Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bao 2011.09.03. 08:51:52 / # 245051
Vörös dani, szálka! Ez az, csak így tovább! :)))) Nyitottam egy sört... :)

Bao 2011.09.03. 08:50:16 / # 245050
Nem nagyon verte ki nálatok a biztit ez a Kossuth díjas zsidó. Ugyebár nyilván nem magyar, ha így ír a magyarokról: Az Amerikai Népszavában hétfőn megjelent nyílt levélben Kertész Ákos úgy fogalmaz: "a magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: "ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ." De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire. Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt. Így aztán nem is kapott soha föloldozást!" Nagyon ütős beszélgetést folytattak tegnap erről a korrektúra keretében, érdemes megnézni!
daniel 2011.09.03. 07:32:51 / # 245048
Megkímélek én szívesen mindenkit is. Úgyis olyan kibaszott unalmasak vagytok. Pláne így együtt. További kellemes önkielégítést kívánok. Abba...:-D inkább nem veszek részt. :-DDD
szálka 2011.09.03. 04:20:31 / # 245047
Részemről utoljára... Akkor "istenbarmozok", amikor akarok. Nem szeretnék a te kifinomult szépérzékedhez igazodni. Ráadásul nem veled "istenbarmoztam", hanem a wandererrel, és ahogy ő itt megnyilatkozik...na ahhoz ez még megtisztelő is. Amennyiben a gondolataival, és a véleményével azonosnak érzed a sajátod, akkor nyugodtan vedd magadra is. De csak akkor. Az "abba-bele" szópárosításnak akkor lenne értelme, ha például azt írtam volna, hogy: abba bele se gondolok, vagy tedd abba bele. Ilyen párok felállításával próbálod bizonygatni az igazad. De értsd már meg: - az "abba,abban" mutató névmás -a "bele", igekötő Az ilyen módon való párosítás, csak erőszakolás. A mondattani hatások nem azonosak a puszta szóelemzéssel. Én elhiszem, hogy a beidegződések miatt az "abban" jobban cseng a füledben ((( a korszerű nyelvtan már elfogadja a "füledbe" kifejezést is ))), de ettől még az "abba" nem helytelen. És nagy tisztelettel kérlek, kímélj meg a továbbiakban!
daniel 2011.09.03. 00:13:55 / # 245046
A nyomor jellemzően nem a nyaralóhelyeken üti fel a fejét.
daniel 2011.09.03. 00:05:00 / # 245045
Te is figyelj ide! Ez az istenbarmázás szerintem nem a te színvonalad. Nem nevezném odamondogatásnak, mert annál durvább, de amit meg én csinálok veled, annak köze nincs hozzá. Arra próbáltam rámutatni, (de valamiért neked sem sikerült ezt értelmezned), hogy ha azt mondod "biztos vagy abba", akkor "bele" vagy biztos. Olyan meg még mindig nincs. Mutatom a párokat (nem ugyanannak a szónak a ragozottját, mert annak ehhez most semmi köze): abba - bele abban - benne Így már világos? Az egyébként nem tűnt föl, hogy a 19719-ben pont wanderernek magyarázom, hogy szerintem miért nem írtad nagy i-vel az istent? Vagy csak azt olvasod, amit neked írnak? Kötözködünk, kötözködünk, de ami igaz az igaz. Na ezt a konklúziót gyönyörűen megfogalmaztam. :-D
jomeo! 2011.09.02. 23:38:35 / # 245044
Az Alaptörvény asztalára nagyon kell vigyázni. Külön személyzet tartozik minden egyes Asztalhoz (így írom nagybetűvel, hiszen közjogi méltóság, saját személyzettel), akinek az a feladata, hogy az asztal jól érezze magát, mindig tiszta és csinos legyen, és a dekoráció passzentosan álljon, és a virág vize is ki legyen cserélve időnként. Ez azért is nagyon jó, mert elfoglaltságot lehet adni azoknak, akiknek éppen nincs munkájuk, és így aztán védve lesznek, mert nem esnek Orbán Viktor azon mondatának a hatálya alá, hogy senki nem dolgozhat feleslegesen a közszférában. Mert merje valaki azt mondani, hogy az Asztal Őre felesleges. Aki ezt mondja, az magát az Alaptörvényt sérti vérig, amely pedig egyet jelent a Nagy Nemzeti Együttműködési Rendszerből való kiiratkozással. Ezt pedig senki nem szeretné. Egy gondom van: mégpedig az, hogy a határozatból kimaradt az a rész, hogy csak szépen felöltözve, megborotválkozva, megfésülködve lehet leülni az Asztalhoz, hogy így is megadjuk neki a tiszteletet. Mert hát hogy is nézne ki, ha rövid nadrágban, pálmafás ingben, fehér zokniban és szandálban tennénk ezt meg. Mert ez is a fentebb említett szankciókat vonhatná maga után, úgymint megsértés, kiiratkozás, elbujdosás. És nem, nem fingunk, nem böfögünk, nem lopjuk el az Alaptörvényt. Szépen, egyens háttal ülve olvassuk, és közben okosan bólogatunk. Eetleg egy-egy könnycseppet is elmorzsolhatunk látványosan.

jomeo! 2011.09.02. 23:28:12 / # 245043
Nyaraló tömegek hány százaléka külföldi a balatonnál? Örülök, hogy elvagy ragadtatva a Fidesztől.
tomajer 2011.09.02. 20:42:50 / # 245042
Nem az? Király kell neki, hívják azt Mátyásnak, Jánosnak, vagy Viktornak, mindegy....
tomajer 2011.09.02. 20:40:09 / # 245041
Pfff.... új szemüveget irattá?!? :-) A tavalyi sötétebb vót:P
Bao 2011.09.02. 20:37:18 / # 245040
Szálkám! Ő is a példaképed? Kertész Ákos magyarokról tett kijelentései miatt nem érdemli meg kitüntetéseit és budapesti díszpolgárságát - mondja a Jobbik. "Mirkóczki emlékeztetett: Kertész levelében többek között arról írt, hogy „a magyar genetikusan alattvaló”." Szép kis liberális náci... :) És az ilyeneket tüntetgetitek ki.
törölt felh. 2011.09.02. 14:49:27 / # 245039
Mit rinyálsz már komcsikám.Ezek a kukában turkálók 2002-és 10 között is itt éltek.De ezt te ugy is jobban tudod vagy csukott szemmel taxiztál:))Egyébként a nyáron sokat jártam az országot.Vagyis sokat nyaraltam.:)))És mindenhol(pl.balaton)nyaraló tömegeket láttam és épülő nyaralókat, lakóparkokat.Én valahogy nem tapasztalom azt a nagy nyomort...
jomeo! 2011.09.02. 13:24:27 / # 245038
Hagyjad, hadd ünnepeljen a nagy jobboldali kormányára most nagyon büszke. Csak nem tudom, ő hol taxizik, mert én amerre járok mindenhol kukában turkáló embereket látok, meg nagy zsákokat cipelő fémgyűjtőket... Eljött az a kor, hogy lehet dönteni, buszjegyet veszel vagy kaját...
szálka 2011.09.02. 12:33:04 / # 245037
csak a szívednek kedves :-)
Bao 2011.09.02. 12:31:52 / # 245036
Nem megy... Na jó éjt. Jó a,listád szálka. Fontossági a sorrend? :)

Bao 2011.09.02. 12:31:17 / # 245035
Áhh... :)
Bao 2011.09.02. 12:30:12 / # 245034
[img=http://www.fpw.hu/images/smiley/elkurtad.gif]
szálka 2011.09.02. 12:28:50 / # 245033
Kik azok a veletek? -a mások? -a balosok? -a liberálisok? -a zsidók? -a cigányok? -a melegek, -a nem melegek? -vagy csak a hülyék? -vagy azok, akikről ti úgy tartjátok, hogy hülyék?
Bao 2011.09.02. 12:25:46 / # 245032
Az tény, hogy találó! :D:D:D
szálka 2011.09.02. 12:22:13 / # 245031
Jaj Baom! A szálka nem más, mint játék a monogrammal.
Oldalszám: 1785