Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
kettes 2007.11.24. 08:08:43 / # 176263
hello! Tolvaj vagy. Mindíg is tolvaj voltál. A saját TAXISaidat lopod meg ők rakosgatták Neked össze ezt a céget és Őket lopod most meg. Ezek az állóeszközök ( még ha Tied is volt a kft) az övék a taxisoké a többségéé a sárga feketéké. Nem Te kockáztattad az életedet mindennap, hanem a Taxisaid.Most őket szurkálod hátba. Mindíg a Taxisaid érdekeit veszed figyelembe. Ha-ha ha. Kapkodsz mint mindíg. El fogsz veszíteni mindent. Tulajdonképpen egy csaló vagy. Emberként levizsgáztál . Jó ember is vagy ,de most sok ember megélhetését kockáztatod, azért, hogy most megmutasd. Még mindíg Te vagy az Ász. Bebizonyítottad meg tudod csinálni. Bele fog törni a bicsak.Csak egy baj van sok Taxisnak is,de jelenleg ez Téged nem érdekel. Jó rombolást. Mi tudunk máshová is menni. Volt egy, kettő RÁDIOTAXI. Köszi Góré 001.
Süti 2007.11.24. 07:41:42 / # 176257
Kedves Pali! Az tény, hogy megalapítottad a Rádió taxit, és jól is működött. Ezért volt sok kolléga, akik a cégedet tisztelték meg a bizalmukkal, és a tagdíjuk fejében Tőled kapták a címeket. De egyikünk sem tehet arról, hogy a rossz gazdálkodás következményeként így járt a cég. Akaratunkon kívűl kerültünk ebbe a helyzetbe!!! Egyszercsak döntés elé állítottál minket : válasszunk Téged – aki miatt alakultak így a dolgok-, vagy a másik lehetőség: ahol a régi kerékvágásban folyik a munka, fuvarokat kapunk a pénzünkért. Ezért maradtunk sokan a sárga-fekete matricás csapatnál, mivelhogy ez jelentette a Rádió taxit, csak új arculattal. Rádió taxisok maradtunk, bár a tulajdonos – vagy az ideiglenes vezető – más lett. Az, hogy a megrendelőket felhívod azzal, hogy megváltozott a Rádió taxi telefonszáma, nem túl korrekt dolog. Akkor az a cég, amit a Feri ’kölcsön kapott’, az micsoda? Nem a Rádió taxi, aminek még tulajdonostársa vagy a Csabával együtt? Sok taxis megélhetését érinti ez a ’telefonszám változás’… Légy szíves gondold át, hogy hová fog ez vezetni. Szia! Egy Rádió taxis

oregtaxis 2007.11.24. 07:40:49 / # 176255
Sajnos teljesen igazad van....Kicsinalja azokat akikbol elt! Sok sikert hozza!
oregtaxis 2007.11.24. 07:39:39 / # 176252
Sajnos ezt en sem birom szo nelkul hagyni:)))!!! Emlitesz egy peldat es miert nem emlited a tobbit, akik arrol panaszkodnak, hogy nem hagyod oket beken es napjaban 10-szer hivod fel, hogy te valamikor segitettel nekik es most rajtuk a sor...kulonben meg arulok. Egyszer vallanad be, hogy ne mondasz igazat! Ugye ilyen pelda nincs???
okoska01 2007.11.24. 07:32:14 / # 176251
Pali Te sose fogsz magadhoz térni? Azokat a cégeket akiket magadhoz bolondítasz ki is kéne szolgálni nem gondolod? Az lesz a vége, hogy se nálad se nálunk nem fog rendelni... Mennyire nincs értelme ennek emit csinálsz...

góré001 2007.11.24. 06:36:11 / # 176248
No és az már csak hab a tortán , hogy én az odaáti mindkét KFT -nek kissebbségi tulajdonosa is vagyok!! Tehát ki lopott vagy lop el kítől és mit is??
góré001 2007.11.24. 06:31:38 / # 176247
Drága " KETTES" ! Azok a szerződések ahol ezek a rádiok vannak azokat még mind mind én írtam alá! Azokat a rádiokat / BRG!/ mind mind én fejlesztetettem ki a Salgotarjáni Gyár fejlesztő mérnökeivel köztük drága jó barátommal ALB FERENCCEL! Azokat a rádiokat amikor átáltunk a hosszú csatornára én vettem meg a Taxisaimtól erre a célra / 10.ezer Forintért!/ Azokban a rádiokban az álltalam belgiumból hozatott kristályok vannak amit a Budapesti BRG-től rendeltem meg!! Azok az átjátszók antannák és egyébb berendezések azaz mind az amit az odaáti KFT tulajdonosa nem tud állóeszköz leltárjegyzékkel igazólni azok mind mind az én dokumentált tulajdonom!! No és azok a címzettek akik velem velünk dolgoztak 10-20-éve azok eztán is velem velünk akarnak dolgozni! És bocsáss meg ha én ma a saját és a hozzám kötődő TAXISOK érdekeit tartom szem elött és nem azét aki fél egy éve betette ide a lábát! Főleg úgy hogy engem símán lezsarolt kírúgott többed magammal egyűtt!! Tanúim és írásos bízonyítékaim vannak rá hogy többször sőt sokszor nyújtottam a baráti jobbot és a megegyezést ajálottam de elútasítottak! Nos ezért engem a MÚLTAM KÖTELEZ!!
panka 2007.11.24. 01:01:27 / # 176216
Sziasztok! Tudom, nem fogok osztatlan sikert aratni a véleményemmel, de nem baj.:) Már elég régóta semmilyen kapcsolatban nem állok a Rádió Taxival, de azért még emlékszem jól arra a 4 évre, amit ott töltöttem. És most rossz nekem azt hallani, hogy a Górét mindenki bántja. Ezért engedjétek meg, hogy én mégis úgy emlékezzem rá, hogy ő volt az, akit a legnagyobb üvöltözése közt is le lehetett szerelni avval, hogy "Góré, játsz már le a focicsapatod indulóját!"; ő volt az, aki egy olyan csapatot kordinált, ahol jó hangulatban pörgött a munka, (akkoriban még MI vittünk át címeket a mostanra túlfényezett Cityhez reggelente), ahol a kollégák kölcsönösen tisztelték egymást, sőt igaz barátságokat ápoltak egymás között; ahol ha reggel 8-kor elkezdett szakadni a hó, és a költői kérdésre"Uramatyám, akkot ki visz majd este minket haza?!" hatalmas összenyomás kerekedett; ahol ha elromlott otthon a mosógépem, akkor bejött a kolléga, elkérte a kulcsomat, elment, megnézte, megcsinálta, kulcs vissza és amikor csak néztem, hogy most én ezt hogyan tudom meghálálni??? akkor ő: "Ugyan, adj egy puszit!"... sorolhatnám holnaputánig, mert annyi jó dolog történt, annyi mindent magammal hoztam és örzök szeretettel, hogy csuda! Persze értem én, hogy ezek az én EMLÉKEIM, de a tényeket se felejtsétek el: az általa kinevelt diszpécserek ma oszlopos tagjai vagy vezetői a "nagy" taxistársaságoknak. A Rádiótaxinál, Palinál tanultak MINDENT. Mert ebben jó volt: hagyott teret az ember körül, lehetett jól dolgozni. Amikor én ott voltam, a fiai már nem voltak kicsik: már besegítettek. És Pali büszke volt rájuk, és csillogó szemmel elmondta ezerszer is, hogy nekik építette... (Lehet hogy túl tágra hagytad körülöttük a teeret, Pali?...) Nem szaporítom a szót. Mert nem ismerem a mostani helyzetet. Csak azt látom, hogy pocskondiáznak egy Embert. És ezt rossz nézni. Velem is volt, hogy üvöltött - de ha belátta, hogy nincs igaza, egyszerűen abbahagyta és kiment. Ha meg igaza volt, végighallgattuk. Hogy hangulatember? Hogy túl vehemens? Hogy nem egy vérprofi gazdasági szakember? Mindent mondhattok, mindenben lesz igazság is, meg nem is. De... mielőtt "leírjátok", keressetek még egy embert, aki a kocsi kormányánál ülve álmodott egy nagyot, és meg is valósította! Ha nem találtok, akkor mindenképp kijár neki némi tisztelet, nem gondoljátok? Köszönöm, hogy elmondhattam. Rossz lett volna, ha nem tehetem.

kettes 2007.11.24. 00:40:19 / # 176215
Helló! Milyen alapon veszi le a kék fehér taxi az URH-kat. Kössön új szerződést és majd a partner felszólitja a sárga feketét vigye a sz...át a Pi...ba Ez lopás ,és büntetendő.

kibic 2007.11.24. 00:19:52 / # 176214
Miért vagy kiakadva ezen?Nem olvastad(9753)?!!!Ilyen világban élünk!Ilyen világban élünk?....Én csak remélem hogy nem!
góré001 2007.11.24. 00:05:54 / # 176213
Sajnálom de ezt nem bírom szó nélkül hagyni!! Én igen is önzetlenűl segítettem és soha de soha senkit nem nyomorítottam meg!! Nekem minden Taxis fontos!!!És az is volt!! Sőt az is lesz!! Én nem megyek senkihez sem , hogy most gyere hozzám , gyere mert én segítettem most rajtad A SOR!! hÓNAPOK ÓTA ENGEM ZSAROLTAK ÉS MOSTANRA ELÉG LETT! Csak egy példa és nem felhántorgatásúl! / Forgó Béla!!! most oda át Ő a király pedíg százszor mentettem meg az életét!!/ Ilyen az élet csak én nem fogadom el ilyennek!!
kibic 2007.11.23. 23:29:50 / # 176209
Én egész másképpen éretlmeztem ezeket a mondatokat mint te!!!!!!!!!! A Pali-10 éve mondjuk -azért segitett valakinek hogy most Téged ezzel zsaroljon?!!!Teljesen életszerű!Kiket és hogy nyomoritott meg?Ezek a közhelyek meg az állandó rinyálás már annyira fársztó!Biztos behajtókat küldött hogy elvegye a tagdijadat!!!Ugyan már.......
oregtaxis 2007.11.23. 23:15:02 / # 176205
Ha valoban onzetlenul segitett volna, akkor rendben van, de most azzal zsarol mindenkit, igy kedves kibic kicsit ertektelenne valik a segitseg...Ha segitesz akkor nem varsz viszonzast... Amennyiben annyira fontosak lennenek szamara a taxisok, akkor nem nyomoritana meg oket.
kibic 2007.11.23. 22:55:33 / # 176200
"Leszarom hány embernek segített. Ez már nem az a világ, ahol ez bárkit is érdekel" Csak gratulálni tudok!Igazán szimpatikus megnyilvánulás!Reméljük minden ismerősöd azonosul véleményeddel, és ha egyszer segitségre szorulsz eszükbe jut mielőtt kisujjukat mozditanák érted!

HáziPálesz 2007.11.23. 20:02:52 / # 176193
Ott a pont. Micsoda véletlen hogy mindkét eset kapcsolódik ahoz a jó magyar focihoz:-)

attus 2007.11.23. 19:38:25 / # 188790
Ez jó példa volt! :DDD
cbtaxi 2007.11.23. 19:36:45 / # 188789
Pl. Mészőly Kálmán. Sőt! 3X is volt szöv.kapitány. :)))))))))))))
HáziPálesz 2007.11.23. 19:19:09 / # 188788
Itt nem egy hibáról van szó, hanem hosszú évek folyamatos hibáiról! Haggyuk már ezt a "beismerte megbánta" dumát. Ebben a helyzetben még a Pali sem tud annyira mellébeszélni, hogy ezt ne ismerje be. A bíróságon hiába ismered be bűneid, az legfeljebb enyhítő körülmény, de nem mentesít. Leszarom hány embernek segített. Ez már nem az a világ, ahol ez bárkit is érdekel. Mások hibáit is leszarom, mert én vele voltam szerződésben, és ő nem teljsítette a rábízott feladatot, pedig én minden második héten fizettem. Áuljátok már el nekem: MANAPSÁG KI KAP AZ ÜZLETI ÉLETBEN MÁSODIK ESÉLYT???
wolfy 2007.11.23. 16:31:49 / # 188787
Tudod, én nwgy ívben teszek mindenre, csak az a bajom, hogy szidjják a Csabáékat, és ugyan úgy aljas módon baszik(allopja a címeinket, zaklatja az utasainkat és már nekik is hazudik) ki szó nélkül a taxisokkal, mert az Ő személyes érdeke ezt kívánja.
cubix 2007.11.23. 14:46:08 / # 188777
Én nem értem mire jó ez!! Miért nem tudtok normális modon beszélni? Miért kell mindig a Horváth Pálit hibáztatni mindenért? Talán nem csak ő volt az aki hibázott, ami pedig gusztustalan hogy azt nem írjátok le mennyi mindenkinek segített. Elismerte a hibáit igen, akkor miről beszéltek....Mások is tele vannak hibákkal azokat miért nem veszítek észre azokat miért nem említitek meg!Velük dolgoztok tovább!!! Elfelejtitek nem csak egy ember a vétkes..A taxisokról van szó hát ők is taxisok csak kicsit más érdekekkel.....
Oldalszám: 934