Név
Becenév zónataxis
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Az eszem megáll mi megy ebben az országban és engedélyezik. Az is igaz csak annak a szájába lehet beleszarni aki hagyja!

Téma: 6x6 Hatszorhatosok kuckója

Hozzáadva: 2013.11.14 10:45

Ez a Jankó gyerek, ahogyan nevezted nem az aki a Tele5 -től kirúgtak aztán átjött ide a 6x6 -hoz?Mert ha az, akkor ott nagyon utálták de ahogyan olvasom itt se népszerű! Egy 6x6 -os mesélte, hogy előtte a pénztárban jóval 100 ezer fölött váltott csekket Jankó és szó nélkül kifizették neki és még tagdíjat sem fizetett, 5-10 ezer forint többlet miatt letétbe kellett helyezni a csekkes összeget pedig tagdíjat is fizetett az ismerős!Mennyi a kaució nálatok? Az sincsen befizetve Jankónak, evvel is dicsekedett anno. Ja és miatta nem vettek fel valakit mert szólt hogy ne vegyék fel, ezt a Bécsi kapunál hallottam! Érdekes dolgokat hall itt az ember.Megígérték elmesélik az Amerikai kiruccanását is.Állítólag beszarás lesz. A felesége is kirúgta, mamája mos rá mint egy taknyos kölyökre........ Tanulság: nem mindegy hogy a farok melyik oldalán állsz! Igaz nem mindenkinél érvényes nem mindenáron.

Téma: 6x6 Hatszorhatosok kuckója

Hozzáadva: 2012.08.01 14:36

Egy nagyon beteg ember körképe rajzolódik rólad. Ma is van zónataxi hogy azért képben legyél teljesen. Nem vagyok Főtaxis és nem is leszek! A száguldozásokról annyit, nem nálunk van 3 perces címek és azok is szűkítéssel,miről beszélsz nagy beteg ember?! Néha azért tükörbe nézzél, amikor a nyilvánosba lemész egy kicsit szopizni.:))

Téma: 6x6 Hatszorhatosok kuckója

Hozzáadva: 2012.07.26 15:25

Bocs és még egy fontos dolog! Nem keverendő össze a" zona taxi " -val mert az V. István volt . Ez volt a telefonos segítség:)) Jó keresést!

Téma: 6x6 Hatszorhatosok kuckója

Hozzáadva: 2012.07.26 15:21

1. Mindegyiknél ott a név ki írta. 2. Nekem egyszer is elég olvasni. 3. Nem kell utána nézni benne van minden a nickben, ha ez segítség volt.

Téma: 6x6 Hatszorhatosok kuckója

Hozzáadva: 2012.07.26 14:58

Bocs hogy beleszólok olvasgattam az ide való beírásokat,mivel gondolataimban megfordult, esetleg belépek a 6x6 jeles társaságba. Pár barát ismerős van nálatok, elmondták hiába a szemtől szembe való belemondás semmi értelme. Szerintem nem név nélkül vannak a beírások, ha jól láttam!Az is lejött hogy nem szimpla mocskolódások vannak hanem tényszerű megállapítások amikre egyértelmű helyeslő válaszokat generál a vezetőség ha azoknak kell hívni a szereplő embereket.A tettek bizonyítanak....régi mondás. Befejezésül arra meg vigyázz mármint a kiderítéssel nehogy bűncselekményt kövessél el. Demokráciában van némi szólásszabadság szerintem itt gyakorolja pár ember. Annyira ismerős a nicked valahonnan majd még utána nézek hol írogattál, ez csak prived vélemény. Jó egészséget!.....és vigyázz is rá mert csak egy van belőle sajnos

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2011.01.22 17:23

és te mit csinálsz ,mész jegyet osztani vagy csak hátulról biztatod a droidokat...... Tényleg februártól 35 lesz a tagdíj? Elgondolkodtató hogy belépjek:-)
Melyiket a zóna reklámot vagy a börtön válogatottat?

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2011.01.11 21:01

Mi van szóvivő Pityu rossz formába vagy mert úgy veszem észre hogy ma egész nap csak példálóztál a régi kollégákkal. A tényekben riportod igen szarul sikeredet de jó látni qurva szarul nézel ki.Ilyen szarul akkor néztél ki mikor szorongatták a nyakadat az idegenajkúak. Valóban beteg vagy mind ahogy ahogy mondják? Én hál istennek élőben igen régen láttalak most szembesültem hogy tényleg szar ramaty állapotban vagy. Így folytatod Pityu akkor legközelebbi riportod az ideg és elme osztályról lesz élőben. Képzeld mikor sorstársaid között szórólapot osztogatsz és te leszel köztük a király ,mindig az akartál lenni.

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2011.01.11 16:22

Nem láttam legalább 2 éve, ergo nem nyalom.