Név
Becenév donkihóte
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

"...A főváros csődveszélyről beszélt, és kampányt indított, hogy a vállalkozások, ha tehetik, önkéntes alapon fizessék be az iparűzési adót."


Van bőr a pofájukon. Tarifaemelésről hallani sem akar, de kéregetni azt tud!

Téma: Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D

Hozzáadva: 2021.11.13 14:29

soros...
Még mindig nem fordultak a kormányhoz, ha már a főváros ilyen hazugsággal levakarta őket? Érthetetlen.
Ha alájuk tartozunk, ugyan melyik bíró hagyná helyben a rendőr vagy a közterület felügyelet feljelentését a BKK sáv/ kivéve BKK utak használatáért? A BKK egy közlekedésszervező vállalat, nincs is saját járművük ( max az infrastruktúra villogós autók és néhány kisebb jármű ), így ha valóban alájuk tartozunk, ugyanannyi jogunk van használni.
Amúgy az autópálya díjakat, amik szintén hatósági árak, hogyhogy fel lehet emelni vészhelyzetben? 
Amúgy a bkk vezér mit keresett ott? Van hozzájuk bármi közünk még? Mert akkor a bkk sáv nekünk készült.
Hát ez remek. Szerintem szándékosan félrevezet a főváros, de ha nem, akkor a legegyszerűbb dolog az, ha a kormány illetékesét keresik meg ezzel a kéréssel. Rögtön kiderül az igazság, és véleményem szerint a jelenlegi politikai helyzetben a kormány örömmel menne szembe a főváros döntésével. Amennyiben ez igaz, a tarifaemelési javaslat úgy menne át, mint kés a vajon. De HP kivételével eltökéltnek tűnnek a fiúk, reméljük erre ők is gondolnak. HP javaslata szép és jó, de őszintén, mire megyünk azzal, ha a műszaki vizsga árát leveszik akár a felére, vagy a 170 ezres kgfb lenne 140 ezer? Ne vicceljünk már, ennyit segélyben is ki lehetne sírni.
Azért szivárogtass, ha van mit.
Hát szomorú. És indoklásként hivatkoztak valami jogszabályra? Lépünk végre, vagy mindenki előveszi a kütyüjét?

Maradjunk annyiban, hogy kell emelni! tomajert alapdíjai+100/perc+350/km.

Esetleg még éjszaka/hétvége/ünnepnap.


Megoldja az ultrarövid fuvarokat ( ezekkel a tarifákkal jöhetnek ) valamint a lehetetlen taxihoz jutást. És a jövedelmünket is, mivel nem várhatja el senki, hogy 8-10 óra helyett 14-18 órát dolgozzunk, mert másképp csak a mi jövedelmünk nem nő ebben az országban.

Bezzeg az hogy zavar téged, hogy határon túli magyarok is szavazhatnak. Kb ilyen a tiltakozásod, az okfejtésed, a beleszólásod és a véleményed az üzemanyagárak kapcsán.