Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
zajos tücsök 2012.01.20. 09:46:13 / # 248185
Igen,és a földet is elszállitják alólunk,úgyhogy gödörben fogunk élni... Ettől félünk
Bao 2012.01.20. 09:44:38 / # 248184
Érdekes módon elég sok "munkásuk" itt van már, biztos építik a csővezetéket. :)
góré001 2012.01.20. 09:42:05 / # 248183
Még valami csak mert nyomja a bögyömet! Mindenki azaz sokan azt mondják ezek a zsídok azért nyomulnak országunkba mert kell nekik a VÍZ!!!?? Tényleg és mit csinálnak kiépítenek egy cső vezetéket BUDAPEST - és TEL -AVIV között??? és nem a Fekete tengerbe fog a DUNA folyni hanem a zsídó állam fő utcáján vagy mi?? Szóval egy kis maroknyi igaz okos igaz gazdag , igaz összetartó népcsopottól kell félnünk???Ezzel riógatnak minket 45 óta!! Nem BAÓ magunktól és a belső őrdögeinktől kell félnünk mert az ideológiai hazugságok mőgé bűjva sok sok ember nagyo nagyo jól megél mert mi félelemben vagyunk tartva és kussolunk!!

Bao 2012.01.20. 09:40:51 / # 248173
Ez kicsit zavaros. :) Rákosis módszerek? 2006-ban mi volt egyébként? Sztálin neked István? Változott az államforma?
góré001 2012.01.20. 09:33:46 / # 248163
Igazad van mert az erdőbe vittek!! Itt bolyongok az erdőben és miközben én áfonyát szedek , hogy ne dögöljek éhen addíg akik ide kergettek kaviárt zabálnak!Igen el vagyok tévedve mert azt hittem a mi kutyánk kölyke és azt hittem!! Pedíg sokszor mondták hinni a csúcsosba kell !! IGAZUK van Nekem meg nincs alternatívám vagy tapsolok a rákosis módszereknek ( kis asztal alaptörvény) vagy örűlök hogy az eddígi Istváninak mondott alkotmány megszünésének a sok sok százezer emmber elött kikiálltott KÖZTÁRSASÁG megszüntetésének vagy karlendítéssel hozzá csapódok a rossz retorikájú mindenkinek nekiugró jobbikhoz??? VAGY MAGAMBA maradok a nyomoromban és tovább bolyongok az erdőben!! Van belöle kiút????
Bao 2012.01.20. 09:22:35 / # 248158
Kedves Vörös Apó!(mszp) Ha te határozod meg az értelmes beszélgetést, akkor az már régen rossz mindenkinek. Mennyi van még a vodkásüveg alján? Az utcán te is sokkal szerényebb, kedvesebb vagy... :)

Bao 2012.01.20. 09:20:42 / # 248145
Góré! Egy kicsit el vagy tévedve! :)

Bao 2012.01.20. 09:19:26 / # 248180
Vagy inkább ti? :)
Nevem senki 2012.01.20. 09:16:37 / # 248179
Ne fáradj vele Pali, már egy páran feladtuk, hogy értelmesen szót váltsunk vele. Az utcán elviselhető, mert ott józan és az arca is kisebb. Sajnos már nem remélhető, hogy felnő:-)
góré001 2012.01.20. 09:16:14 / # 248178
Baó ! Te most tényleg azt mondod amit a népvezéred csinál az neked nekem nekünk JÓ?? Mégmielött rámsütnéd hogy ballib vagy komenista vagyok nos én FRADISTA vagyok csecsemő korom óta! De tényleg jó ez a mai helyzet? Munkanélküliség , soha nem látott adósághalmaz ,kíürített iskolák hatalmas tandíjak, kiürített nyugdíj pénztárak, minusz 10 000 Forint Gyed-a baba pénz kormányhoz rendelése,a Médiából 3000 ember elbocsájtás az állami szektorból 5000 lassan 500 a benzin lassan 400 az euró, lassan 300 a svájci frank áfa emelések adó kívetések, szóval ezek mind mind JÓK??? Nem működik a mezőgazdaságunk iparunk sose volt csak éppen de most az semindenen lépésről lépésre csavarnak felfelé ( drosztdíj!)Orvosok - tanárok a tönk szélén a korházak színtén! TE HALLASZ VAGY LÁTSZ valami előre lélpést valamelyik területen?? Vagy meddíg lehet még mőgé bújni ennek a ballibsizésnek??Szóval mijkor tellik le az az idő amikor azt modja az edző na most már enyém ez a csapat!! Azt mondod mindenki hülye mindenki ezt a kis szar 93 ezer négyzetkilóméteren tengödő népet akarja nyomorba dönteni ! Elkeserítelek már PÁRÍZSBA sem tudják mi az a BUDAPEST - BUKARESTTEL keverik! Összeveszünk mindenkivel nincs stratégiai barátunk még csere kereskedelemre sem! Ne személywekben gondolkodj mert egy rúppot sem ér egyik sem mert a megszorításokat érzed a bőrödön de Ők a maguk kis bűdzséjüket emelgetik kocsikat cserélnek maldí szígeten tanácskoznak asszonyostól kúrvástól te meg itt senyvedsz a magad jó kis politikai pamflettjeiddel az utcán 20 órákat!!Tudod a 2 év alatt nálam még nem űlt a 2/3 senki folyton csúláztatnom kell az aútómat annyit köpködnek az emberek! Ha ennyi ember minden fórumon azt mondja nem jó!! akkor el kéne hinni , hogy valami tényleg nem frankó! Nekem mindegy ki vezeti az országot Keresztény Zsídó - Mohamedán vagy fehér vahgy fekete csak legyen TISZTESSÉGES értsen hozzá és olyan legyen aholdudvara aki tudja mit miért mikor kell csínálni!!Remélem nem sűtöd rám hogy én egy komenista ballib bibsi demagóg vagyok! Bár én többször beszéltem OV- vel min t itt bármelyikötök sőt én névnapoztam vele Budafokon sőt focista foci barát de én is azt mondom vagy neki vagy az embereinek menni kéne!mert vagy Ő nem tudja kibe bízzon kitől mit fogadjon el vagy az emberei vezetik az orránál fogva és akkor még nagyobb a BAJ !!
tomajer 2012.01.20. 08:32:52 / # 248177
Télleg... holnap mentek békésen tüntetni, a kormány mellett? :-)

tomajer 2012.01.20. 08:31:50 / # 248176
A bácsi egyre gyengébb...
Bao 2012.01.20. 08:17:18 / # 248175
Sarkosan fogalmazva Tanulságos volt a hazánkról folytatott vita az Európai Parlamentben. Néztem a felszólalók arcát, és rögtön tudtam, ki melyik frakcióhoz tartozik. A magyar miniszterelnök nyugodtan ült, igazsága tudatában, pedig Barroso elnök korábban kijelentette, „konszolidálni” akarja a magyar demokráciát. Érdekes volt figyelni a baloldaliak, liberálisok, zöldek arcát, amikor Orbán Viktor keresztény Európáról, keresztény Magyarországról szólt. Belevörösödtek, belesárgultak, elzöldültek, ahogyan De Gaulle példaként említésekor is. Ennek a kicsiny országnak a vezetője merészel „nemzeti nagyságról” beszélni? Elgondolkodtató volt: ez volna az a nagy család, amelybe beléptünk? Ezektől az emberektől függ hazánk megítélése és jövője? A néppárti magyar képviselők jól beszéltek, a többi magyar pedig szokás szerint szégyentelenül árulta senkinek sem kellő, szánalmas portékáját. Remélem, világszerte sokan nézték ezt a közvetítést, és rádöbbentek: Magyarországnak igaza van. És talán az is eszükbe jutott, a saját politikusaik és újságíróik eddig hazudtak nekik. Nemcsak Magyarországról, hanem az Európai Unióról is. Hiába nyilatkozza és írja tele a világsajtót Konrád György és sok eszmetársa a diktatúra rémségeiről, ez a régi lemez már recseg, az előadás élvezhetetlen. Nincsenek józan érvek, csak düh és gyűlölet egy ostoba nép iránt, amely már megint rosszul választott, még a szent és sérthetetlen SZDSZ is kipottyant a parlamentből. Reszketünk a várható megtorlások miatt, fokozódik a helyzet, Parti Nagy Lajos Kossuth-díjas író letiltatta műveit a Magyar Rádióban, a rettenetes hírt a Kék Művészügynökség munkatársa is megerősítette. Parti Nagy így akar tiltakozni a közmédia „szócsövesítése” ellen. Mivel a nemzeti oldal írói amúgy sem szoktak műveikkel szerepelni a közmédiában, az ő hasonló fellépésük érdeklődés hiányában elmarad. Viszont ha Konrád és társai is követik Parti példáját, szellemi táplálék nélkül marad ez a barbár nép. Az ügyet feltétlenül meg kell tárgyalni az Európai Parlamentben! Szentmihályi Szabó Péter

tomajer 2012.01.20. 07:54:01 / # 248172
Ééérdekess, hogy a Simicskára nem jött reagálás?!? :-)

törölt felh. 2012.01.20. 02:47:22 / # 248171
Most olvasom a legfrissebb közvélemény kutatások egyikét.Hát ez elég gáz rátok nézve tómajer-iron.Hol vagytok?Mert a hangotok az nagy...:)))

törölt felh. 2012.01.20. 02:43:40 / # 248170
Itt szerintem inkább banánt kér ez a pedofil retek.
zajos tücsök 2012.01.19. 23:35:51 / # 248169
Szerinted ott hagyta a zorbánt?
Bao 2012.01.19. 23:23:44 / # 248168
Huhh, azért remélem nem vagy belém szerelmes. :)
Bao 2012.01.19. 23:21:15 / # 248167
Jó szöveg, de sajna náluk nem életszerű...
iron 2012.01.19. 23:19:25 / # 248166
Az is ott hagyta azorbánt?
Oldalszám: 1785