Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
micimackó 2008.10.23. 18:53:07 / # 190471
Nincs azzal semmi baj, hogy fuvarvásárlás történik. De legalább történne. Vegyék meg a fuvart és adják el nekünk haszonnal, mi meg megmondjuk majd mennyiért éri meg elvinni. Ez így működne rendesen.
micimackó 2008.10.23. 18:48:54 / # 190470
Drága Szegám! Ez az egész szar valóban nem csak a RT sajátja. De az viszont teljesen egyedülálló, hogy 184ft/km-el fuvarozunk és vidéken sem lehet tarifát váltani. És szerintetek, szerinted ez teljesen rendben van! Az sincs megtiltva, hogy bárki autót adjon bérbe vagy rendszámot mindenféle csalással összekötve. Az olyanoknak mint te vagy a Zorró egyáltalán nem lenne szabad az észt osztani. Szépen csendben kéne ülnötök a seggeteken és örülni, hogy a hatóságok nem bolygatját ezt a dolgot kicsit jobban és mélyebben. Lehúzzátok az emberekről az utolsó réteg bőrt is és még meg is magyarázzátok, hogy milyen jó ez nekik.
Bao 2008.10.23. 17:53:44 / # 190466
Jó melót! :)
csogu 2008.10.23. 17:52:04 / # 190465
Régebben én is voltam egy hasonlóban...de ez már sokkal fejlettebb!! Na ...sikerült felöltözni....sziasztok!
csogu 2008.10.23. 17:51:28 / # 190464
Akkor vasúttörténeti: Tatai út 95!
Bao 2008.10.23. 17:50:19 / # 190463
A Cházár - Thököly sarkon volt vagy 12 éve egy 3d mozi,nem volt semmi az élmény.. Ez hasonló?
szega 2008.10.23. 17:48:48 / # 190462
Köszi, de még csak 3,5 éves a törpe és egészen más az érdeklődési köre (autók, motorok, vonatok, minden aminek kereke van).
csogu 2008.10.23. 17:45:14 / # 190461
Jaaa, Szega, ide feltétlen vidd el a családot!!! IDE!!!! Nem olcsó, mert a jegy is húzós és mellé a kukorica + kóla...de megéri!:-))) MI a T-REX: Vissza a krétakorbant néztük meg..tudom ajánlani!
csogu 2008.10.23. 17:38:43 / # 190460
Buda taxi nem ennek az áldozata, de mind1. Az, hogy máshol sem jó...az nem mentesít benneteket. Múlt héten voltunk egyet az asszonnyal Trófeázni...és holnap megyünk a gyerekekkel együtt moziba, mert ma kezdték el vetíteni a High School Musical-t! Ez egy új divat a gyerekeknél... ...különben nálunk sem kolbászból van a kerítés, de legalább amikor elvileg mennie kell...akkor megy is... Emlékszem, a Rádiónál már a végén csak annyit jelentett, hogy esik az eső, hogy nem tudtam normálisan cigizni. Na léptem meló...mert tényleg felesleges időtöltés itt lenni:-)
szega 2008.10.23. 17:31:18 / # 190459
Ez szép volt! Drága csogu! Olvassd el mivel kezdődött a "vita" aztán azután kezdj el köveket keresgélni. Bármikor, bárkivel szívesen megvitatok bármit (már persze saját hatáskörömön belül), de nem megyek bele személyeskedésbe, mert ez a mostani polémia hangyányit elkanyarodott az eredeti medréből és ebben, ha megbocsájtasz nem vennék részt. Látod már az APEH-el fenyegetnek ezután jön a szétverem a kocsidat majd felgyújtom a házadat. Egyébiránt én is a tutiban ücsörgök a többiekkel együtt tehát látom ami az utcán történik. Én azt látom, hogy sehol nem fenékig tejföl az élet. Te például aki egy top csapat jeles képviselője vagy mikor vitted el utoljára az asszonyt vacsorázni, vagy moziba? (majdnem színházat írtam) Szóval látom én a sz@rt, csak azt nem tudom elfogadni, hogy ez csakis a RT sajátja. A fuvarszerzésbe mi így tudunk részt venni (jelzem nem ismerem a számokat, tehát nem tudom ki, mennyit pörget vissza, csak látom az arányokat és ebből következtetek) Ricsi tedd meg kérlek és olvass vissza, ha találsz olyat, hogy én a Palit esztelen tarifa emelésre buzdítottam akkor a Bazilika előtt a déli harangszónál boldoggá teszlek! Az egész szakma a csőd szélén tántorog, mindenki a túlélésért küzd. Nyilván lesz aki nem éli túl. A Buda taxi is ennek a helyzetnek az áldozata. Én személyszerint remélem, hogy a Rt nem lesz az, de persze a jövőt nem láthatjuk. Szép napot!
csogu 2008.10.23. 17:28:18 / # 190458
szegát nem venném bele, mert én egy jó embernek ismertem meg...és semmi más bűne sincs, csak a maga oldalán áll. 600 nagy játékos, és tök igaza van. Annyit tesz csak meg, amennyit Ti megengedtek neki. Andrásról nincs véleményem. Csaba is okos, hiszen csak azt folytatja, amit az apja tett... Itt egy okolható réteg van, az pedig ti vagytok, taxisok, mert odafizettek!!! Ti tápláljátok őket, önként...saját akaratból! Tisztelem azokat, akik mernek váltani...főleg azokat, akik a taxizást maguk mögött tudják...és merik, hagyni!!! Ti fogadtok havonta eleve vesztes meccsre...nem szabad csodálkozni, ha nem nyertek.
A Sírköves 2008.10.23. 17:22:27 / # 190457
Annyi a különbség, hogy most a csaba, a 600, a zorro, meg a szega adja a szádba a falatot. Eljutottak fejben odáig, hogy budapesten a taxifuvarhoz sem taxisra, sem utasra nincs szükség. egy taxifuvarhoz kettő dologra van szükség fuvarszervezőre urhával és etikásra, a többi felesleges és csak gondot okoz.
csogu 2008.10.23. 17:16:44 / # 190456
Sajnálom, hogy megint nem tudtam magamon uralkodni, de élénken él még bennem az emlék, hoyg amikor ültem a Tüzesben, fűtés nélkül -10 fokban...az ablakon belül jégvirágok jelentek meg...és a Pali felhívott és a következőket mondta, a meleg lakásából: - Nektek a legkönnyebb, csak le kell nyomni a gombot és mi a kenyeret a szátokba adjuk... Ilyenkor mindig megrohannak ezek az emlékek is előtör belőlem az állat:-)))
A Sírköves 2008.10.23. 17:13:45 / # 190455
Gratula! Tökéletesen összefoglaltad.
csogu 2008.10.23. 17:09:04 / # 190454
Bocsánat, lehetséges félreértettél. Én nem szürögetek semmit. Adva van két oldal: 1, Kilátástalan családapák 2, Haszonélvezők Az 1-es oldal segítségért kiállt, egyre indulatosabban, elkeseredettebben, míg a haszonélvező oldal próbálja velük elhitetni, hogy most lehetséges, hogy nem annyira jó, de erről is Ők (dolgozók-befektetők-VEVŐK) tehetnek, Ők a hibásak. Mert ha még többet fektetnének be, ha még jobban odatennék magukat a kedves utasnak, akkor jobb is lehetne. Ne tessék inni...szórni a pénzt...és kint kell lenni napi 12-14 órát és akkor már szépen el is lehet annyi bevételt érni, mint amennyit más heti 40 órás, befektetés nélküli...esetleg bejelentett munkahelyen megkeres! Na, és a te feladatod az lenne most, hogy állást foglalj, hogy melyik oldalon állsz... De ha gondolod, itt, ezen az oldalon visszakeresem a TE írásaidat, amit a Palinak írtál anno ugyanilyen munkamenet és lehetőség alkalmával, ami most nálatok van...igaz, akkor még nem voltál etikás... Szóval itt azt próbálják megértetni veled a srácok, hogy baj van...és nem tudják elfogadni, hoyg közben te azt diktálod nekik megoldásként, hogy még többet és többet nyújtsanak!!! És ezt nem azért írom,mert bármi közöm is lenne ehhez az egészhez, hanem hogy segítsek neked értelmezni a mostani helyzetet, mint ahogy tettük ezt anno a Pali korszakában is. ...és nem ez a megoldás, nem a megfutamodás..: [b][i]Uraim! Örültem, hogy ismét "jót" beszélgettünk! [/i][/b] ...és ez meg kicsit még nálam is kiverte a biztit: [b][i]Sajnálom az időt, amit a gép előtt töltöttem és nem a fiammal. [/i][/b]...és baszom a szátokat, azok a kollégák mit mondjanak a gyermekeiknek, a feleségeiknek, akik órákat ülnek a tutikban??? Szeretteim, sajnálom, hogy ilyen farok vagyok és képtelen a váltásra és inkább ülök egy tutiban tök feleslegesen, mintsem veletek lennék? Vagy mit? Ne álszenteskedj kérlek, legalább te ne süllyedj ilyen mélyre,mert ez egy kívülállónak is már sok, nemhogy egy olyan szerencsétlennek, akiket a tutikban állni látok, miközben más cégeknél pörög a munka! Miért nem vallotok szint? Miért nem mondjátok ki nyíltan: Gyerekek, ez van, ennyire vagyunk képesek. Miért nem állapítotok meg egy létszámot (ideálist) amit a címeitekkel el is tudtok tartani? Miért? Megmondom, mert a nyomor haszonélvezői vagytok...!!! A nyomoré, a tönkrement házasságoké, a megszűnt kapcsolatoké, a korán elhunyt kollégáké...az apa nélkül felnőtt gyerekeké.... Nahh...csak felhúztam magam... Persze ebből csak annyit vegyél magadra, amennyi rád vonatkozik...ha semmi sem...az a legjobb... Viszont az, akire vonatkozik, az kapjon már magához és kicsit...csak egy kicsit gondoljon már bele abba, hogy ott tartanak azok az emberek, akik a bizalmukat és a havi tagdíjukat hozzájuk fizetik be, hogy egy sima kérdés után: na hogy megy nálatok?: 2 percig magából kikelve üvöltözik! Ja és antialkoholista, nem gépezős...simán csak van egy költséges hobbija: TAXIS...Rádió taxis...
mindenigaz 2008.10.23. 17:01:03 / # 190453
APEH tud róla? Amennyiben nem,hamarosan fog!
gyula607 2008.10.23. 16:48:45 / # 190452
Azt elfelejtetted hozzátenni hogy akinek ez nem tetszik az vigye be a szabadjelzőt!
szega 2008.10.23. 16:44:05 / # 190451
Ezt most nem veszem magamra. Ha körül nézel többségében "vállalkozók" rázzák a rácsot. Ne feledd (én nem teszem) én is voltam droid, fel tudtam állni. Másoknak sem tilos autót kiadni. Ha Te is csak ennyit szűrtél le az előző oldalakból akkor félre ismertelek, de nagyon!
csogu 2008.10.23. 16:31:40 / # 190433
szega, az nem biztos, hogy gyűlölet...lehetséges, hogy elkeseredés!!! Ne feledd, sok "kollégádnak" csak egy bevételi forrása van, és nem szipolyoznak senkit sem kiadott autókban...nem hajtják ki belőlük a .... saját létbiztonságukat:-)

szega 2008.10.23. 16:29:39 / # 190450
Uraim! Örültem, hogy ismét "jót" beszélgettünk! Sajnos a gyűlölet néhányotokat annyira elvakít, hogy olvasni sem tud. Sajnálom! Sajnálom az időt, amit a gép előtt töltöttem és nem a fiammal.

Oldalszám: 934