Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2010.06.07. 07:50:25 / # 240902
Csak az fejlődőképes, aki 52 éve megragadt egy szinten?
törölt felh. 2010.06.07. 07:34:46 / # 240917
Látod látod! Vak vagy, mert nem látod, mit műveltek a pártfogoltjaid a Mi országunkkal. Buta, mert, nem is akarod látni. Gyáva, mert még magad is unod őket, de nem mersz ellent állni. A köpönyegforgatót következtesd ki. Elvégre te vagy itt az egyetlen művelt , okos , jó megfigyelő. A törlesztőrészleted nem most drágult! Eddig nem tűnt fel.Négy éve a nagyot ugró pannon pumába beledübörgött a gazdaság. Aztán kiderült, hogy a béka seggét dübörgetjük. Akkor miért voltál csendben? Gondolkodj el, és utána mocskolódj! Amúgy a hármason, csak beszélgetni szoktam, és az személyhez szól, nem "jópofiskodás". Eddig is megvoltam hivatlan hallgatóság nélkül. Azaz nem szereplek, hanem beszélgetek . -Valakivel.- Ha más hallja, az 1 dolog. De neki nem kötelező.Annak szól akit áthívtam, és nem a hallgatózóknak. Ez csak szimplán hármas, nem 3/3-as.
bemondó 2010.06.07. 02:39:49 / # 240905
"Ghassan Hage: A gyilkosság nem gyilkosság Én nem írok verseket, habár a helyzet az, hogy a versek talán nem is versek. Igen régen rákényszerítettek arra, hogy megértsem: Palesztina sohasem volt Palesztina. Felvilágosítottak arról is, hogy a palesztinok valójában nem is palesztinok. Elmagyarázták nekem azt is, hogy az etnikai tisztogatás tulajdonképpen nem etnikai tisztogatás. Rettentően naiv voltam továbbá, amikor azt gondoltam, vannak közöttünk szabadságharcosok. De elmagyarázták nekem, hogy nincsenek nálunk szabadságharcosok, az ellenállás pedig nem is ellenállás. És amikor én, ostoba módon, erőszakot, arroganciát, elnyomást és megaláztatást láttam, ők nagylelkűen felvilágosítottak arról, hogy az erőszak nem erőszak, az arrogancia nem arrogancia, az elnyomás nem elnyomás és a megaláztatás az nem megaláztatás. És amikor szenvedést, nyomort, rasszizmust és embertelenséget tapasztaltam, és koncentrációs táborokat láttam, elmondták nekem, hogy ők a szakértők a szenvedés, a nyomor, a rasszizmus, embertelenség és a koncentrációs táborok témájában, és amit én láttam, az nem szenvedés, nem nyomor, nem rasszizmus, nem embertelenség és nem koncentrációs tábor. Az évek során sok dolgot megtanítottak nekem: többek közt azt is, hogy az invázió nem invázió, a megszállás nem megszállás, a gyarmatosítás nem gyarmatosítás, és a faji megkülönböztetés nem faji megkülönböztetés. Felnyitották a szememet, és az én együgyű fejembe belevéstek bizonyos bonyolult igazságokat, melyeket én alig vagyok képes átlátni. Többek közt fel kellene fognom végre, hogy vannak olyanok, akik nukleáris fegyverekkel rendelkeznek, ámde mégsem rendelkeznek nukleáris fegyverekkel, ezzel szemben viszont előfordul olyan is, hogy valakinek nincsenek tömegpusztító fegyverei, de mégis vannak tömegpusztító fegyverei”. Továbbá meg kell tanulnom még olyan alapigazságokat is, mint például, hogy a demokrácia (a Gázai övezetben) valójában nem demokrácia, viszont Izraelben, ahol másodrangú állampolgárok élnek, demokrácia van. Úgy hiszem tehát, megbocsátják nekem, ha bevallom: még mindig vannak olyan dolgok, melyeket teljesen egyértelműnek és nyilvánvalónak tartottam, de mégsem egyértelműek és nyilvánvalók. Így például ma már tudom, hogy a békeaktivisták nem békeaktivisták, a kalózkodás nem kalózkodás, fegyvertelen emberek lemészárlását pedig semmi esetre sem tekinthetjük fegyvertelen emberek lemészárlásának. Be kell, hogy valljam, képességeim korlátozottak, és tudatlanságom határtalan. Ezzel szemben ők átkozottul intelligensek. Tényleg." Ghassan Hage az antropológia professzora a Melbourne-i Egyetemen

fruska 2010.06.06. 16:04:03 / # 239930
Adj Uram örök nyugodalmat az ilyen mérhetetlen gonoszságnak...)))
Bao 2010.06.06. 15:32:05 / # 239810
Sírjál csak kisbolsi, hátha jobban érzed magad tőle! :)))

protelos 2010.06.06. 14:25:06 / # 239796
Felődőképes=fejlödőképes. Még mielőtt bármit is....

protelos 2010.06.06. 14:23:34 / # 239794
Már rég nincs bennem dűh,ráadásul tehetetlen. Tudod inkább a barom Kósa,s a Szijjártó böfögéseitől van, mivel nekik köszönhetően,nyilván megdrágul majd a tőrlesztőrészletem.S nem csak az enyém.A többi embernek is akik rájuk szavaztak. S arról nem is beszélve, nem is volt igazuk.Ergo hazudtak, oda az ártatlanság melyet OVI volt pofátlanul a szemünkbe mondani. Engem már megnyugvással tölt el az a gondolat,hogy most már ők errodálodnak,s egy év múlva már mindenki őket fogja szapulni. Ennyit a dűhről,megyek is van ennél értelmesebb,mint nektek osztani az észt. Genetikailag nem vagytok felődőképesek.:)))
protelos 2010.06.06. 14:11:33 / # 239725
Nagyon tetszik,ahogy a kulturába probálod beletuszakolni nem kevés tudatlanságod.Bár meglep,hogy ezzel a Bao szintjére süllyedtél. Lehet,hogy eddig is ott voltál,de jól álcáztad. Nem tudom miért lennék köpönyegforgató ráadásul gyáva is,mikor egész idő alatt fennenhirdettem baloldaliságom. Nekem is tele lett a nemiszervem az MSZP korrupcióival,de a másik oldal sem szeplőtelen. Lassan itt is elindul a züllés,csak sokkal nehezebb lesz a leleplezés,mivel mind a biróság,mind az ügyészség az ő kezükből eszik. A Jobbik idejekorán szét fog szakadni,mert mindenkinek más lesz a kivánalma.s ezt nem fogják tudni biztositani ott a magasságokban.Lásd MIÉP. Egy szó mint száz csalódtam benned,s már nem is érdekel a jó pofikázásod a hármason.Pusziljátok meg egymást a Baoval meg a többi hasonszőrűvel.:)))

Bao 2010.06.06. 07:17:37 / # 239389
Élvezet olvasni a kétségbeesett soraid, szinte megőrülsz a tehetetlen dühtől te selejt! :)))

törölt felh. 2010.06.05. 12:51:48 / # 239920
Ja nem fejeztem be. Döntsd már el, vádolod, vagy biztatod? Tényleg érdekel!!!
Gyurcsányi 2010.06.05. 12:48:14 / # 239911
A "szúrkolók" kamerákkal felszerelkezve várják a következő mészárlást. Fejlövésekkel végeztek ki több aktivistát,akik csak segélyt szerettek volna célba juttatni. Cikk itt: http://kuruc.info/r/4/60758/

törölt felh. 2010.06.05. 11:58:44 / # 239867
A Királynőt megölnötök nem kell félnetek jó lesz ha ti így akarjátok én nem ellenzem. Ez egyenértékű a hozzászólásoddal!!! Vak gyáva buta, köpönyegforgató!!!
protelos 2010.06.05. 11:26:32 / # 239849
Sok sikert kivánok neked ehhez a magányos harchoz.Ez a sok kretén megvezetett barom,nem látja a fától az erdőt.Majd jön a két pofon utáni józanodás,bár utána is a szájtépés folytatódik.Ezeknek semmi sem elég. Miért nem takarodnak ők el Palesztinába,ahol kiélhetnék alantas ösztöneiket.Olyan fejjel mivel rendelkeznek,nem sok IQ versenyen indulhatnának.Legfeljebb amit a Jobbik szervezne. Mi innen kikoptunk-értelmetlen ezekkel bármilyen kommunikáció.Előbb vagy utobb te is a mi sorsunkra fogsz jutni. Addig is sok sikert! /majd figyeld az "értelmes" megszólalásaikat-leri róluk a magas kultúra/

törölt felh. 2010.06.05. 07:38:16 / # 239568
40+4+8 éve lopják ki a szemünket azok a seggek, amiket te nyalsz még mindig! A te szemed az elsők között lehetett, azért vagy világtalan.Agymosást nem kaphattál, azt bizonyítod. De miért nem maradsz inkább kussba, te sötét magyartarka barom?

Bao 2010.06.05. 00:52:09 / # 239301

zajos tücsök 2010.06.04. 21:33:26 / # 238667
kb 5 napja vannak beiktatva hivatalukba,és még nem tették rendbe az országot. Sőt,ők viszik a sirba. Gratulálok neked. Megdöntötted a hülyeség világ rekordját. 8 évig nem zavart semmi,de most 5 nap után számonkérsz. Tudod,Te vagy sik hülye vagy....vagy fizetett provokátor. Mert még a legpesszimistább balos sem jelent ki ilyet ennyi idő elteltével. Amúgy,szekeres ne adja itt az aggódót a deviza hitelesek ügyében,mert qwára nem izgatta ez a téma,amikor 330körül járt az euro. Na ez a hazug banda....

Bao 2010.06.04. 15:37:20 / # 239943
Amit szétloptatok 65 év alatt, nem lesz könnyű helyrehozni. Takaródj haza! Magyarországon nem kíváncsi rád egy magyar se!

Bao 2010.06.04. 15:28:16 / # 239933
Dögölj meg te patkány!

egy a sok közül 2010.06.04. 15:25:11 / # 239929
Amilyen alaposan kidolgozta a tervet Vona Gábor, hogy minél nagyobb botrány kerekedjen gárdamellény-viseléséből, olyan kevés figyelmet fordított az érdemi munka elvégzésére. Nevezetesen arra, hogy szavazzon a kettős állampolgárságról szóló törvényről. Vona a történelmi jelentőségű voksolás időpontjában egy rádióban parádézott és mint kiderült, a szavazás olyannyira érdekelte, hogy azt se tudta, pontosan mikor kerül sor rá.

egy a sok közül 2010.06.04. 15:22:23 / # 239919
De jó, hogy engem nem lep meg a fidesz és annak "zseni közgazdászainak" viselkedése! Mióta léteznek csak ártanak az országnak de leginkább a DEMOKRÁCIÁNAK! Most már az sem "drága" ha a meggondolatlan lepcses szájával Kósa valóban csődbe viszi az országot... Most MONDJON LE DE GYORSAN!!!! TEGYE LE VIZSGÁIT OSZT HÁTHA LESZ MÉG BELŐLE? EMBER... Gratulálok a szavazóiknak!:-(((

Oldalszám: 1785