Név
Becenév donkihóte
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: AKIKTŐL BÚCSÚZUNK

Hozzáadva: 2021.09.21 15:16

Most látom, véget vetett? De hány éves volt, mi készíthette ki ennyire?

Téma: AKIKTŐL BÚCSÚZUNK

Hozzáadva: 2021.09.21 15:11

Ó szegény, ügyes szerelő volt.
Mérget veszek rá, hogy geri kanyarban fog előzni. Jut eszembe, hogy elhallgattak arról az agyrémről, hogy az elektromos taxik legyenek olcsóbbak. 
Esküszöm, hogy törölni akartam, de nem engedte már, mert tudtam, hogy megsértődsz, pedig nem állt szándékomban, de ezt nem lehet másképp megfogalmazni.
Magyarul a jelenlegi kormánynak köszönheted, nem az eu-nak, nem az összefogásnak, és nem is a szerencsédnek. Úgyhogy az lenne a minimum részedről, hogy nyilvánosan nem adnál hangot lépten-nyomon az ellenzéki mivoltodnak, ner ellenességednek, nem  ütnéd őket állandó jelleggel. Nem kell rájuk szavazni, nem kell őket szeretni, támogatni, csak legalább ezzel háláld meg azt a 8 millát, amit ajándékba kaptál. Ezt ne vedd támadásnak, felszólításnak vagy akárminek, ez egy egyszerű észrevétel a részemről. Mert mégiscsak karcolja az igazságérzetemet ez az elvtelenség. 
Olvastál vagy hallottál olyat, hogy az eu ( vagy a dk, esetleg a moslékkoalíció más résztvevője ) előírta volna, hogy márpedig ezt a pénzt a taxisok zsebébe kell juttatni? Mert ha nem, akkor bizony meglehetősen visszataszító az álláspontod. 
Pedig az autódba nem a dk szállt bele 55 százalékkal...
Szokás szerint baromságokat hordasz össze. Neked még az sem borzolja a kedélyállapotodat, hogy egy olyan ember legyint több ezer taxis nevében a történelmi csúcsokat ostromló üzemanyag árak ellenére a tarifaemelésre, akit már nem érint a fosszílis energiahordozók árának alakulása. Vicces, nem? 
Ez a celeb ebben a világban él és taxizik egyáltalán?? Ennyire futotta tőle, hogy nem kérünk emelést, mert nem a megmaradtakon akarjuk behozni az elmúlt másfél évet? Hát dehogynem, ki máson? Az elmúlt 4 évért kellene emelést kérni...meg persze a másfélért. Az élet többi szereplője simán megteszi, miért mi vagyunk ilyen gátlásosak? Ez a sok önjelölt "érdekvédő" kinek az oldalán áll vajon? A kgfb ügyében sem képesek megmozdulni sok-sok éve, miért pont a zsebünkért küzdenének? 
https://www.penzcentrum.hu/vasarlas/20210708/hova-a-fenebe-szallnak-meg-el-az-arak-van-ami-30-40-szazalekkal-kerul-tobbe-mint-tavaly-1116066
4 éve volt az utolsó, 20 forintos tarifaemelés ( micsoda hiszti volt ). Talán időszerű lenne, és minden feltétel adott...kivéve egyet. De mindegy is, csak hőbörgök, a nagyfiúk meg sürgetik a saját pecsenyéjüket.