Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2007.07.30. 13:57:15 / # 183402
Felőlem, de akkor ülni fogunk megint:-DDD
Nevem senki 2007.07.30. 13:55:27 / # 183401
Lehetek a Főnök??? Lécci, lécci:-))
Nevem senki 2007.07.30. 13:54:40 / # 183400
Szánom bánom, de csak a harmadik:-))) Igaz én más megfontolásból szerettem volna tudni, de már nem akarom. Erről szólt a válasz az asszociáljunk topicban:-((
csogu 2007.07.30. 13:50:36 / # 183399
Még 1, és az már bűnszövetkezet:-)))
törölt felh. 2007.07.30. 13:49:43 / # 183398
Na mind1 !!! A lényeg,hogy ketten értjük!
csogu 2007.07.30. 13:47:09 / # 183397
:-((( Már lassan megszokom:-))
cbtaxi 2007.07.30. 13:44:27 / # 183396
Na csak hogy elronhassam az örömöd: Visszakeresvén,a lilazoli mégis megkérdezte már 1X. Úgy ,hogy csak második vagy. Má megint:)))))))))))))))))))))))))))))))
csogu 2007.07.30. 13:38:54 / # 183395
Hmmm. na ez az első, amit nagyon nehéz megértetni sokunkkal...
csogu 2007.07.30. 13:37:44 / # 183373
Cbtaxi,te ki vagy? Én vagyok az elsőőőő:-DDD

törölt felh. 2007.07.30. 13:34:07 / # 183393
ANTIKA!!! Bármivel is próbálkozunk,mindenképpen összefogás kell hozzá,és azt itt lent,nekünk kell elkezdenünk. Kezdjük alulról a rendcsinálást.és a többi majd megy magától,illetve tőlünk,ha jól csináljuk. ANTIKA akkor mi itt lent vagyunk?Ugyan már mióta?Én azt hittem,hogy egy vevő vagyok a Rádiótaxinál és nem egy lent szorúlt alantas szolga! Szolgáltatok az utasnak,de nem szolgálok a rádiótaxinak.Szolgáltatást vásárolok és adok el.Mégcsak nem is én szabom meg az árát,hanem a minket mesterségesen rossz helyzetbe hozó telefonszám tulajdonosok. Ebben nincs kivétel köztük.

csogu 2007.07.30. 13:29:11 / # 183392
Ezzel nincs is gond, mert ami nálam lassabb, az része a táplálékláncolatomnak:-))) Sanyi, te ezen a téren egy edzett ember vagy, ne magadból indulj ki!!! Mondok neked egy példát: Van itt a Forrest kolléga, ha rá hallgatnánk, akkor napi 5 km futással kezdenénk a napot, mert az nagyon jót tesz a szervezetnek, egészségessek leszünk tőle meg minden ilyen csuda jó dolog. Ő Sanyikám, Ő lesz tőle egészséges, Ő frissül fel tőle, mert Ő edzett ember, aki ennél is sokkal többet bír, de mi Sanyikám ott döglenénk meg a rajt vonal után 800 méterre az Ő tempójától:-DDDDD Így azt mondom Sanyikám, mi együnk halat és Ők fussnak:-)))
cbtaxi 2007.07.30. 13:17:51 / # 183391
Ez volt a nagy "ötlet",sőt "tervezet"? Hogy mindenki vállalja az arcát és nevét? Erre a projektre várt mindenki,lélegzetvisszafojtva,immáron hetek óta? Hát jó, én most mindenkinek megvallom: Békés Csaba vagyok, 39 éves,elvált,3 gyermekes apa. 20 éve taxizom,jelenleg a Cabtaxi,2053-as versenyzője. Na..........és most? Változik majd valami?Innentől kezdve, komolyabban fognak venni,vagy épp ellenkezőleg? Tényleg,mostantól többen lesznek kiváncsiak rám? Elképzelem azt az izgalmat ami most végigsöpőr kis társadalmunkban! -" Te....hallottad? A Békés Csaba a cbtaxi a Cabtaxitól!!! -"Tényleg..?.Ez most komoly????????Esküdj!!!De azt azért áruld el: Ki a f...om a Békés Csaba?????????????????? Piros ász oszt-nem oszt. Na hát,én valahogy így képzelem! Hidd el,én sem vagyok "arctalan"!Sokan ismernek és szeretnek,egy páran félreismernek és gyűlölnek!Amit elértem ezen a lapon,"arctalanul" értem el.Nem "szólnak be" ha beírok egy topicba. Hiányolnak,ha szó nélkül eltűnök napokra. Gatulálnak,ha tetszett egy írásom. És még soha,de soha nem kérdezte meg tőlem senki: Cbtaxi,te ki vagy? És még soha,senkit nem faggattam: Te ki vagy???? Ezidáig tiszteletben tartotta mindenki eme döntésemet,ahogy én is a másokét.Felnőttnek és éretnek tartottak ahhoz,hogy eldönsem,ki az akinek megvallom a személy azonosságomat. És hidd el,egyre többen vannak.
Nevem senki 2007.07.30. 12:59:08 / # 183390
Igazak a szavaid, a mondataid, de...... Lehet burokban élni, csak nem érdemes. A japánok esznek egy halat aminek azt hiszem fogu a neve. Nagyon speciálisan kell elkészíteni mert különben egy falat is halálos mérget tartalmaz. Erre mondják ők, hogy: Aki fogut eszik az hülye, aki nem az komplett idióta! Csogu! Néha muszáj fogut enni!!
BUFI 2007.07.30. 12:26:45 / # 183388
Szia.Én drukkolok Neked!! Hajrá Antika!! Üdv Ui:Örültem,hogy láttalak a reptéren!Szia
csogu 2007.07.30. 10:43:14 / # 183363
Miért is tanácsolom az „arctalanságot”?!!! Egy civilizáltabb szakmában, közösségben, teljességgel elfogadott, hogy vannak olyan emberek, akiket kedvelünk, vagy épp fordítva, nem szívlelünk. Ezt lehet nyíltan vállalni, a másikkal szembeni pozitív-negatív kritikánkat hangoztatni, mivel a pozitív elismerés azokban, akik szintén hasonlóan éreznek, megnyugvást, elégedettséget eredményez, míg a másikoldal simán tudomásul veszi, esetleg magukban megfontolják és talán pont ezen okok miatt az ő véleményük is változik. Na de kedves Csendes mi ettől olyan messze vagyunk, mint a prostituált a szüzességtől, mint Pali a suttogástól. Mert hogy is néz ez ki a mi helyzetünkben? Nekem például a Szilvivel, amikor a kockásnál volt, semmi kifogásom sem volt ellene. Kicsit lassú, tud hibázni, de azt korrigálja, és nem engem okol, vagyis nem még én vagyok a hülye. Na most képzeld el, hogy én elkezdem dicsérni a Szilvit! Mit tesznek azok, akik nem igazán szívlelik? Ellenem fordulnak, meg rögtön elkezdenek ujjal mutogatni, hogy tuti én is meg voltam neki. (már bocsánat, de itt spakula vagy ki erre utalt) Mit tesznek azok, akik kedvelik? Na ez most nyal neki, biztos jogosulatlan előnyre akar szert tenni…tuti telefonon kapja a vidéki címeket stb…stb… Jó, engem különösebben ez nem izgat, beskatulyázom ezeket az embereket egy csoportba és az őket megillető helyre helyezem magamban. Meg kell mondjam, nem igazán hízelgő hely az:-)))) Vegyük a Palit (és most nem bántásiból, hanem mert ezeket tényekkel tudom alátámasztani). Anno halálra védtem, sőt, uram bocsá, még dicsértem is őt! Egyik oldal: Jó katona vagy Csogu! Másik oldal: Seggnyaló Csogu! Miközben én semmi mást sem tettem, mint felvállalva magam, hangot adtam a pillanatnyi véleményemnek. Szóval Antika és Csendes. Aki ebben a színvonaltalan szakmában, az itt csoporttusoló „kollégák” között, névvel (arccal) meri vállalni az őszinte véleményét, annak sok sikert kívánok. Ha elölről kezdhetném, akkor én nem tenném. Viszont nyugi, azok, akik erre rászolgálnak, akik erre érdemesek, azok úgyis megismerik egymást, felfedik magukat egymás előtt. Hiszen ezt ti is tudjátok jól:-))) Szóval itt messze nem a vezetőséget minősítem, amikor az inkognitó megtartására biztatok, pontosabban nem csak őket, hanem magunkat is, taxisokat!!!
törölt felh. 2007.07.30. 10:13:51 / # 183356
Ennyit enni:-)))

csogu 2007.07.30. 09:55:02 / # 183361
Pill, félreérthető voltam....rögtön válaszolok, csak épp technikai szünetem van. (reggeli)
csendes 2007.07.30. 09:51:23 / # 183360
Ilyen rossz a véleményed a vezetőségről? Félni kell?

csogu 2007.07.30. 09:41:55 / # 183384
Stupika, konkrétan mi a gondod a Szilvivel?...pontosabban mit kifogásolsz rajta, mert ezt eddig nem tudhattuk meg tőled.
csogu 2007.07.30. 09:40:13 / # 183369
Antika, drága haverom, ne ezt erőltesd. Sajnos több mint 2 éves szakmai(!!!) internetezésem nagyon megerősített abban a bizonyosságban, hogy aki komoly dolgokról akar írni, aki nem hátulról szeretné elérni a céljait, hanem élesen bírálni, kritizálni azt, ami nem jó...de tovább megyek, aki dicsérni akar, az is "arctalanul" tegye, mivel iszonyatos meghurcoltatásban lehet különben része. Antika, te amikor orvosságot kapsz, akkor megismerkedsz a patikussal és annak kedves családjával, vagy csak simán beveszed azt, amit adnak??? Pedig Antika a kritika még sosem ölt, nem úgy mint a gyógyszer! Egy a lényeg, használjon!! Amennyiben csak rólad lenne szó, azonnal mindenkit biztatnék arra, hogy igen, nyugodtan mondja meg ki-kicsoda. Viszont a jelen helyzetben erre senkit sem biztatok, mivel nem merem vállalni a felelőséget!!! Te mered? Volt még egy megjegyzésed, azzal kapcsolatban, hogy most már tudod, hogy mi is a frankó, mert beszéltél a vezetőséggel... Antika, a villamos is tudja az utat?? Szerintem nem, a villamost megvezeti a sín. További szép napot nektek...Jaaa és akinek nem inge....!!! Ui: Az elmúlt 2 hónapban kifejezetten előnyére változott a RádióTaxi, sőt, talán a kollégák közötti megítélése...nem tudom pontosan mi történt, de így tovább...hogy valami jót is írjak:-)) Az egészhez nem szóltam volna hozzá, de elszeretném kerülni azt, hogy Antika 2-3-4 hónap múlva dadogva mentegetőddzön azoknak a kollégáknak, akik felfedik magukat az ő invitálásukra: - Én nem ezt akartam, én ezt nem gondoltam volna!... Jaaa és ez a szösszenet nem csak erre a cégre vonatkozik…itt tartunk ma. Szólásszabadság van egy bizonyos szint felett…mi jóval alatta vagyunk!!!

Oldalszám: 934