Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
HáziPálesz 2007.11.17. 04:36:13 / # 188369
Tudás, rutin, tapasztalat??? Neked melyik van? Egyszer már kérdeztem, ezért megteszem még egyszer: Téged eddig miért nem idegesített az RT-nél a becstelenség, a visszaélések, és kivételezések, hisz az RT. mindig híres volt ezekről a dolgokról.

vincent 2007.11.17. 03:09:00 / # 188420
....és szerintem is EZ A LÉNYEG! Palitól a fia JOGTALANUL ELBITOROLTA azt a céget, amihez érdemben semmi köze!! Figyu! Ez olyan, mintha apámnak lenne egy péksége, mely kft.-ben úgy lennék tag/tulajdonos, hogy apám kifizeti a törzstőke rám eső részét(szóval semmi közöm hozzá), majd mindenféle jogi csavarral lenyúlnám tőle a pékséget arra hivatkozva, hogy én jobban vezetem! VICC! Komolyan....
megbiz6 2007.11.17. 01:15:05 / # 188419
Hello Krisz! Ez volt a jó hozzászólás!
törölt felh. 2007.11.17. 00:50:05 / # 188367
Én most elköszönök innen a topikról hisz nem ez fogja a jövőt meghatározni hanem a munka!Köszönettel minden jó érzésű kollegátol aki nem abban látja a jövőt,hogy ki tudja messzebb dobni,a szargolyót!Horváth Krisztián

törölt felh. 2007.11.17. 00:41:26 / # 188418
Egyébként is kriszta csaba tamás gyöngyi bandi{remélem a sorrend helyes}miért nem a nevetekkel szerepeltek ezt a sok inteligens mélytartalmú hozzászolást vállalnotok kellene!

törölt felh. 2007.11.17. 00:25:30 / # 188366
A diszikről meg csak annyit,hogy egy pár garnitúra ki lett nevelve nálunk amit elég sok helyen kamatoztatnak úgy hogy ne agodj ezt a jó szokást tartjuk és megfogjuk!

törölt felh. 2007.11.17. 00:06:05 / # 188417
száradsz!
törölt felh. 2007.11.17. 00:04:32 / # 188358
Kedves házipálesz bármikor kihívlak egy kapáló versenyre ha akarod ilyen téren már bizonyítottam!MAGAMNAK!!!Egyébként nincs az a pénz a földön és túl,hogy bizonyos emberek vissza jöhesenek hozzánk!

törölt felh. 2007.11.16. 23:58:55 / # 188365
Kedves félekhogy remélem a húsz éve együtt dolgozó kollegák inteligensebbek mint te és meg fognak férni egymás mellet még egy darabig!Te meg csak köpkölödj ameddig ki nem száratsz!

törölt felh. 2007.11.16. 23:41:22 / # 188416
Látom nem tudsz aludni!Én azért nem alszom mert ünnepelek!{A szar elvált a víztől}bocsánat a szóhasználatért,de be fogom bizonyítani a taxis kollegáknak akikkel álitólag én nem foglalkozom,hogy itt a jövőben meg fogják kapni amire régen várnak!Ti akik arctalanúl irogattok több névvel semmit nem fogtok befolyásolni a dolgok helyes menetén a civilizálatlan beírásaitokkal!Miért? Mert hiszem,hogy a tudás a rutin és a tapasztalat új alapokra helyezve komóly munkával támogatással le fogja tarolni a becstelenséget a megfélemlítést diktatúrát eggyenlötlenséget nyerészkedést!Azok az emberek akik kint dolgoznak az utcán a családjaikért felelőséggel bíró család fenttartó emberek amilyené én is váltam én bízom bennük és bár tudom bizonyítanunk kell nekik tisztában vagyok vele a vállasztás az övéké még annak is aki az én autómon ül!Ők bíztak bennem még ha ti mást is állítotok és én meg fogok szolgálni érte!Nektek is ez lenne a dolgotok és nem az,hogy más 21 éves munkáján ülve elfelejtve a kollegáitokat, minden energiát abba fektesetek,hogy magatok továbbjutásával előjogaitokat építve gazdagodjatok az ők és megteremtőik érdemeiből!
legendas 2007.11.16. 23:23:58 / # 188364
Most ez gúnyos megjegyzés volt, vagy az előző vezetést cikized? Bár egyik-másik akik a képeken voltak, hááát igen, és most nem azokra gondolok, akik nem jöttek ki az előző diszpécser vezetőséggel,(mert mndjuk nem ittak eleget velük vagy ilyesmi :-/ ) hanem mert 12 óra alatt 50 címet vettek fel, nos ilyen emberekkel nem megy sokra a Pali... Max a telefonszámlája lesz nagy,...

stn 2007.11.16. 23:07:20 / # 188415
azok az emberek fognak a központban dolgozni, akik a munkájuk miatt ki lettek rúgva
stn 2007.11.16. 23:04:54 / # 188363
látszik az írásodon, hogy nem tartozol közénk. nagyon sok mindent nem tudsz,az az információ amit az írásokból vettél az ahhoz nagyon kevés, hogy véleményt mondj.

legendas 2007.11.16. 22:49:05 / # 188414
Jucus ! Diszi is leszel vagy "csak" taxista? Esetleg lehet tudni, hogy kik lesznek a telefonosok és a diszik mert mi itt nem tudunk hallgatózni! Pedig már címet is vehetünk át! :-)))

megbiz6 2007.11.16. 22:44:29 / # 188362
Jaja! Jucushoz valahogy illik a Kalászi stílusa!Jó a design, ez lesz a cég arculata? Nem rossz!:))))

legendas 2007.11.16. 22:40:06 / # 188413
Szia Jucus! Ha jól tudom, most is van családi kötödés még a pályához... :-)) Jó volt látni a képeken Titeket!
jucus 2007.11.16. 22:29:18 / # 188361
Szia! Úgy látom te az ügetőn is otthonosan mozogsz. Hajtó, segédhajtó...... Nekem is volt egy lovam ott, imádtam. Jól látod a dolgokat....

civil vagyok 2007.11.16. 22:23:01 / # 188412
Szeretném leszögezni, hogy én valóban tök civil vagyok, pusztán szociológiai szempontok miatt olvastam el a fórumot, itt senki se a rokonom, se kutyám, se macskám. Ha jól vettem ki, akkor Pali - a'la Góré - alapította a Rádió taxit több mint 20 éve. Ekkor a gyerekei még lederhoziban rohangáltak, így aztán a cég tőle lett akkora és olyan sikeres - vagy néha sikertelen - amilyen lett. Ahogy látom a Csaba nevű fia elég szépen hátbaszúrta, ami mint tudjuk a világtörténelemben nem az első eset, de ettől még sem nem tisztességes, sem nem szimpatikus.(Naturálisabban fogalmazva, jó tetű egy dolog volt!) Végülis az apja vette maga mellé, nem a saját erejéből gründolt egy új taxiscéget, hanem felült a futó - vagy döcögő, ezt nem tudom - szekérre, majd lerugta a hajtót és a segédhajtót a sárba. (Ehhez még jogi csűrcsavarral egy segédet is szerzett.) Nem tudom a Pali amatőrségből, simliből, vagy csak jóhiszeműségből csinált hibákat a RT sok éves vezetése során, de az biztos, hogy ez az ő gyereke. A harmadik, amit az egyik most elrabolt. Ezek után én nem csodálkozom, hogy nem hagyja magát és "határeset" módszerekkel is él, mert ez még mind semmi, ahhoz képest, amit a fia művelt vele.(És a testvérével ha jól vettem ki.) Azért ez már lassan elmegy egy szép görög sorstragédiának is. Na most ti kaptok taxisok: :)) Azért az, aki 5-10-20 éve innen kereste a kenyerét - ha szimpatikus volt neki a főnök ha nem, mégis ebből élt - elég nagy görénység most cserben hagyni őt azért, mert Brútusz nagyobbat ígér. Azért kíváncsi lennék arra, hogy Ti mit szólnátok ahhoz, ha a fiatok vagy lányotok ezt csinálná veletek és a szomszédok még tapsolnának is hozzá. Szar lenne mi? (Én mindig azt mondom a gyerekeimnek, hogy olyat sohase tegyenek, amit nem szeretnék, hogy velük is megcsinálna valaki.) Egyébként meg úgy gondoljátok, ha ennek a fiúnak ez az erkölcsi morálja, akkor veletek egy kicsit is másképp fog bánni, ha az érdeke azt kívánja? Egy nagy lőf**t! Majd rajtatok is átgyalogol, és hátra se néz. Végezetül szeretném leszögezni, hogy sok-sok hátérinformációnak természetesen nem vagyok a birtokában, hiszen csak innen szedtem a tudásom, de az biztos, hogy ezek alapján a felállított anamnézisem helytálló. Szerettetteljes Karácsonyt mindenkinek!

PicurkA 2007.11.16. 22:14:32 / # 188360
Magyarázd meg nekem te kis bunko azért irogatsz föl és ócsárolod a Palit és a Krisztiánt mert féltek valamitől.Nem baj te kis köpködő majd meglátjuk ki nevet a végén!!!!!!!!!!Mi most is nevetünk van miért ugyanis hála istennek Paliéknal jól alakulnak a dolgaik ti meg csak szenvedjetek!!!!!!!Hahahahahaha.

PicurkA 2007.11.16. 22:07:02 / # 188411
Te szerintem fejezd be a gusztustalan irogatásaidat foglalkozz magaddal meg azzal,hogy tudj dolgozni.A Pali nem nyul le semilyen cimet mert ezek a cimek a Rádio taxihoz tartoznak és te vagy más bármit mondhat csak hogy tisztába légy vele ez a Horváth Pál tulajdona.Világos. ANDI
Oldalszám: 934