Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
AdamGyak 2007.11.25. 12:20:28 / # 184026
Unják csak nincs más :S
kibic 2007.11.25. 12:14:44 / # 184022
Itt már megint milyen jó a hangulat!!!Nme hiszem el hogy nem unjátok még!

Nevem senki 2007.11.25. 12:07:27 / # 184018
Javaslom változtassuk meg a topic nevét Sz@rkeverők és arcnélküli jól beolvasók fórumára:-((( Úgy látszik itt már senkit nem érdekel az RT-egyik sem(bocs Pali)- csak az, hogy hangot adjon vélt vagy valós sérelmeinek. A rádiósok mindig arról voltak híresek a szakmában, hogy óriási köztük az összetartás a bajban. Nem egy 3-as bréken voltam, ahol ti előbb érkeztetek, mint a bajban lévő taxis kollégái!! Most is ezt kellene tenni. Kell valaki akinek előszőr van bátorsága nem reagálni, nem válaszolni és akkor talán megszakad ez a sz@r és sárfolyam.

törpilla 2007.11.25. 10:55:02 / # 183991
Hála istennek nekünk nicsenek közös emlékeink,ebböl is látszik fogalmad nincs hogy ki vagyok, és az, hogy az élet helyre tesz mindent ebben egyetértek, téged már rendesen helyre tett, csak nem akarod észre venni,de ez már legyen a te lelki belügyed, sok sikert hozza, az én lelkem tiszta és nyugodt, na szevasz.
Flipper öcsi 2007.11.25. 10:08:53 / # 183983
Na mármost akkor ki a nyerrő? megy a gore taxi? vagya kék sárga a jobb??

góré001 2007.11.25. 08:21:07 / # 183878
Én is szeretném ha ez itt most abba maradna mert egys mást én is tudnék mondani rólad de nem teszem! Tudod Veled kapcsolatban volt egy soha el nem múló emlék vagy inkább emlékek! Nem kívánom elrontani! magamban én a helyén kezelem sajnálom , hogy Te ily rővíd idő alatt elfelejtetted ezeket a dolgokat!! nem baj az élet úgyis helyére tesz sok sok mindent!! Lehetsz szelekktív de az maradjon a lelki belügyed!!!
törpilla 2007.11.25. 08:00:18 / # 183863
Szerintem a legendás mindent elmondott amit tudni kell rólad. Én neveket nem irtam, te valahogy mégis magadra ismertél, nem érdekes ? Az hogy te milyen ember vagy és % hogy dolgozol a budás lányok tudnának róla regélni , és lehet hogy azt is elmesélnék milyen körülmények között távoztatok a budátol,tudod az agresszivitás semmi jóra nem vezet. A továbbiakban nem szeretnék a válaszaidra reagálni,mert sajnos értelmetlen dolog, aki ismer téged az tudja,hogy miröl beszélek .
Fekete Bárány 2007.11.25. 07:10:07 / # 183850
..azért én emlékszem arra,hogy amikor a Csabika koccolt a rakparton..két hét múlva jött a tagdíj emelése...ki még a bírka??

legendas 2007.11.25. 05:44:26 / # 183735
Ja, dolgoztam a Rt-nél,mi dolgoztunk együtt, a mostani helyem nagyon jól érzem magam, megbecsünek, (de azért hívtak már vissza a Rt-hoz) de itt a lányok sokan dolgoztak veled és nem nagyon vannak jó véleménnyel rólad, ez ki is derül az előző hozzászólásból (9860). Én itt lezártam ezt a témát, nem akarok sárdobálást, de hallgattassék meg a másik fél is..
legendas 2007.11.25. 05:39:11 / # 183721
Egyébként azt hiszem,ez nem rólad szólt, mert Ti még meg sem kaptátok a kilépési papírjaitokat, hanem mondjuk a "törpe vízerőműről", Trixi Bubusról és a társaikról. Azt mindenki elismer, hogy Jucus, Zolika, Laci, vagy akár Forgó nagyon jó diszpécserek, a taxisok szeretnek velük dolgozni. Csak egy általánosítás vlt, és tudod, akiknek nem inge, ne vegye magára, akinek viszont igen, az öltözzön föl....!
legendas 2007.11.25. 05:32:41 / # 183712
Szia Bea. Jobban vagy már? Nem vagy már heti 7 napot beteg? Elmult minden betegséget? Marasztaltak???? Te miről beszélsz?? Volt olyan cég ahonnan egyenesen kiutáltak!!!!!! A viselkedésed ,a situlosod,az emberekhez való hozzállásod kritikán aluli! Te még rossz "telefonkezelő" sem leszel soha nem hogy diszpécser!!! "Te is tudod, ilyen pozíciókban általában felvételi követelmény az intelligencia…" Akkor te vagy a kivétel...
Beus 2007.11.25. 03:21:26 / # 183710
Törpilla! Feltételezem, hogy még nagyon fiatalka lehetsz, mert más mentséget hirtelen nem találok butus megnyilvánulásaidra. Mivel úgy tűnik, elég nagy káosz uralkodik amúgy meglehetősen egyszerű buksidban, kísérletet tennék valamelyest rendet tenni. Elöljáróban leszögezem, ez az első és remélhetőleg utolsó megszólalásom ezen a fórumon. Az az igazság, ha nem hívták volna fel a figyelmemet arra, hogy a nevem/nevünk felkerült erre a topicra, megkíméltelek volna az alábbiaktól. Ennyire nem érdekelsz. Mégis fontosnak tartom ezen a késői órán is, hogy tudd, hol a helyed. 1. Nem gondolom, hogy jogod lenne olyan emberek munkáját minősíteni, akikről valójában semmit nem tudsz, maximum tudni vélsz. Ugyanis ha lenne ehhez jogod, vagy minimális szakmai hozzáértésed, már valószínűleg valamelyik cég diszpécserszolgálatán vezetői posztot tölthetenél be. Bár nyilván Te is tudod, ilyen pozíciókban általában felvételi követelmény az intelligencia… (Lehet, hogy Bufi olcsón felszámít Neked egy felvételi előkészítőt, ha ilyen irányú ambícióid vannak.) Mindenesetre sajnálunk Téged többedmagammal. Ugyanis az életminőségedet tekintve, rosszabb esélyekkel indulsz, ha azt gondolod gyűlölni kell bárkit is önmagában azért, mert nem azon az oldalon áll, ahol Te. 2. Csak hogy tudd: életemben soha egyetlen munkahelyemről sem rúgtak ki, Lacira ugyanez vonatkozik. Jobbat mondok: mindenhol marasztaltak volna. Tetszik tudni, mi 1000%-os erőbedobással végezzük a munkánkat akkor is, ha kevesebb a fizetésünk mint egyeseknek, akik valójában fele annyit dolgoznak. Van még1 rossz hírem számodra. Az a fájdalmas igazság, hogy az én apám már akkor taxizott, amikor Te még csak egy tejfölös pohárban csücsültél fehérjeként – ha érted, mire gondolok – ennél fogva, több embert ismertem/ismerek ebben a szakmában (még ha ez esetenként egyoldalú is), mint amennyit Te valaha is fogsz. Bármelyikük előtt vállalom, amit most leírok. 3. Apropó, vállalás… Felmerült bennem, vajon Te miért nem vállalod a valódi neved, ha tényleg nem dolgozol egyik Rádió Taxinál sem, ahogy írtad… 4. Ha olyan remekül értesült lennél, mint amennyire nem vagy, pontosan tudnád mi hangzott el a kilépő interjúnkon, a Daróczin. Szíves tájékoztatásodul közlöm, hogy minden ami ott elhangzott, ellentmond annak, amit te leírtál rólunk. Kérdezz meg bárkit, aki ott volt a vezetőség tagjai közül. Biztos vagyok benne, hogy van köztük olyan ember, aki még szóba áll Veled… 5. Megsúgok még valamit. Azt hiszem, sejtem ki vagy. Ha jól gondolom, nos ebben az esetben nem illik Rád a Törpilla álnév. Tudod Törpilla a maga egyszerűségében is bájos és jóindulatú… Számos javaslatom lenne az új álnevedre vonatkozóan, de az nem tartozik a közre. 6. Végül, de nem utolsósorban: Légy végre nagylány és legközelebb csak akkor szólalj meg, ha van is mit mondanod!
turul 2007.11.25. 02:12:13 / # 183703
Cuco! Kurvára unjuk már! Fejezd be ezt a hülyeseget. KÖSZ!
Palkó 2007.11.24. 22:30:22 / # 183691
Orvos látott?
cuco 2007.11.24. 21:49:16 / # 183676
cuco hol a lové??? cuco hol a lové??? cuco hol a lové???cuco hol a lové??? cuco hol a lové??? cuco hol a lové??? cuco hol a lové??? cuco hol a lové??? cuco hova lesz a lové??? cuco hova lesz a lové???

hektor 2007.11.24. 17:29:01 / # 182547
na jo én is lépek sziasztok

hektor 2007.11.24. 17:19:24 / # 182546
látod erről beszélek.te azt hiszed ellene an mindenki és véded.de hidd el ez nem igaz.én egyszer már leirtam neki kit keressen meg és nem lett volna ez az egész de akkor sem hallgatott senkire
relax 2007.11.24. 17:17:16 / # 182523
Én nem azt mondom, hogy nem tett, csinált sok szart, sok embernek. Ebben nem különb senkinél! Abban viszont annál inkább, hogy ennek ellensúlyozásaképpen sokat adott is. Lerágott csont! Hagyjuk!
hektor 2007.11.24. 17:12:40 / # 182511
amugy hála istennek nem szorultam rá senki segitségére idáig
relax 2007.11.24. 17:11:08 / # 182506
Nagy lett a csönd, megyek.... sziasztok!

Oldalszám: 934