Név Kovács Balázs
Becenév balagge
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

A videó legjobb pillanata amikor kiderül, hogy a szegedi kolléga "ingyen" tankolja a teslaját....ehhez pedig mindössze egy néhány milliós, a várható fogyasztáshoz megfelelően megtervezett komplett nepelemrendszert kellett megfinanszírozni. Innen üzenem, hogy ez az én szótáram szerint nem az ingyen tankolás szinonimája. Figyelemre méltó még, hogy milyen optimista a Tesla taxi gépjármű jövőbeli eladási árát illetően.
Talán bíztak a képzelet teremtő erejében. Vágyvezérelt nagyotmondás.
Nagyon jó autó, én is szívesen vezetném. A "matek" csak párhuzamos univerzumban jön ki. Kiváncsi vagyok a házaspár milyen szisztémával ül egy autón. Ők rendszámot bérelnek és 2 órára vannak bejelentve? Vagy esetleg saját vállalkozásban kataznak az alanyi adómentesség 8 millás határa alattig miközben fizetik a taxifynek 20%+ÁFA-t? És akkor ha elérik a 7.9 millát mit csinálnak? Meredek erre venni tizenmillioert autót, jobb lett volna két prius két egyéni vállalkozásban. Mondjuk a NAV-nak lesz mit elárverezi. Én csak ámulok-bámulok mit meg nem mernek tenni egyesek.

Téma: Taxi Expo Budapest 2018

Hozzáadva: 2018.10.09 22:00

Szigorúbbá tennék a taxizast? Eléggé úgy hangzik mintha ki akarnának velünk baxni...Mert nyilván nem a feherrenfszamosok kiszorításáról beszélnek.:-)

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2018.10.04 23:14

Viszont tépőzár nélkül megoldotta, hogy az üvegtetős autójára feltegye a szabadjelzőt! :-)

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2018.10.04 23:11

Én is láttam a mozaik utcában. szürreális 

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.10.02 17:12

Gyűjtik a lóvét az uberszopó taxismocskoló indexes férgek a "sajtószabadságukért"! Na aztán adakozzatok bőkezűen kollégák! 🤣

Téma: Segítségeteket szeretném kérni

Hozzáadva: 2018.09.28 13:37

Onlályn is megkotheted fehér rendszamra taxi uzemeltetesesre oszt annyi. Senkit nem fog zavarni. Mikor elkészül az új forgalmi beküldöd a biztosítónak szkennelve. 

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.09.14 03:12

Ne izgulj, ezeknek a férgeknek sose volt semmi köze a baloldalisághoz.

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2018.09.14 03:06

Szóról szóra igaz a 68 oldal? A 36. oldal is a kisebbségi véleménnyel? :-) na az tényleg elég korrekt volt.:-) "nem fogjuk összehasonlítani a magyar jogszabályokat más európai uniós országok jogszabályaival" minek is tenné? Akkor kiderülne, hogy teljesen napi gyakorlat a nagy része a bűnlajstromnak.Bármelyik tagország ellen elindithatnák ezt az eljárást, beleértve a  csodalatos makroni Franciaországot.Sok vérlibsi sem fél kimondani, hogy vannak "túlzások" ebben a kis tákolmányban.Persze sok igazság van benne de alapvetően ez a történet sem a könnyes szemű migráns gyerekek jövőjéről szól. Ez szimplán aljas politikai húzás olyasvalakivel szemben aki maga is gyakran él hasonló eszközökkel. Egy dologra biztosan jó lesz ez a kis mutatvány. A kisebbségben levő de feltörekvő migransellenes EU-s erők pontosan azonosíthatjak (név szerinti savazás) az európai társadalom számára azokat a pártokat akik tönkre akarták tenni az utolsó Európát érdemben védő tényezőt: Orbánt. Ny-Európában sem mindenki örül ám a biztonságérzet mélyrepülésének, a rengeteg migransnak az utcán! :-)Szep teljesítmény volt ez a szardzsentínitől, most aztán sokat tett az európai populizmus térnyeréséért! :-)