Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2008.03.09. 10:10:36 / # 181528
Pont ugyanezt mondtam Szegának én is...pont ugyanezt! Mi lett volna, ha azt mondjál neki, hogy ne fizessen erre a hónapra... Az, aki több éve /Attila minimum 6-7 éve RT-s/ ott dolgozik, ennyit nem érdemel meg? Az utas, aki 1x /azaz egyszer/ rendel, az jogosult a kedvezményre /persze mi adjuk/, de a taxis az nem...maximum haladékot kap. Ja és persze ez : Ugyanis teljesen korrekt módon kezelték az ügyet, úgy ahogy az egy ilyen helyzetben elvárható. Nem tudom, akkor az én elvárásaimmal vannak bajok.
Kempes 2008.03.09. 10:05:53 / # 181520
Segítik a kezdőt (tanuló csoport), segítik a sík hülyét, segítik a beteget, mindenkit segítenek. Mikor leszünk kevesebben? Amikor egészséges vagy akkor kell arra gondolni, mi lesz ha megbetegszem, tudod. Az pedig, hogy erön felül, triplán túl vállalják magukat a konkurenseim, az legyen az ő problémájuk. Túl vállalja magát lizinggel, hogy szebb kocsi, jobb kocsi legyen, ilyen kategória legyen- olyan kategória legyen, nem másért, azért, hogy elölem több fuvart vigyen el. Hát akkor tegyen félre a betegségre. Folytathatnám a buszokkal, buszt vesz, hogy jobban keressen, akkor tegyen félre a betegségre.
kibic 2008.03.09. 10:03:57 / # 181342
Remélem .hogy nem.
kibic 2008.03.09. 10:00:02 / # 181332
Így már tényleg egészen más:-( Te tényleg úgy gondolod, hogy ez a maximum amit emberileg és anyagilag meg lehetett volna tenni?
Kempes 2008.03.09. 09:52:53 / # 181330
Nincsenek kollégák, csak konkurensek vannak.
kibic 2008.03.09. 09:46:12 / # 181308
Mi lett volna, ha azt mondjál neki, hogy ne fizessen erre a hónapra, hanem kicsit szerényebben dolgozzon amennyit feltétlenül muszáj, és kitettek volna egy dossziét vagy dobozt a pénztárnál, hogy aki úgy gondolja az segítsen neki ? Alapjaiban rendült volna meg gazdaságilag a Rádiótaxi?Esetleg másnap tömegesen kaptak volna infarktust a kollégák,hogy ne kelljen tagdíjat fizetni??
cheater 2008.03.09. 06:07:45 / # 181270
Ha valaki fél füllel hallott információkat tényként tálal azzal nem biztos hogy segit, lehet hogy épp árt. Csak ezért szóltam közbe, ne induljon el egy "le a rádiótaxival!" lavina, feleslegesen. Ugyanis teljesen korrekt módon kezelték az ügyet, úgy ahogy az egy ilyen helyzetben elvárható.
csogu 2008.03.09. 04:46:59 / # 181256
Szega azt mondja, hogy a cégvezetők a hibásk. Én meg azt mondom (azt véve alapul, hogy senki sem önmaga ellensége+több cégvezetővel beszélve), hogy az ugazi bűnös mi magunk, taxisok vagyunk. Különben meg tényleg jobb Szegával telefonon beszélni, mert jobban ki lehet fejteni szóban az embernek a véleményét. Én azt mondom, döglött lóval nem lehet szántani, vagyis ha beteg a rabszolga, akkor a sebét el kell látni, utána majd mehet megint gyapotat szedni. Na meg ez a cégvezető kontra taxisok. Hiába a legmagasabb fa, hiába a gyönyörű koronája, ha a gyökerei nem jók, nem elég masszívak, akkor megette az egészet a fene. Példámban a cégvezetők a talaj felettiek, és mi vagyunk alul. Vagyis: Mi jó nagy gyökerek vagyunk:-))
nemkar 2008.03.09. 04:07:56 / # 181241
Aszondod' a "Jereváni rádió" tipikus esete? "Nem osztogattak, hanem fosztogattak"
nemkar 2008.03.09. 04:00:55 / # 181233
Kedves Pali! Először is Őszinte részvétem a fiadat ért tragédiáért. Másodszor itt senki nem említette a nevét, senki nem állította, hogy Ő volt. csogu is csak az eset tudomásáról kérdezte, és nem állította, hogy a fiad intézkedett az ügyben. Kérlek ne láss rémeket. Egyébként gratulálok, hogy az apai szíved megmozdult. Úgy látszik, egy tragédiának kell bekövetkeznie, hogy APA és FIA végre újból egymásra talájon. Bízom abban, hogy kettőtök kapcsolata normalizálódni fog.
szega 2008.03.09. 03:51:01 / # 181231
Szegasztok! Telefonon megérdeklődtem az esetet. A hír igaz, DE szokás szerint nem úgy! A kolléga elkezdett dolgozni és a FÉL HAVI azaz 27e ft-os tagdíját majd csak 13.-án kell rendeznie. Tehát nem 54e és nem 3 nap. Azt pedig, hogy a kolléga miért nem marad otthon táppénzen, azt gondolom mindannyian tudjuk. Közben csoguval is beszéltem vagy 15 percet telefonon. Nem mondom, hogy meggyőztük egymást de közeledett egymáshoz az álláspontunk. A mai világban nem lehet azt elvárni egyetlen cégvezetőtől sem, hogy irgalmas szamaritánust játsszon, ha megteszi az szép dolog, de nem kötelező a részéről. Azt pedig ki-ki maga dönti el, hogy a járulékait fizeti rendesen vagy nem. Ha nem, akkor bizony betegen is kell dolgoznia. Csúnyán fog hangozni és nem a fennt említett kollégára értem, csak úgy általában. Amikor a magas létszám miatt sírunk és várjuk, hogy lemorzsolódjon a felesleg, akkor bizony az ilyen és hasonló "tragédiákat" várjuk. Mert várjuk, hiszen sokan vagyunk! És itt nem értettünk egyet csoguval, (mint mindig) hogy kinek is köszönhető ez az állapot. Én ezért nem tudom egyedül a taxistát okolni.

janchip 2008.03.09. 02:03:43 / # 181226
nem tudom mit lehet azon eltúlozni amikor a hugom felhivom es ketsegbeesetten ezt mondja, de mindegy biztos van aki tudja mi az igazsag. Mindenki gondoljon amit akar. En nem akarok errol tovabb beszelni bocs az ekezetek miatt
cheater 2008.03.08. 21:12:50 / # 181217
Ismerem a sztorit, nem volt szemét senki, sőt.. Nem a tagdíj miatt jött dolgozni, hanem mert igy döntött, úgy érezte jólvan és már jöhet. Janchip némileg eltúlozta ezt a dolgot.
szega 2008.03.08. 20:30:45 / # 181216
külmbséget, helyett különbséget
szega 2008.03.08. 20:29:43 / # 181215
Szegasztok! Nem ismerem a történetet, csak az itt leírtakból, de ígérem hétfőn utána kérdezek. Tehát a kolléga most dolgozik 3 napot a tagdíja miatt, aztán megy vissza pihenni, vagy egyébként is jött volna és azt mondták Neki, hogy dolgozz és a tagdíjat majd hétfőn rendezzed. Én érzek egy árnyalatnyi külömbséget a két eset között. Mert ha a kihagfyott egy hónapot szeretné pótolni (maximálisan megértem) akkor egyébként is az utcán lenne, nem? Ha pedig csak a tagdíj miatt jött akkor tényleg szemét volt valaki. Speciel tényleg nem a Csaba, mert egész héten nem láttam.

csogu 2008.03.08. 19:58:54 / # 180012
Nézd lényegében semmi gond. 2 pici marad árván, meg 2 rokkant szülő mehet a Dunának, mert aki eddig a támaszuk volt abból kihajtották a sz@rt is.
csogu 2008.03.08. 19:57:19 / # 180007
Kérek mindenkit mérsékletre és azt bántsátok ha már mindenképpen bántani kell valamiért aki azt megérdemli! Erről jut eszemben, itt nagy nyílvánosság előtt ígértél egy olyat tavaly novemberben (most nemkeresem vissza), hogy addig nem nyugszol amíg nem érsz el valamit ebban a tarifa dologban, mint a FODESZ elnöke. Eltelt 5 hónap, tudsz valami fejleményről beszámolni?
toree 2008.03.08. 18:36:40 / # 180006
ezek nem szapulások ezek megtörtént esetek és csak egymásközött beszélgetünk, igaz nekünk nincs róla megdönthetetlen írásos bizonytékunk amit feltehetnénk ide!!!!!!!!!!!!!!!!!
góré001 2008.03.08. 18:18:28 / # 179999
Tisztelt úrak! Nagyon szeretném , ha mindenki abba hagyná HORVÁTH CSABA szapulását! 10-napja nem jár be az őt és családját ért súllyos TRAGÉDIÁJA miatt! Kérek mindenkit mérsékletre és azt bántsátok ha már mindenképpen bántani kell valamiért aki azt megérdemli! KÖSZÖNÖM!! Góré001

nemkar 2008.03.08. 17:18:06 / # 179952
És ha, ne adj Isten ez alatt a háromnap alatt az idegtől újra agyvérzést, vagy infarktust kap, és netán meghal, akkor az mi!! Szándékos emberőlés, vagy gondatlanságból elkövetett emberőlés? Ki volt az az állat, aki ezt felvállalta? Isten adja, nehogy baja legyen a sogórodnak.
Oldalszám: 934