Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
zajos tücsök 2012.03.08. 21:21:19 / # 250492
Jó lenne egyről beszélni.A cijonistákrol volt szó.nem az átlagemberről. És nagyrészük nem született,hanem bevándorolt. Nem hiszem hogy nagyon meglepte őket,mert sokan már előre elindultak(ők se sejtették?) És aki ennyi jelből nem tudott olvasni...nanemá Hitler pénzelése meg...utána kéne olvasgatnod a történetnek. Meglepne hogy az összes pénzes bankár háború végéig érintetlen volt,szinte náci védelelem alatt állt. (pl Wartburg család)
tomajer 2012.03.08. 21:03:22 / # 250491
Küldetéstudat? Az benned van.... (jja dehogy neked kötelesség) Sajnos beszorultam egy ilyen szerepbe, mert nektek valahogy a politizálás kimerül a zsidózásban. Én sokkal szívesebben beszélgetnék veled a benzinárról:-))) És akkor a panelprolik, ahogy hívtok bennünket, ha nem jobbra szavazunk. A Magyar választó, eddig még mindig elfelejtett négy év alatt mindent. Ne reménykedj. Mellékesen, pont én vezettem le itt először, hogy a következő választáson reálisan van lehetőség egy Fidesz-Jobbik koalícióra. Nem is lesz baj. Azzal, pont be is darálják végleg mindkét pártot. A Fidesz ölelését, még senki nem élte túl a jobboldalon. Jussanak eszetekbe, az MDF, Kisgazdák, MIÉP, Kereszténydemokraták "mint partnerek" :-) Szóval engem nem fenyegetsz vele. Az a négy év lesz (lenne) Magyarország vízválasztója. Ott érünk majd le az aljára, és tanulunk meg politizálni, választani, demokratikusan élni.... mert megtapasztaljuk milyen nélküle.
tomajer 2012.03.08. 20:54:44 / # 250490
Én mikor nem tettem ide a forrást? Hidd el komám, tudok veletek kútfőből is vitázni:-) /jut eszembe komaság ügyben ne legyéé ojjan bisztoss:-)))/ Nna és akkor a nagy érzékenységed. Nem a nacionalizmust dörgöltem az orrod alá, hanem a zsidózást. A kettőnek semmi köze egymáshoz.... az, hogy itt mélymagyarhonban ezek összekapcsolódnak, csak a sötétséget jelzi.
iron 2012.03.08. 20:49:27 / # 250489
Mindketten elmondjátok véleményeteket. A Tomajeré tiszta, értelmes, vitaképes, gyűlöletmentes és feltételezni lehet, hogy jót akar. A tied.....sötét, értelmetlen, összefüggéstelen, gyűlölködő és amiért beszél veled az azért van, mert ismer és tudja, hogy a szíved mélyén nem vagy egy dunábalödözős. ( a német hadsereg és amit hitler tett az két külön dolog. erre gondolj, amikor a vörös báró vagy canaris fényképeit nézegeted elalvás előtt. és ha így beszélsz nőkkel, akkor a szerelemből csók még várat magára.)
tomajer 2012.03.08. 20:49:25 / # 250488
Már megint úgy tetszik beszélni emberekről, mintha terelhető marhák lennének. Minden család, maga szerette volna eldönteni, hogy hol szeretne élni. Gyaníthatóan, a te mosolygásod ellenére, németnek érezte magát nagy részük, és nem hitte el, hogy a felvilágosult Németországban ahol született, felnőtt, otthon van baja eshet.... Nem vágytak Palesztinába, nem akartak úttörők lenni.... Madagaszkárra meg főképp nem. Miért is vágytak volna.... senki nem hitte volna el mi fog velük történni.... még a zuhanyzóban vetkőzve se. Sz"al kicsit álságos, megint az ő nyakukba varrni... miért nem mentek el? Mert ha az ember tudja, hogy elesik leül. de ha nem tudja??? Ez a Hitler pénzelés meg... még ő is kikérné magának.
nagyonkedves 2012.03.08. 20:03:34 / # 250487
Mindenki mással kész vagyok. Csak te maradtál, hős ellenálló! :DDD
Bao 2012.03.08. 19:19:19 / # 250486
Dörner frappánsan oltja az őt faggató libsi firkászt Dörner György, az Új Színház igazgatója nagyon profi módon kezelte ez idáig a személye és színháza ellen irányuló hazai és nemzetközi hiperliberális kultúrkampfot. Hagyta, hogy a magyarfóbiás őrjöngők nyüszítsenek, és nem kommentálta azt a liberális szennyáradatot, amely rázúdult. Amikor kell, akkor viszont megmondja a magáét és lefegyverzi a támadókat.

Bao 2012.03.08. 18:47:40 / # 250482
Te nagyon kész vagy. Inkább mással próbálkozz, nem fogod a fejembe ültetni a hülyeségeid. Netán németh sándor a mestered? Nem lepne meg te kis sunyi keverőgép. :)
Bao 2012.03.08. 18:45:08 / # 250481
Érdekes, hogy tomajer le gyáva náciz minket, a saját tevékenységét meg miért nem ismeri be, talán gyáva? Mellébeszélni lehet, ő bizony cionista tevékenységet végez. Nem érdekel szerinte hányadrangú, bla, bla, bla, attól még az. Ez tény.
nagyonkedves 2012.03.08. 18:39:15 / # 250480
"mi a fontos számodra?" Köszi ezt a kérdést, tényleg jobban tenném, ha most már inkább a fontos dolgokkal törődnék - helyetted. Csak nem hagy nyugodni az a gondolat, hogy te is úgy lehetsz ezzel a sértődött, trágár dumáddal, mint a kis herceg iszákosa a piával. Agyba-főbe sértegetsz mindenkit, aztán elszégyelled magad, aztán, hogy felejtsd a szégyened, ráteszel még egy lapáttal. Egyszer volnál képes bocsánatot kérni valakitől, megtörne a gonosz varázs :) Szabad lehetnél újra. :)) – Hát te mit csinálsz itt? – kérdezte tőle. – Iszom – felelte gyászos képpel az iszákos. – Miért iszol? – kérdezte a kis herceg. – Hogy felejtsek – felelte az iszákos. – Mit? – tudakolta a kis herceg, mert máris megsajnálta. – Azt, hogy szégyellem magam – felelte az iszákos és lehajtotta a fejét. A kis herceg szeretett volna segíteni rajta. – Miért szégyelled magad? – kérdezte. – Mert iszom – vágta el a további beszélgetést az iszákos, és mélységes hallgatásba süllyedt.
törölt felh. 2012.03.08. 12:41:31 / # 250478
tómajer,látom buzog benned a küldetés tudat...De szerintem tévúton jársz.Azok a panelprolik akikről beszélsz,megnyugtatlak,hogy hánynak a börtönszoci haverjaidtól is,mert"emlékeznek".Azok vagy nem fognak elmenni legközelebb szavazni vagy minden-mindegy alapon behuzzák a jobbikra az x-et.Akkor aztán nem lesz alkudozás a klubrádióról meg semmiről veletek arra is mérget vehetsz...
wanderer 2012.03.08. 12:13:28 / # 250477
„Illik idetenni a forrást....." Így, így. Pontosan erre hívtam fel azt a lanyha, szelektív figyelmedet, amikor felvettem a tempódat. Na, ugyi, hogy észreveszed te is, persze csak akkor, ha más csinálja. Nacionalista vagyok. Na és? Ugyan ki róhatná fel bűnömül itt Magyarországon, hogy nemzetem, a Magyar Nemzet sorsát, érdekeit, mindenek felettinek tartom. Azt is leírtam már itt sokszor, hogy majd akkor ugassatok rám, ha elmegyek Izraelbe, magyarkodni. Tudod, mit jelent magyarul a komaság? Kizárt, hogy mi valaha is ilyen kapcsolatba kerüljünk egymással.
alelölülő 2012.03.08. 12:13:04 / # 250476
Érdekcsoportok irányítják az államot Csak most veszik észre? Már több, mint 20 éve. Szervezett bűnözésnek hívják.

zajos tücsök 2012.03.08. 11:45:38 / # 250475
Fele annyi alatt azt értem,mint amit az első világháborúban sikerült elérniük,hogy belerángassák őket különösebb érintettség/ok nélkül.
zajos tücsök 2012.03.08. 11:41:03 / # 250474
Hát.. Ha annyira szerették volna elkerülni,akkor elég lett volna fele annyit lobbyzniuk a nyugati nagyhatalmaknál,és megegyezésre birni őket az Eviani konferencián,és szükségmegoldásként elfogani a madagaszkár tervet.Mivel akkor már tudható volt mi történik az europai zs..sággal kudarc esetén. De nem tették. Mert nekik nem is az kellett. És ha belemegy az usa,akkor oda a nagy lehetőség jó időre,hogy megszerezni az áhitott földet. És hát nem ezért pénzelték hitlert sem,hogy igy végződjön a történet... Mindig elgondolkodtatott ez a viselkedés usa részről.Ezzel szinte megpecsételte a jövőt. Semmi esetre se tartom felelős viselkedésnek.
tomajer 2012.03.08. 10:49:44 / # 250473
Már megint kevered a szezont a fazonnal:-) Nem védek senkit. Nem mondtam, hogy az írás minden szavát hitelesnek fogadom el, netán egyetértenék vele. A cionizmusról akartam, jobboldali lapról infót hozni Baónak, mert nem érti, és vagdalkozik (szitokszónak használ) egy szóval amit nem is ért. Ráadásul már megint a szög és a zsák... azt a fránya összeesküvéselméletet megint sikerült idebiggyesztened, miszerint a végén kiderül, hogy a zsidók robbantották ki a világháborút...
zajos tücsök 2012.03.08. 10:07:44 / # 250472
Tomi,Te most a legfőbb nácit véded?:DDD Nem tudom ki irta ezt a könyvet vagy cikket,de akad benne pár ellentmondás. De az tagadhatatlan hogy volt köztük együttműködés bizonyos szinten. És a bizonyos Transfer Agreement nélkül is sok ezret megmenthettek volna azzal,ha pl haggya kikötni a kivándolrók hajóit kanada és az usa. Nem tették. És háború elött miért kellett volna velünk ez az egyezmény,mikor az ment el nyugodt szivvel aki akart,és közel sem voltak annyian mint a háború közepe felé,mikor idemenekült szinte az összes a ki még itt volt europában. Logikátlannak vélem ezt a feltételezést,szemrehányást. Ez meg egy gyöngyszem: "A német társadalomba beolvadt zsidóság nem érezte magát többé zsidónak, hanem hazájukat szerető németeknek, akik véletlenül zsidóknak születtek" Születtek:) Németorszégi zs..ság többségében orosz menekült volt,aki a cárpuccs miatt települt át az akkor legbefogadóbb németországba. Németnek születtek:) ehh Mellesleg kiderülhet,hogy kinek az érdeke volt kirobbantani a 2.vh-t. Mivel palesztina akkoriban török kézen volt,igy hiába igérte oda nekik anglia,nem volt rá hatásköre,csak ha valamilyen indokból fenhatósága lesz. Lett,megoldották.
Bao 2012.03.08. 08:37:22 / # 250396
Romkocsmát takarítani indulsz? Jó melót! :)

Bao 2012.03.08. 08:36:27 / # 250445
Nem meglepő amit mondasz, hiszen mi a fontos számodra? Nem az ország, hanem a ballib haverok. Ezt már megfogalmazta régebben egy horn gábor nevű elvtársad, lehet piáztál is vele valamelyik romkocsmában... :)

nagyonkedves 2012.03.08. 08:36:08 / # 250471
Drágám most mennem kell. Majd este kijöhetsz a sarokból, ha jó leszel. :)
Oldalszám: 1785