Név
Becenév Kérdések
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Lehet hogy a gépkocsis személyszállítókra nem vonatkozik a KATA befizetésének halasztása ?

Lehet hogy majd megkérdezem hogy ez ha igaz miért van ?

Lehet hogy a BKK nem igazoltathat és intézkedhet csak az általa üzemeltetett taxi megállóhelyeken  ?

Lehet hogy sokan nem tudják de rendőr nélkül egyedül nincsen joga semmilyen papírt elkérni ?


Lehet hogy, ha nem látom nem hiszem el ilyen a mesében nincsen éjjeli őr nem intézkedhet közterületen jó lenne ha a reptéri szóvivő is elolvasná a jogszabályt és engedné meg ezt az alpári hatalommal való visszaélési kísérleteket  az Unio területén, főleg nem egy kiemelt közbiztonsági területen Magyarország kapujában ?

Lehet hogy én is hallottam ezt a lábbilincses történetet ?

Lehet hogy már rendet kéne rakni főleg az alkalmazottak körüli jogviszonyokban  ?

Lehet hogy akit az útvonalrögzítő kamera felvesz szabálytalanul száguldó Főtaxisokat vagy Bolt taxisokat akár más céges nem céges autókat fel lesz rakva rendszámmal ?

Lehet hogy ártatlanul nem kéne meggyilkolni senkit akár bedrogozva vagy józanul ?

https://rtl.hu/rtlklub/hirek/taxisok-vs-repteri-dolgozok-megint-eldurvult-a-helyzet?utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1K25i6b9eivRqM8RsyVYbZFYyz5WqYiswhkL_SG_QfRfVWhPpuBpy3Z3I

Lehet hogy a lábbilincs nyomkövető hivatalos nevén ?

Lehet hogy kulturált országokban a mozgássérülteknek nem 300-400m kell kúszni mászni mire oda érnek a terminálokhoz ha az alsó parkolóból mennek fel és nem a 2500Ft-3000Ft helyen próbálnak parkolni ahol egyébként sincsen hely ?Lehet hogy első körben a saját háza táján kéne rendet rakni és nem a utazó közönséget és annak kiszolgálóit basztatni ?Lehet hogy nem csak a szerződött partnerükkel akar utazni az utazó közönségük, tessék már figyelembe venni és nem akadályozni tudatosan folyamatosan egyéb szolgáltatókat üldözve megnehezítve azoknak munkáját ?

Lehet hogy új rendszert alkarnak bevezetni a repülőtéren idáig ahol kirakták az utasokat indulási oldalon nem állhatnak meg ?

Lehet hogy ebből kurva nagy botrány lesz ?

https://estiujsag.hu/belfold/eletveszelyesen-fenyegetik-az-utasokat-is-a-hiena-taxisok-ferihegyen?fbclid=IwAR3lz7UNGAWm9-kS14DIQ7SlV1sJNr2LjrSpU1XhbGPlswBQLUPJRLlQaZo


Lehet hogy nagyon gyengécskére sikerült ez az ellencikk ?

Lehet hogy az újságírónak is kellene gyakorolni a fogalmazást esetleg az újságírást ha ez az lenne?

Lehet hogy a diplomata is életveszélyesen megfenyegette a biztonsági őrt és azért ütötték le vagy esetleg magát ütötte le  ?

Lehet hogy a sok személyszállító akit vegzálnak a biztonsági őrök azok is fenyegetőztek és azért vegzálnak mindenkit ?

Lehet hogy a koronavírus miatt küldtek el 3 biztonsági éjjeli őrt ?

Lehet hogy azért van a rendőrségen 4-6 feljelentés biztonsági őrök ellen mert ártatlanul rágalmazták őket ?

Lehet hogy már mindenkinél közutálatnak vannak kitéve, rontották és rontják a Magyarország jó hírnevét az utasokkal való hozzá állásukkal , nem véletlenül nem szólhatnak már az utazóközönséghez  csak a fiatal láthatóságmellényben lévő nyüzüge emberkék  ?

Lehet hogy ők találták ki a baloldalon lévő táblázást is a reptér meg jóváhagyta , a táblázósok nagy örömére hogy minél több utas ne találja meg a rá váró kocsiját ?

Lehet hogy gratulálnom kellene , nagyon messze vagyunk Európától  ?

RTL KLUB

DURVA VITA: „Ha ki mersz szállni egy utasért, úgy megverlek, hogy besz*rsz!”

Lehet hogy felmerül a kérdés meddig kell várni illetékes elvtársak vagy a média megjelenésére tessenek mondani ?

Lehet hogy a parkolási történetet is meg kellene kicsit kapargatni mert amit művelnek az felháborító?

Lehet hogy a rokkantakkal mozgássérült parkolók miatt  is jól elbántak évek óta a napi 2x ingyenes behajtás után az áthaladási díj szedése is gusztustalan és nem kellene hagyni ?

Lehet hogy remélem a sorompónál álló fekete -barna ruhás éjjeli őrök szarrá fognak fagyni akik próbálják jogtalanul parkolási jegyek ellenőrzését végre hajtani fenyegető agresszív módon ?!

Lehet hogy ezek a történetek Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren történtek 2020 ban ?

Lehet hogy megkérdezném, meddig és hová lehet süllyedni és kik a felelősök kik állították a nemzetközi repülőtérre ezeket az agresszív éjjeli őröket , mindent lehet ebben az országban tessék mondani ?

Lehet hogy egy csomó feljelentés van már diplomata megütése , utasok vendégek fenyegetése és az Emirates -nek dolgozó inzultálása mikor lesz ennek vége ?!

Lehet hogy az  őrző védők  fekete öltözetének lecserélése barnára és a hostesek belső munkája felesleges pénzkidobás és egy kalap szart ér ?