Név
Becenév exex
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2014.07.22 11:07

Sajnálnám, ha már véget is érne ez a romantikus történet. Olyan szépen alakult eddig, percről percre színesebben változtak a tények. Én nagyon bízom benne, hogy vissza fog emlékezni a zenész úr szamurájkardos, zombi és vérfarkas taxisos részekre is. Akkor győzött meg, mikor a rádióban visszakérdezett: "Miért lettem volna ittas??" :D
Két éve a pályán kívülről figyelem az eseményeket (hála az égnek). Borítékolható volt a változás minden egyes lépése. A folyamat minden résztvevőjének kiszámítható viselkedése. A legkiszámíthatóbb a taxis. Ahogy visszatérnek a régi "okosságok", mert vagy az okos cégvezető kitalálta, hogy így majd nagy előnyre teszünk szert, vagy a taxis attól fél,hogy majd a konkurencia megteszi, ha ő nem. És tényleg megteszi, mert, ő is így gondolkodik. Nem baj, belefér ez a pár ezer forint, mert megy a bolt. Meg az is belefér, hogy a tagdíj komoly része fuvarvásárlásra megy majd ismét.... Kinek hiányzik ez a feleslegesen kidobott havi sok ezer? Már várom a híreket a tagdíj emelésekről...

Téma: Taxi4

Hozzáadva: 2012.07.30 14:30

Ja és ha ezt mégis megtenné véletlen, az pont teljesen kimeríti a gazdasági erőfölénnyel való visszaélés fogalmát: "A visszaélés másik formája a piaci hatalomra támaszkodva olyan kizsákmányoló stratégiák alkalmazása, amelyek közvetlen célja a magasabb profit elérése, avagy nem kívánt szolgáltatás igénybe vételére, vagy hátrányos szerződési feltételek elfogadására kötelezés". A gvh. szerintem értékeli az ilyeneket. :-)

Téma: Taxi4

Hozzáadva: 2012.07.30 14:24

Jogilag elég érdekes a történet. Kicsit utána olvastam.. Ha önkéntes lenne a csekk-elfogadás, a tax4 (mint bank) fedezet hiányában megtagadhatná a kifizetést. De mivel pont a tax4 kényszerít az elfogadására, ezzel "szerintem" automatikusan eláll a kifizetés megtagadásának lehetőségétől... PG-től a taxisok legnagyobb barátjától nem ezt vártuk. :-)

Téma: Szeptember de vajon tudunk végre élni a kapott idővel?

Hozzáadva: 2012.07.03 23:55

Boccs, csak most olvastam vissza. Elnézést az 500-ért.. :-)

Téma: Szeptember de vajon tudunk végre élni a kapott idővel?

Hozzáadva: 2012.07.03 23:51

Örülök, hogy más is tud annál okosabbakat mondani, minthogy lényeg, hogy szóljon a rádió, vagy menjünk verjük meg minden cégvezetőt. :-) Nem védeni szeretném a Tgfsz-t, csak arra utalni, hogyha minden ilyen próbálkozást kicsináltok, ahelyett, hogy esetleg pár kellőképp értelmes ember megpróbálná jó irányba terelni a dolgokat, akkor a legnagyobb eredményetek az lesz, ha néha csűnya szavakat használhattok az interneten. Neked tényleg nem furcsa cseppet sem, hogy egy 10 éve rendelkezésre álló tarifáért kűzdenél, vállt vállnak vetve egy szotyival és egy olyannal aki ugyanúgy nem venné komolyan mint eddig sem?

Téma: Szeptember de vajon tudunk végre élni a kapott idővel?

Hozzáadva: 2012.07.02 23:27

Sajnálom, ha nem fogadták meg tanácsaid amelyekkel hozzájárultál volna a taktikai és stratégiai célok kijelöléséhez és főleg eléréséhez. Valóban olybá tűnik szükség lett volna valakire (valakikre) aki segít nekik ebben. Ma délután elképzeltem egy demonstrációt, ahol együtt tüntetsz a nagy 164 ft/km matricás srácokkal, csak a te autódon "1000 ft/km alatt bekaphatjátok" felirat van. És a közös cél a 400 ft körüli tarifa. Vicces bárhonnan nézve. Rég volt, mikor a keleti felé jártam bevallom, akkor még úgy tűnt nem teljesen hagyományos a sor működése.

Téma: Szeptember de vajon tudunk végre élni a kapott idővel?

Hozzáadva: 2012.07.02 17:28

Látod, tudsz te értelmes dolgokat is írni, ahogy olvasott emberhez illik. :-) A hold jutott erről eszembe. Vagyis csak a holdutazás. Mert maga az út nem annyira egyszerű. Bármennyire is jópofának tűnik, hogy miközben te 3ért mész a boscolóba, a rádióban a taxi2000 új 164ft-os akcióját bömböltetve, egyszercsak egy illetékes bevezeti a fix 500 forintos tarifát. Te gyorsan rácsörögsz a tomajerre és leszúrod, hogy nem 1000 lett és miután visszaértél, biztos ami biztos beállsz a sor elejére, hátha csak tréfa. Kb. ennyire valószínűtlen, mint ez, hogy valaha normalizálódjanak a dolgok, amíg senki nem gondol a jövöre konstruktívan. Destruktívnak sokkal könnyebb lenni, a hozzászólások aránya legalábbis ezt mutatja.

Téma: Szeptember de vajon tudunk végre élni a kapott idővel?

Hozzáadva: 2012.07.02 15:58

Igazad van semmit.....fejlődés nincs, nem is volt, nem is lesz. Vacsi meglegyen azt annyi. Remélem sikerül a jövőben is mindennemű kezdeményezésről céljától függetlenül bebizonyítanod, hogy szar. Kényelmesen, hátradőlve, laptopról.... mint egy igazi "szabad ember"....aztán elzárod és elégedetten elmosolyodsz, hogy ma is tettél a jövődért valamit :-)

Téma: Szeptember de vajon tudunk végre élni a kapott idővel?

Hozzáadva: 2012.07.02 15:33

Abszolút semmi bajom veled, csak a jelenség zavar. Az, hogy ebben a biznicben akárki leanyázhatja a másikat mert az természetesen megérdemli és senki nem néz körül a saját háza táján. Bízom benne, hogy nem a taxis pályafutásom utolső 4 éve határozta meg gondolkodásom, de jó a sztereotip válaszod: a gyökér citys aki a legtöbbet ártott a szakmának, beszólt! :-) A felsorolásodból te is tudod, 1 jó sincs. Elég csak a világban körbenézni, hogy egy jó átlagos irányt kapjunk a fejlődéshez. Pipáld ki nyugodtan a listán mit csinálsz másként. Te is csak annyira gátolod a fejlődést, mint bárki más, mielőtt túlzásba esnél. Egy vagy a sok közül aki nap mint nap a szakmája sírját ássa.