Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csogu 2007.07.31. 11:00:37 / # 183421
????? Mi, hogy csak ott tehettem ki ezt az írást? Hát most összezavartál. Te kérted, hogy az innen tünjön el...eltünt...,de azért én vagyok olyan makacs, hogy csak szeretnék válaszolni a haveromnak...tudom öreg hiba:-) Most akkor mit tettem ismét helytelenül?
csogu 2007.07.31. 10:58:33 / # 183422
Elég idétlenül nézne ki, ha ott válszolnék Antika írására. De kérésed parancs, eltávolítódott a zavaró írás. / megjegyzés: Képzeld mi lenne ha téged még megosztanánk belöled ez is sok!!/ Képzeld el milyen rossz világ jönne egyesekre, ha belőlem lenne 2 ezer darab...és mind taxis lenne:-) Még belegondolni is rémálom:-)))
góré001 2007.07.31. 10:57:02 / # 183415
Ez is így ebben a formában -HAZUGSÁG!!!!

góré001 2007.07.31. 10:55:29 / # 183420
Szégyenletes amit itt művelsz! Mirét nem a Főtaxi topikba irogatod ezeket az irományokat! / megjegyzés: Képzeld mi lenne ha téged még megosztanánk belöled ez is sok!!/
csogu 2007.07.31. 10:54:56 / # 183419
csogu 2007.07.31. 10:48:57 / # 183418
Köszönöm az igazolást:-)) Az abszolút kezelhetetleneket MINDEN ESZKÖZZEL megfélemlíteni és szavahihetőségükben, szakmai hozzáértésükben nevetségessé kell tenni!
góré001 2007.07.31. 10:45:26 / # 183417
Sajnálattal veszem tudomásúl . hogy Csogu névre hallgató szerkesztő a RÁDIOTAXI - topikjába saját szellemének termékét helyezte el azt sugalván , hogy ez a RÁDIOTAXI belső utasítása! Szerkesztő úr felkérem eme szellemi termékét helyezze el jelenlegi állomáshelyéűl szolgáló FŐTAXI topikba itt pedíg kérem az ADMINT -TÖRÖLJE!!!Góré001

forest95 2007.07.31. 04:36:01 / # 183413
Sárkány ellen sárkányfű! Arra vigyázz, hogy ha beugrasz a sárkánybarlangba, a bojtos papucsot dobd le a lábadról!
antika 2007.07.31. 02:32:28 / # 183412
Nem hiszem el ! Felebredt a sarkany,es szettorte a billentyuzetet a fejemen. Ez a regi,de ezen nincsenek ekezetek. De ezt gondolom mar eszrevettetek. Azt mondta,ot percem van,hogy kezelesbe vegyem Ot,kulonben vegem van. Ennyi ev utan,ehhez mar szuksegem van a Ricsi altal ajanlott pirulakra. Remelem mukodni fog...a dolog... Holnap veszek uj billentyuzetet,aztan folytatjuk. Meg uj tanyerokat,ahogy hallom. Sziasztok

antika 2007.07.31. 02:15:58 / # 183411
Amúgy remélem egyszer majd azt is elérjük,hogy a "RÁDIÓTAXISOK TOPIKJA",AZ CSAK A CÉGNÉL DOLGOZÓKÉ,ÉS A CÉGÉRT TENNI AKARÓKÉ LESZ ! A más cégnél dolgozó,unatkozó rosszindula-TUSKO-dók, akik csak piszkítani járnak ide,azok hozzanak létre maguknak arra egy topicot. Mielőtt félreértés lenne,és valaki Magára venné : nem céloztam ezzel konkrétan senkire,-azért akinek inge,az vegye Magára- csak leírtam egy gondolatomat.

antika 2007.07.31. 02:00:51 / # 183409
Kedves Pokolfajzat ! A Te hozzászólásodat is köszönöm. Azt,hogy kezdjük alulról a rendcsinálást,azt nem csak úgy lehet értelmezni,hogy "lent szorult alantas szolgák" vagyunk. Egy mondatot többféle módon is lehet értelmezni,ha Te így érzed,az elég nagy baj. Én nem így értettem,bár most,hogy mondod,nem vagyunk messze az Általad felvázolt állapottól. És ez nem a mi cégünkre,hanem az egész taxizás,és a taxisok helyzetére vonatkozik. Ezért kell,és ezért írtam azt,hogy a saját portánkon kezdjünk,/alulról/és haladjunk egyre följebb,előrébb,magasabb szintre,stb... Remélem így talán már érthetőbb,és elfogadhatóbb a dolog... Azért remélem sokan értik,vagy legalább sejtik,hogy távlati tervekben mire gondolok. Üdvözöllek
antika 2007.07.31. 01:47:26 / # 183408
Szóval a félreértés : Én soha nem mondtam,hogy valami hatalmas projektre készülök,én vagyok a megváltó,és nálam a tutiság,meg egyebek... Ha újraolvasod az 5208-tól,akkor rájöhetsz Te is ezekre. Én csak kértem dolgokat,mindannyiunk érdekében,és megpróbáltam elkezdeni valamit,kicsit másképpen mint eddig. Nem mondtam,hogy mindenki várjon az ötleteimre,sőt,inkább bíztattam mindenkit,hogy álljon elő a sajátjaival. Sajnos személyeskedésen,és névtelen trágárságokon kívül,még nem sok ötlet jött. Egy dolog még működik : a másik ember szavainak a kiforgatása. Nem baj,én bizakodom... Az,hogy nem írogatok ide mindent a topicra,az nem jelenti azt,hogy nincs ötletem. Vannak dolgok,amiket nem lenne hasznos rögtön ideírni. Megfelelőbb fórumon talán többre juthatunk velük. Remélem továbbra is olvasója,és aktív résztvevője leszel a topicnak. Üdvözöllek
antika 2007.07.31. 01:34:47 / # 183407
Kedves "Ki a f...om Békés Csaba" ! Köszönöm szépen a véleményedet,és a hozzá/m/szólásodat,főleg azt,hogy ilyen kultúráltan tetted. Engem,és még sokakat,minden normális vélemény,és kritika érdekel. Ha mozdul a topic,és van rajta élet,az előbb-utóbb hasznossá válik majd. Ha nincs is mindenben egyetértés az emberek között,azért legalább közelíthetünk ily módon a kompromisszumok,és a megoldások felé. Azért ha megengeded,szeretnék eloszlatni Benned,meg még pár emberben,egy félreértést. Már csak azért is,hogy ne kelljen megint,hetekig visszafojtanod miattam a lélegzetedet. Nehogy valami bajod történjen esetleg,meg hát belilult fejjel biztos nem lennél szép látvány.
antika 2007.07.31. 01:19:32 / # 183406
Szia Bufi ! Köszönöm szépen,minden támogatásnak örülök,de a Tiédnek bizonyos okok miatt nagyobb jelentősége van. Ui.: Én is örültem,remélem legközelebb beszélgetni is lesz időnk. Érdekelne egy picit az a "kispajtásos" dolog. Üdv Néked
antika 2007.07.31. 01:15:35 / # 183405
Bocsánat,még egy apróság : Ha mégegyszer elolvasod az 5837-es beírásomat,akkor talán rájössz,hogy egy dologban nincsen igazad. Egyetlen szóval sem mondtam,hogy megtudtam a "frankót",ahogyan Te írtad. Én csak azt írtam,hogy megtudtam érdekes dolgokat. Amúgy sok dologgal egyetértek,amiket szoktál írni,de ismered a mondást : "a remény hal meg utoljára" ,úgyhogy próbálkozom tovább. Különben is,örzöm a telimben a múltkori sms-edet,talán még emlékszel rá,hogy mit írtál,amikor elkezdtem itt írogatni. Üdvözöllek
antika 2007.07.31. 01:06:53 / # 183404
Ricsikém,drága haverom! A múltkori bátorító,és támogató szavaid/írásaid után,most ezt a féltő hozzámszólásodat is köszönöm. Nekem még nincsen 2 éves szakmai internetes rutinom,úgyhogy én továbbra is próbálkoznék,és finoman eröltetnék dolgokat. A villamosos példád tetszik,de azért reagálnék is rá : pár évtizede még csak a 18-as villamos járt,és nem volt még 19-es. Egy szép napon,ment a 18-as a Moszkva tér felé,átment az Erzsébet-híd alatt,majd a Döbrentei téren nem vette be a kanyart,az Attila út felé,hanem leszaladt a sinről,és berontott a rakpartra. Borzasztó csörömpölés volt,és minden szikrázott.... Aztán pár nap múlva,lefektették a sineket,és azóta van a 19-es villamos. Remélem Érted mire gondolok... További szép napot Neked is !
I Have a Dream 2007.07.30. 20:56:48 / # 183387
"Kedves" Stupika! Azt hiszem, azért egy alap inteligencia kéne ahhoz, hogy legalább a szavakat helyesen le tudd írni, nem? De mindenesetre bátor vagy, hogy ezt így bevállaltad,a tudatlanságodat közszemlére téve... Nem hiszem, hogy minősítheted a Szilvit, addig amíg meg nem mutatod, hogy Te mennyire tudnád ezt csinálni! Szerintem jól csinálja, persze vannak hibái, de csak az nem hibázik aki nem dolgozik... Pali! Nem lehetne esetleg egy fordított napot csinálni, akár április elsején , hogy a sok nagyszájú megmutathassa, mit tud, szerinte hogyan is kell ezt csinálni? Ebbe már az etikások is belesültek, diszigyűlések alatt!
cbtaxi 2007.07.30. 20:03:22 / # 183385
Hál Istennek,még nem sütötték rám a bélyeget,hogy más néven is irogatnék. Az viszont már visszajutott hozzám,hogy valakihez odament egy kolléga és "nekirontott". -Ne is akarj tagadni,mindent tudok! -Jaj nekem,de hidd el én nem akartam! -Az most már mindegy,lebuktál. -Ééés..más is tudja? -Nem hinném. -Az jó.Figyu,meg tudnánk egyezni?Szivesen áldoznék némi kézpénzt a hallgatásodért. -Mi vaan???? -Jó,jó,ne kapd fel a vizet rögtön.Itt ez a 20-as,tedd csak el és felejtsd el,hogy ismersz. -Hát jó,ha Neked ez ennyire fontos,legyen meg a lelki nyugalmad!Elfogadom.De miért ér Neked ennyit,hogy ne tudják: Te vagy a cbtaxi? -Hogy kicsoda? -Hát cbtaxi. -Azt hiszem,most ezt nem értem.Te nem a lenyúlt szombathelyi fuvar miatt"találtál"meg??? -Milyen fuvar?Én azt hittem te vagy a cbtaxi az internetről!! -Soha életemben nem interneteztem még!Te szemétláda,adod vissza rögtön a pénzt,Te zsaroló!!! -Nana!Hogy volt az a lenyúlás?

forest95 2007.07.30. 16:33:43 / # 183327
:-DDDDDDDDDDDDDD Egyébként én is az inkognitót javaslom!

törölt felh. 2007.07.30. 14:17:36 / # 183403
Max annyi lesz,hogy elkezdenek b@sztatni ha valami olyat írsz fel ami xy-ra rossz fényt vett vagy olyan dolgot boncolgatsz amit más nem merne. Pl: -Az ellenőrök kisded játékai. -Miért kell 3%-ot fizetni a csekk beváltásnál mikor én spec még áfát is fizetek. Egyszer csk összekevernek valakivel és megfenyegetnek,hogy összevissza vernek,és amikor kiderül nem is te vagy az aki írta teljesen hidegen hagyja öket mert akkor az ő szemükben a te internetes haverod írta. Voltam én már csipeteke is de legutobb éppen az elégedetlen és simike szerepét ossztoták rám.
Oldalszám: 934