Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bao 2011.11.27. 19:42:10 / # 246634
Mármegint? :)
málna 2011.11.27. 18:55:23 / # 246633
Na ja.:) Visszapörgetném az idő kerekét egy kicsit...Hogyan alakulnánk, ha nem kellett volna anno belépnünk ebbe a szarba..?
zajos tücsök 2011.11.27. 18:39:06 / # 246632
ide kell majd nekünk belépni,tudod:) Nálam már bovli kategoriában van a juro;)
málna 2011.11.27. 18:22:16 / # 246631
Ha így lesz, pezsgőt bontok!
zajos tücsök 2011.11.27. 17:10:57 / # 246630
iron 2011.11.27. 13:44:09 / # 246629
...Te már tudtad ezt, igaz? (micsoda koponya)
iron 2011.11.27. 13:33:52 / # 246628
Teljesen igaz..., hogy így történik.... Talán azért, mert világ nem fekete-fehér, igen-nemből áll...a két véglet közt lehet okosakat is mondani, sajnos a II. Viktornak nem sikerült. Tehát, mivel, szemtelenek voltunk, most megcsinálnak, most már csak az nem mindegy Nektek, hogy jobbról-balra, vagy balról-jobbra kezdik....
wanderer 2011.11.26. 08:54:16 / # 246623

törölt felh. 2011.11.26. 01:20:20 / # 246621
Már most lefogadom,hogy a "standard end puls"is le fog minősíteni minket.És ennek a "műmajerek" nagyon fognak örülni.Azt,hogy ezzel nekik is rosszabb lesz, talán fel sem fogják.Azt,hogy a sámlit most rugják ki alólunk végleg azt nem is értik.Ezek a szerencsétlenek még mindig abban reménykednek,hogy gyurcsány,mesterházy vagy a lendvai visszajön.Azok akik a nyakunkba zudították ezt a sz@rt 8 év alatt.Nekik egy a lényeg,hogy orbán takarodjon és vele a nemzeti jobboldali eszme.És már semmi sem számit ezeknek a gazembereknek.A cél szentesíti az eszközt.A jó kommunisták nem változnak csak átalakulnak!
zajos tücsök 2011.11.25. 19:04:45 / # 246620
Ha legalább a leirtak felét megérteted itt néhány topik társunkal,neked itélem a tanári nóbel dijat:D
baupexim1 2011.11.25. 16:09:46 / # 246618
készítettem egy fotót a sikeresen lezajlott imf tárgyalás utáni sajtótájékoztatón:)))

exex 2011.11.25. 15:40:00 / # 246617
Azon szoktam például gondolkodni, milyen jópofa egy olyan uniós országban élni, ahol 200-250 eurót keresnek emberek és abból éldegélnek. Mindeközben a kanári szigetekről hazalátogató ismerős sokkot kap az áraktól.....és ő nem ennyit keres. :-)
exex 2011.11.25. 15:33:39 / # 246616
Jó rendben, te sem olvastad el a módis szövegét. :-) Valóban a módis, ha már jót nem tud, legalább kussban maradhatott volna, vagy mondjon kamu számokat és eredményeket. Mi legalábbis ezt szoktuk meg. Tök boldogok lehetnénk, (ahogy sokan a hívők közül most is azok), hogy semmi gáz, dübörög a magyar puma, meg hasonló vicces mondások. Közben ugyanígy beledöglenénk a válságba, de legalább optimistán és büszkén... Vicc ez az egész, ma inkább összetörtem a tükröm is mert többnek mutatott 20 évesnél. :-) Amúgy én is elég régen hiszek az összeesküvés elméletekben. Mert ha az sem igaz, akkor tök értelmetlen az egész!
hiénakutya 2011.11.25. 15:12:00 / # 246615
Én nem várom el az IMF-től, hogy jót tegyen velünk, mert az IMF-nek ez nem feladata. Ezt a Szálkával beszéld meg, mert Ő vallja azt, hogy az IMF azért jött létre, hogy a bajba jutott országokon segítsen. Én korábban is azt mondtam (és most átmegyek marxistába), hogy a nemzetközi nagytőke a gyarmatosító, az IMF helyettesíti a gyarmatosítók által kinevezett helytartókat, a hitelminősítők pedig a gyarmatosító hadseregnek felelnek meg, akik csapást mérnek az adott országra, ha ott ellenállás tapsztalható. Mivel az én agyament összeesküvés-elméletem szerint az IMF csupán végrehajtó és végrehajtató intézmény, ezért nem fogunk tudni vitatkozni a bűnösségük tekintetében. Nem ők állnak a piramis csúcsán, tehát szerintem sem ők az igazi bűnösök. Az igazi bűnösökhöz akkor jutunk el, ha megnézzük, hogy kik élvezik a nyomorunk hasznát. Akik pedig mindezt lehetővé tették azok inkább felelősök, a bűnösségük szerintem nem bizonyítható. Nem mindenki képes összefüggésekben és rendszer-szinten gondolkodni. Lehet, hogy csak nem látták át, mi történik. Ráadásul a magyar képtelen a hosszútávú gondolkodásra. Egy napnál tovább nem lát előre.
exex 2011.11.25. 14:53:15 / # 246614
Nekem nagyon tetszett amit írsz, abszolút ezt láttam én is a múltban. Azon vitatkoznék, hogy az IMF-e az igazi bűnös? Neki semmi köze a mi jólétünkhöz, abszolút senki nem várhatta, várhatja el tőle, hogy jót akarjon nekünk. Épp ezért nem őt hibáztatom, hanem azokat akik lehetővé tették számára, hogy ezt tegye velünk... Az öreg módis szövegét látom senki nem olvasta el. Valóban lényegtelen amit írt... az elérhetetlen hiánycélokról és a brutális devizában történt eladósodottságunkról. Hazugság az egész, mindenki tudja. Gondolom ki..szott nagy jólétünkben ti is jöttök majd államkötvényt jegyeztetni? Vaqy várjuk meg a békekölcsönt?
Bao 2011.11.25. 14:42:14 / # 246612
Majd mindjárt jön szálka és csiga, meg fognak erősíteni benne. Hiszen a mottójuk az, hogy olyan országban szeretnének élni, ahol jó viszony van az imf-el meg a (le)minősítőkkel, ahol örökkön örökké tart a megszorítás az előbbiek kényére kedvére, örömére. A továbbiakban remélhetőleg a kormány előkapar valamit a megmaradt józan eszéből és az esedékes holo kárpótlást dollárban fizeti ki, nehogy rosszul járjanak a romló forint és a haverok leminősítése miatt a telhetetlen ... kongói négerek. :(
hiénakutya 2011.11.25. 14:19:37 / # 246611
Baszki, a lényeget meg lehagytam! Jobb az élet velük, mint nélkülük. :-DDD
hiénakutya 2011.11.25. 14:14:06 / # 246610
Pontosan ezért kellett a leminősítés. Így most már venni sem fogják az állampapírt, nemhogy túljegyezni. Mivel a piacokról nem jutunk pénzhez, ezért jöhet az IMF, amely ugyan olcsóbb forrásokat biztosít, viszont beleugat abba, hogy mit csináljunk. És pont ez a beleugatás az, ami kib@szott sokba kerül nekünk. Ez a beleugatás, annak a lehetősége, hogy diktálhassanak nekünk, ez a céljuk. Ezen keresztül tettek bennünket gyarmattá, és ezen keresztül tartanak gyarmati sorban, fegyverek nélkül. Adjátok el ezt, adjátok el azt, spóroljatok itt, spóroljatok ott. Kezdettől fogva ez ment. Első körben, még az MDF alatt eladatták velünk a termelő üzemeket. Kurvára nem kellettek azoknak a cégeknek, amelyek megvették, mert a többségét szépen le is építették, viszont így piacot szereztek. A növekvő munkanélküliség miatt kénytelenek voltunk hatalmas kedvezményeket biztosítani azoknak a multiknak, amelyek hajlandóak voltak itt befektetni és ez a mai napig hat. A második körben, Hornék alatt következett a stratégiai ágazatok megszerzése. Közben az infrastruktúra fejlesztésére kényszerítettek minket azzal a dumával, hogy ahol ótópálya van, oda megy a befektető. Valójában a nyugat-keleti folyosó kiépítésével a multicégek ukrajnai, romániai és bulgáriai terjeszkedését segítették elő, az árát viszont mi fizetjük. Az első Orbán-kormány alatt picit lassultak a folyamatok, aztán jött az MSZP-SZDSZ, akik mindent elkövettek annak érdekében, hogy kiszolgálják a gyarmatosítókat. Gyorsan eladták, amit még el lehetett és ért is valamit. (Reptér, vasúti áruszállítás.) Az uniós csatlakozásunkkal turbó-fokozatra kapcsolt a képzett munkaerő elszívása. A deviza-hitelek elleni nemfellépés pedig lehetővé tette, hogy a zömmel külföldi bankok hatalmas nyereségekre tehessenek szert. Lehet találgatni, hogy most mire fognak rákényszeríteni minket annak érdekében, hogy ismét szerezhessünk némi pénzt a piacokról, úgy 8-10 százaléknyi kamatért. A másik két hitelminősítő egyértelműen közölte is, hogy megvárja az IMF-fel folytatott tárgyalások eredményét. Számomra ez tök egyértelmű, csak mifelénk ez így hangozna el: "Most csak egy figyelmeztetés kaptatok, csicskák. Okosak legyetek, mert anyátok hátán lesztek megb@szva." Korrekt bagázs, laza kapcsolat...
Bao 2011.11.25. 13:43:39 / # 246609
Bao 2011.11.25. 13:42:11 / # 246608
Arra nem is gondolnak, hiszen agyuk nincs, hogy ők okozták a bajt, 2002-es szavazataikkal.
Oldalszám: 1785