Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
lulu 2008.04.01. 20:18:10 / # 188991
Elnézést, ha olyan témát feszegettem ami nagyon kínos a vezetőségünkre nézve. Én úgy gondoltam, hogy kapok egy korrekt választ az írásaimra tőlük, de ez nem történt meg. Szerintem ezt mindannyian tudjuk hogy miért! Hektor! Szerinted amikor a műszer falamon a tarifa táblámra 300 forintos alap díj van kiírva, akkor miért kell nekem 400-500 forinttal kiállnom egy szállodához vagy étteremhez? Kiváncsi lennék, ha a fogyasztás védelmi felügyelőség, vagy netán a megrendelő feljelentene, a 600, a Gyöngyike vagy netán a Horváth Csaba bevállalná? Mert ilyen feltételekkel nem lenne szabad szerződéseket kötni,hisz ez csalás. A tiltás pénzekről nem is szólva, csak itt nem kapunk számlát róla! A Megbízhatónak az írásaiban meg nagyon sok igazság van, csak néha elveti a sulykot.
hektor 2008.04.01. 17:29:38 / # 188990
A Véleményem mindig meg vol arról amit tudtam BIZTOSAN és csak arról irtam,ha megfigyelted volna.Te vagy az aki elkezdtél velem foglalkozni,holott már rég nem irtam az oldalra. Ha a sf-nél törvénytelenségek vannak hagyd rájuk,nem értem ez téged miért zavar,ha egyszer más cégnél vagy.Sokat és sokan tudnak dolgokról ami a HP-nál volt,ha megfigyelted volna olyan dolgokról és tényekről irtam amik köztudottak csak éppen letagadták őket,de ez nem az én dolgom csak elmondtam a véleményem,ugyhogy ha lehet ne foglalkozz velem inkább gondolkozz azon amiket írtam. üdv:hektor
Megbízható 2008.03.31. 21:45:32 / # 188987
Szerintem a lulu 12606-os beírása után neked egy kicsit el kellene gondolkoznod, hogy régebben miket írkáltál. A városi taxit meg ne keverjük itt bele, mert ennek semmi köze, hogy milyen törvénytelenségek folynak a SF, Rádiótaxinál. A véleményed teljesen szubjektív, és részrehajló. Megis értem. De ezek után csak a realitások talaján maradj, és úgy írjál.

hektor 2008.03.31. 17:16:25 / # 188989
Hello Megbizható. Nem tudom mire kéne válaszolnom vagy miért velem foglalkozol,vagy a városi taxinál olyan jól megy,hogy már nincs ott dolgod? Én feleslegesen nem irkálok,csak elmondom a véleményem,ha van valamiről.
wolfy 2008.03.31. 13:57:49 / # 188988
Nem fognak eltűnni a piacról. A taxisok éhenkórász, csíra szegmense, mindig életben fogja tartani őket.
Fekete Bárány 2008.03.31. 07:08:51 / # 176325
Remélhetőleg soha nem lesztek 800-an És azok a segffejek is eltünnek a piacról..akik nyomott áron akarják a taxist hosszú évekre eladósítani..és az életét romokba dönteni. Jut eszembe...ha veszek egy nagy ..szép fullkategóriás kocsit...melyik vízfej adja írásba,hogy az az autó..minimum 10 évig marad full kategóriában....jahh..egyik sem!!!?? Jó lenne ha mostmár az összes pozicionált faszfej a saját tökével..és saját családja életével foglalkozna..!!! SZERINTEM!!

kibic 2008.03.30. 16:24:11 / # 185392
Ehhez a szituhoz a Don Quijote nick sajnos sokkal jobban passzolna. :D
kibic 2008.03.30. 16:20:43 / # 185383
Kiváló minőségű forgatható köpönyegek érkeztek:-)) Mai mottonk: Sic transit gloria mundi.

törölt felh. 2008.03.27. 15:47:23 / # 184114
Bizony bizony és ekkor még nem beszéltünk a zenebohóc álltal okozott kárunkról,mert azért ez is létezik ugye? Tesz vajon valamit a cég a forgalmazás tisztasága érdekében,vagy csak bízik a szerencsében? Talán hivatalos feljelentést kellene tenni. A hatóság megtalálja pikk pakk az ilyen kalózadót.
forest95 2008.03.27. 15:36:02 / # 183986
Tetszik az oldal fejléce!!!:))) Sajnos valóság!:(((

forest95 2008.03.27. 15:34:46 / # 183978
Szega! Miután ebben a hónapban többször is előfordult (négy, öt, hat alkalommal is!), hogy nem működtek a bejövő telefonvonalak (INVITEL!!!!), Neked mi az elképzelésed (Taxisbarát!) ezzel kapcsolatban? Én már telefonon beszéltem erről a Tamással (600). Ugye nem kell számszerűleg ideírnom, hogy bevétel tekintetében ez mennyit jelent egy Taxisnak!

törölt felh. 2008.03.27. 10:29:04 / # 184170
Kedves Szega! Lám-lám!Milyet változott a világ.Talán nem is a világ változott,hanem Te. "Ha valaki rosszul érzi magát valahol, szarul keres, de egyébként nagy penge akkor számtalan lehetősége van a váltásra." Volt valaki aki ezt az idézetet párszor leírta itt a topicon.Akkor lepődött meg igazán,amikor megfogadták a tanácsát és szedték a sátorfájukat.Bizony akkor mindenkit megpróbált visszatartani.Rossz hozzáállás ez a menj máshova szlogen.Kinek lennél az etikása,ha nem lenne taxis a cégnél?Én még emlékszem a humoros beszólásaidra,de amit most csinálsz az bizony erőlködésnek hat.Hol vannak a pályázatban leírt taxisbarát elképzeléseid?Vagy ennek már vége? Próbálj meg nem "megélhetési etikásnak"tűnni,mert elveszíted a barátaidat is. A sok-sok kávézó barát már nem neked fog szólni,hanem az etikásnak akitől esetleg tartani kell.Gondolkodj el és próbálj megfelelni a kollégáid felé is. Remélem nincs harag?

Megbízható 2008.03.26. 21:51:26 / # 185003
Nézd Imikém, most már rajtad kívül mindenki érti és tisztán látja a valóságot. Totálisan hülyére vetted magad. Ezekre a beírásokra már "hektor, félekhogy, és még hattomi" sem tud mit írni vagy Hmm-ni. Elhiszem, hogy mint utolsó harcos küzdesz mint egy Berber oroszlán a korrekt munkásságotokért, de ez már nevetséges. Szerintem gondolkozz el Lulu beírásán, és elemezd!
Robin Hood 2008.03.26. 21:07:13 / # 184957
Kollega(?)! (Úr?)! Először is gondolom a f@szt és a besz@rokot is a nagyiéktól tanultad a a jó neveltetésed során. Másodszor egyszerüen gyomorforgató kezd lenni a csaholásod amint valaki szót mer emelni a mentoraid ellen.Beleestél abba a hibába,hogy mert szóba állnak veled az utcán azt hiszed minden rendben.Nekem elhiheted gyarlók az emberek már rád is köpködnek a hátad mögött. A te szavad járásával utálnak mint a sz@rt! Többen jelezték finomabban nem értettél belőle,lefordítom a szintedre NE OSZD AZ ÉSZT MERT KEVÉS VAN BELŐLE hamar elfogy aztán úgy jársz mint Jackó kihagy a légzés mehetsz oxigénsátorba.
szega 2008.03.26. 20:28:29 / # 184931
Talán Te is tudod: az nem válasz! Ha valaki rosszul érzi magát valahol, szarul keres, de egyébként nagy penge akkor számtalan lehetősége van a váltásra. Van erre példa bőven. Szóval várom a választ és nem mástól. Az pedig, hogy melyik sorba állok be, az hadd legyen az én dolgom.
Megbízható 2008.03.26. 20:21:47 / # 184799
Sajnos be kell látni, hogy te is a sötétség birodalmában élsz. Nem tehetsz róla hisz be kellett állnod a sorba. Lulu megválaszolta a 12608-ban az ostoba kérdésedet.De azért kíváncsi lennék hogy melyik az a társaság ahol ezt alkalmazzák?

szega 2008.03.26. 19:56:10 / # 185167
Látod még ezt is rosszul csinálom! A lényeget ugye értetted?
szega 2008.03.26. 19:54:18 / # 185157
Ha csak a számodra kínos a tudatlanságom az még nem olyan nagy baj. Próbálok majd felzárkózni hozzád. Más : a kérdésedre kérdéssel válaszolnék. Szerinted csak a Rt-re igazak a 12606-ban szereplő megállapításaid? Azt kellene megkérdezni erről aki elkezdte Krisztus előtt 1500-ban kb. Egyet azonban mondj meg nekem kérlek. Ha itt ilyen sz@r, akkor miért vagy még itt? Őszintén érdekel. Ja és nem a Rt vezetősége helyett válaszoltam. Ez csak az én véleményem volt.
lulu 2008.03.26. 18:55:37 / # 184935
Még mindig nem kaptam választ a Sf.rádió taxi vezetőségétöl, hogy miért kell nekünk LOPNI, CSALNI, HAZUDNI az utcán mikor taxizunk. 12606 beírásomat ajánlom figyelmetekbe!!!!!! SZEGA NEKED MÁR KEZD KÍNOS LENNI A TUDATLANSÁGOD.

csogu 2008.03.26. 15:23:55 / # 184489
Te csak ne reménykedj abban, hogy én megsértődöm...ahhoz az ebédem kell veszélybe sodornod, de akkor sem sértődöm, hanem nyakon váglak:-))))
Oldalszám: 934