Név Kovács Balázs
Becenév balagge
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2020.09.16 23:52

Sajnos jól érted. A gittegylet megdolgozik a pénzéért - amit tőlünk szed be - és mekszivatja a katasokat. Pont a koronavirusos év utánra érzik jogosnak lehúzni minket...
Milyen autóban gondolkodsz? Állítólag a tesla is benyal a 15 alá, hallottál erről?
Biztos jo oka van ennek a megkülönböztetésnek, hogy a társas vallalkozás több autót is megpályázhatott mint egy egyéni vállalkozó, bár nem látom miben térnek el annyira egymástól. Mind a két forma foglalkoztathatna több sofort. Szerencsésebb lett volna talán ha mindenki csak 1 db-ra pályázhat, de még örülhetünk, hogy van de minimis támogatási értékhatár. Másképp egy cég vitte volna az egészet. Furcsa hogy ennyi "tiszta" cég van taxiengedély birtokában...:-)
negyed órával korábban, ha nincs a bank minusz 20 perc A rendszer végig nagyon lassú volt főleg az első egy órában. Nem birta a szerver a terheket elviselni.
+2 dolog : az i) saját forrás rendelkezésre állása és az f) szintén kimaradt a kitöltendők közül....nincs benne lehetőséged ezekről nyilatkozni. 
Akkor nezzuk mennyi minden nem igy van! :-)1.Te mint EV igenyled, maganszemelykent nem is teheted...igy nem kellenek az igazolványaid, de kell az e.v. mukodeserol egy bizonyitvany....hogy minek? Csak. 2. Be KELL küldeni egy aláírásmintát (aláírási címpéldányt) ami jelen esetben lehet egy "pénzügyi intézet által igazolt aláírás-bejelentő karton"  ( ha agyonvernek se értem mi a xxxnak) de e nélkül NEM TUDOD BEADNI! -)))Így én káromkodva és gumicsikorgatva meglátogattam a bankot....

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.12.24 12:09

Hasukat fogják a röhögéstől a rablókapitalisták. A jó hír hogy ennél már csak rosszabb lesz.

Téma: Taxim

Hozzáadva: 2018.12.21 06:59

"Hiába verseng az utasokért, ha nincs taxis akit odaküldjön. Ezt olyan emberek akik 100 milliót fektetnek be, nem látják át?"Abból indul ki, hogy ha lesz az ő szolgáltatására igény, akkor majd lesz rá taxis is. Ebben valahol igaza is van hiszen a taxify sofőrök is ecsetelik lépten-nyomon hogy milyen jól megy nekik. Toboroznak a taxifynak további taxisokat, hogy lehetőleg később kevésbé menjen jól. Másrészt az utasoknak hintett marketing bullshit mellett kérdés, hogy mi a zárt ajtók mögötti mese.

Téma: Taxim

Hozzáadva: 2018.12.20 12:54

"Az első évben a piac 10 százalékát, a harmadik évre pedig a piac 35-40 százalékát szeretnék megszereznI"Ezzel én is így vagyok!