Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
zajos tücsök 2012.03.07. 22:28:49 / # 250452
Jaj iron... Inkább teszek be neked egy kis szellemi táplálékot...maradj ennél:) éjjen
tomajer 2012.03.07. 22:19:11 / # 250450
Nem nekik van kétharmaduk. A kétharmad kétharmada egyszerű mérges emberekből állt, akik már igen haragudtak a Gyurcsányékra, mert nem tudtak kolbászból kerítést produkálni... gondolták, majd ez a Viktorgyerek megcsinyájja, merez tuggya a frankót! Oszt ugyanezek hamarost, majd Viktor vérét fogják kívánni, és valaki mást a pajzsukra emelni.... de ők nem nyilasok... ők a panelprolik..... ők vagyunk mi.... Magyarok.
iron 2012.03.07. 22:18:31 / # 250449
ÁÁÁÁÁááááááááááááááááá :)

iron 2012.03.07. 22:17:51 / # 250451
iron 2012.03.07. 22:13:46 / # 250448
Várjál, várjál egy kicsit.... .."Akkor Te is gyáva vagy,mert nem vagy hajlandó elismerni magadról hogy bolsevik cijonista leninfiu vagy?(ahogy itt elképzelnek néhányan?)".. Elképzelik néhányan, helyesebben ÍGY akarjátok látni, pusztán csak azért, mert "tükröt" tart nektek, valamint marhára nem egyezik a véleménye az ideológiátokkal. Az ideológiátok...ez meg egyszerűen botrány. "überalles" Betegesen hiszitek, hogy ti felsőbbrendűek vagytok, mert most van 2/3-adotok.
tomajer 2012.03.07. 22:06:37 / # 250447
Csakhogy én soha nem hajtogattam kommunista lózungokat.... veletek ellentétben, akik tökéletes, hamisítatlan nyilas szófordulatokat, szlogeneket, használtok, és egyértelmű náci ideológiát terjesztetek. Sz'al, ne kavarjuk a szezont a fazonnal.
zajos tücsök 2012.03.07. 20:33:54 / # 250444
Mindig csodáltam a logikád tomi Szóval azért gyáva,mert nem hajlandó elismerni magát annak aminek Te gondolod,beállitod? Akkor Te is gyáva vagy,mert nem vagy hajlandó elismerni magadról hogy bolsevik cijonista leninfiu vagy?(ahogy itt elképzelnek néhányan?) na,ne légy gyáva Ez kb ilyen
tomajer 2012.03.07. 20:27:21 / # 250443
Illik idetenni a forrást..... Mellesleg én kicsiny bilinkből merítem amit állítok. És ez, hogy nem lehet összemosni a jelzőket, fogalmakat, egy baromság. Nem tudományos értekezést írunk, hanem beszélgetünk. Természetes, hogy nem egyformák... mind egy-egy másik nép elfajzásai. De a lényegük ugyanaz, és a köznyelvben kvázi szinonimái egymásnak. Tehát, ha én azt írom nácik vagytok, az az én olvasatomban ugyanazt jelenti, mint amikor azt mondom fasiszták, vagy azt hogy nyilasok vagytok. A lényegen nem változtat, csak nem akarom állandóan ismételni magam. És akkor most rólad.... nem keresem vissza, de mindannyian emlékszünk rá, hogy te is zsidóztál már itt igen jóízűeket. Tehát, rád is vonatkozik: Nincs szánalmasabb a nácinál, aki szégyelli hogy náci! Be kell vállalni komám.
wanderer 2012.03.07. 20:06:42 / # 250442
„Azt mondják a világban egyre többen, hogy fasizálódik Magyarország. Ez tény.” Mondod te. Kertész Ákos emigrációja újabb bizonyítéka Magyarország fasizálódásának. Ezzel a megjegyzéssel teszi közzé az Amerikai Népszava Kertész Ákos Kossuth-díjas író sajtóirodájának közleményét, amely arról tájékoztat, hogy az író február 29-én Kanadába távozott, és ott menekültstátuszt kért. Most az egyszer nagyon helyesen cselekedett, mondom én. A magyar közéletben, sajtóban is gyakran olvashatjuk, hogy a politika bizonyos szereplői lefasisztázzák, nácizzák, nyilasozzák egymást. Ez eredhet tudatlanságból, de sok esetben inkább aljasságból, a politikai ellenfelek mindenáron való lejáratásából. Ami a történelmi tudatlanságot illeti, egészen mást jelent a náci, nyilas, fasiszta terminológia, noha kétségtelen, hogy vannak közös jellemzőik is. Anélkül, hogy ezzel a Jobbikot, vagy más radikális pártot védenénk, de a fogalmak egybemosása kicsinyíti azoknak a náciknak, fasisztáknak, nyilasoknak a bűneit, akiket a zsidó holokausztért tartanak felelősek. Nem szabad félrevezetni az embereket, ebből politikai tőkét kovácsolni. Ma a magyar parlamentben nincs náci, nyilas, fasiszta beállítottságú párt, azért mert valaki radikális, nem illethető ilyen szavakkal. Nem lenne szerencsés a szóhasználatot ennyire kiterjeszteni, hiszen ezzel az emberiség elleni bűnöket bagatellizáljuk.
nagyonkedves 2012.03.07. 19:53:54 / # 250441
Az egész ország el van keseredve cakumpak. Ti most itt csak azon vitatkoztok tök meddőn, hogy ki van jobban elkeseredve. Csodálkoznék, ha téged ez boldoggá tenne, amit most magad körül látsz ebben az országban. Az lehet, hogy boldogABB vagy, mint négy éve és ezzel próbálod becsapni magad, meg a többieket is. Sőt én úgy vettem észre, hogy igazából minél fontosabb valakinek ez az ország, annál boldogtalanabb. Jelenleg. Még. :)
Bao 2012.03.07. 19:26:44 / # 250440
Nagyon el VAGYTOK keseredve TI ballibek. :) Ez tény!
tomajer 2012.03.07. 19:08:15 / # 250439
Mit tagadok én? Mondtam itt nincs "mi". Nem vállalok közösséget semmivel, senkivel, nem vállalok felelősséget senki mondataiért, csak a sajátomért. A sajátom viszont az, hogy: Azt mondják a világban egyre többen, hogy fasizálódik Magyarország. Ez tény. Ti magatok vagytok ennek a bizonyítékai. Fasiszta terminológiát használtok,.... undorító, avítt nyilas virágnyelven írogattok, és azt hiszitek ti vagytok a többség. Azt is mondják a világban, hogy a kormány nem tesz ez ellen semmit. Ennek is itt a bizonyítéka... ti vagytok a törzsszavazói. Ma ott tartunk, hogy nincs itt egyetlen tökös jobboldali érzelmű olvasó, aki elküldjön benneteket a bús p....ába, hogy ne égessétek már! Bizony olyan szinten rohad a jobboldali szavazóbázis, hogy már szalonképesnek tart benneteket... harcostársnak vagy minek..... Lelkük rajta.
Bao 2012.03.07. 18:27:24 / # 250438
Azért ez undorító, ahogy tagadod a nyilvánvaló dolgokat... :(
Bao 2012.03.07. 18:26:14 / # 250437
Hülyék mindenhol vannak komám!
tomajer 2012.03.07. 12:33:42 / # 250436
Nem komám... ezt ti terjesztitek. Elég elolvasni a hallotaxi nevű internetes világlap politikai fórumát:-)
törölt felh. 2012.03.07. 12:25:15 / # 250435
Feltette a karcos lemezt, amit haverjaid világszerte lejátszanak.bartustól és a többi libsitől ezt minden nap lehet hallani.Már unalmas.Egyébként azzal miért nem foglalkoznak ezek a díszpéldányok,hogy szülőföldjükön üldözik a magyarokat.(szlovákia,vajdaság)Vagy,hogy a franciák és az olaszok tömegesen toloncolják ki a cigókat.
nagyonkedves 2012.03.07. 11:24:24 / # 250434
:D Egy bantu törzs faluja felett meg véletlenül elfáradt egy eltévedt magyar gólya és leesett oda. A varázslójuk persze egyből tutta, hogy mi kéményen termett jószágról van szó. Azóta már az egész falu transzba esett és orbánviktorbeszédmondó versenyeket tartanak. Ő a legesélyesebb a győzelemre. :)
tomajer 2012.03.07. 10:54:22 / # 250433
Gondoltam beteszem én, ne kelljen vele fáradnotok: Élő adásban nevezte alja népségnek a magyarokat Ezt éritek el.... Gondolom olvasta a fórumot:-(

tomajer 2012.03.07. 06:50:15 / # 250429
Ok. Névjegyed letetted. Most a benzinárról meséjj valamit:-)
törölt felh. 2012.03.07. 01:20:19 / # 250428
tómajer te tényleg opni-gyanus vagy.(ha még lenne)Most bekaptad a náci-gumicsontod?Egyébként az ország nagy többsége utálja a cigányokat.Még sok mszp-s is, ezt nap-mint nap hallom.Vajon miért?Akkor most ők is nácik?Nem,nem a börük szine miatt utálják őket,hanem mert--lehúznak,lemarkecolnak,az autóba,ha beengeded őket bepróbálkoznak,megélhetési gyerekgyártók és büdös nekik a munka.(tiszt.a kiv. ami erősíti a szabályt.Szóval mit kéne ezeken szeretni tómajer??De szived joga,hogy még a dankóba is beköltözz közéjük.De gondolom az már annyira nem jönne be csak ez a libsi szájtépés-nácizás megy nektek...
Oldalszám: 1785