Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Neduddgi 2010.02.12. 13:49:15 / # 237573
Neduddgi 2010.02.12. 13:48:26 / # 237569
Tessék választani! :-) [url[http://index.hu/belfold/2010/valasztas/mindent_a_partert/jobbikos_miklos_lmp-s_eszter_mdf-es_laszlo/[/url]

Neduddgi 2010.02.12. 13:40:52 / # 237572
Nem állok le veled vitatkozni, mert süt az írásodból, a butaság, a gyűlölet, és a rosszindulat. Csak néhány dolgot kijavítanék. Mert szövegértésből elég gyenge vagy. Nem védtem azokat, akik ehhez a nevüket adták, sőt, egy félmondatban kitértem rá, hogy lehetne boncolgatni az erkölcsi vonatkozásait a dolognak. Természetesen elítélem őket, sötét, buta, pénzéhes emberek. Viszont lehet, hogy többezer zsidó közül nagy nehezen találtak ennyi ilyet. A bajom az a hozzáállásotokkal, hogy egy teljesen emberi tulajdonságot, ami mindenhol megtalálható. (mert ne mond nekem, hogy buta sötét, pénzéhes Magyar nincs, /itt vagy példának te is/) egy egész népre kivetítetek, és oknak találtok a gyűlöletre. Az ismerősöm nem levette a Németeket, hanem rátukmálták. Kapott egy igen nagy borítékot, a Német jóvátételi akármitől, ajánlva. (biztos benne volt valami nyilvántartásba) Ki kellett töltenie, aláírnia, és visszaküldenie. És nem azt nem tudta miért kapja, hanem azt, hogy miért jár ez neki! Neki, aki nem járt ott, neki akinek volt olyan szerencséje, hogy a szülei hazajöttek, (hisz ha nem jöttek volna haza ő nem lenne) és tisztes szegénységben de boldogan haltak meg sok sok évvel később. Megtette, mert kíváncsi volt mi lesz belőle. És neki, voltak erkölcsi fenntartásai, és van lelkiismeret furdalása. Hiszen a szülei elrabolt évei, a szülei ott elpusztult rokonai, barátai, neki anyagi hasznot hoztak. Te mit tettél volna? Ere nem kell válaszolni, mert tudom, hogy oly erkölcsi magasságokban leledzel, hogy te bizony felháborodottan visszautasítottad volna:-) A téma részemről lezárva. Csak gondoltam, nem baj, ha megjelenik itt egy reális vélemény is. Bocs hogy zavartam. Jut eszembe, akinek még megvan a kopogtatócédulája, az LMP szívesen látja:-)
wanderer 2010.02.12. 12:40:55 / # 237570
A XIX. század második felében a rendszeresen ismétlődő válságokat a rejtőzködő, nemzetközi pénzkartell és a pénzügyeket háttérből irányító érdekcsoport idézte elő. Magyarország csak a külső kényszerek hatására lépett be az I. világháborúba, amelyet a nemzetközi pénzkartell készített elő és robbantott ki. A két világháború között Magyarország szintén a nemzetközi pénzvilág kamatgyarmata volt. A II. világháború után a Szovjetunió és a kommunista diktatúra fosztogatta az országot. 1989 után a magyar nemzet közös vagyonát pénzügyi technikákkal beolvasztották a nemzetközi pénzügyi közösség globális részvényvagyonába. Az adósságcsapdába szorított Magyarország ily módon az egyetlen szuperhatalom, a globális pénzimpérium tartományává vált. A pártállami nómenklatúra pénzügyi technokratái, a pénzimpérium jelenlegi magyarországi kiszolgálói beállították és működtetik a világelit számára a pénzügyi szivattyúkat. Emiatt a magyar nemzeti jövedelem kiáramlik az országból. http://docler.hu/video/166384

wanderer 2010.02.12. 12:14:18 / # 237566
Ó, azok az ártatlan, naiv áldozatok! Akiket valami gonosz ügyvéd, aki lehet, hogy szintén zsidó, (Et tu mi fili Brute!) de nem biztos, rászedett. Olyan kis tudatlanok, szegények, még azt sem tudták, hogy miért kell perelniük. Az egész lóvét, az a csúnya ügyvéd vágta zsebre. De az is lehet, hogy nem is vágta zsebre, hanem az ügyre költötte. Mindegy. Ha valaki sáros lehet az ügyben, akkor az csakis az ügyvéd. Tényleg van olyan ismerősöd, aki levette a németeket? Méghozzá úgy, hogy azt sem tudta, miért kapja a geldet? Nagy mesemondó vagy Te.

Neduddgi 2010.02.12. 09:46:14 / # 237567
Úgy látom, a teljes magyar sajtó ráharapott a témára. Biztos nincs jobb dolguk. Így kicsit én is komolyabban összefoglalom a véleményem. Habár tudom, senkit nem érdekel:-) Feldobták nektek a labdát kedves antiszemiták, logikus, hogy boldogan lecsaptátok. Persze kicsiny töppedt agyatokkal, egy pillanatig nem veszitek a fáradtságot, hogy gondolkozzatok. Minek is tennétek, amikor végre megint lehet zsidózni. Szerény meglátásom szerint egy teljesen szimpla szélhámosságról van szó. Mondhatjuk csalásnak is. Egy szemfüles ügyvéd, /akár lehet zsidó is, de erről nem szólnak a híradások/ rá tudott beszélni, néhány amerikai zsidót, hogy ebből ki lehet hozni egy csomó pénzt, és gondolom kért is tőlük előlegbe rá nem keveset. Az átlag amerikai szellemi kapacitásával tisztában vagyunk. Ez alól gondolom az átlag amerikai zsidó se kivétel:-) Nem is nagyon tudják, hogy Amerikán kívül is létezik világ, pláne nem, hogy egy amerikai bíróságnak mennyi kompetenciája van egy szuverén európai állammal, annak állami vállalatával szemben. Boldogan fizettek, és várják, hogy végre milliomosok lesznek. Persze el lehet ennek az erkölcsi vonatkozásain gondolkozni, de ők pont azt mutatták meg, hogy már semmiféle kapcsolatuk nincs az üldözöttekkel, az áldozatokkal, nincs bennük egy szemernyi kegyelet. Elhitték, hogy pénz áll a házhoz, és elhitték, hogy nekik az jár. Most aztán kereshetnek egy másik ügyvédet, akinek a segítségével beperelik az elsőt:-) Különben, ismerek itt Pesten is olyat, aki kapott a Németektől valami kárpótlást. Nem tudta ugyan miért jár ez neki, de azért nem mondta, hogy nem kéri, hisz a pénz természetesen jól jött. Továbbgondolva persze, még az is lehet, hogy az ügyvéd úr teljesen korrektűl, az egész pénzt elkölti az ügyre, és ezt a nagy nyilvánosság előtt bizonyítja is. Hisz mennyiről lehet szó? Százas nagyságrendű felperesről beszélnek. Ha mindtől beszedett 1000 dollárt, az százezer dollár. Ennyiért, Amerikában egy ügyvédnek nem érdemes börtönbe kerülnie. Viszont, ha ezt a pénzt az "ügyre" költi, akkor igen nagy nemzetközi visszhangja lesz. Mint látjuk. Ő nemzetközi, világhírű ügyvéddé válik, a zsidók nagy barátjává. Ezzel örökre meg van alapozva a karrierje. Nem butaság! Száz szónak is egy a vége. Lehet köpködni, lehet zsidózni, de én személy szerint, ha valaki megalkotná, az antiügyvédizmus eszmerendszerét, akkor annak lennék lelkes híve!:-)

Bao 2010.02.12. 06:28:58 / # 237565

Bao 2010.02.12. 06:28:17 / # 237564
Lehet erre megy ki a játék? Tuti benne van a keze a hazai ballib "értelmiségnek". :( A lapzártában fejtegették, érdekes volt. Akkor a vonatjegyek hányszorosára emelkednének?
bemondó 2010.02.12. 06:23:36 / # 237563
Ez tetszik a legjobban: "Tudjátok mit, kedves zsidók? Nem fizetünk egy dollárt sem, de itt a MÁV, a tietek az egész, az utolsó bakterházig bezárólag. Sok sikert hozzá!"
Bao 2010.02.12. 06:20:06 / # 237562

bemondó 2010.02.12. 06:12:22 / # 237561
"Húzd meg, húzd a harangot Tűz van a faluba, Húzd meg, húzd a harangot, Ördög a kapuba!"
nazoli 2010.02.12. 02:38:01 / # 237560
A hatalomban maradásért, legyen az bármilyen csekélyke is, mindent! Mindenkin és mindenen keresztül! A politikán kívül, ninecs is élet.
törölt felh. 2010.02.12. 01:38:00 / # 237559

Bao 2010.02.12. 01:07:47 / # 237558
Primitívként általánosítanám az iron féléket: ostoba, zavaros, demagóg alakok. :)

törölt felh. 2010.02.11. 23:33:32 / # 237557
Tessék,itt az alkalom hogy bepereld a mávot,amiért "boldogan bocsájtott" vagonokat rendelkezésre:)
iron 2010.02.11. 22:46:26 / # 237556
ez a lényeg Málna. csak a primitív emberek általánosítanak .... a zsidó, a primitívek szemében már rég azt jelenti, ,hogy "pénzeszsák" (minimum!) :) (oszt egyszer gyalog is kéne közlekedni 1-2 köcsög topic társnak, pl a Ferenciek tere aluljáróban....) a cigány vagy roma .... arról meg ne is beszéljünk, hogy mit jelent nekik. szégyelje az magát , aki perel, meg azok akik tagadni merik azokat a tragédiákat , amik pl. a az én Családom egy részét érték!
málna 2010.02.11. 20:36:11 / # 237555
...tagadása és annak anyagi haszonlesésének elitélése.... Így szerettem volna.
málna 2010.02.11. 20:34:29 / # 237554
Azért a tagadása és annak anyagi haszonlesése között oriási különbség van,szerintem. Kérlek ne várd tőlem azt,hogy szembe köpjem magam.A nagyapám emléke számomra fontos és örök!Nem hinném,hogy csak álmodta volna az egészet és hazudott volna a családjának.Szerencsére túlélte...Túlélte,és ezért létezem én. Ha nem hiszel benne (mivel nincs családi vonatkoztatásod), a te dolgod.De ez még bánthat valakit, akinek a családja megsinylette ezt az egészet!Ezt tarsd tiszteledben ,kérlek!
törölt felh. 2010.02.11. 20:29:45 / # 237553
málna! Felháborodtál? Hogy Te milyen gyülölködő vagy;) Egy gonosz fasiszta lettél,megértük:D
málna 2010.02.11. 20:25:17 / # 237552
Bűnöm az nincs.Legalább is az övéké nem az enyém!De szégyent hoznak másokra!Olyanokra,akiket nem a pénz motivál a hozzátartozóik és a nem hozzátartozók emlékének kárára!Mivel régóta általánosít a világ legtöbb társadalma - így a magyar is - , a zsidó egyet fog jelenteni a pénzeszsákkal,illetve a lelkiismeretlenséggel....Ezt szégyellem én!Pereljen úgy,hogy XY.Ne úgy,hogy egy zsidó ember leszármazottja,aki annak idején meghalt egy haláltáborban! Beteges,az emlékekre fittyet hányó,lelkiismeretlen világot élünk,ami szégyelni való...szerintem!
Oldalszám: 1785