Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
bonifac | 2007.11.27. 04:55:40 / # 186921 |
![]() |
Pali említed, hogy nem tehetsz a kialakult helyzetről, mivel téged a fiad és segítői vezettek meg. A fiad te nevelted olyanná, amilyen, vagyis ha nem is közvetlenül, de közvetve, szintén a te hibád a kialakult helyzet. Mikorra várható áttörés a mostani szárnypróbálgatás és egy igazi taxis cég beindítása között? Egy taxisnak manapság hamarabb fogy el a tartaléka, mint a szimpátia ürügyén érzett lelkesedése. Lejjebb közölt írásodban /10108/ te magad is elismered, hogy belépnének hozzád taxisok, de nem látják biztosítottnak a megélhetésüket. Ilyen kijelentés mellett mitől várod, hogy majd a következő hónapban hozzád fognak ezek a kollégák fizetni?
|
góré001 | 2007.11.27. 04:31:42 / # 186730 |
![]() |
NO ÉS EZEK UTÁN ELKÖSZÖNÖK AZ ÁLLTALAM ELINDÍTOTT TOPIKTÓL AZ INTERNET FÓRUMTÓL TÖBBÉ NEM ÍROK IDE SE MEG SEHOVÁ SEM , MERT ELÉG VOLT A SOK SOK ARCTALAN EMBERREL VALÓ HADAKOZÁSBÓL!!!!!!
MINDENKI A LELKIISMERETÉVEL SZÁMOLJON EL!
A TÜKÖR NEM HAZUDIK!!!
|
góré001 | 2007.11.27. 04:21:14 / # 186634 |
![]() |
Nagy-nagy szarzsák vagy!
Milyen hatalomról beszélsz, mikor kivel és hol gyakoroltam hatalmat?
Mikor hallottál tőlem hatalomgyakorlást, ahol bármikor, bármilyen "FŐNÖK" szerepet játszottam volna?
Mikor kinek és hol kellett " bejelentkezni " hozzám?
Aki valaha is mellettem volt ki nem "élt" meg mellettem?
Azok akiknek önzetlenül segítettem / se szeri se száma!/ azok, akik éveken keresztül jól és önállóan megéltek belőlem, azok mikor féltek az én hatalmamtól?
Te és az itt mocskolódó néhány ember mikor féltél vagy tartottál, vagy kellett tartanod az én hatalmamtól?
2006-ban amikor szinte minden hónapban több cím volt és 50-60-100 emberrel többen voltunk akkor vajon miért nem voltál itt a topikon és írogattad hős bátor és mindent jól tudó esszéidet??
Ki mikor dolgozott helyettem??
Te csak azt kellett figyeljed a diszik mikor terelnek az elé a cím elé amit én sok-sok tárgyalással reklámmal ismeretségi körrel eléd kergettünk mint Kádár elé a vadhajtók??
Mikor kellett hozzám az irodámba a szobámba a személyemhez " bejelentkezni"?
Kit mikor nem hallgattam meg??
Kinek mikor nem segítettem, ha erre meg kért??
Igen rosszul tettem , hogy nem ismertem fel hogy a kölcsönből " vásárt" varázsolnak , hogy azok az emberek élén a fiammal, akik évek évtizedek óta belőlem éltek mellettem lettek " VALAKIK"!! hogyan forgatnak köpönyeget , hogyan felejtenek el mindent , hogyan állnak át arra az oldalra ahol a legkisebb az ellenállás ahhoz , hogy tovább űzhessék kisded játékaikat!!
Azt gondolom, ma sem tőlem félnek a taxisok nem miattam nem mernek a szaros dolgokról beszélni hanem azok miatt akik ma is játsszák hatalmi játékaikat!
Ma sem merik elmondani ki mikor mit " nyúlt" le ki mikor osztozik a sutyiba a mézes dolgok felett!
Félnek, mert fenyegetik őket!
Na és mert a pénz nem magától esik bele senkinek sem a pénztárcájába!!
Sokan nagyon sokan mellettem lennének ha most annyi címem lenne hogy atom biztosan meg lenne a napi saját maga által kötelezően teljesíthető bevétel meg lenne! Hidd el sokan nagyon sokan hívnak drukkolnak nekem csak lépni nem mernek mert ha nincs bevételük akkor Ők is no meg ami még fontosabb a Családjuk is kárát szenvedik! IGAZUK van!
Csak hogy engem leírtak , kisemmiztek én egy 57-60 ezres címállományt és 460 embert számláló céget hagytam hátra úgy hogy soha sem " vettem le a Taxist" inkább én szenvedtem a pénzek ide oda sakkozásával de nem emelgettem nem kértem le hatalmi szóval a pénzeket és most ezért meg is kapom a magamét!
Nekem mindig a Taxis volt az első!!
Kérdezd meg a disziket miért csak kettőbe meg néha háromba kapták meg a fizetésűket! Nos azért mert a Taxisnak mindig ki kellett fizetni a csekkjeit!!!
Azért mert sok-sok cég nem fizetett nem csak hogy időbe nem hanem néhány sehogyan sem!
Sok-sok millió tűnt el úgy hogy a Taxisnak kifizettem, míg én a cégtől nem kaptam meg!!
van olyan cég akivel ezért 3-évíg pereskedtem!!!
Igen, egy telefon szám tulajdonos is tud ilyen helyzetbe kerülni , mert nem élősködött mert nem volt kapzsi mert soha sem érdekelte , hogy milye is van, vagy soha sem volt nagyra vágyó mert soha sem hivalkodott Boss öltönyökbe, vadi terepjárókba , vagy hogy sok-sok ingatlannal rendelkezzen, nem érdekelték a piramidok a fehér homok , Nyújork felhő karcolói,a dzsakuzzikban való pancsolás a csajokkal,mert ha volt két forintja akkor ha kért tőle valaki akkor vagy megosztotta vagy mindet oda adta!
mert soha sem a pénz motiválta mert soha sem rázta a rongyot!
Igen, tudom milyen íze van a töpörtyűnek, igen még 1-2 hét alatt sem unhatom meg de ezek nem izgatnak ezt elviselem sőt emelt fővel viselem mert a gerincem nem bergmann csőből van hanem csontból eredeti kemény és egyenes csontból!
mert bár eladhattam volna magamat sőt meg is vettek volna itt is ott is de én nem vagyok megvehető és nem vagyok eladó!
Szemben sokakkal, akik most játsszák a nagy-nagy megértő és nagy-nagy seggnyaló szerepeiket mert az érdekeik az önös szaros érdekeik amivel fenn tudnak maradni szarként a víz tetején ezt eljátsszák akkor inkább a töpörtyű!!
Nekem, mint senkinek sem mesterséges könnyeim vannak, hanem eredeti hús vér könnyek hiszen ezt az égész helyzetet annak az embernek köszönhetem akinek én vagyok az egyik életre hívója én vagyok meg a saját anyja a saját öccse mert minket eldobott kirabolt kisemmizett, kicsinált csak azért hogy ezeknek a kifordított bundájú embereknek megfeleljen és mert észre sem veszi nem Ő irányít hanem ezek a senkik akik közben becsúsznak a " hatalomba??" a megtámadhatatlan pozíciójukba ahol már senki nem mer szólni nekik semmiért sem!
Milyen ember vagy te és a veled itt mocskolódók akik azt az embert támogatod szaros írásaiddal aki eldobta mind azt ami még érték a saját szüleit!! a saját testvérét és hagyja, hogy bárki ezeknek ártson!!!
Te ezt valaha is valakinek megengednéd?
Te nem gyilkolnál ha kell a saját szüleidért a saját testvéredért még akkor is ha gyilkos lenne??
Neked, nektek, nem ŐK a LEGFONTOSABBAK??
Hogyan tudod mindezt másnál másképpen látni?? Hogyan tudod jó cselekedetnek ezt beállítani ?
Hogyan fér el a lelkiismeretedben??
Mert az ŐVÉBEN az ŐVÉKBEN ez simán!
Tudod az én szüleim meghaltak, tudod nagyobb fájdalom nincs is a világon! Tudod én már mindenkimet, akit imádtam eltemettem a Kedvesemet, akit az életemnél is jobban szerettem 10-nap alatt vesztettem el az anyámat 2-kemény harcos év alatt az apámat meg most sok-sok harcos év után 92-évesen! De bizton merem állítani mindegyiket kikaparnám a földből , akár Mekkáig elzarándokolnék értűk ha élve láthatnám Őket mert nekem ŐK voltak a legfontosabbak!
Már nincsenek már csak az egyik FIAM van és a Gyermekeim beteg ANYJA no meg az unokám nekem Már csak ŐK maradtak és ŐÉRTŰK , Ő miattuk sem adhatom fel!!
Tudod Őket megtagadta eldobta, kisemmizte és TE ehhez a nevedet még ha fika nicknév is a beleegyező bólogatásodat adod a támogatásodat adod a hazugságainak terjesztését adod!!
JÓL ÉRZED MAGADAT EBBEN A SZEREPBEN???
Ha veled ez megtörténne ugyan így reagálnál ugyan így cselekednél, ugyan ezt támogatnád???
Hát, ha igen LELKED RAJTA!!
Én minden igazi bizonyítékkal rendelkezem bármikor bárkinek bemutatom mégis én hazudok mégis én vagyok a Te szemeted én vagyok a likvidálni való ember!!
Belém kell rugdalni, mert küzdők a gyermekemért, az unokámért, a gyermekeim anyjáért , mert küzdök a sok-sok vérrel és verejtékkel sok-sok álmatlan éjszakával és dolgos hétköznappal megálmodott megcsinált és sok-sok igazi TAXIS segítségével 21-éven keresztül menedzselt RÁDIOTAXIT nem adom olyanoknak, akik ebből csak élősködtek, akiknek csak a könnyebbik fele a pénz és az ellopkodott zsíros címek jelentettek értéket!!
Kövezz meg érte ÉN IGEN IS HARCOLOK éjjel és nappal, mert ezek az értéktelen emberek nem érdemlik meg , hogy munka verejték sok-sok idegölő nap , hét és év után ingyen belecsöppenjenek!
Te támogathatod azt az embert, aki eldobta megtagadta a családját , Te támogathatod azt az embert aki a Déli alsóból sok-sok segítséggel de igazgatóvá csalfa igazgatóvá sőt mára élet halál urává avanzsált aki sokszor eladta a lelkét ide oda de én még is bizalmamat adtam no meg nem kevés pénzemet neki aki egy percig sem fog gondolkodni , hogy más mellé álljon ha az érdeke úgy hozza!
Te támogathatod azokat az embereket, akik barátságot , könnyes barátságot hazudnak és ha félre fordulsz hátba döfnek a füled hallatára!
ÉN HARCOLOK ELLENŰK, mert ellenűk harcolni kell, mert értéktelen emberek!!
Az utolsó patronig harcolok, mert ilyen emberek sem az én, sem a mi kárunkra, sem a Te-Ti károtokra nem maradhatnak " hatalomba??!!"
Igen, hibáztam sok-sok dologba de a 7-hónap rádöbbentett mit is csináltam rosszul , amivel csak magamnak ártottam és a családom jobbik felének NEKED , NEKTEK soha sem!
Igen, a töpörtyű rávezetett a helyes követendő útra és még nincs késő!! Úgy érzem az igazság győzni fog és ezek a sok-sok értéktelen szar alakok eltűnnek oda ahová valók!
Hiszek benne , hogy helyes, de rögös úton járok, hiszek a megtisztulásban, a munkában, a tehetségben, az emberségben. Hiszek benne, hogy innen ezekkel a kemény szomorú tapasztalatokkal felvértezve csak felfelé vezet az út!!
DE MINT TUDJUK A MENYORSZÁGBA VEZETŐ ÚT KÖNNYEL, VÉRREL, VEREJTÉKKEL, SOK-SOK KÍNNAL ÉS MUNKÁVAL VAN KIKÖVEZVE!!!
|
taxico | 2007.11.27. 01:18:30 / # 185920 |
![]() |
nézegettem a képeket és..... te góré! te feljelentetted a fiadat? te tudod , te még józan vagy. nekem azért fura. bár az én fiam még csak 11 éves. lehet elkobzom a legokészletét. büdös kölök !
|
taxico | 2007.11.27. 00:04:36 / # 185725 |
![]() |
a zebrák lőttek kettőt a flamingoknak! de ez ki a szrt érdekel? de én legalább tudom miről beszélek. hihi:)))))
|
oregtaxis | 2007.11.26. 23:15:47 / # 187043 |
![]() |
Nem volt mit odaadni vagy otthagyni. Meg sem volt:)
Előzmény: #185541 tuti 2007.11.26. 18:44:36 |
megbiz6 | 2007.11.26. 23:10:19 / # 187029 |
![]() |
Ez egy roppant érdekes kérdés. Vajon erre kapunk választ? Kedves Pááál, erre mit felelsz?
félekhogy | 2007.11.26. 22:24:02 / # 186920 |
![]() |
Tudod azt is magának csinálta úgy hatalomvágyból, és most is a hatalom hiányzik az elnök úrnak!
Más hátán visszacsúszni, más munkájából megélni és még sorolhatnám!
Picit örülök, hogy egy telefonszám tulajdonos is tudd ilyen helyzetbe kerülni, érezni a töpörtyű, és a kenyér izét, a mesterséges könnyeit az "üzleti" tárgyalásokon potyogtatni.......stb.
Előzmény: #186601 stat 2007.11.26. 21:35:52 |
wolfy | 2007.11.26. 22:18:07 / # 186918 |
![]() |
:-))))
Igazed van! Olyannyira primitív eszetlen gyerek vagyok, hogy nem értem az összefüggést a reakciódban a hozzászólásomhoz.
Szóval én ezt írtam:
"De kinyílt a csipád... Ki a fa**nak képzeled magad, hogy megmondd, hogy ki hova írjon és hova nem. Elég nagyfiú, az apád, és a Bufi is, el tudják dönteni, hogy akarnak e írni vagy nem..."
Erre Te ezt reagáltad:
"Látod,hogy megint primitív vagy!Csak nem féltesz valakit hisz a legutobbi beírásod a taxioráról borravaloról arra utal,hogy se nem vagy egy eszes gyerek se nem vagy taxis!Ha van még valami okosság a tarsolyodban villatsd hagy röhögjünk!!!
"
Hol az összefüggés te intelligens aduász?
Előzmény: #184221 2007.11.25. 18:01:49 |
stat | 2007.11.26. 21:35:52 / # 186601 |
![]() |
Neked meg kivel van bajod? A FODESZ-el vagy Palival? Jó lenne ha eldöntenéd. Kicsit unalmas ez az állandó FODESZ elnöközés.
Előzmény: #185548 félekhogy 2007.11.26. 19:22:51 |
HáziPálesz | 2007.11.26. 19:31:30 / # 185551 |
![]() |
Az azért elég érdekes, hogy nincs még egy olyan ember ebben a szakmában, akinek ilyen szinten összefort a neve ha haz(Ú!)gsággal mint a Palié! Micsoda véletlenek vannak:DDD
|
félekhogy | 2007.11.26. 19:22:51 / # 185548 |
![]() |
Sziasztok!
Ez az "ember" a FODESZ elnöke.......
tuti | 2007.11.26. 18:44:36 / # 185541 |
![]() |
Akkor ezek szerint, a régi kollégák kaucióját odaadtad a Ferinek?!, vagy bent hagytad a cégbe?
Előzmény: #185534 góré001 2007.11.26. 18:42:28 |
góré001 | 2007.11.26. 18:42:28 / # 185534 |
![]() |
Nálunk 40 a tagdíj és 40 a kaució!!
Előzmény: #185526 tuti 2007.11.26. 18:41:14 |
tuti | 2007.11.26. 18:41:14 / # 185526 |
![]() |
Te most felveszed a régi kollégákat kaució nélkül?
Előzmény: #185518 góré001 2007.11.26. 18:37:22 |
góré001 | 2007.11.26. 18:37:22 / # 185518 |
![]() |
Tuti 20-x elmondtam a Feri becsületét senki se vonja kétségbe Ő kifízeti történjen bármi is!!!
Előzmény: #185514 tuti 2007.11.26. 18:35:12 |
tuti | 2007.11.26. 18:35:12 / # 185514 |
![]() |
Egyenlőre úgy látszik még a kalappal is mínuszba vagy.
A lényeg hol lové? Kinél van most a Taxisok kauciója? Ki fizeti ki ?
Mert ugye ha pénzt kaptál kölcsön, akkor nálad!, ha bedől az Rt., ki adja vissza a kauciót?
Előzmény: #185508 góré001 2007.11.26. 18:27:55 |
góré001 | 2007.11.26. 18:27:55 / # 185508 |
![]() |
Na ezt mondom! Ha én bármit dokumentálni is tudok ha bármit is mutatok be akkor is hazudok!!
Érdekes onnan még semmit sem láttatok de ott az igazság!
Jó hagyjuk is abba mert ez csak : Van kalapja nincs kalapja effektus!!
Neked is bemutatom!! gyere!
Előzmény: #185500 tuti 2007.11.26. 18:23:24 |
tuti | 2007.11.26. 18:23:24 / # 185500 |
![]() |
Góré,Góré!
Látod itt is mindenkit hülyének nézel!
A mondóka az volt, hogy a kauciókból is a csekkes van finnanszírozva. Nem sok ez együtt?, egy kicsit?
Vagy a kauciót vissza tudod fizetni ?
Góré!,azt Te is tudod, hogy a csekkest bármelyik bank megfinnanszírozta volna, ha egyébként minden rendben van.
Előzmény: #185406 góré001 2007.11.26. 17:38:00 |
taxico | 2007.11.26. 18:07:14 / # 185495 |
![]() |
ma is jol szorakoztam . köszönöm mindenkinek:)
|