Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
málna 2011.12.18. 13:34:37 / # 246870
Nem kell a dráma, Atti..Most mi a f@sz van? Hányan hittek ezeknek is? Pálcát akarsz törni mindenki felett? Így könnyű.... hiszen Te elmondhatod, hogy egyikre sem szavaztál. Mutogatni csúnya a dolog...
nyuszicsiga 2011.12.18. 13:23:21 / # 246869
Érdekes dokumentum került a Der Spiegel birtokába, feltehetően a Wikileaks jóvoltából. A német lap az EU-elnökség küszöbén álló Magyarország belpolitikai helyzetét elemezve hivatkozik egy titkos amerikai követségi táviratra. “A táviratot Budapestről küldték Washingtonba, és bizony elég világosan kitűnik belőle, hogy a budapesti amerikai követség információja szerint a Fidesz kapcsolatot tart fent „az erőszakos tiltakozókkal” . Sőt, a táviratból arra is lehet következtetni, hogy a Fidesz által szervezett demonstráció helyszínének kiválasztásában is látott a követség valamiféle kapcsolatot a molotovkoktélokat dobáló csőcselék és Orbán Viktor pártja között . Majd a követségi jelentés így folytatja: „Bármennyire is a legjobb oldalát láttuk a nagykövetekkel a nemrég tartott találkozón Orbán Viktornak, ez a kaland [mármint Orbán összeköttetései a szélsőséges demonstrálókkal] azt bizonyítja számunkra, hogy Orbán még mindig hajlandó a tűzzel játszani. “ One of the classified US embassy cables, which originated at the embassy in Budapest, discusses a demonstration organized by Fidesz and the party’s links to “violent protestors.” “Much as we saw Viktor Orbán at his best in a recent meeting with Ambassadors, this escapade (regarding the protest march – editor’s note) shows that he is still equally liable to play with fire.” – Der Spiegel Valamilyen furcsa véletlen folytán az MTI erről nem számolt be – szól az Egyenlítő Blog írása A galamus.hu beszámolója alább olvasható. Van egy írás a Spiegel angol-nyelvű kiadásában (legalábbis a német verziót nem találtam az interneten) amelynek egy-két mondata nem a legjobb fényt veti Orbán Viktorra. A meglehetősen hosszú cikkben Christoph Schult, a cikk írója idéz egy amerikai követségi táviratot, amelyhez valószínűleg a Wikileaks jóvoltából jutott. Schult ugyan nem adja meg a távirat dátumát, de én valamikor 2006 őszére datálnám. A táviratot Budapestről küldték Washingtonba, és bizony elég világosan kitűnik belőle, hogy a budapesti amerikai követség információja szerint a Fidesz kapcsolatot tart fent „az erőszakos tiltakozókkal”. Sőt, a táviratból arra is lehet következtetni, hogy a Fidesz által szervezett demonstráció helyszínének kiválasztásában is látott a követség valamiféle kapcsolatot a molotovkoktélokat dobáló csőcselék és Orbán Viktor pártja között. Majd a követségi jelentés így folytatja: „Bármennyire is a legjobb oldalát láttuk a nagykövetekkel a nemrég tartott találkozón Orbán Viktornak, ez a kaland [ mármint Orbán összeköttetései a szélsőséges demonstrálókkal] azt bizonyítja számunkra, hogy Orbán még mindig hajlandó a tűzzel játszani.” Az MTI “ terjedelmes” ismertetésében mindebből ennyit tartott csak fontosnak közölni a magyar néppel: „A nemrég nyilvánosságra hozott titkos amerikai diplomáciai iratokban úgy jellemzik őt [ Orbán Viktort ], mint aki szeret ‘a tűzzel játszani’. ” Mégis mit gondolnak az MTI új vezetői, meddig lehet ezt a játékot folytatni? Hiszen már napokon belül kiderült, hogy idegen nyelvek tudásában ugyan elég hátul kullog az ország népe, de azért a helyzet nem annyira rossz, hogy ne lennének magyarok, akik tudnak angolul, németül, franciául és mindenféle más nyelven. Nem beszélve a cikkek hozzáférhetőségéről, az internetnek köszönhetően. Ébredjenek már fel végre, ez manapság így nem megy. Tegyenek le róla, adják fel! Mondják meg a nagyfőnöknek, hogy lehetetlenség, amit elvár tőlük. És még valami: az MTI összefoglalójában az szerepel, hogy Orbán „megszállottja a médiának”. Az angol verzió szerint „he is obsessed with the media.” Én inkább rögeszmének vagy mániának fordítanám (Orbán rögeszméje a média), hiszen tudjuk, hogy Orbán alapjában véve fél a médiától, és el akarja hallgattatni. Kivéve azokat az orgánumokat, amelyek a céljait szolgálják.

nyuszicsiga 2011.12.18. 13:13:45 / # 246868
Hogy te milyen süket és vak vagy! Szerinted az nem lopás amit a nyugdíjjal most csinálnak??? De tudnék mutatni olyan kifizetéseket most is(szerintem ezt az elözö 8 évtöl tanulták) ahol embert még nem láttak de bérjegyzék és utalás van! Nem különbek ezek sem az elözöektöl! Amíg ez a mentalitás uralkodik a parlamentben(és a magyar politikában) nem fog változni semmi!
Bao 2011.12.18. 11:54:33 / # 246867
Önként szavaztál rájuk. Nem tartottak pisztolyt a fejedhez. Sokat ártottál tetteddel a magyar népnek! :(
Nevem senki 2011.12.18. 10:08:45 / # 246866
De, egyszer igen és nem is bánom. 2006 ban nagyon elegem volt abból, hogy 20 éve ugrálunk egyik lábunkról a másikra és nem jutunk sehova, mert az új kormányok rendre 1 évet azzal töltöttek, hogy lebontsanak mindent, amit az elődök esetleg építettek, 2 éven át tömte a zsebét az utolsó 1 évben meg el akarta hitetni velünk, mindenféle látszatintézkedésekkel, hogy milyen jó is nekünk velük:-( Gondoltam, nézzük meg, mire jutnak 8 év alatt. Ha sikeres a dolog. nyertünk, ha nem akkor egy jó ideig nem jutnak lehetőséghez. Sajnos ez utóbbi verzió jött be, hát nem örülök neki. De... Itt vannak az újak, akik nem is annyira újak már. Egyszer már leszerepeltek előttem, de gondoltam tanultak a saját hibáikból és most majd vigyáznak, hogy 4 év után ne zavarják őket a halál f....ra. Jól gondoltam:-( Vigyáznak, de csak e r r e ! Módszeresen lebontanak mindent, ami a kontroll eszköze lehetne és nagyképűbbek, önteltebbek , mint anno az Antal-éra volt(pedig azt hittem az nehéz lenne) A szájukkal ezek mindent tudnak, eredményeik meg , na hagyjuk... Nálam jobban senki nem drukkolt nekik, az elején, hogy minden fantazmagóriájuk megvalósuljon, mivel ez elemi érdekem lett volna (és mindenki másé is) De megint lukra futottam:-( És itt a vége. A következő években ez a két gengsztercsapat fogja váltogatni egymást a Jobbik meg ugrál majd a partvonalon, hogy játszana, de arra mindkettő nagyon vigyáz, hogy ez ne következzen be. Egyrészt önös érdekből, másrészt vannak bizonyos szélsőséges vonásaik, amik senkinek nem tennének jót ebben az országban, kivéve néhány öntelt barmot, akik például a parlamenti vitákat azzal zárják, hogy majd kint megbeszéljük
Bao 2011.12.18. 09:31:36 / # 246865
Tedd a szívedre a kezed! Nem szavaztál valamikor "véletlenül" az mszpre az elmúlt 8 évben? :)
Nevem senki 2011.12.18. 08:53:23 / # 246864
Az ééén 8 évem??? Tényleg megütlek egyszer... (ne szarj be:-)
Nevem senki 2011.12.18. 08:51:51 / # 246863
Te meg értetlen.
Nevem senki 2011.12.18. 08:50:46 / # 246862
Te most ilyen gyáva vagy, hogy nyíltan zsidózni sem mersz, vagy terelsz, mert te is az vagy, de nem szeretnéd, hogy kiderüljön? Nem kell félni, tudod: bátor zsidó a templomban is fingik...
Bao 2011.12.18. 08:48:00 / # 246861
Legjobb lenne elegánsan túllépni a 8 éveteken mi? Azt felejtsd el! Amíg a @zarotok lapátoljuk, szó sem lehet róla! (nincs szmájli)
Bao 2011.12.18. 08:46:45 / # 246860
Elvakult vagy. :)
Nevem senki 2011.12.18. 08:45:32 / # 246859
Mintha kértem volna, hogy mellőzzétek ezt a 8 éves dumát. Unalmas már. Nekem is tele a tököm a múlt szemetével, de azzal is , hogy most bármi faszságot csinálnak, arra fogják/fogjátok:-(
Nevem senki 2011.12.18. 08:42:16 / # 246857
Bao te most tényleg hülye vagy, vagy hülye vagy? (És most nincs szmájli) Cinikus ballib a keresztanyád térde kalácsa, egyszerűen utálom, hogy meglopnak. Tudod én már 55 éves vagyok és egyre jobban közeleg az az idő (sajnos érzem), amikor már nem fogok tudni dolgozni és azért enni még szeretnék. Hála az elmúlt rendszereknek, egész életemben heti 7 napot dolgoztam és nem 8 órát naponta. Ennek következtében nem olyan az egészségi állapotom , mint egy "középkorú" amerikai 60 évesé:-(. Felháborít, hogy hiába próbáltam meg gondoskodni valamennyire (na ez nem sok) magamról, mégis attól függ a hátralévő életem, hogy a hozzád hasonló nagyszájú, tapsoló embereknek lesz-e kedvük dolgozni és járulékokat fizetni az elkövetkező (nekem hátralévő) években. Erről van szó nagyfiam...
zajos tücsök 2011.12.18. 08:22:39 / # 246856
törölt felh. 2011.12.18. 02:44:39 / # 246855
Erre a mostani kormányra mindent lehet mondani csak azt nem ,hogy lop.Azt az mszp-szdsz tolvaj banda csinálta 8 évig.Ami mozdítható volt ellopták hagyóék,gyucsányék stb.Ezek a mostani szerencsétlenek csak kármentesítenek és a megörökölt romhalmazok lyukait foltozzák.Manapság már nincs is mit ellopni.Azt a munkát a böszméék már elvégezték profi módon anno.
törölt felh. 2011.12.18. 02:38:34 / # 246854
Én nem szeretem a csöpögő orrű,ludtalpas,nagyfülü "embereket".Főleg annak tükrében,hogy ezek szeretnek lopikázni.Akkor ez náci??ne is válaszolj...,akkor is utálni fogom őket és az ország 2/3a-is.Ha nem tetszik a rendszer haza lehet húzni.
Bao 2011.12.17. 23:15:41 / # 246853
Látom a nagyon nem kedves cinikus ballibek hőbörögtek egész nap. :) Csodálkoztok, ha a béka feneke alatt vagytok?

puccos 2011.12.17. 19:38:48 / # 246852
A Svájci jegybank, már a kétezres évek közepén felhivta a magyar bankok figyelmét, hogy megnőttek a kockázatok a hitelkihelyezésekkel kapcsolatban. Akkor most csak a hitelfelvevők a hülyék?
exex 2011.12.17. 19:22:49 / # 246851
Ez teljesen normális. Mindenki egyenlő, mindenkinek ugyanaz jár. Akinek van attól el kell venni, akinek nincs annak oda kell adni. Természetesen ezek a szabályok Jupiterre és a kisökörre nem egyformán érvényesek. A magánnyugdíjpénztárasok meg aljas spekulánsok, akik előre gondolva függetlenné akartak válni az állami gondviseléstől. Örüljenek, ha nem lesznek emiatt árulóként meghurcolva! Minden erővel biztosítani kell a tücskök áttelelését is! :-)

nyuszicsiga 2011.12.17. 16:43:19 / # 246850
Mi is így vagyunk jópáran,söt szerintem a Bao is,csak Ö minden baj okozóját a Hazudós Feriben látja,és neki csak Viktor a megváltó!!! Szerintem Ö is részesül most a mi ellopott magánnyugdíjunkból!!!
Oldalszám: 1785