Név
Becenév donkihóte
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2022.08.04 14:13

Felesleges. Nemsokára nem lesz gázfűtés.

Téma: 6x6 Hatszorhatosok kuckója

Hozzáadva: 2022.07.29 19:14

Tudja valaki, F1+Sziget mennyibe kerül, mennyit szedtek be? És a főtaxinál? Pusztán kíváncsiságból.

Köszönöm, de már megcsináltam. Felhasználó szervezethez beírtam a Budapest Főváros Kormányhivatalát, csak nem lesz belőle baj, elvégre az szerepel pecsétként a mostanin. Köszi szépen mégegyszer.
Tevékenységi engedély nullás igazolás kérelemnél mit kell megjelölni, mint felhasználó szervezet? A tevékenységi engedélyek Budapest Főváros Kormányhivatala szerepel, mint kiállító, akkor ezt? És milyen jogcímet kell megadni, "köztartozása nincs"? Esetleg szövegesen a következő ablakba be kell írni, hogy taxi tevékenységi engedély? Eddig könnyebb volt ez, nem?Köszi a segítséget.
Újságíró vagy, miért nem teszed fel nekik a kérdést, hogy ez hogy? Akár írásban is, vagy válaszolnak, vagy nem, de megpróbáltad.
Szerintem a szavazóik jelentős része tudatában van a dolognak, persze. Csakhogy a jelenlegi ellenzékkel szemben olyan szintű undort, hányingert és megvetést érez, amely mellett minden, a fidesz kormány által vétett hiba, bűn, becsapás jelentéktelennek tünik. Innen a sokadik ⅔, nem azért, mert annyira szeretik a szavazók a fideszt. Amellett azért sokaknak sok jót is tett, sokkalta többet köszönhetünk nekik, mint az mszp-szdsz országrombolásnak. ferinek olyan könnyen elintézitek a kártékony ténykedését azzal, hogy akkor világválság volt, Orbánon mindent számonkértek. Érdekes.

Milyen vicces azért az élet. Annak idején liberálisék ( jónéhányotokkal együtt ) hogy szidták a rezsicsökkentést, a katát egyenesen meg sem szavazták, most pedig mindkettőért sírnak...hahhahha, komolytalan banda.

És még sorolhatnánk pár dolgot, úgy érzem. Többek között azt is, hogy minden liberális gondolkodású taxista szerencséjére ugyanez a diktatórikus, autoriter, korrupt kormány volt hatalmon, amikor az elektromos autó támogatásból a taxisok ekkora pénzt kaptak. Mármint az előbb említettek is.

Még szerencse, hogy már akkor is a fidesz volt hatalmon, ugye? 

Mi van a 15 évvel, tudja valaki? Egyáltalán foglalkozik vele bárki is, akár fővárosi, akár minisztériumi, akár taxis oldalról?