Név
Becenév donkihóte
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2023.08.11 05:35

OK, köszi, "Jelenleg a BKK - hoz tartozik a taxi.", ez volt a lényeg.
Tulajdonképpen oda akarok kilyukadni, hogy kijelenthető e és megfelel e a valóságnak, hogy a budapesti taxi a jelenlegi állapotok szerint a BKK alá tartozik? Mert a logika ezt mondja, ha már bevonják a rendeletalkotásba, rájuk bízzák annak betartatását és ott van minden tarifa egyezkedésen. 
Köszi szépen, rég jártam itt. 
Arról esetleg van információd, hogy hogyan is épül fel a taxi felügyelete, pontosan ki alá tartozunk, mi a BKK szerepe az egész rendszerben? Mert ugye ott vannak minden tárgyaláson és részt vesznek a rendelet alkotásban is, mégsem látom át, és nem is találom ezt leírva. Valószínűleg nem is fordítottam rá komoly energiát, de ahol kerestem, nem találtam egyértelműen leírva. Leragadtam a "kivéve BKK" kiegészítő tábláknál. Köszi.

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2023.03.22 15:34

MVM Dome oldalán minden aktuális rendezvénynél a főtaxit ajánlgatják a taxik közül. Kizárólagosak lennének? Pusztán kíváncsiságból kérdezem, annyira nem érint, csak meglep.

Nekem Mao helyett egy örökzöld Ford Fairlane idézet jutott eszembe:

"Na és ti kik vagytok? Fasz és Szopó, ugye? Melyikőtök melyik, mi?"

Látod, érdemben semmit nem tudsz cáfolni, csak a szokásos ballib, demagóg lózungok puffogtatásával próbálod kisebbíteni az érdemeket. Kaptunk szart is a nyakunkba rendesen ( sárgítás, korhatár, online kassza ), nem vitás. Sőt, azzal is tisztában vagyok, hogy csak addig és akkor kedvez nekünk a kormány, ameddig ez a dilettáns banda uralkodik a szemétdombon. 
Tényleg, ez a gané fidesz nem engedi a választottjaidnak, hogy eltöröljék a hatósági árat, és visszahozzák a maximáltat. Pont ők, akik úgy ellopták az összes pénzt, hogy azért kifizették a taxisok vadiúj autójának a felét... Ugyanezek tiszta aljas megfontolásból kitolták 3 évvel a korhatárt... És szintén ez a banda meghagyta a taxisoknak a katát. Hogy ezek milyen g.cik! 

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2022.08.04 14:13

Felesleges. Nemsokára nem lesz gázfűtés.