Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
góré001 2007.11.03. 12:02:37 / # 186459
Nem szoktam igérgetni de ha valamit megígérek azt be szoktam tartani , figyeld az eseményeket és túdosíts róla!!
csogu 2007.11.03. 12:00:46 / # 186458
Bevallom, most valóban bértollnok voltam és jó pár kolléga kérését tolmácsoltam feléd, nem csak Rádióstaxisét. Örülök a korrekt, normális válaszodnak és hogy nem támadásnak vetted a kérést! Ui: A válaszod azé lementettem:-)))))

góré001 2007.11.03. 12:00:28 / # 186457
Hál Istennek akkor a részedről az ügy lerendezettnek tűnik sok sikert hozzá!
góré001 2007.11.03. 11:58:25 / # 186456
Ne is tedd fogalakozz a férjeddel és a családoddal!!

kibic18 2007.11.03. 11:57:41 / # 186455
Azért nem írtam véleményt, mert én nem kívánok ezen a fórumon vitába bocsátkozni senkivel. Egyszerű olvasója vagyok a topiknak. Én tudom melyik cégnél fogok dolgozni 15-e után. Pusztán a kíváncsiság hajt ide. Én tudom amit nekem tudnom kell ahhoz, hogy döntsek.

góré001 2007.11.03. 11:57:14 / # 186476
Köszönöm szavaidat! Itt a nagy nyílvánosság elött megigérem , hogy akár most a bajom rendezése közben , hiszen a többség akarata szent számomra akár ügyem jóra fordulása után teljes offenzivát indítok az alapdij emelése és az infláció követő tarifa elérése érdekében!
okoska01 2007.11.03. 11:57:05 / # 186475
Túl nagy az arcod Krisztián. Nem szeretnk foglalkozni Veled többet... Bocsánat.
csogu 2007.11.03. 11:54:24 / # 186474
Ebben igazad van Krisztián, valóban perrel fenyegetett meg a Csaba 1x....viszont apád sem szűkölködött ezt illetően ígéretekkel:-))
törölt felh. 2007.11.03. 11:49:45 / # 186473
Kedves kibic18 szerintem a véleményedet szívesen meghallgatná mindenki de abban amit irtál nincs vélemény ettől lesz bologatás.Egyébként Hováth Csaba volt az aki megfenyegette a Hallo taxi szerkesztőségét ha bizonyos dolgokat nem vesznek le feljelenti őket ügyvéddel!!!{a demokráciában és szólásszabadságban}tisztelettel Horváth Krisztián
csogu 2007.11.03. 11:46:44 / # 186472
Pali, csodálattal adózom a küzdeni akarásod előtt. Csodálom az energiád, és elismerem, ha valamit el akarsz érni, akkor jobb, ha az aggódni kezd, aki ennek az útjába áll. Egyetlen egy kicsi, szerény kérést engedj meg nekem. Ígérd meg, hogy ha ez az egész így, vagy úgy, lezajlik, akkor a FODESZ elnökeként is valami hasonló láthatunk tőled. Tudod, hogy nem piszkálni akarlak, mert meg van a magad baja, de Pali, mi ezekkel a gondokkal már évek óta küzdünk. Nekünk évek óta lóg a fejünk felett a Damoklész kardja, hogy mikor jön a bank, mikor viszi el a munkaeszközünk, mikor kapcsolják ki a gázt, vagy a villanyt, esetleg, hogy mikor vág ki minket a főbérlő. Mi senkihez sem fordulhatunk, hogy adja oda elmaradt jussunk, amiért MI IS KEMÉNYEN megdolgoztunk…csak épp más zsebében maradt…kellet hagynunk a bérünk. Ha tudnád, hányszor hallottam már kollégáktól, amikor azt kérdeztem tőlük, hogy megyünk dobunk-e valami kaját, hogy NEM, mert sajnálja magától a pénzt, hiszen reggel a családnak kell hazavinni a lóvét…és kint maradt még 6-8 órát dolgozni ÉHESEN! Érdeklődve figyelem a mostani csatád, amit a létedért teszel és nagyon sajnálom, hogy mi, taxisok, nem rendelkezünk csak fele ilyen tenni akarással. Szóval a lényeg: Szeretnénk (igen, ezt így többes számban írnám), ha miután a te ügyed, valamilyen módon rendeződik, akkor nekifutnál a mi (Taxisok) ügyünknek is, hiszen erre is ígéretet tettél. Most látjuk, tudsz te másként is küzdeni, mint egy-egy levelezgetés 4 havonta. Sok sikert!:-) Ui: Ez nem bántás, ez nem támadás, csak simán többünk részéről egy észrevétel és kérés!
góré001 2007.11.03. 11:30:41 / # 186470
Ehhez csak figyelmesen olvasnod kell , nomeg a tartalmakat értelmezni! Itt most nem hiszem , hogy mocskolódni kellene hanem egy ilyen nehéz átkozottúl nehéz helyzetet megoldani mindenki megelégedésére! És hát a folyamatos nicknév váltás is kicsit gyanús akinek véleménye van az vállalja fel arccal névvel hiszen én nem arctalanúl küzdök hanem névvel ismerten arccal felvállalva önmagamat a tetteimet ! Hát ezért!
kibic18 2007.11.03. 11:20:56 / # 186468
Kedves Pál és csapata! Szeretném megtudni, hogy miért neveztek bértollnoknak mindenkit, akinek eltér a véleménye a tiétektől? Hirdetitek a (leendő)cégeteknél a szabadságot, de ha nem bólogat valaki az mindjárt csak a 600 seggnyalója lehet?
csogu 2007.11.03. 11:17:25 / # 186467
Én is nagyon sajnálom, hogy nem ott van!:-))
jánosvitéz 2007.11.03. 11:01:00 / # 186466
Napok óta az egyetlen jóérzésű hozzászolás. Kár hogy nem az RT-nél dolgozol. Emelnéd a színvonalat,ami mostanában elég alacsonyra sűlyedt!
góré001 2007.11.03. 10:59:49 / # 186465
Köszönöm végre egy tiszta hang! Minden szavaddal és minden mondatoddal egyetértek! Tudod sajnos soha nem hittem volna , hogy egy ilyen családi tragédia kellős közepén találom magamat! Mindig mindent a gyermekeimért tettem ha vissza olvasol több évre akkor többször leírtam ez a cég kié is lesz kinek építem , kinek adom át , kinek oltalmazom , kinek védelmezem! Nekem a gyermekeim mindent jelentettek , nem lehetett kérésűk amit ne teljesítettem volna , persze a magam életét is éltem ha nem is pompába fényűzésbe , mert ezek a hívságok soha sem érdekeltek! Én Balatonon jobban érzem magamat mit a fehér homokon ahol soha sem voltam és most már nem is leszek - De ez nem is hiányzik! Viszomt én éjjel és nappal a Taxisok rendelkezésére álltam legyen az bármilyen náció tagja! Erőmhöz képest ahol tudtam , tehettem segítettem , most a perifériára szorultam mert hibáztam nagyon nagyot hibáztam , de azt gondolom egy még ha súlyos hibát is követtem el nem lehet az én 23-éves vezetői pályafutásom vége , vannak még bennem tartalékok és én hiszek még magamban! És hiszek azokban a taxisokban is akiben a hibám elkövetésekor nem hittem,és azokban akiknek a hosszú vezetői pályafutásom alatt így vagy úgy segítettem! Tán még emlékeznek rá tán még a tavalyi év sincs túl messze amikor azért nem volt olyan rossz! Remélem nem csak a barátaim akik a megrendelői körből várnak rám hanem a Taxisok körében is lesz vállalkozó aki segít nekem kijavítanom a hibámat , de én senkihez nem megyek oda , én nem lázítok , én nem könyörgök , én nem járok emberről emberre, ha jön szívesen látom és minden erőmmel azon leszek , hogy bebizonyítsam nem volt hiába való a 23-év munkája!
Bao, a FŐNÖK! 2007.11.03. 10:33:54 / # 186464
Egy kicsit zavaros az ügy.
Nevem senki 2007.11.03. 10:09:39 / # 186463
Előrebocsájtom, hogy tudom: kívülállóként semmi közöm az itt folyó vitához. Ezzel együtt nem tudom magamban tartani a véleményemet. Nem az adok kapokba szállnék be, megtették ezt már mások és el is mondtak minden elmondhatót és elmondhatatlant egyaránt. Köpköditek, gyalázzátok egymást napok óta. Nem Paliról és családjáról beszélek, /mert ebbe még én sem mernék beleszólni, ez az ő tragédiájuk/, hanem kizárólag rólatok, ismert és ismeretlen kollégáim. A fórum arctalanságát kihasználva olyan embereket, kollégákat sértegettek mérhetetlen gyűlölettel, akinek az utcán gondolkodás nélkül rohannátok segíteni, ha a szükség úgy hozná, és viszont! Tudom, nehéz helyzetben vagytok. Mindenki aggódik a családja anyagi biztonságáért, de köpködve sem lesz könnyebb! Sőt!! Én már átéltem ezt egyszer az akkori T5-ös kollégákkal együtt. Mindenki hezitált, mindenki mást tartott fontosnak vagy követendőnek. Volt aki Jánosban bízott, volt aki Balogh Tibiben, de: együtt, egymást segítve éltük túl a krízist és ha valaki rájött, hogy rosszul döntött segítettünk neki megúszni az „istenek haragját”. Több türelmet, toleranciát, megértést kívánok nektek egymás véleményéhez, teljesüljön mindenki álma, vágya és elképzelése( Palié is), de ezt nem hadakozva hanem együtt gondolkozva, mérlegelve érhetitek csak el. Drukkolok mindenkinek, Üdvözlettel: BS

góré001 2007.11.03. 09:29:12 / # 186462
Az egy másik téma! Remélem hamar még a hét elején mindennel rendelkezem és akkor időben mindenki mindent meg fog tudni! Előre nem szoktam beszélni és igérgetni meg pláne nem! Még egy két dolgot el kell rendezzek az ujra indúláshoz! De kész vagyok rá csak most már nem szeretnék híbázni , mert valóban sok sok család van a másik végén és ezt én tiszteletben tartom!
vazze 2007.11.03. 09:13:19 / # 186461
Pali! Azt azért ne felejtsd el,hogy itt már régen nem csak rólad és a családodról van szó,hanem sok száz taxis családjáról is. Semmi konkrétat nem mondasz,hogy miért hozzád fizessünk be. Csak igérgetések és nem megfogható ajánlataid vannak.
góré001 2007.11.03. 09:03:22 / # 186460
Ne haragudjatok de én ezt nem értem! Folyamatosan új néven írogattok , nem vagytok lusták neveket kitalálni, regisztrálni csak azért , hogy egy családi tragédiába beszálljatok , hogy egyik , vagy másik oldalon így vagy úgy de elkötelezett szövegeket nyílvánoságra hozzatok! Olyan érzés ez mint ha nektek nem lenne családotok , mintha nektek nem jelentene semmit az Apa - Gyermek viszony , mint ha nektek a Szüleitekhez való viszonyába bele férhetne egy ilyen tragédia! Vajon a Ti életetekbe valóban bele fér-e , hogy gyermek a testvére ellen fordul , hogy a gyermek az anyja az apja ellen fordul , vagy hogy Ti magatok a saját testvéretek a saját Szüleitek ellen forduljatok!?? Azt gondolom ebben a mocskos elbulvárosodott, agyon politizált, el embertelenedett világban , azért valaminek valami értéknek mégis csak meg kellene maradnia legalább a CSALÁD szentségének szentnek és sérthetetlennek kellene maradnia! Végződhet egy házasság válással ez a rohanó világ sajnálatos vele járója de azt is lehet EMBERként kezelni! De azért azok az elszakíthatatlannak számító szálak ami a CSALÁDOKAT összetartja annak élnie , működnie kellene ,. mert az a miénk , azt nem vehetik el tőlünk abba nem játszhat bele politika, vallás , vagy bármi más! Tehát az a kérésem , gondolkodjatok el rajta mielőtt arctalanul , név nélkül, folyamatos nick név cserével beleszálltok egy ilyen családivá vált vitába , tragédiába , hogy hasonló esetben saját családotokon belül , mit és hogyan csinálnátok! Mert ez önmagában is az élet legnagyobb tragédiája!

Oldalszám: 934