Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
forest95 2008.09.05. 13:38:38 / # 189978
Itt a bizonyíték, hogy a házimunka milyen pszihés sokkot okoz a férfiembernél. Hiába no! Az evolúció során kialakult rendbe ilyen mértékben nem lehet beleavatkozni!
Kovács Zoltán 2008.09.05. 13:05:31 / # 189977
Te vagy a hibás! Amióta mos, főz, takarít, és mosogat a barátom, azóta ír ennyi hülyeséget. Ha, tegnap nem veszed el tőle a slusszkulcsot, akkor nem ért volna rá, ennyi butaságra!
turul 2008.09.05. 13:01:11 / # 189976
Tisztelettel üdvözlök mindenkit. Két dolog miatt írok és egyben javaslatot is tennék. 1.Kérem tisztelettel,ha lehetne akkor az éjszakás diszpécser ne kérdezze meg 21h után,hogy van e valaki pld budaőrsön. Ezzel az erővel akár azt is kédezhetné,hogy van e valaki tatabányán vagy éppen kaposváron.Ez bizonyos mértékű visszaélésre adhat okot.21h-ig van droszt,akkor ez addig is tartson. 2.Talán nem kellene minden fuvarhoz,ami nem csekkes vagy szerződéses hozzátenni,hogy kettes tarifa. Úgyis minden utas úgy ül be,hogy a köszönés náluk "kettessel megyünk". Miért is?Ha van kártyája mutassa meg,ha nincs nála akkor 3-as a tarifa.Kivéve kombis rendelésnél.A héten is felvettem egy fuvart természetesen kettessel szólt az utasítás.Megkérdeztem az utast,hogy csekkes lesz?Nem volt a válasz.Akkor van kártyája?Kérdeztem én.Válasz:Volt valamikor,de a fene sem tudja hol van már. Én meg indokolatlanul vonom el a pénzt a családomtól,mert kettessel viszem. Visszaadhatnánk a KÁRTYA becsületét,ha meg kellene mutatni a fuvar kezdete előtt. Attól még,hogy évekkel ezelőtt volt neki és így kerűlt a gépbe,mutassa fel,hogy most is megvan. Kérem az EB vagy a cég vezetőit e két kérés teljesítéséhez hozzájárúlni. Tisztelettel:Rádiótaxi 505.

Nevem senki 2008.09.05. 12:41:31 / # 189974
Ha mindig csak 1-el növekedet volna az utasok száma amikor ezt a "megnövekedett cím menyiségre való tekintettel" kifejezést hallottam, ma már a bécsi taxisoktól kérnénk segítséget a fuvarok teljesítéséhez:-(((( Szar, rablóduma a tulajok részéről:-(((( A válasz a felvetésre meg valszeg egy többdiplomás etikástól érkezett. Nem tudna letiltani, ha ilyen könnyen megszabadulnál egy belekapott vagy nemszeretem fuvartól. Minél többen vannak egy időben letiltva a kevés fuvar annál többnek tűnik:-(( Egy tanmese: Megy a kamionos a pályán és 5 kilométerenként megáll megdöngetni a ponyvát. Feltűnik ez egy mögötte haladó autósnak és az egyik megállásnál megkérdezi: -Mondja miért csinálja ezt? -Tudja, 30 tonna papagájt szállítok, de a kocsi csak 20-at bír. 10 tonnának mindig repülni kell!!!
342 2008.09.05. 12:21:03 / # 189973
Üdv. Tegnap este volt egy érdekes javaslat a rádióba mégpedig az,hogy a megnövekedett cím menyiségre való tekintettel nem kéne pontot adni azért ha valaki talál egy utast a utcán és ezáltal munkát ad át egy másik kollegának.A válasz az volt rá A SZABÁLY AZ SZABÁLY.

csogu 2008.09.05. 10:38:35 / # 189915
Éjszaka stopperral a kezében száguldozott a városban...ha szerencséd van, akkor a futásra készült, ha nem, akkor az új drosztokat mérte ki:-)))

Prohi 2008.09.05. 06:14:05 / # 189972
Szerintem csak eszébe jutott ez a mese:) Csukás István Sün Balázs Erdőszélen, erdőszéli tölgy tövében volt egy ház. Abban lakott hét süntestvér: Sün Aladár, Sün Piroska, Sün Adorján, Sün Dorottya, Sün Demeter, Sün Tihamér s a legkisebb: Sün Balázs. Hogyha jól bevacsoráztak Szűk lett nékik az a ház, S előfordult ilyenkor, Hogy kívül rekedt Sün Balázs Furakodott, nyomakodott Morgott, perelt dühöngve Semmit se ért, mit tehetett, Lefeküdt a küszöbre Telt az idő, múlt az idő Éjre éj és napra nap Egyre többször fordult elő, hogy a házból a legkisebb kimaradt „Ebből elég! Torkig vagyok!” kiáltott fel Sün Balázs „Sokan vagyunk, s kicsi nékünk ez a ház” „Éppen ezért én elmegyek Szerbusz néktek hat testvér Sün Aladár, Sün Piroska, Sün Adorján, Sün Dorottya, Demeter és Tihamér!” Miután így elbúcsúzott Fogta magát, elindult Lába nyomán Porzott a vén gyalogút Így baktatott, így poroszkált Szomszéd tölgyig meg sem állt Ottan aztán sürgött, forgott, Árkot ásott, falat emelt, Tetőt ácsolt, ajtót szegelt, És mire a nap leszállt, Épített egy kalyibát „Így ni! – mondta – most már végre kényelmesen alhatok! Nem tolnak ki a küszöbre a nagyok!” Falevélből ágyat vetett Kényelmeset, belé feküdt s hortyogott hogy csörögtek s remegtek az ablakok Éjféltájban vihar támadt Hajlítgatta a vén fákat Fújt a szél nagy zajjal ám S arra ébredt, hogy zörögnek A kalyiba ajtaján „Ki az? – szólt ki fogvacogva - Ki kopogtat éjnek idején?” „Mi vagyunk az – szóltak kintről Mi vagyunk a hat testvér Sün Aladár, Sün Piroska, Sün Adorján, Sün Dorottya, Demeter és Tihamér!” „Elvitte a szél a házunk, engedjél be, ázunk-fázunk idekinn, csurom víz a kabát rajtunk és az ing” „Jól van, jól van - szólt Sün Balázs – Jövök már” S fordult a kulcs, nyílt a zár. Betódultak mind a hatan Tele lett a kalyiba Kérdezte is Sün Tihamér: „Mondd csak testvér, nincs csak ez az egy szoba?” Lefeküdtek, elaludtak S arra ébredt Sün Balázs: Újra kicsi lett a ház! Mert az éjjel ide-oda lökődve Kiszorult a küszöbre. „Ejnye! – mondta fejvakarva – Mit tehetnék? Megnövök! S akkor talán nem lesz ágyam, Nem lesz párnám a küszöb!”
forest95 2008.09.05. 06:04:14 / # 189971
Golyó! Én nem tudom a pszihológus mit csinál veled, azt sem tudom milyen gyógyszert írt fel neked, de azt érzem, hogy nem jó úton haladsz! Valami nagyon nagy baj van! Másik orvost kéne keresned! Neked pihenés helyet is futásra van szükséged!
Bbetyár 2008.09.05. 00:03:39 / # 189970
:)
Bao 2008.09.05. 00:01:31 / # 189969
Nálam ez a Gundel droszt bevezetésénél kezdődött... :)))
Bbetyár 2008.09.05. 00:00:22 / # 189968
a varázsa valahol a kilencvenes évek elején közepén elveszett:)
Bao 2008.09.04. 23:58:45 / # 189967
El fog veszni teljesen a taxi varázsa. Olyan apró öröm se fog érni,hogy elédmondanak egy címet! Csorogsz befelé a Békén a Vasas pályánál,rendelnek az Orientálba,nem veheted fel kettővel,mert az (is) drosztos! Tehát fel kell ébreszteni a "juju" bácsit a Volgán,aki miután kirázta az álmot a szeméből,lassan elindul és bő tíz perc alatt oda is ér a címre. Ha címet akarsz beállsz huszadiknak és lehet te kapod majd a Szabolcs utca Szabolcs köz sarkot ,ami jó esetben 500 ft-os transzfer a Dózsa mol kúttal szembeni késdobálóba.A rossz esetet meg inkább hagyjuk... :(( Szép kilátások!!! :(

Bbetyár 2008.09.04. 23:56:38 / # 189914
egyesített térkép:

Bbetyár 2008.09.04. 22:16:51 / # 189966
Volga éccaka
Bbetyár 2008.09.04. 22:03:11 / # 189965
Keleti droszt
Bbetyár 2008.09.04. 22:01:51 / # 189964
22 és 06 között kibővitett területtel Arany János- Podmaniczky sarok [ahol van még beülős is] (esetleg meggondolandó a szombat vasár- és ünnepnapi üzemeltetés)
Bbetyár 2008.09.04. 21:59:09 / # 189963
Nagyváradtér éccakára (esetleg szombat vasárnap)
Bbetyár 2008.09.04. 21:34:24 / # 189962
Belváros éccakára (amúgy pl ennél messzebb is kinyomkodtok:))
Bbetyár 2008.09.04. 20:37:18 / # 189961
én mindig ápoltnak és jól öltözöttnek láttam. :))
csogu 2008.09.04. 20:36:06 / # 189960
forest, Golyó, ha van majd egy kis időtök, akkor kérlek a Gumposban válaszoljatok a kérdésemre...nem okoskodni akarok, csak kíváncsi vagyok...ígérem, nem minősítem:-) Most meg hello...meló...:-))

Oldalszám: 934