Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2008.10.24. 04:06:12 / # 190490
Látom nem érted, amit mondani szeretnék. Nem baj...tényleg nem te vagy ezekért a dolgokért hibás. A TAXIS AZ, MERT ODAFIZETI A TAGDÍJÁT! Na, jó éjt, álmodj velem:-)))
szega 2008.10.24. 04:03:35 / # 190489
Hadd ne én mossak rájuk! Ricsi, nem vagyok jó tündér, bizonyos határokon belül toleráns vagyok, de nem tudom mások problémáit maradéktalanul felvállalni. Elég a sajátom! Száraz időben a koszos autó zavar! Nekem ez a heppem! Tessék, lehet megkövezni!
csogu 2008.10.24. 04:02:28 / # 190488
Ajánlanám szíves figyelmedbe, azt itt leírt 13971-es hozzászólást! Csak amikor az ember el van adósodva, kezdenek összecsapni a hullámok a feje felet, BÁR listás és nem tud autót cserélni a régivel meg nem veszik fel sehova, akkor mit csináljon? Vagy rendszámot bérel vagy autót bérel a Szegától vagy a Zorrótól vagy befogja a pofáját összeszorítja a fogait éa megpróbál talpon maradni. ...és így tud "teljes erőbedobással dolgozni" valaki is? Így tud szolgáltatni? Biztos hogy továbbra is csak a taxist kell regulázni?
szega 2008.10.24. 03:58:42 / # 190487
Ricsi! Keress egy embert akit én le akartam beszélni, hogy elmenjen!! Aki menni akar az itt már nem dolgozik teljes erőbedobással, (szívesen írtam volna odaadást) az itt már többet árt mint használ.
csogu 2008.10.24. 03:57:23 / # 190486
Kár hogy viszont a kollégáidat és azok családját érinti...
csogu 2008.10.24. 03:56:49 / # 190485
Ne csináld már.... 1 órája száradtak fel az aszfaltos utak....nem szilveszterről beszélünk, meg évente egy alkalommal...te nem érzed milyen erősen csúsztatsz? - Halló, tessék taxi! - Jó napot kívánok, itt állok az esőben és szeretnék egy autót. - Köszönjük a rendelését, de kb. 20 perc lesz. - Miért olyan sok? - Mert a kollégának mielőtt a címreérkezik szárazra kell törölnie az autóját, mert kérem ez "A" RÁDIÓ TAXI! - Nekem jó lesz a nedves is... - Az nem úgy van kérem!! Mi ISO 2888-al rendelkezünk!!! - Hát jó, akkor várok. - Rendben, de remélem nem siet?! - Miért kérdi? - Mert előre kellene fizetni a számlát és a kolléga még majd megáll tankolni magával. - Hogy-hogy? - Jaaa kérem ez a Rádiótaxi, itt kérem még a benzintank is száraz! Na, szega, ekkora hülyeséget én is tudok írni:-))
szega 2008.10.24. 03:52:37 / # 190484
Köszi! Más szennyese engem nem érdekel.
szega 2008.10.24. 03:50:00 / # 190483
Tehát mindenki csak szilveszterkor menjen mosatni, fürödni elég vasárnap! -Halló tessék Taxi! -Jó napot kívánok, szeretnék egy taxit a Pirinkó u. 5-be. -Rendben küldöm, kb 10 perc lesz. Van kéznél egy kispárnája, esetleg plédje? -Minek nincs fűtés a kocsiban? -Fűtés talán van, de mostanában nem megy túl jól a bolt és lehet, hogy piszkos lesz a kárpit és gondoltam nehogy összekoszolja a ruháját! Így gondoltad?
csogu 2008.10.24. 03:43:59 / # 190482
Emlékszem a Pali mivel ijesztgetett, amikor megtudta, hoyg a Főtaxihoz akarok menni...így visszaemlékezve baromi nagyokat derülök rajta:-)
csogu 2008.10.24. 03:42:58 / # 190481
500 forint/nap= 15 ezer / hó Mi az egy taxisnak?....kirázza magából...a többi mellé:-) ...különösen nálatok ahol "hosszú hajért" is jár a tiltás! Még mindig ezzel ijesztgetik a kollégákat....csak nehogy váltani merjenek?:-)))
szega 2008.10.24. 03:40:19 / # 190480
Hallottad, hogy azt mondtam 20 órától jár a 24 óra a koszos autóért? Csogu! 1 doboz cigi áráért körbe gőzborizza az autót saját maga! Ne keseríts el, hogy Te is ennyire igénytelen lettél, különösen nálatok ahol "hosszú hajért" is jár a tiltás!
csogu 2008.10.24. 03:38:56 / # 190479
De nem akarom én a véred szívni...csak úgy megemlítettem...meg különben sem rossz ez, mert így legalább van visszajelzés, hogy Te teszed a dolgod. Na jó, azért nem kell hálálkodni:-)

csogu 2008.10.24. 03:37:46 / # 190478
Különben meg ha már ennyire tisztaságmániás vagy...:-)) Máshol is erőltethetnéd, hogy a szennyest tisztára mossák:-))
csogu 2008.10.24. 03:35:05 / # 190477
Ja! És ezért nekem nem fizetnek. Bocsánat, azt hittem tagdíjmentes vagy.
szega 2008.10.24. 03:33:08 / # 190476
Csogu! Ha egyszer koszos autóval látsz dolgozni kérlek szólj rám feltétlenül. Adok egy ötezrest! Istibizi! Én ebből indulok ki és pont akkor menjen mosatni a taxis amikor van rá ideje. Én akkor kezdtem és a mosóból jöttem mint minden nap. Ja! És ezért nekem nem fizetnek. Tudhatnád, hogy utálom a kupit és a dzsuvát. Szerintem nincs összefüggésben az üzletmenet és higiénia. Majd mosatok (mosakszom) ha megy a bolt? Ugyan már csogu! Még valami keress egy kollégát akit letiltottam koszos autóért.
csogu 2008.10.24. 03:30:21 / # 190475
Különben a legjobban az zavart ebben a dologban, hogy itt azt mutatod, hogy milyen humánus vagy a taxisokkal szemben, miközben tisztában vagy azzal, hogy most ott nálatok kicsit nehéz...és erre 1 órával rá, hogy felszáradnak az utak máris kiadásra kényszeríted a fiúkat. ...mert ha nem, akkor jön a szankcionálás. Hááát ez szerintem nem humánus hozzáállás...főleg akkor, amikor az összes média azt harsogja, hogy holnap is többnyire esős idő várható... Jó, tudom, az elszegényedett mosós fiúknak is meg kell valamiből élniük...de akkor is...

csogu 2008.10.24. 03:19:37 / # 190474
szega! Este nem voltál semmi...:-( Az egyik Rádiós haverommal voltam vonalba és már vagy 15 perce beszéltünk....amikor is... Beszélgetünk, panaszkodik, hogy nincs meló (10 perce hallgatott az urh-tok) és hüledezve hallgatta, hogy nálunk időajánlattal is nehezen mennek a címek...amikor is... Amikor is Te beköszöntél és ezt mondtad: - Urak, felszáradtak az utak, lehet látogatni a mosót! Hááááááááát, én válaszoltam volna neked olyan cifrát a csövön, hogy szerintem ismételten csalódtál volna bennem. Mert éjszaka, amikor még nem egész 1 órája felszáradtak az utak, a kussoló URH-nál az a legfontosabb, hogy rohanjanak a taxisok a mosóba... Mert attól aztán beindul majd a bolt... Ej-Ej szega, de szega.... Jó, tudom téged ezért fizetnek, de akkor is...néha jobb lenne csendben maradni...
szega 2008.10.24. 03:11:48 / # 190469
Elhiszem, hogy el vagy keseredve, de ne rajtam kérd számon miért jutottál ide. Nem mondtam soha és nem is fogom, hogy kenyeret adtam volna bárkinek a szájába. Nem mondtam soha, hogy karitatív tevékenység amit folytatok. Üzlet, neked szükséged van autóra, hogy dolgozhass, nekem szükségem van Rád, hogy ki legyen használva a befektetésem. Nem kenyeret adok Neked, csupán eszközt, lehetőséget, hogy meg keresd a kenyérre valót. Szerintem ez óriási különbség! A csalásról pedig, az ebben a szakmában dolgozók jobb ha nem papolnak, főleg nyilvánosan. Gondolom Te bevallod a bevételedet az utolsó fillérig és az ez után járó járulékaidat megfizeted és soha nem tolod meg a kedvest. Jaj, mit is beszélek hiszem Te is droid vagy! De gondolom a Te munkáltatód megteszi mindezt helyetted és jó nyugdíjra számíthatsz (figyelembe véve, hogy mennyit dolgozol). Szal csak annyit, hogy mégsem ismersz Te engem Drága Micimackó! (a régi nicked jobban tetszett)

csogu 2008.10.23. 23:29:11 / # 190473
Egyetértek! Azzal főleg, hogy NE vállaljátok a neveteket! Nem szabad, nem lehet!
micimackó 2008.10.23. 19:01:54 / # 190472
Persze igazad van Ricsi! Csak amikor az ember el van adósodva, kezdenek összecsapni a hullámok a feje felet, BÁR listás és nem tud autót cserélni a régivel meg nem veszik fel sehova, akkor mit csináljon? Vagy rendszámot bérel vagy autót bérel a Szegától vagy a Zorrótól vagy befogja a pofáját összeszorítja a fogait éa megpróbál talpon maradni. Ja és a véleményéhez nem adja a nevét, mert abból baj van. Mint a régi kommunista időkben! Megtanítják az embert a gerillaharcra!
Oldalszám: 934