Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
egyszerűember 2011.01.29. 21:45:42 / # 299922
Kedves Bandi, Nekünk ugyan nem sok dolgunk volt egymással, egy ablakon át történő csokiröptetésen kívül, de rendes embernek tartalak. Ami ma még múltnak látszik, lehet holnap már a jövő színeiben pompázik..És mindig eljön a holnap!
művészúr 2011.01.29. 21:26:04 / # 299889
Igazad van, csak képzeld el, amikor az ember ( ismerve az előzményeket, mondhatom, hogy méltatlanul )ilyen helyzetbe kerül, és az első hozzászólás egy ilyen "bollinger" - féle... A legenyhébb kifejezés rá, hogy méltatlan! (...persze poénnak is elég gyenge, Barátunk viszonylatában...) Mindegy, nincs más hátra, mint előre; SOK SIKERT, ANDRÁS!!!
Lali 2011.01.29. 20:58:17 / # 299867
Csak egyet áruljál el? Ha így volt, akkor milyen szabályt sértetek? És téged miért zavar?
Hamlet 2011.01.29. 19:54:51 / # 298474
Ezt gondold át mégegyszer te szerencsétlen!!! Rakassak fel fotókat amin 5 zónás áll a rendelt taxinál plusz 6. a beíró autó kicsit hátrébb álva????????????????
smokie09 2011.01.29. 18:58:04 / # 298028
60-70 tagdíj. Nem olyan sok ám az!
Lali 2011.01.29. 18:49:32 / # 301215
Nem LUD csak te szereted a meséket és el is, hiszed. Nézd meg kik mentek át és gondolkodj. Ha ilyen jó az informátorod (valaki pénzért vesz fuvarokat) akkor azt is meg súgták, hogy ki kopogtatott a kockás ajtaján, hogy rendet csinál. De azt is lehet írni a M.Cs. mint rendteremtő régen 20 kód alatt ugyanezt tette nem túl sok sikerrel a Zóna színeibe. Majd mikor kirúgták (Jenőnek köszönhetően) akkor azt állította, hogy ő teremtette meg a helyzetet Veresnek és majd ő megmutatja. Miért nem írod le, hogy a reptéren minden olyan taxis dolgozhat, akinek van Bp. engedélye és ez alól a Zóna se kivétel. Ez még nem jelenti, hogy a Verest szeretni kellene. A rendelt taxi tábla (ha meg találtad a KRESZ-be) akkor mindenki jogosan használja, és ha betelt, akkor máshová kell állni (nem a Veres bűne, hogy a reptér ilyen megalázó helyzetet teremtett). Ezzel az igazsággal se kellene szeretned csak az elismerni, hogy szabályos. Azt is le kellene írnod, Hogy a BA ZRT a piacot mesterséges eszközökkel torzítja és a közösségi közlekedés részét képező taxiktól jogtalanul, szed autónkét, jutalékot. Az is eléggé szomorú, hogy valamelyik taxis büszke arra, hogy a Vizonak 4 milliót kifizet a kocka vagy bármelyik taxis cég. Lesz olyan, aki többet tud fizetni és megint a taxis, jár rosszul, mint te a szállodádnál, vagy a reptéren. És lesz olyan, aki a reptérnek vagy a pártkasszába egy kicsit több pénzt hajlandó fizetni. És minden cégtulajdonos szeretne több pénzecskét ez az igazság. De az engem zavar, hogy a TV-én eléggé félre magyarázzák (reptér rend nem jogszabály, ami a közterületre érvényes) és volt Zónás nyilatkozik a TV-nek, hogy fenyegetik. Álltásotok szerint eddig ő vagy ők fenyegették a városi taxisokat csak matricát váltott. Mint írtam mindenki tudja, hogy nem szereted a Verest, de ezt nem is várja senki el. Ha nem vagy kiegyezve vele, akkor jelentsd fel, ha igazad van, akkor jó. Ha meg máshogy dönt a bíróság, akkor tudomásul veszed, és nem fröcsögsz. Itt téged és pár társadat senki nem „hülyézet le”, csak ti gondoljátok, ha valaki nem (fröcsög) akkor biztosan az. Ez furcsa annak a fényébe, hogy te már nem is taxizol és addig a reptérből éltél és a Veresnek fizettél.
kockásfülü nyuszi 2011.01.29. 15:48:15 / # 288845
Ha szigetröl kiteszik a Fötaxit az mennyire fájna???? Ugyan, melyik cég tudna havi négymilliót belerakni a Vizovicki zsebébe? Ezt te se gondolod komolyan. Méghogy a Főtaxit bárki kitúrná a szigetről.

LUD-100 2011.01.29. 14:09:13 / # 288225
Lali!Megint osztod az észt.Te azt hiszed itt mindenki hülye és azért ül szemben a kormánykerékkel mert úgy van beszerelve az ülés. NEM AZÉRT!!!

tudomis(kibic) 2011.01.29. 13:25:54 / # 287142
Olyan kérdéseket teszel fel.... :( DE EZ AZ UTOLSÓ KÉRDÉS MINEK??? Konkrétan AZ! (Mondanám a diagnózisát, de ahhoz sokat kellene őt olvasnom. Ugye nem várod el?!)

Frankó 2011.01.29. 10:13:49 / # 299954
Nem akarok beleszólni de rád senki sem kíváncsi ezt jó ha tudod! Most sem válaszoltál és ki kerülöd mindig a válaszokat, egy tetovált emberről szólt a történet arról akit te küldtél ki a reptérre. Tudod aki a sorompót kezelte régebben és D. hívnak.Aki folyamatosan fenyegette a taxisokat 4 éven keresztül.Tudod az akit egy csomóan feljelentettek. Meg van kiről van szó?

Kérdések 2011.01.29. 10:03:18 / # 301211
Lehet hogy most is van tetovált embered kint a reptéren? Lehet hogy testvérek ráadásul? Lehet hogy én unalmas vagyok de legalább őszinte és nem hazudozok össze vissza mint te? Lehet hogy kocsikat sem gyújtottam fel, nem fenyegettem meg senkit, nem öntöttem le autókat,nem szurkáltam ki gumikat és minden nap bele tudok nézni a tükörbe? Lehet hogy nem értem miért foglalkozol annyit a Főtaxival? Lehet hogy a Vizovickivel nem vagy jóban és ezért a szigetes elmélet sántít? Lehet hogy egyhez értesz másokat kihasználni zavart kelteni és ontani a baromságaidat? Lehet hogy a Greentaxi nem jön be azért nyomod itt a süket dumádat? "Ti sokan utáljátok a fuvarközvetitö tulajdonosokat de még is szükségetek van a szolgáltatásukra. Erröl TI tehettek mert éveken át becsaptátok az utasokat-teszitek ma is a kütyüzéssel-ézért az utas a céges matricának hisz..." Lehet hogy tényleg egy elmebeteg vagy?
zona taxi 2011.01.29. 09:34:15 / # 301210
Számolni sem tudsz... Ezért vágod át az utasaidat is?? Ha minden ember aki tetovált "balkáni lenne" fél Magyarország oda tartozna. Unalmas a közönségességed. A fórum azért van hogy a véleményeinkröl értelmesen vitázzunk. Szerencsére van olyan is aki elolvassa amit irok és legalább elgondolkozik rajta. Remélem a Föváros lassan rendet tesz, nem 50 év mulva. Ti sokan utáljátok a fuvarközvetitö tulajdonosokat de még is szükségetek van a szolgáltatásukra. Erröl TI tehettek mert éveken át becsaptátok az utasokat-teszitek ma is a kütyüzéssel-ézért az utas a céges matricának hisz... Ha szigetröl kiteszik a Fötaxit az mennyire fájna????
Kérdések 2011.01.29. 09:16:12 / # 299952
Lehet hogy 5 ember állította elfoglalják a rendelt taxi helyeket a zónások? Lehet hogy te vagy a szerencsétlen vagy nem akarod látni ezt sem? Lehet hogy a 15taxis 8 hostesz Főtaxitól bent vannak a csarnokban, de még 25 zónás basztatja az utasokat? Lehet hogy ez a híres zóna taxi balkánt csinálnak a repülőtérből? Lehet hogy az nem volt balkán mikor tetovált kopaszok bent voltak a zóna színeiben 4 évig?
csogu 2011.01.29. 05:59:55 / # 298738
Bandi! Ami ma Tragédiának tűnhet, az holnapra lehetséges, hogy ajándékként hat!
gyugyurtam1950 2011.01.29. 02:56:49 / # 294795
a jóság és a hülyeség két kategória, meg a kapzsiság okulhatnak azok az ujak zónások belőle, hogy ez egy rendszer amibe mi csak elemek vagyunk és ne akarjon senki sem próféta lenni 6 hét után mert 6 év után sem lehet! dolgozz szolgáltass profi modon szakmai alázattal és még örömöd is lesz
gyugyurtam1950 2011.01.29. 02:45:25 / # 294788
ezt maszlagot kinek adod el? biztos diafilmet vetítenek neked. még bízom benne,hogy drodjaid sem eszik meg biztosan kiretusálták őket rendelt taxi helyről mint a kabaréba menet közben hátulról főbe lőtték magukat
zona taxi 2011.01.28. 21:35:11 / # 294595
Miröl beszélsz Te szerencsétlen?? A rendelt helyet nem foglalták el a Zóna autói. Balkáni a mai állapotok a terminálban.. 10kopasz a minibusztól 15 taxis és 8 hostesz a Fötaxitól, mindenki az utast piszkálja.. Ez a hires Fötaxi...
művészúr 2011.01.28. 19:29:18 / # 287740
Hát, Barátom, a frászt hoztad rám... (Gondolom sejted miért - az első néhány mondatoddal...) Új helyedhez és munkádhoz Neked is és Öcsédnek is sok szerencsét és jó egészséget kívánok! Hiányozni fogtok, de majd kocsmázással behozzuk a kiesett találkozást! Minden jót Nektek!

tudomis(kibic) 2011.01.28. 19:07:44 / # 287560
Meg fogtok lepődni... Sz@rok a reptérre, de az utas kéri kiviszem. Lassan kezdek elszokni, a köszönéstől, mert a tapló (volt) zónás méltatni nem óhajt arra, hogy visszavillantson, vagy bólintson... Beették a férgek magukat a hámsejtjeinkbe, de mi szoktunk fürdeni, így egy mosakodás után lerohadnak rólunk!!! Várjuk a fürdetést, és (szerintem hamarosan itt lesz az ideje!) Igor azt mondja, ha fikázzátok az idősebb taxisokat, akkor előbb apáitokat öljétek meg meg! Vlagyimír szerint... Ezt hagyjuk inkább!!!

Lali 2011.01.28. 18:21:59 / # 289062
Szerinted aki ott maradt az csinálta? És ha átment kockáshoz? Ha a kockás szintén csalással jutott be? Akkor most a kockások se lesznek kollegáid? Eléggé hamar leírod az embereket. Én mindig kimegyek és megtalál, most is mint régen. Most egy kicsit problémásabb, mert többen vannak, de ezért nem jut eszembe retkezni és fröcsögni.

Oldalszám: 1757