Név
Becenév kezdő13
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2019.06.22 03:50

Megérdemlitek! Ha nem fizetnétek be, nem emelne ez a tetű banda.

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2019.01.13 23:29

Ezen nincs mit csodálkozni, a fasszopó főtaxi stílusa ez és miután a budapest taxi most már tulajdonképen főtaxi, ezért ez fog menni. A 90000 forintod pedig csak azért kell nekik, hogy zsarolhassanak vele alkalomadtán. Nincs az bent sehol sem, ha vissza akarod kérni akkor várhatsz rá közel egy hónapot is akár.

Nem kell ennek a geci bandának tarhát fizetni és akkor nincsenek ilyen gondjaid!

Téma: Észt mundérban... (taxifájos élmények)

Hozzáadva: 2018.12.18 10:03

A kezdeti lózung dömping! Vicc az egész. Meghallgattam a TrendFm-es interjút. Nevetséges amiket beszélt ez a faszfej. Ajándék esernyő, rágó, zsebkendő, víz... na persze! Ja és persze mindezt a taxis szerzi be naponta és gondolom fizeti saját zsebből. Érdekes, én az első Taximos autót, a Bajcsy-Anker köz sarkon a rendőrlámpa előtt a járdára felparkolva láttam. Na ez sem ma kezdett és szerintem is csak jófej lehet. Gondolom éppen a vizet akarta osztogatni egy ilyen forgalmas helyen, éjfélkor. Ezeknek az újonnan piacra törő faszoknak, mindig ez a dumája, hogy jófej lesz a sofőr....Csak ez ki a faszt érdekel? A taxis attól jó taxis, hogy Gps és egyéb segítség nélkül bárkova elviszi az utasát, biztonságosan és nem kell jófejnek lenni, a buszsöfőrnek sem kell jófejnek lenni! Nem az a dolga. Ezeket a jófej kezdő faszokat pedig a Deákról úgy kell felnavigálja az utas a budai várba, mert annyira profik. Hát ez aztán a nagy minőségi szolgáltatás, amelyre állítólag nagy igény van. Na persze!

Téma: Észt mundérban... (taxifájos élmények)

Hozzáadva: 2018.12.18 00:17

Hát ha alámennek rendesen a Taxify éhes 25-20-15%-os tarhájának, akkor át tudják a taxisokat csábítani magukhoz. Ekkor a fillérbaszó Taxify-os utasok is utánuk mennek, mivel a kedvenc ruppótlan cégüktől nem fognak autót kapni. Bár elég grízes a kezdet, mivel a taxify-os taxisok szórólapoztak a Taxim-nak, akiket ezután kibasztak a Taxify soraiból. /Ezt mondjuk egy percig sem kéne bánják, ha van egy kis eszük./ Elég komoly menedzsment lehet, ha ennyi tellett tőlük, hogy ilyen sunyi módszerekkel basszanak alá a másik cégnek és vegyék el az utazóközönségét.

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2018.07.17 01:46

Kiváló összefoglaló erről a szarfaszú, pénzéhes bandáról! Kíváncsi leszek, hogy mikor jelentik be a következő /szokásos/ tagdíjemelést ezek a gecik. Régen mindig a kiadások növekedésével magyarázták /hazudtak, mint a vízfolyás/ az emelést, most hogy közel 1500 javarészt életképtelen fasz / múlt héten még a debreceni, miskolci stb. tescoban volt árufeltöltők, postások, vidéki munkanélküliek/ van leszerződve ezekkel a köcsögökkel, dől a lé, de gondolom ez sem lesz elég, még több fog kelleni nekik.

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2018.06.12 22:27

Kurva izgalmas lehetett! De kár, hogy erről is lemaradtam. Bár, ahogy elnézem, nem sok taxis ment el, miután a megjelentek nagy részében a fötaxi alkalmazottait vélem felfedezni, akiknek gyanítom, hogy kötelező volt ez a jópofa kis pofavizit, illetve láthatóak még a képeken az aktuális ellenőri(?) csapat tagjai is, akiknek szinte biztos el kellett, menniük a zsíros pozícióik megtartása végett.

Remélhetőleg hamarosan felszenteli valamelyik paraszt /bocsánat, utaskát akartam írni/, egy jó kis Instant-Gozsdu útvonalon 800 Ft-ért, azzal hogy egészségesen teleokádja a baromnak a szarját. Majd rájön egy idő után, hogy ezeknek a geciládáknak nem, hogy Q7 nem dukál 280/km-ért, de még egy zsiguliba sem ültetném be a kedves utazóközönség nagy részét. Nem is értem az ilyet, mi a fasznak vesz valaki taxizásra ilyen autót, hiszen kurvára nem fizeti meg senki sem, hacsak nem 3 szoros tarifával közlekedik rendszeresen.

Nem kell ide tarifa emelés, a Főtakonynál már egyesek /érthetőbben: egyes faszfejek/ Q7-essel nyomják az ipart. Láthatóan a 280-ból még ezt is ki lehet gazdálkodni, úgyhogy pofa mindenkinek laposba és tessék csak szorgalmasan dolgozgatni! )

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2017.04.26 20:20

Így van, a helyes eljárás a következő. Bármilyen értékes dolog /telefon, ékszer, stb/ eladásra kerül, az egyéb szemét /ruhadarab, igazolvány, bankkártya, pénztárca már pénz nélküli állapotban/ az ablakon repül ki a picsába. Mindezt a "sajnos nem találtam semmit" felkiáltás mellett, már ha keresik egyáltalán. Ehhez a mentalitáshoz persze kellenek az évek és az olyan rossz tapasztalatok, amikor a büdös paraszt /utaska/ jártatja a mocskos pofáját, hogy fizetnie kell azért, mert órával visszavittem neki bármit is. A megköszönést pedig várhatod. Így hát én már jó ideje nem viszek vissza senkinek semmit sem és ha tetszik, ha nem ez a helyes megoldás, hiszen, ha a mai világban becsületes vagy, akkor csak eltaposnak és leköpnek.

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2017.04.10 19:57

A legjobban a következő tetszett:  leápolt belső műanyag elemek )) ezen jót nevettem! A kurva anyátok ápol műanyagot parasztok!! A fasz szopó, redvás, kurva utasaitoknak, akik még csak köszönni sem tudnak, mikor beülnek a saját autómba és egy belső takarítás után már a második geciláda után tiszta szar lesz a kárpit. Meg prémium kategória mi, nagy lábtérrel, amit olyan nagyon keresnek, maximum a ruppótlan céges csicskák, akik kártyákkal, meg kódokkal fuvaroztatját a csóró picsájukat, majd mindjárt fogunk öltönyben bohóckodni nekik, /kivéve az a néhány seggfej, aki meg is teszi és azt hiszi ettől kurva minőségi a szolgáltatása, arról viszont elfelejtkezik a barom, hogy csak GPS-el talál át pestről budára, nesze neked minőségi taxi szolgáltatás/
 És mindezt ellenőrzi a csicska minőségellenőr banda, /köztük a legjobban pörgő 286-os repteres faszfej, aki oly nagy hévvel tiltogat a városban piszlicsáré szarságok miatt, meg szerepel a csövön/, meg a pár darab szerdai bohóc etikás majom. Apropó nem tudja esetleg itt valaki, hogy a fentebb megnevezett kolléga /persze kollégája a kurva anyjának/ merre leledzik szabad idejében, helyileg?? Megköszönném az infót.
Egyébként meg persze, hogy kussolnak a Szállás utcai banda ügyében, közösen megkárosítottak jó pár taxist, azzal hogy velük szűrték össze a levet és jó kis pénzmagért cserébe /nem véletlenül kellet a fötaxi pénztárába befizetni 230 ezer környékén, hogy majd ők utalnak az elvégzett munka után, amiből aztán továbbküldtek a sárgítóknak 180-190 körül/ ajánlották őket. Ha lenne itt egy kis összefogás, ami persze nincsen, akkor azok akiket oda küldtek egy kis ügyvédi segítséggel jól megfingathatnák ezt a geciláda fuvarszervező irodát. Elég lenne betekinteni az átutalásokba és egyből borulna a bili.
Néhány napja magyarázta Szunomár a hülyéknek a 4-esen, /akik persze kajálták a kamu dumát rendesen/ hogy miért is kerül az újonnan kisker áron 30.000 forintos /mikor megkaptuk már nem lehetett kereskedelmi forgalomban egy éve kapni!!! kifutott szar, amit nagy tételben fillérekért megkaptak/ tablet javítása 70-80 ezer forintba, a helyett, hogy egy bármilyen újat kapna a delikvens a sérült példányért cserébe, fele áron. Azt mondta, hogy csak ez az alcatel szar olyan kurva jó minőségű, hogy megfeleljen a munkára. Mindjárt el is hisszük. És hogy ez új korában nagyon-nagyon drága volt, nem 8-10 ezer ám nagytételben. )  Ez is elhisszük! .)))  Na persze! A marha meg hisztizett, hogy köszöni szépen a felvilágosítást igazgató úr, de miért mondták neki akkor a gonosz kollégák, hogy nagy tételben 8-10 ezerért vette ez a kedves társaság ezeket a fosokat. A gonoszak félrevezették. )) Gondolkodni nem tud és nem látja át, hogy azért kell ezeket a redvás fosokat bérelni, havi 7 rugó környékén, hogy szarrá keresse magát ez a geci banda a szerződött taxisokon. Plusz a javításnak nevezett gányolással is jól lehúzzák a delikvenst még egyszer, ha lehet.
Itt üzenem a kedves agyhalott kollégáknak, hogy a duma, mely szerint az adatkártya díja magas és ez indokolja a havi 7 rugós tablet bérleti díjat, gondolkodjon el azon /persze csak ha képes rá/, hogy vajon mennyit is kérhet a szerződött partner Telenor a jelenlegi kb. 1200 fős flotta, darabonként 1 GB-os adatforgalmáért havonta, ha a flottás telefon kártyával, az 1.5 GB-os adatcsomagot 350 forint körül adják havi szinten.
Ja és azt is elhisszük mindjárt Szunomár Úr, hogy a fötaxi nem ám egy profitorientált cég és nem az a célja, hogy minél nagyobb bevételt érjen el éves szinten a taxisok minden lehetséges módon való lehúzásával, hanem a cég célja csupán a minőségi taxiszolgáltatás nyújtása. )) Non profit működéssel!!! )) Na persze!! És Nagy Elek Úr csupán hobbiból fektetett milliókat ebbe a cégbe, nem azért mert profitot szeretne látni! Na persze, hihető! Biztos nem tudta hova tenni a megtakarítását és inkább kibaszta egy nonprofit, karitatív cégbe. )))) HIHETŐ!!! /na persze szigorúan csak a hülyéknek, akikből azért van bőven/