Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
tizedes | 2007.10.04. 22:28:09 / # 185060 |
![]() |
Kérünk akarj most is jót nekünk és menj másik céghez pénztárosnak.
Előzmény: #185040 góré001 2007.10.04. 21:39:58 |
okoska01 | 2007.10.04. 22:24:28 / # 185057 |
![]() |
Szia Góré!!!
1. Senki nem mondta, hogy tegnap Te ordibáltál (szerinetem nem ezt írtam)..
2. Senki nem mondta, hogy a Ferit szídtad, SŐT KI LETT MA HANGSÚLYZOVA, HOGY CSUPA JÓT MONDTÁL RÓLA!!!!!!!!!!!!!!!!
3. A múlt és a jelenlegi pénzügyi hlyzet kialakulását TE(!!!!!!!!!!) idéztes elő egy személyben senki más, ráadásul nem a való helyzetet mondetd el még a Te fizetésedet illetően sem....!!!
4. Nem a létszámmal arányos tagdíjet kell szedni, hanem 4 évvel ezelött kellet volna gondolkodni mitől megy a szekér és amikor 100 ember kilépett meg kellett volna vizsgálni mi miért történt.. Akkor több mint hatszáz kollega volt itt ma kb. négyszáz... NAGY KÜLÖNBSÉG!!!!!
5. Ami ma itt van az a Te érdemed, mert ha Te nem dolgozol 20 éven át akkor ma itt nincs min vitázni, de nem vagy alkalmas vezető pozicióba, mert sajnos nem mondod amit kell, hanem amivel magad oldalára tudsz állítani embereket, csak elfelejted, hogy itt családos emberek vannak akik a családjukat el kell, hogy tartsák....
6. Senki nem mondta, hogy Te nem élsz!!!!! Csak most bölcsebb ha egy kicsit otthon maradsz... Szerintem a Feri teljesen korrekt üzletember aki figyel és kezdi érteni miben ül...
6.1. Opciós szerződés
6.2. Fizetésed
6.3. Ki kit támadot le
6.4. Ki kihez ment egy baráti beszélgetésre ügyvéddel
6.5. Mit érsz a levédett dolgokkal
6.6. Miért jutott el egy építési vállalkozó oda 8 hónap alatt ahova Te 20 év alatt nem jutottál el
6.7. Mikor megkerested a Ferit akkor sem egyből tálaltad a helyzetet hanem apránként, hogy nehogy tenni lehesen valamit
6.8. Közel 19 Millió forint számla tartozás normális dolog
Szerintem ennyi elég.... Ki ír valótlan dolgokat?
Előzmény: #185040 góré001 2007.10.04. 21:39:58 |
tomajer | 2007.10.04. 22:20:22 / # 185059 |
Érdekes, hogy erre is másképp emlékszümk:-)))
Csendesen megjegyezném mindenkinek aki még úgy gondolja, hogy érdemes ezt a kérdést feszegetni, hogy számomra se pro se kontra nincs tétje ennek a bulinak!!!
Tehát, nem érdekem hazudni!!!
Odamentem jószándékkal, elhajtottatok, és most gáz van. A gázt nem én csináltam.
Ma már minden érintett tudja, hogy sokkal jobb lett volna, ha ott vagyok, és objektíve beszámolok az eseményekről.
Persze akkor is az lenne, hogy nem mondok igazat:-)
Valaki már írta itt: A fosás nagy úr!
Igaza van. De aki fosik, ne akarjon forradalmárkodni!
Előzmény: #185015 PicurkA 2007.10.04. 18:00:29 |
|
tomajer | 2007.10.04. 22:19:45 / # 185055 |
???
Nem! Nem érzem!
Nem tudom mire is gondolsz, de az én lelkiismeretem tiszta. Azt írtam ami történt.
De!
Ha te másképp emlékszel, senki nem akadályoz meg benne, hogy ideírd a te verziódat, mint ezt a kisasszonynak is mondtam.
Előzmény: #185043 okoska01 2007.10.04. 18:26:28 |
|
góré001 | 2007.10.04. 21:39:58 / # 185040 |
![]() |
Kedves OKOSKA 001!
Sajnálattal olvasom a semmi másra csak hangulatkeltésre való beírásodat!
nem vagyok valami fényes állapotban és nem hiszem , hogy így ide kellene írogatnom csak nem tudok szó nélkül elmenni mellette!
Te vagy nem voltál ott tegnap a Taxisok által összehívott röpgyűlésen vagy nem figyeltél vagy Te most csak egy kis provokátor vagy , mert amit ide írsz az valótlanságokat tartalmaz!
1: Nem kiabáltam sőt alig hallhatóan suttogtam jelenlegi állapotomban még ez is erőfeszítés volt!
2: Az első mondatomban is azt mondtam semmi de semmi bajom nincs a Ferivel 15-éves barátság és tízszer kihangsúlyoztam, hogy nem tudom elégszer megköszönni , hogy besegített!
3:A második mondatom a jelenlegi és múltbeli pénzügyi helyzet taglalása volt , akit érdekelt az többször rá is kérdezett!
4:elismertem sőt elnézést kértem az ittlévőktől és azoktól akik megbízták őket , hogy nem szakszerűen tettem a pénzügyekben mindent!
Igen elismerem , hogy nem létszám arányos tagdijjat szedtem , mert nem akartam levenni a Taxisokat!/ ez hiba volt !/
Ugyan is minél kevesebben vagyunk annál többet kellene szedni és amikor sokan a Dokk a Rio miatt kiléptek nem felvittem hanem le! / hiba volt/
nem a bevétel kiadás egyensullyára figyeltem hanem Rád a Taxisra!/ hiba volt!/ az üzlet nem érzelgős nem érzelmi alapon működik hanem racionalitásokon !
Ha volt rá pénz ha nem belevágtunk egyes szórakozó helyek finanszírozásába , hogy legyen címed! / hiba volt ha van rá elég Taxis ha van rá pénz akkor megy ha nem / ilyen az üzlet!/
Csak egy egyszerű példa , hogy még Te is megértsd egy Rio az 20-ember havi tagdijja!!!/ sajnos itt tartunk!/
Amikor a villám belecsapott a központba fejenként mindenkinek elengedtem ezer Forintot! / hiba volt nem megköszönték , hanem azt kérdezték miért csak ennyit!/
Alacsonyan tartottam a tagdijjat és inkább szenvedtem de azt hittem ez vonzó a Taxisok számára / hiba volt nem volt az!/
Azért nem szálltam bele nagy pályázatokba mert ellenkezett az elveimmel az ott tapasztalt leosztásos módszer! / hiba volt! mint látjuk a taxist nem az érdekli mibe kerül hanem az szól-e a rádió, hogy ezt is ő fizeti elhanyagolható tényező!/
Ezek mind az én hibáim voltak mert nem kapitalista a mostani kormány által példaként mutatott módon vezettem hanem BARÁTKÉNT , TAXISBARÁTKÉNT, EMBERBARÁTKÉNT!/ hiba volt az üzlet nem ismer ilyen fogalmakat!, Nincs könyörület benne ha beteg vagy , hanem ha van autód hanem , ha tudsz dolgozni hanem - FIZESS!!/
Megpróbáltam EMBER maradni - úgy tűnik én EMBER maradtam csak a támogatás mart el mőgüllem!/ szerinted nekem ez most megérte kategória??/
Még sorolhatnám mert van sajnos sok de nem sok értelme van mert aki úgy figyel a szavaimra mint Te az ezt úgyse érti úgysem akarja így érteni!
Míg ott ahol közel ezer Taxis van 55-meg 60 ezer a tagdijj addig nálunk ahol 400 ember van 50 na ez arányos ?? - na mindegy eztse értékeled mert ez nem is érdekel csak az szól-e a rádió vagy sem !
Igen Hibáztam de ezért nem kell lelőni ezért nem kell megkövezni ezért nem kell kicsinálni ezért nem kell és nem lehet az én 25-évemet megköpködni és egy tollvonással elintézni!
Azt sem lehet amit ezalatt érted értetek önzetlenül tettem!Nem megköszönni kell bár az etikett szerint ez járna érte hanem elismerni!
Lehet az új szemlélet a modern és könyörtelen embert próbáló stílus a modern korunk vívmányai a könyörtelen szemlélet a dicséretesebb de nem biztos hogy csak ez a célra vezető !
Ha most amikor minden szép minden jó minden pörög minden rendben van akkor miért járnak mégis az emberek bent a házban lent a pénztárban kint az utcán ökölbeszorult arccal?
Miért hívnak miért SMS-eznek Emailoznak!??- HIÁNYZIK AZ EMBER A MONDATOK ÉS A CSELEKMÉNYEK MÖGÜL- JA KÉREM TESSEN MEGFIZETNI!!-TESSEN AKKOR EZT MOSOLYOGVA ELTŰRNI!!! horváth pál Góré001 RÁDIOTAXI 001 míg él!!!!!
|
cubix | 2007.10.04. 20:56:14 / # 185054 |
![]() |
Azért én se maradok ki mert most éppen kagylót kell szereznem,meg olyat hogy csiga kagyló és abbol is csak a ház kell.:):):)probálkozom
Előzmény: #185048 Nevem senki 2007.10.04. 18:39:29 |
csogu | 2007.10.04. 18:40:33 / # 185049 |
Uraim!! Elnézést, hogy ilyen drámai pillanatban itt offoltunk, de számomra ez nagyon fontos volt!!!
Sanyi, nálam törlesztettél valamicskét a nagypályázásodból ért kárból:-)))...na és persze hálásan köszönöm!!!
Előzmény: #185044 Nevem senki 2007.10.04. 18:37:38 |
|
Nevem senki | 2007.10.04. 18:39:29 / # 185048 |
![]() |
Cubix fejtörői ehhez képest......
Hova jár a gyerek?? Zseniképzőbe???
|
Nevem senki | 2007.10.04. 18:37:38 / # 185044 |
![]() |
ÓAÉE: gólyafészek
|
okoska01 | 2007.10.04. 18:34:29 / # 185047 |
![]() |
A mai nappal kapcsolatban.... Sajnos a Pali nem adott teljes és minden pontban igaz információkat, de ma úgy érzem mindenre választ kaptunk ami a cég anyagi helyzetét illeti.. Azt is lehet tudni, hogy papírokat láthattunk arról, hogy mennyi volt a tartozás állomány, mennyi lett belőle törlesztve (nagyjából minden, ami még hátra van egy jó irányítással rendbe lehet kényelmesen hozni) és merre is halad a cég. A Szentgyörgyi Ferenc Úr teljesen korrekt volt mindenben , mindenre választ kaptunk és a felemerülő kérdésekre számokkal tudott válaszolni (NEM KIABÁLVA!!!!!)... Ezen felül ami felmerült probléma, vagy feszültség forrás arra azt a választ kaptuk, hogy mindennek utána fog nézni és mindenről tájékoztatást fogunk kapni.. Szerintem teljesen korrekt az ember és végre tisztán lehet látni mi is történt az elmúlt években cégvezetés címszóval. Sajnáljuk (és ezt szerintem a tegnap megjelentek nevében is mondhatom), hogy tegnap délután nem volt hozzánk korrekt a Pali teljesen. Valahogy ebben a helyzetben nem ez lett volna a megoldás...
|
Nevem senki | 2007.10.04. 18:31:29 / # 185017 |
![]() |
Csak ne lennél ateista:-))))
|
csogu | 2007.10.04. 18:30:10 / # 185046 |
Az én ISTENEM áldjon meg téged!!! Köszi…na és ha még azt is megtudná valaki mondani, hogy mi lesz ősszel üres (a brifkó nem illik ide), akkor boldog lennék.
Előzmény: #185042 Nevem senki 2007.10.04. 18:26:04 |
|
okoska01 | 2007.10.04. 18:26:28 / # 185043 |
![]() |
Tomajer!!! Nem szeretnék kavarni, de azért magad is érzed, hogy amit a tegnap délutánnal kapcsolatbam leírtál az nem teljesen állja meg a helyét. Ha majd gondolod nyugodtan igazítsad ki magad....
|
Nevem senki | 2007.10.04. 18:26:04 / # 185042 |
![]() |
ŐŐÉ: szőlőprés
|
csogu | 2007.10.04. 18:22:59 / # 185016 |
Nagyon szépen megkérnélek arra, hogy ne hagyd, hogy kidumálja magát és ha legközelebb találkoztok, akkor azt a csizmás ütleget hajtsd végre rajta:-)))))
Előzmény: #185015 PicurkA 2007.10.04. 18:00:29 |
|
csogu | 2007.10.04. 18:21:27 / # 185045 |
Urak, valaki segítsen már, mert sosem voltam valami nagy a fejtörő játékokban, plusz az őszi munka is messze áll tőlem.
A fiam kapott az iskolában egy feladatot és már füstől az agyam, de nem tudom megoldani. Az egyiket ugyan sikerült, így példaként jó lesz.
A feladat:
Melyik szavakat rejtik a magánhangzók?
őszi esemény: ióeé diószedés
Na, akkor gondolom érthető a feladat…és akkor itt van, ami nem megy.
Őszi munka segédeszköze: őőé
Ősszel üres lesz: óaée
Na, remélem van itt nálam okosabb, még ha ez elég elképzelhetetlen is:-)))
|
|
PicurkA | 2007.10.04. 18:00:29 / # 185015 |
![]() |
Figyelj drága én nem susmorogtam a 203-as janival ugyanis ha figyeltél volna én a 21-es Tibcsivel beszélgettem ugyanis rég taliztam vele bocs!!!!
Előzmény: #184995 tomajer 2007.10.03. 20:47:45 |
törölt felh. | 2007.10.04. 17:53:52 / # 185041 |
![]() |
Ok. Ezt értem csak azt nem miért nekem mondod mi közöm nekem ehez?
Egyébként már most délután sokkal okosabb lettem a jövőt illetően mert kivételesen be mentem csekket váltani és találkoztam az érintett felekkel és én le tudtam szűrni a válaszukból a számomra fontos tanulságot.
A lényeg 15-én hétfőn be fizetek és továbbra is a rádió taxi kötelékéhez fogok tartozni.
Előzmény: #185036 tomajer 2007.10.04. 10:18:10 |
wolfy | 2007.10.04. 16:09:35 / # 185014 |
![]() |
Nem értem minek szervezkedni. Kivételesen minden rendben van a cégnél(csekkkifizetés, diszp. fizuk, címmenyiség stb.). Amíg meg van a pénzem minden nap, elégetett vagyok. Leszarom, hogy a Pali éhen hal, meg azt is hogy a 600 tadzsikisztánba jár egymilliártért havonta.
|
törölt felh. | 2007.10.04. 13:27:13 / # 185013 |
![]() |
Nekem is elmeséled élőben,hogy a f@szba van az,hogy állandóan kimazsolázod a tuti fuvarokat?
KRAKKÓ merre is van???????
Ti etikások miféle előjogot képzeltek magatoknak?
Hegyeshalom,Bécs meg a többi miért nem jön ki a csövön?
Miért nincs a cégnél vidékre irányuló fuvar?
Megmondjam?Ennek is eljő az ideje rövidesen.
Szégyen ami itt megy,de nem az én szégyenem.
|