Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
samy 2008.02.14. 08:17:58 / # 310432
Nem lesz kezem??? Te nagyon kemény vagy ember. "megijedtem":) Szétcsapod a fejem?, kistetű? Úgy emlékszem kértelek, hogy úgy beszélj(oké, mert megijedtem nem anyucizom) , ahogy a szüleid tanítottak. Amúgy rosszul emlékszel én enm nyaltam be senkinek. Lehet, hogy keversz valakivel? KÖszönöm, hogy a közeljövőben stílust váltasz amikor nekem írsz.
Rocktaxi 2008.02.14. 02:55:43 / # 310420
Nem tetszik, de van benne igazság!! :-))
cooltaxi 2008.02.14. 01:56:32 / # 310415
Hamar felejtesz.Pedig tövig benyaltál nekik,amikor azt hitted hogy senkisem látta. most meg osztod itt azt észt kisgyerek.és ha mégegyszer anyucizól nem lesz kezed amivel bilentyűket nyomogathatsz. Igen igen ismerjük egymást.De ahoz hülye vagy hogy rájöj.Csak azért nem mondom meg itt hogy ne vegyenek elő ha szétcsapom a fejedet.régóta a bögyömben vagy kistetü.
törölt felh. 2008.02.13. 23:22:01 / # 310347
Egyébként van élet a zóna után is!
törölt felh. 2008.02.13. 23:05:52 / # 310343
Én már hálistennek nem vagyok zónás,samy abból hogy minden megnyilvánulásod olyan a rádión mintha osztályozná a szines meg a nagy orrú,tényleg nem akarlak bántani,de akkor sem fognak kirugni ha egy kicsit a társaid felé hajlasz.
samy 2008.02.13. 21:27:24 / # 310333
KÖszönöm! De én nem érzem úgy, hogy "nyalnék"! Te miből gondolod?
energizer 2008.02.13. 21:21:24 / # 310330
meddig vagytok még zónások? mikor lesz bennetek becsület és ott hagyjátok a zonát? üdv , Kolléga.
törölt felh. 2008.02.13. 21:05:53 / # 310324
Samy az a baj veled,hogy mindig nagyon nyaltál felfelé,most a zónában,régen a touristban,soha nem voltál hajlandó elismerni,hogy a két góré gusztustalan lehúzós köcsög!Amúgy nem lennél rossz gyerek.

kibic 2008.02.13. 19:41:33 / # 310337
Ez nagyon jó!Kár hogy igy nem teljesen igaz amit leirtál!:-(Azért van akinek tetszik ahogy olvasom.
samy 2008.02.13. 19:13:27 / # 310327
Kicsi rigó??????? Köcsög stílus????? bunkozás??????? Mi van veled? Kevés répaföld jutott? Nem emlékszem, hogy így beszéltem volna veled. Kérlek beszélj szépen ahogy anyucid tanított! Még egyszer Köszi
Rocktaxi 2008.02.13. 14:03:37 / # 310212
Amit leírtál abban van igazság! Sajnos ilyen "bírkák" vagyunk! Egy nem zónás. :-)
Paja.hu 2008.02.13. 12:38:51 / # 310131
Ne kérj elnézést azért, mert a véleményedet kultúrált hangnemben megosztod velünk! Szerintem az a zóna elleni negatív hangulat oka, hogy megnyerte a BA-tenderét! Azt a tendert, amelyen szinte minden cég indult, de itt nem működött a "jól bevált" korábbi taktika, mely szerint -egyeztessünk és- menjünk a másik ára alá 10-fillérrel. Sőt ha jól emlékszem a vesztesek még a leadónál is többet igértek! A vesztes részvevő cégek vezetőit borzasztóan irritálta a vereség és rögtön elkezdték a gazdaságosság oldaláról támadni a zónát. Érdekes, hogy saját cégeik gazdaságtalan tarifái évek óta nem zavarják őket! Rögtön ők lettek a "jóságos érdekvédők":-( Szerintem bármelyik másik "társulat" lett volna a győztes ugyanez a közhangulat alakult volna ki ellenük! A cégek vezetői pedig ugyanúgy szedhették volna a "zsíros" tagdíjakat -mint most a Zóna- és mosolyoghattak volna azon, hogy a taxissal mindent meg lehet etetni! Avagy elszámoltak már a vesztes cégek vezetői a taxisok felé azzal. hogy az általuk ajánlott tarifák miért is lettek volna sokkal gazdaságosabbak? Ehelyett elkezdtek úszítani a Zóna ellen! A médiákhoz rohangáltak és mószeroltak! Azzal azonban a kamerák és mikrofonok előtt egyikük sem dicsekedett el, hogy az általuk "lenyúlt" nagyvállalatok illetékeseinek mennyi "dokumentumot" adtak át! /A "dokumentum"-szó szabadon behelyettesíthető más szóval:-)/ Sajnos ehhez mi taxisok jó partnerek vagyunk! Mert miről is szól az egész, arról, hogy "oszd meg és uralkodj!" Csak azt nem vesszük észre, hogy már régen "csörgősapkával" a fejünkön szaladgálunk egyik cégtől a másikig, mert ott statisztikailag "x"-fuvarral több van havonta!
Nevem senki 2008.02.13. 12:27:06 / # 310092
Hisztérikusan röhögnek és mutogatnak??????? DDDDDDDDDDDDDD

cooltaxi 2008.02.13. 12:14:17 / # 310071
nekem fütyülsz kicsi rigó?a köcsög stilusod amivel bunkózol itt összevissza,ennyit érdemel.

bonifac 2008.02.13. 11:20:06 / # 309745
Jó látni, hogy köztetek is van normális.
zónataxis 2008.02.13. 11:13:58 / # 309719
Nézd én zónataxis vagyok és nem haragszom az itt leírt véleményekre mivel sajnos 90% igaz. Azon gondolkodjál el majd ha lesz időd mi válthatta és váltja ki ezt a hangulatot ellenünk szerintem főleg a zónavezetőség ellen. Mert nem az egyszerű taxisokra haragszanak ahogy olvasom persze van kivétel gyorshajtás pofátlanul való tolakodás városban való hiénázás stb. A temetésen való részvétel szerintem szép dolog lett volna, ha nem rontja el a 402-es "kollegina" aki szerint a nem zónás az nem kollega.Sajnos nem csak a politikában történik az árokásás! Elnézést csak a véleményemet írtam le.
bonifac 2008.02.13. 11:08:21 / # 309704
Ez igen, ezt is jó volt olvasni.
Paja.hu 2008.02.13. 11:00:07 / # 309696
Nem óhajtok Veled a Fradiról vitatkozni, mert nem értek hozzá.Azt azonban szeretném csendben megjegyezni, hogy a szurkolói "kemény mag"-nak nagymértékben köszönhető az, hogy a Ferencvárost elhagyta a "pénzeszsák" Várszegi Gábor. Utána lecsúszott a második osztályba és azóta is ott van.:-( Egyébként pedig szerintem az érdekérvényesítésnek nem az a módja, hogy utcakövekkel dobáljuk a rendőrséget, "Heil Hitler"-szerü karlengetéssel biztatjuk csapatunkat és "megy a -vagy indul a - vonat Auschwitzba" dalocskákat skandálunk! Ha ezt a módját tartod a tiltakozásnak elfogadhatónak, akkor előbb utóbb minden sarkon barikádokat lehetne felállítani minden sérelmet szenvedett érdekcsoportnak és molotov-koktélokat hajigálna mindenki arra aki nem ért vele egyet. Ezt neveznék anarchikus polgárháborúnak! A taxizásra áttérve egyetértek Veled abban, hogy senki nem képviseli az érdekeinket. Az egy nevetséges állapot, hogy a "képviseletünkben" cégvezetők, cégtulajdonosok tetszelegnek. Márpedig egységes tarifa amig ezek az emberek egyeztetnek "értünk" sosem lesz. Ez ugyanis nekik nem érdekük! Abban teljesen igazad van, hogy régen nem módosították a tarifákat. A "hatósági tarifák" bevezetésekor "szakértői vélemények" szerint 400.-Ft/km lett volna a rentábilis. Azóta eltelt 6-7 év és a cégek "bátran" elérték az engedélyezett maximális nappali 240.-Ft-os árat. /Csak hallkan jegyzem meg, hogy ezt sem mindegyik!/ Ez még akkor is nevetséges lenne, ha "0"-%-os infláció lenne! A taxis-cégek közötti verseny abból áll, hogy ki tud a másik ára alá menni és ki tud nagyobb kedvezményt adni a "kedves megrendelők"-nek. Amikor ezt olvassátok mindenki a másikra gondol, holott mindenki ezt csinálja. A nyugatról jött utas pedig nem érti, hogy miért kerül kevesebbe a telefonon rendelt taxi, mint az utcai leintés!? Miért is fizetjük a pacsipénzt a szállodáknál és a vendéglátó egységeknél?! Szóval összegezve igazad van abban, hogy össze kellene a taxisoknak fogni és nem széthúzni, de ehhez nem a "B-közép" viselkedését tartanám követendő mintának!
bonifac 2008.02.13. 06:28:16 / # 308878
Ez igen, ezt jó volt olvasni.
nemkar 2008.02.13. 03:52:18 / # 307636
„Amikor ezt a fórumot olvasom úgy érzem magam, mintha egy "B-közép" kellős közepén ülnék egy labdarugó mérkőzésen. Ott ugyanis azokat az embereket a legkevésbé sem a mérkőzés érdekli, hanem inkább csak az, hogy hogyan lehet a másikra minnél több "mocskot önteni". Hááát, azért ezen egy kicsit vitatkoznék veled. Én örülnék, ha a Taxis társadalom olyan lenne, mint a B-közép. Miért is? Tudod-e, hogy a B-középnek mekkora befolyása van a csapata klubvezetőségére? Tudod-e, hogy a B-középnek mekkora befolyása van a politikában? Tudod-e, hogy egy B-közép a játékosok, a vezetőségi tagok sorsáról tud dönteni? Tudod-e, hogy Ők is a meccset nézik, és amit ott látnak az alapján cselekszenek? Elég csak megnézni az FTC helyzetét! Nézték a KVI, majd az MNV tesze-tosza tenderkiírását 5 alkalommal. 6-odszorra meg bekeményítettek. Spontán felhívásra ezrek mentek tüntetni a PM, majd a MNV székháza elé! Kényszerítik a hatalmat, arra, hogy az Ő érdekeiket szemelőtt tartva, hozzák meg döntésüket. Nem kell a mellényzsebből előhúzott vállalkozó, akinek nem a Fradi, hanem a telek kell. Ők harcolnak a csapatukért, és az Üllői út 129. szám alatt bejegyzett, 1899 óta fennálló stadionúkért! 100%-ra állítom, ma du.-ra gazdája is lesz a Fradinak. Ők szembe mernek szállni a kormánnyal, mert hisznek abban, hogy nekik van igazuk. Ha ezeket a kérdéseket, a B-közép helyett, a Taxis szóval behelyettesíted, és a válaszod „Igen”, na akkor beszélhetünk megint Taxis összefogásról. Kicsiben összefoglalva: Mi mikor tesszük meg, ezt a magunk érdekében? 7 éve, most már 8 nem változott a tarifa. Senkinek nincs 2 órája arra, hogy a Városháza körüli szakaszt „spontán” tüntetéssel lezárja, és követelje, hogy a tarifakérdést, ne seperjék le az asztalról? Hogy igenis, emeljék fel? És ennyire „mocskok” vagyunk, hogy tehetetlenségünkben, egymást marjuk, és nem összefogunk megrontóink ellen. Mi képtelenek vagyunk megtenni azt, amit egy B-közép, egy-egyszeri felkiáltásra megtesz. Úgyhogy ne érezd magad a B-középben, mert nagyságrendben magasabbak nálunk.
Oldalszám: 544