Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
APEH 2008.01.19. 05:07:36 / # 188056
/ az meg érdekelne most januárban ki vesz és hol fel 400 címet !/ Hmmm. Ez engem is érdekelne!
góré001 2008.01.19. 01:26:24 / # 188709
Még valamit kedves kilences toborzó ! Én ma is bírom a királyfi barátságát ami rólad nem hiszek! Ő 15-éve dolgozott fél évíg nálam akkor 700-an voltunk! Tőlem soha sem tudod meg miért ment el mindenesetre a mondatát az ominózus cikkben ha meg nem is értem / megbeszéltem vele!/ elfogadom! Mint ahogyan én a Rádiotaxi 001- vagyok Ő a Budataxi 03-asa és Ő ott a királyfi vagyis sajnos csak volt! Eléggé méltatlanúl van kezelve Budapest 3.TAXISA!!

góré001 2008.01.19. 00:26:35 / # 187515
Kár volt ezért regisztrálnod! De ha nem tudsz valamit azért itt legalább tapsolnak a tudatlanságodnak! nem két hónap hanem egy hónap alatt vették fel ezt a címmenyíséget az a kollega vett fel két hónp alatt annyi címet akitől az autó el lett szedve! nem baj regísztráljatok csak a számsor végtelen mi akkor is vagyunk leszünk és egyre többen egyre több címmel és ha a jog is lesújt azokra akikre kell akkor ismét csak egy Rádiotaxi lesz! !!Te persze tudod mert te láttad a focira meg a kocsikra költött pénzeket meg kamatokat sőt tán még te is kaptál?! Ugyan már elöször is soha sem vettem kamatos mercédeszeket! nekem 10-15 éves 1,5 -2 mFt mercik voltak nem 6-7 -10mFt-s!még csak nem is 3-4-5-mFt Lacettik vagy B skodák , vagy mittudom is milyen kocsik! A legendás foci pedíg jó és mindíg előhúzható legenda én ezen jókat röhögök mert soha senki ott nem volt de mindenki az a 4-5-itt folyamatosan fikázó ezt húzza elő mert Ő tutira tudja!! Ráadásúl mindenhol edző voltam nem tulaj vagy elnök de hát jól értesűltek meg velem egy szobába levők az itt legendáriumokat költők mindegyike! Na és ez már 7 -éve nincs is!!! Toborozzál csak nyugodtan , mi nem fogunk megszünni még le fog az állad esni csak nyugi! Tán ma is nem velem kéne már foglalkozni hanem dolgoznod kéne annak legalább kézzel foghatóü jelei lennének a brifkódba! te csak a magad dolgaival foglalkozz én meg a magaméval meg az igazi 22-éves Rádiotaxival! / az meg érdekelne most januárban ki vesz és hol fel 400 címet !/

KILENCES 2008.01.18. 22:10:36 / # 188708
Külsös taxisként csak nézek ki a fejemből, ez hihetetlen ? Mi is történik nálatok ? Nem akarok senkit bántani de ily mélyre, hogy süllyedhet valakalaki, vagy valami. Persze először mindenki a saját dolgait gondolja személyesen végig, aztán jöhet a más fikázása. Eszembe jut a régi közmondás : " - Fejétől bűzlik a hal- ! " a Górétok azért lett ilyen, amilyen, mert TI tettétek ilyenné. Ráhagytatok minden könnyelmüsködést, pazarlást. Hihetelen pénzeket babrált el a focira,Mercedesekre, és ezek miatt kamatokra. Amit a fuvarszerzésre kellett volna fordítania, azokat a forintokat is, hogy is mondjam: - nem kezelte helyesen. Azok a csövesjelölt TAXISOK akik végülis most bajban vannak ajánlom olvassák el a Czainkó Zolival készült beszélgetést a TAXISOK VILÁGÁBAN ( minden szava elgondolkodtató! ) Keressetek másik csapatot és dolgozzatok szorgalmasan. Ezek, - akár sárgák - akár kékek csak maguknak kavarnak ! H P írja: "xy 200 körüli címet vett fel két hónap alatt!" -dicsekedve. Ez szégyen ! Jobb csapatoknál ez minimum 300 cím / hó !!! De ha valaki komolyan veszi a taxizást 400 cim fölötti címmennyiség is elérhető ! Higgyétek el senkinek nem akartam rosszat ezzel a pár sorral. KILENCESSSSSSSSSSSSSS

Fekete Bárány 2008.01.18. 17:41:18 / # 184705
..utóbbi gondolatsor nem csak rád vonatkozik...hanem minden cégre!! Remek taktika,hogy tedd adóssá az alvállalkozót..és akkor majd kötődik..

Fekete Bárány 2008.01.18. 17:38:47 / # 184481
Azért nem kereshet szarul az ember..mert én nem tartok el még egy háztartást...de egy kanyit sem tudok összekuporgatni....valamelyik buzeráns hatóság mindenféle ürügyet kitalálva elveszi...vagy egyszer csak sunyi módon lekategórizálják az autómat...és mire levegőt vehetnék az életben...termelhetek ki egy új autót a fingszaguak alá...koldus tarifával! ...ugye Pali??... Annó city bankhoz nem mehetett suzuki az egy utasnak..de a csótány merci az dukált..még ha lyukas is volt az oldala..és baszott büdös a sofőrje!! ...ehh nem is értem..

Bao, a FŐNÖK! 2008.01.18. 15:25:13 / # 184718
De még a tiétek az mtv!

gazsika 2008.01.18. 10:54:27 / # 184808
góré001!TE BIZTOS VAGY ABBAN,HOGY SENKINEK SEMMIVEL NEM TARTOZOL?????????????????????????????????????

góré001 2008.01.18. 09:42:06 / # 188785
Na megint csak a tisztán látás végett! Tudod csak az IGAZSÁG!! Nos az az aútó ami vissza lett szedve az nem a Krisztiáné hanem S Józsefé! S József a Rádiotaxi mindenese 12-éve! Egyedűl tartja el 8-éve munkanélküli feleségét a háztartását és beteg Édesanyját és annak háztartását! Az itt megkeresett és összekuporgatott PÉNZÉN VETT EGY 3.5 MfT AUTÓT! ÉS AZT KIADTA ! kedves kollega inmáron350.000 Ft vel tartozik neki! és hát nekünk is két havi tagdijjal 80 eFt és 40 eFt kaucióval!! Nos még az is hozzá tartozik a dologhoz , hogy kollega a két hónap alatt 38-címet vett fel! Míg példáúl azok akik elhozták tőle 234-illetve 208 -at! De mondhatnám a 276-os kollegát aki 239 címet vett fel decemberben!! Tudod Józsi nem egy gazdag ember neki az a kis pénz ami a bank és a kollega által fizetett pénz között van az neki sokat jelent az életet! Tehát ha Te a továbbiakban így is Terézanyút akarsz játszani akkor tessék legalább téged is lepucol! Tudod dolgoznia kellet volna én számtalanszor hívtam telefonon miért nem jössz ki nem tudjuk eladni a címeinket az volta válasz mindjárt jövök! ez lett belöle!! Tudod nincs sok címűnk meg kevesen is vagyunk de küzdünk és van felfelé már látjuk de ahhoz mindenkinek meg kell tennie a magáét! Szegény Józsi hetek óta könyörög neki hozzon pénzt mert elveszi a bank az autóját a füle botját sem mozgatta! Ez lett ! Már három ilyen " kollega" ment ezért el hagyott itt sok sok százezer Forint hiányt! Az eladott címeink aminek még te is utána tudsz járni a Budánál - Budapestnél bízonyítja van cím! Más: Ha nem tudsz olvasni az nem a mi hibánk! A tulajdon papíron fehéren feketén az enyém az a tulajdonom ergó nem ellopni akartuk hanem vissza szerezni a sajátunkat!De majd most már a hívatalos szervek!/ egyébbként a 14-es Pisti!/ Tudod 4-gyermek mellett DOLGOZNI KELL! többen könyörögtek neki nem lesz ez így jó de nem hallgatott senkire! Csak a Józsi 4szer volt lent blindre Monoron!!!hát ez van Ha szentet akarsz belöle faragni akkor hajrá!
sese67 2008.01.18. 04:57:14 / # 185661
Krisztián!Amúgy már az is gusztustalan volt,hogy betörtél és elloptad a másét csak,hogy ne tudjanak dolgozni!Az ő pénzükből pelenkázták a te seggedet is!!!!

sese67 2008.01.18. 04:49:06 / # 185654
Krisztián Te senkiházi! Nem akartam hozzászólni a hülyeségetekhez/ezután se teszem/,de ami sok az sok!Hallgattam a csatornátokat és arra lettem figyelmes,hogy Rádiótaxis/?/ üldöz rádiótaxist!!!A kollegátok nem fizetett sarcot neked és te ráküldtél két taxist/?/,a drogos fuxit és a mindenhonnan kirúgott hiénát a Tibikét!/Gengszter módszer,minősít téged../Az nem lehet,hogy nem adtál elég MUNKÁT,amiböl tudott volna fizetni??Neked miközöd ahhoz,hogy az ember tartozik valakinek?Mert erre hivatkoztál!Örülhetnél,hogy valaki hordja a matricátokat!Amúgy nem ismerem az embert,de holnap kiderítem ki az és adok neki verdát,mert tökös gyerek lehet,ha az apádat választotta!!Senkiházi!!!!!!

Robin Hood 2008.01.17. 20:55:18 / # 185653
Elnézést tévedtem az 1-ügy sok.

Robin Hood 2008.01.17. 20:04:39 / # 185506
Igazad van. Az iskolát ott járták.

legendas 2008.01.17. 19:31:01 / # 185318
Köszönöm a választ, Jucus,én Téged abszolult megértelek, viszont ebből is csak a Pali vetítése derül ki, mikor írta, hogy napi 30 címet visznek át más társoságokhoz... :-/

létrás 2008.01.17. 16:41:01 / # 184680
Valóban igazad van , nem ismerem úgy öt mint Ti.Ezért kedvellek titeket. üdv.

Bao, a FŐNÖK! 2008.01.17. 14:57:59 / # 188389
Sajnálom! (komolyan) :(((
Foma 2008.01.17. 13:16:28 / # 185680
Sajna nem a miénk a hazugsággyár, de legalább miénk lehetne a hírTV. (Az Orsósék agymosodája)
Bao, a FŐNÖK! 2008.01.17. 09:46:35 / # 184717
KIÉ a TV???? (az mszp hazugsággyára)

Fekete Bárány 2008.01.17. 02:39:50 / # 187833
..húú akkor csak idő kérdése lenne,hogy valami nagy orcát.. arcul illessek...legyen az akár hupizöld RT:))

taxico 2008.01.17. 02:06:45 / # 187514
miért , miért mééért mentél el? antika még maradnod kell!!! sok sikert bárhova is ... csá más: hol a lové helyett hol az átjátszó? esküszöm én műszaki hibára gondoltam . hát végül is az volt. bocs a fáziskésésért de én tényleg csak most olvastam végig 17 oldalt.tényleg marha szimpi lettél pali .sokat lenditettél az imééddzzsssseden:-):-)))

Oldalszám: 934