Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Kovács Zoltán 2007.11.17. 14:39:00 / # 188484
Esetleg ez az rtp, nem lehet esetleg, hogy: Rádió Taxi Pál?
Kovács Zoltán 2007.11.17. 14:36:45 / # 188483
Tudod aki ebben a "szakmában" van, és nem tegnap kezdte, azok között nem nagyon van "makulátlan", úriember pedig még kevesebb! Te az vagy?
forest95 2007.11.17. 14:34:30 / # 188482
Ezt a hozzászólást is köszönöm a beírásomhoz! A te véleményed is egy vélemény, elolvasom. De mi lenne, ha mernéd vállalni hozzá az arcod és névvel tennéd?
Neduddgi 2007.11.17. 14:30:57 / # 188481
Miért eddig zárva voltak? A Cityn kívül, eddig is felvett mind boldog boldogtalant!:-)
kiváncsi 2007.11.17. 14:29:38 / # 188480
Igaz az, hogy több millió forintos bérletidíj tartozás van a Kalászi központon? Ha igaz, akkor mióta halmozódott fel, miért nem lett kifizetve, ez kinek a sara? Igaz az, hogy 14 fő körül volt a kilépők száma és ők se mind a Palihoz mentek?
rtp 2007.11.17. 14:28:34 / # 188479
Az összes Budapesti társaság kinyította a kapuit. Nem kell már ide is,oda is nyalnod. Tényleg legyél vállalkozó,ne csak mond!
forest95 2007.11.17. 14:24:49 / # 188478
Csogu! A Bufinak nem kellett nagyon erőlködnie, hogy kihúzza belőlem a lényeget. Ezt én soha nem rejtettem véka alá! Engem mindig csak az én szemszögömből érdekelt ez a dolog. Ezért nem is értem, miért mondják állandóan cégvezetői szinten azt, hogy itt mindenkinek munkát kell biztosítani. Ezért egyenlően kell elosztani a meglévő mennyiséget. Ettől a hajam égnek áll! A cég vezetésének az a dolga, hogy a pénzünkért munkát szerezzen, aztán ebből a munkából mindenki annyit szerez meg magának amennyit tud. Senki ne foglalkozzon a másik pénztárcájával. Mindenki csak a sajátjára koncentráljon és arra, hogy a vállalkozása működőképes maradjon. Ez az egyenlő elosztás elve úgy gondolom, hogy legkésöbb 1990-ben megszünt! Legalábbis remélem!
rtp 2007.11.17. 14:12:18 / # 188477
Ha kiléptetek volna önszántatokból már nem lenne ilyen parázs a helyzet!De ti görcsösen ragaszkodtok a hatalomhoz. Ne játszátok a makulátlan Úriembert mert elhányom magam.
forest95 2007.11.17. 14:10:10 / # 188476
Csogu! Miért kéne nekem bárki másnak a szemszögéből néznem dolgokat? Ha alkalmazott lennék és egy csapatban dolgoznék akkor megértem, hogy mások szemszögéből is néznem kell, de önálló vállalkozóként nem értem. Ha ez a cég bármi miatt összeomlik akkor én még mindig önálló vállalkozó maradok és taxizhatok tovább. Tehát lehet, hogy a TV nélkül a RT összeomlott volna, de egyetlen kolléga sem tömködte azzal az én zsebemet, hogy beállt a TV drosztra és felvette a TV-s rendelést. Megjegyzem én is szivesen felveszem a mai napig is! Ezzel mindenki csak a saját zsebét tömögeti, illetve az alkalmazottak a gazdi zsebét. A Paliban nem látok ellenséget! Ezt tegnap is leírtam! Bármikor kezetfogok vele, leűlök vele egy asztalhoz megenni, meginni valamit, vagy csak úgy beszélgetni. A Pali csak mint cégvezető "bukott" meg nálam, mint ahogy tegnap írtam is. De adott a lehetőség a bizonyításra, csak tegye ezt a piaci körülményekhez képest tisztességesen és törvényesen. Tegnap azt is leírtam, hogy amennyiban a Csaba és a Feri elcseszi a dolgot, a Pali pedig bizonyít, akkor az egyik helyről elköszönünk és a másik helyre beköszönünk. Ez a dolog a pénzről szól mindenki részéről és egyelőre a pénzemért munkát a Csabától és Feritől kapok. Ezt a dolgot egyedül a Pali ku...a el! Nem kicsit! Nagyon! A taxisok teljesen mást ku...k el, de szintén nagyon és nem most hanem nagyon régen! De ez már egy másik téma!
rtp 2007.11.17. 14:05:57 / # 188472
Persze dolgoztatok!TELEFONRÓL! Láttuk a lenyúlt megrendelések listáját!A Csaba miért veletek viszgáltatta ki? Teljesen hülyének néztek mindenkit!! A 374 miért fenyegette az embereit akik át akartak menni a Palihoz? Menj vissza a Délibe tolos.
Kovács Zoltán 2007.11.17. 13:47:56 / # 188471
Bocsánat. Neked ugye ez a név szerepel az anyakönyvedben:fellegi27
hattomi 2007.11.17. 12:55:14 / # 188470
Szia! Az első olyan "intelligensebb" hozzá szólás, amely választ "érdemel". Ugyan a személyeskedésed nem tisztességes. Gondolod, hogy ez pár név kiket ide leírtál olyan hatással tudd, tudtak lenni a kollegákra, hogy Ök igy döntöttek? Szerintem tévedsz, tudomásul kéne venni, hogy mi a tavalyi évben és az idei évben is a taxi társaságért dolgoztunk, dolgozunk! Hidd el tudom, tudjuk, hogy szánalmas ami körülöttünk, körülöttetek most van, szánalmas, hogy ez kint van az utcán, és itt a világ hálón. Hidd el ennek a pár névnek nincs miért bocsánatot kérni, ami itt történik azt kulturált emberek nem így oldják meg, lehet, hogy mi nem vagyunk elég kulturáltak. Hidd el nagyon szívesen leülők bárkivel egy asztalhoz beszélgetni, a munkáról, fejlődésről stb. Hidd el a többi nem ránk tartózik és nem is folytunk bele és nem is fogunk. További szép napot!
Nevem senki 2007.11.17. 11:59:30 / # 188434
Szerinte miattad nem csinál neki kaját a Kata:-)
cbtaxi 2007.11.17. 11:45:11 / # 188426
Ezt azonnal magyarázd meg!!!!!!!!!!!!!!!! Úgy értem,amint felkeltél!

fellegi27 2007.11.17. 11:44:32 / # 188457
Akkor most egy hozzászólásban reagálok pár dologra. Aki itt olyan okosakat ír tegye már fel a kérdést magának, miért kellett titokban költözni? Miért kellett lemezre menteni a címeket és elvinni? A Palit mocskoljátok, ti akik mind mind köszönhettek sokat neki.Jött egy "pénzesbánya" aki mellé oda álltak a tisztes senkiházik aki-akik tönkre tettek mindent. Ez a szép dolog ez a becsületes.Semmit nem tisztelve ,nem nézve azt mennyi év munkáját tették tönkre hatalomvágyból. Tényleg azt gondoljátok ezek az emberek akik a Feri-Csaba,600,Gyöngyi, Farkas és még sorolhatom de hosszú lenne tisztességesek?El venni lehet olyat amibe egy percig nem tett bele egyik sem semmit tisztességtelenűl.LEHET? A Daróczi-ban ott az a gárda akik eddig a Palinál voltak és jól éltek ,jól éltek a ti átverésetekből. Tudjátok ti is ezt pontosan, jó lenne ha be is látnátok ez sajnos igaz!!Szégyen az amit itt írkáltok,mert nem igazak.Senki nem veszi a bátorságott ,hogy a másik fél sem hibátlan azt le merje írni. Azt látjátok csak hogy a Feri pénzes és akkor most milyen jó lesz minden. A fenét lesz jó.! Az aki olyan embereket alkalmazz aki már ártott a taxisoknak az a jó ember. Amit ti -mi kifizettünk tiltás pénznek az is el lett osztva egymás között, erről miért nem beszélnek a volt etikás úrak.600 meséld el a dolgokat!STB.... vannak még dolgok sajnos tisztességtelen dolgok amiről ti is tudtok. Erről lehetne beszélgetni elég sokat. Megteszik azt bármikor bárhol TI EZT PONTOSAN TUDJÁTOK! A Krisztiánt pocskondiázzátok mert? Mi az amit ő neki szégyelnie kellene mert nem 40-50 éves ,vagy mert a taxisok körében nem nyalta / mások sxxxxT/. Nem mert a rosszat is elmondja és a szemedbe mondja. Ti miért nem szemtől szembe mondjátok!Nem meritek???. Miért is? Mert akkor nem lenne kinek a seggét nyalni,a Daróczin..mikor álltak ki azok akik tönkre tettek embereket-családokat és mondták hibáztam . A Pali hibázott,elismerte és vállalta hogy ország világ olvassa. A 600 miért nem, a 374 miért nem a Csaba miért nem a Feri miért nem? Néztek előre egy sikon és nem láttok tovább az orrotoknál ez a helyzet!! Lehet pocskondiázni a Kalászin lévő embereket ha nektek ez örömöt okozz, a Daroczin lévők meg angyalkák /szerintetek/..

megbiz6 2007.11.17. 11:10:09 / # 188456
Jó vastag bőr van az orcádon.....
jucus 2007.11.17. 10:46:26 / # 188425
Figyelj Kedves! Én legalább vállalom amit írok,ellenben veled.Akkor most ki is a gusztustalan?Én a céget soha sehol nem szídtam,nekem a céggel nem volt semmi bajom.Ellenben a mostani vezetőséggel igen,de nem részletezem,mert nem tartozik rád.Egyébként általános iskolában a nyelvtanórán azt tanították,hogy ha az igekötő az ige elött áll akkor egybeírjuk,ha az igekötő az ige után áll akkor külön, és ha van köztük egy harmadik szó, akkor mindhármat külön.Tanulság: visszajött!!!!!

stn 2007.11.17. 09:27:50 / # 188455
ezt pont te mondod, aki mindennek lehordta a céget, kilépett, majd pár nap múlva vissza jött. ez nagyon gusztustalan
AdamGyak 2007.11.17. 09:16:05 / # 188454
nekedis :)
csogu 2007.11.17. 09:14:02 / # 188453
Engem rendeltek be az ágyba...jó éjt!!!:-)
Oldalszám: 934