , hogy azok a TAXISOK, akik mellém, mögém állnak is tudják RÁM MINDIG számíthatnak - éjjel és nappal! A többit az élet be bizonyítja!! Én a bocsánatkérésemet, a sok munkámat, az emberségemet adom, cserében a BÍZALOMÉRT!!!!!
csogu 2007.11.14. 04:12:44 / # 188022
Úgy különben nem is értem, hogy folyamatosan mi is történik itt néha. De komolyan. A múlton csámcsogtok, amikor inog előttetek a jövő. Jöttök ezzel a nem kifizetéssel, hogy nem volt pénz, hogy nem voltak a kauciók időben kifizetve stb…stb…stb… Gyerekek (megint belepofázok, mert a zselé ellenére néha áll a hajam:-D) A Pali körömszakadtáig állítani fogja, hogy márpedig a kauciók mindig időben ki lettek fizetve, miközben mindegyikünk tudja, hogy igen, erre is volt példa, de ellenpéldákból is rendelkezünk nem kevéssel. Pali azt fogja állítani, hogy volt a pénztárban pénz, miközben tudjuk, hogy ez már 2000-ben sem mindig volt így. De most komolyan, mit vártok? Állítsa az ellenkezőjét? Ja neeeem, hanem hogy legyen őszinte!!! Húúú basszus, hogy erre nem is gondoltam…oké, akkor csak annyit kérek, hogy az a taxis, aki őszinteséget vár el egy cégvezetőtől, az jöjjön már be velem egy etikára és legyen őszinte. NE!!! Ne védekezzen, ne próbálja meg megúszni a dolgot, ne próbáljon az ösztöne szerint a túlélésre játszani. Nem, hanem vesse magát oda és áldozza fel magát az igazság oltárán. Gyerekek, itt mind a két fél kozmetikáz rendesen. Meghallgatod az egyiket, akkor annak hiszel. Meghallgatod a másikat, akkor meg annak hiszel. Azt, amikor ezek alapján dönteni kell, akkor összezavarodtok, de arra már kevesen jönnek rá, hogy ennek mi is az oka. De mit vártok el? Komolyan kérdezem!! Hogy a Pali azt mondja, ha nem lesz elég taxis, akkor hiába minden, ha nem lesz most ott az elején pár olyan ember, aki megérti, hogy most sz@rban a haza és az összetartás majd esetleg meghozza a gyümölcsét, de addig igenis tenni is kell érte, akkor hiába minden. A Pali úgy fog éhen halni, hogy a huszon akár hány éve 1 forintot sem fog érni. Vagy mit vártok a Csabától? Hogy visszatáncoljon? Feritől, hogy hagyja veszni a munkából megszerzett pénzét? 600-tól, hogy kitegye magát annak, hogy mehet vissza a Délibe, mert céges többé nem nagyon lehet? Persze hogy mindegyikük küzdeni fog, az utolsó leheletükig. Hiszen bassza meg, Ők is emberek, nekik is van családjuk. Jöttök azzal, hogy most mi legyen? Mi lenne? Informálódj, tájékozódj és DÖNTS!!! Pali, Csaba, esetleg egy harmadik megoldás. De könyörgöm, ne várjunk már el olyat valakitől és ennek hiánya miatt negatívan illessük, amit magunk sem tennénk meg, pontosan azért, amiért kiemelkedtünk az állatvilág egyszerű formájából!!! A múlt! A múltat le kell, le kell tudni zárni. Hibák tömkelegével van tele. Ki ártott a Rádiótaxinak? MINDENKI! A Pali rossz pénzkezelése, az etikások…jaaaajjjj maradjunk csendben, mert baromi jó tagdíjmentesnek lenni, a kicsinyes egoista öncélú játékot űző éttermeket kisajátító kollégák, az utasokat megkaszáló, címre őrültként száguldó, a normális taxisokat innen elüldöző, drosztokat kisajátító, telefont felvenni nem akaró sértődött központosok, a töketlen hozzá nem értő marketingosok, a hibás döntések tömkelegét meghozó, ellene nem érvelő bólogató Jánosok (remélem nem felejtettem el senkibe sem belerúgni!!!) !!! Némelyik kategóriába rendesen még én is beletartozom! Szóval erről az egész kialakult helyzetről az egész kollektíva tehet! Igen, ez a múlt. Most talán a jövőről kellene beszélni. Arról, hogy 2 oldal küzd a megélhetéséért, cégvezetés szintjén. Taxisok sem szeretnének mást. De erre a megoldást nem a múltban fogjuk…fogjátok megtalálni, hanem a jelenben és a jövőben!!! Amennyiben ezzel egyetértetek, akkor meg tessék előrenézni, előrevetíteni a lehetőségeket és ezek alapján cselekedni. Természetesen hozzátenném, hogy SZERINTEM:-))

csogu 2007.11.14. 03:37:27 / # 188021
A 9139-es neked is szól:-))
csogu 2007.11.14. 03:35:30 / # 188020
Megtörtént:-))
csogu 2007.11.14. 03:34:49 / # 188019
Tudod ez akkor lehetséges, amikor valaki angol billentyűzetet használ, mert azon nincs ékezet. Én is belefutottam anno ebbe a hibába, hogy valakit ezzel próbáltam leheroltozni, hogy nem is tudom már mit nem hosszú ú-val írt, erre kiderült, hogy valami 8x-os diplomás, a lélektan professzora meg a bánat tudja még milyen kitüntetett 73 éves 3x-os Nobel díjas ürgét oktattam ki helyesírásból, aki mellékesen 4 nyelven beszél felsőfokon. Olyat égtem azon a fórumon, hogy még 3 hét múlva is füstölgött a gatyám :-))) Na meg Pali, szerintem ne oktass senkit sem helyesírásra, legalábbis ne szóld meg érte, mert én sem oktatok senkit sem egy teli hűtőszekrény előtt, az önmérsékletre...ha érted a finom célzást...:-))))
HáziPálesz 2007.11.14. 03:09:27 / # 188018
Milyen érdekes! Ez a parazita kérdés téged miért nem bosszantott az elmúlt években? Miért csak most? Hisz állításod szerint rosszul vagy a parazitáktól, meg a kivételezéstől! Amikor csak a "taxisaidat" súlytotta ez a probléma, addig le se sz.rtad, se te, sem pedig apád. Milyen érdekes. Pedig az rt. mindig is erről volt híres.
HáziPálesz 2007.11.14. 03:00:13 / # 188017
Krisztián! Ami neked szaros kaució, az másoknak komoly pénz. Ebből is látszik, hogy nem látod reálisan a "taxisaid:-)" problémáit. Drága apukád milyen jogon tartotta magánál ezt a pénzt, kilépés után akár egy órával is?! Jó hogy kiállsz apádért, ez becsülendő, de azért mindig gondold meg amit mondasz.
kibic 2007.11.13. 23:18:32 / # 188014
Apádnak segits kiválasztani az uj csapatot mellé tud nyúlni néha rendesen!Sokminden mulik ezen is bár ezt szerintem ugy is tudjátok.
kibic 2007.11.13. 23:14:38 / # 188013
Most gyüjti a bizonyitékokat:-))) Holnap ujra jelentkezik valami 10 évvel ezelőtti dologgal amit akkor elfelejtett megkérdezni:-))
törölt felh. 2007.11.13. 23:09:25 / # 188012
Elfogyott az epésség a rosszindulat,fantázia?Kár pedig igazán sokoldalu vagy!
okoska22 2007.11.13. 23:06:28 / # 188011
Azt hiszel amit akarsz, ez a te jogod.
törölt felh. 2007.11.13. 23:04:23 / # 188010
Nem semmi valamiben egyet értünk,de most magadat hazudtoltad meg hisz ezeket az embereket véded és segíted!?
kibic 2007.11.13. 23:03:45 / # 188009
Szerintem ezt bebuktad, de nagyon csunyán:-)))))))))!!!!!!
Oldalszám: 934