Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
nemkar | 2008.05.24. 18:56:55 / # 189178 |
![]() |
Előzmény: #189177 nemkar 2008.05.24. 18:55:27 |
nemkar | 2008.05.24. 18:55:27 / # 189177 |
![]() |
Előzmény: #189176 nemkar 2008.05.24. 16:53:42 |
nemkar | 2008.05.24. 16:53:42 / # 189176 |
![]() |
Előzmény: #189175 BUFI 2008.05.24. 06:06:47 |
BUFI | 2008.05.24. 06:06:47 / # 189175 |
![]() |
húúúú! Ez az "ly"remélem csak véletlen volt!!!!!??????
Előzmény: #189174 gera 2008.05.23. 12:22:11 |
gera | 2008.05.23. 12:22:11 / # 189174 |
![]() |
Köszöntelek Krisztián a taxisok között!Látom Te is ezt a pályát választottad.. Azért,kezdhetnéd az alapoknál!Vagyis:TAXIS NEM ELÖZ MEG TAXIST VILÁGITÓ SZABADLYELZŐVEL!!!!! Kérd meg az apádat,akit igen nagyra tartok,meséljen neked a TAXIS etikárol!Amúgy,sok sikert/nekem naponta legalább egyet/a taxis pályán..
|
nemkar | 2008.05.20. 13:56:48 / # 189168 |
![]() |
Összetört, mint az "üveg...tigris"...-:))
Előzmény: #189166 üvegtigris 2008.05.20. 12:05:59 |
Gyurcsányi | 2008.05.20. 12:10:11 / # 189167 |
Az üzemanyag árának folymatos emelkedése elviselhetetlen veszteségeket okoz a cégeknek. Sárdi Lajos, a Fuvosz megyei titkára vasárnap lapunkat arról tájékoztatta: a felhívás arra buzdítja a vállalkozókat, hogy jövő hétfőn ne fuvarozzanak. – Vetessük észre, hogy az ország vérkeringésének nélkülözhetetlen részesei vagyunk, így joggal várjuk el, hogy a törvényes és lehetséges segítséget megkapjuk – utalt a dokumentumra.
A demonstráció alatt csak az alapvető áruféleségeket – tejet, kenyeret, gyógyszert – szállítanánk, s kizárólag az egészéségügyi ellátásra szoruló betegeket vinnénk el. Amennyiben az egynapos figyelmeztetés kevésnek bizonyul, akkor ennek kiterjesztéséről a szervezők újabb felhívást tesznek közzé.
– Somogyban is szervezünk demonstrációt – mondta. – Ez csupán a vállalkozók hozzáállásától függ. A kérdés: vállalják-e megmozdulást vagy a csapat egy része sunyin meghúzódik, és az éhenhalást választja.
|
|
üvegtigris | 2008.05.20. 12:05:59 / # 189166 |
"Blokádra készülnek:
megbénítják az országot a fuvarosok !?!
Országos demonstrációt készít elő a Fuvarozó Vállalkozók Országos Szövetsége (Fuvosz.) A taxisok és a teherszállítók május 26-án, hétfőn egy napra állnának le."
Végre!!!Talán tőrténik valami,ami után nem mondhatja senki,hogy a Taxisok megint homokba dugták a fejüket.
Egyszer igazán pihenhetünk egy napot és eltőlthetjük a családunkkal.
Remélem ez mindenkinek belefér.
Csatlakozzatok a FUVOSZ kezdeményezéséhez és 26.-án hétfőn hagyjatok ki egy napot.
|
|
lulu | 2008.05.19. 22:13:34 / # 189164 |
![]() |
Megint " büszkék " lehetünk magunkra, szégyen ami itt történik a rádiónál. Érdemes lenne egy kicsit jobban tájékozódni a tisztelt vezetőségnek, és a buta, inkorrekt slepjének 600, 357, stb hogy mik történnek a konkurenciáknál (ha még létezik ilyen számunkra).
Előzmény: #189163 hektor 2008.05.15. 13:10:27 |
hektor | 2008.05.15. 13:10:27 / # 189163 |
![]() |
Az a jó,hogy vannak ilyen okos emberek mint te,de ezt a poziciót nem értem.De te biztos többet tudsz nálam,hisz nagyon okos ember vagy.
Előzmény: #189162 Robin Hood 2008.05.14. 21:51:12 |
Robin Hood | 2008.05.14. 21:51:12 / # 189162 |
![]() |
Amilyen okosnak tartod magad SZERINTED a "Cyti"-t nem illett volna helyesen leírnod???
(A te pozíciódban)????
Előzmény: #189159 hektor 2008.05.14. 15:19:44 |
Robin Hood | 2008.05.14. 19:26:02 / # 189161 |
![]() |
"Hmmm..."
Előzmény: #189160 Megbízható 2008.05.14. 18:34:23 |
Megbízható | 2008.05.14. 18:34:23 / # 189160 |
![]() |
Honnan tudod, hogy a Cityre gondoltam? Látod megint bölcsebb maradtál volna ha nem irogatsz, és csöndben maradsz. Már igy is elég nevetséges hogy rád ismertek, és megírták milyen az egyéniséged.
Előzmény: #189159 hektor 2008.05.14. 15:19:44 |
hektor | 2008.05.14. 15:19:44 / # 189159 |
![]() |
Én a Cytinél nem voltam bennt,ugyhogy nem tudom miről is beszélsz,de az őszinteségről talán neked nem kéne nyilatkoznod.
Előzmény: #189158 Megbízható 2008.05.13. 19:35:57 |
Megbízható | 2008.05.13. 19:35:57 / # 189158 |
![]() |
Látom hektor, és félekhogy megint jól szórakoztat. Milyen őszinték! Láttad volna mikor bent voltak.
Előzmény: #189145 Robin Hood 2008.05.06. 21:42:02 |
törölt felh. | 2008.05.12. 12:10:26 / # 189157 |
![]() |
Valószínű templomban többször voltam mint te. Képzeld II.János Pál pápa mellet még ministráltam is.(feltéve ha tudod mi az).
Család hát igen ez neked nem sikerült túl jól,mondhatni jól eltoltad a kalapács nyelét.Na ja én legalább a kedvesemmel meg a gyerekkel most is a tiszánál voltam.
Foci hagyjuk már ez neked a rögeszméd ami öl butit és nyomorba dönt.(spec ez eddigi életedben 2/3 részt igaz.)
Taxisnak érzed magad?
Lehet 20-on pár évvel ezelőtt az voltál de azóta sok minden megváltozott.
Próbálj meg most megélni a taxizásból nem lesz egyszerű.
Fizess tagdíjat kocsi részletet tankoljál és persze a havi járulékokról se feledkezz meg.
Javaslom ha ez mind kiakaród termelni akkor tudom neked idézni egy volt Budapesti taxi társaság vezetőjének jelmondatát.
-Aki akar az tudd dolgozni.
-Nem kell beszélgetni a benzinkúton.
Nem baj Pali bácsi majd lesz valahogy veled is. Majd a hited és a Fradi és nem utolsó sorban a családod biztosan megsegít.
Előzmény: #189156 góré001 2008.05.11. 13:19:02 |
góré001 | 2008.05.11. 13:19:02 / # 189156 |
![]() |
FIX --X !!!!
Nagyon remélem , hogy érdek feszítő írásod nem vette el a családodtól az időt!
Kár lenne érte hiszen vasárnap lévén gondolom templomba már voltál tehát ISTEN kipipálva , második a CSALÁD remélem így van harmadik meg a HAZA / no meg a FRADI!! sajnos de ez más lapra tartozik!/
Tehát az ISTEN HAZA CSALÁD szellemében élve gondolom a fontossági sorrendek szellemében élsz és csak azután használod éles elméd örökbecsű gyöngy szemeit írásodban a köz érdekű közönségre bízni!
Mivel kipipáltál minden fontosat és teljesítettél mindenki felé a hármas jelmondat alapján gondolom gondoltad csak úgy egy kicsit néhány topikba csak úgy ön szorgalomból önmagadnak felállított normáid elvárásaid alapján bátran nevedet személyiségedet adva hozzá belerúgsz valakibe!!
Csak úgy játszásból!! Látom azért fárasztani magadat nem tetted hiszen a francokat írjak más mást minden topikba még bele fájdul a fejed a sok törésbe így egy control-C vel meg is oldottad a kérdést!
Már régen nem írtam és sokáig remélhetőleg nem is írok de ezt csak nem hagyom szó nélkül nevemet ismertségemet pofámat adva hozzá!
Pontokba foglalva válaszolnék Neked hátha jobbá teszem Neked a vasárnapot a Pünkösd ünnepét, és éles elméd!
1:
A Taxizás nem szégyen nem kell szégyellni azt művelni kell sokan teszik nekem sem szégyen soha sem volt soha sem lesz!
Sajnos eztán is csak akkor tudom művelni amikor ezt erőm időm engedi!
Mindig Taxisnak tartottam magamat eztán is ezt teszem hiszen életem nagyobbik része ebben - e- körül telt el!t
Engem soha senki nem nevezhetett főnöknek mert nem hallgattam rá eztán sem teszem!
Én mindig elbeszélgettem a taxisokkal eztán is ezt teszem mert közülük jöttem közéjük tartozok!
Ha benzinkúton akkor ott ha egy droszton akkor ott ha a reptéren hát ott ha az irodámban akkor meg ott!
Remélhetőleg nem Te határozod meg a programomat tetteimet!
2:
Hitelemet nem a bank adja még csak nem is a bátor névtelenségbe burkolózó személyed hanem azok az emberek akik szívesen beszélnek tárgyalnak esetleg szórakoznak velem a családom jobbik tisztességesebb része és tán ott fent az égben a gond viselés!
Azok az ajtók amelyek most is az első kérésre kinyílnak előttem , azok az emberek akik nap mint nap találkoznak velem vagy azok az emberek akikkel ezért azért találkozni szeretnék - kell azok első szóra megteszik ezt!
Csak remélni tudod , hogy tán egyszer ilyen és ilyen kaliberű emberek egyszer veled is szóba állnak!
Ha csak nem akkor amikor a jobb elsőn viszed Őket!
3.
Tomajer!
Nem tetszik amik itt a Hallotaxin történnek én ezt egy igazi TAXIS szakmai portálnak szerettem volna nem pedig egy az ismeretlenségbe burkolózó mocskolódó mindenki lelki világába magán életébe identitásába vallásába pártálásába körülményeiben megsértő sértegető bulvár értékelhetetlen elfogadhatatlan játszó térnek , homokozónak!
Ne itt legyen bátor hanem kint az utcán tolja oda vállalja fel önmaga személyiségét arcát tisztességét elvárhatóságát ne itt fikázzon védő bástyák mögűl! Így könnyű nagy figurát alkotni! Nincs benne semmi kockázat!
Nosza irány a Mamut a Nyugati ,- az Oktogon, a Belváros stb stb!
Mert ezt a rendszert a szerkesztőség tartja fent azt meg Te Te kedves erős bátor becsületes a szakmát annak minden törvényi betűjét pontról pontra az etikai elvárhatóságát folyton szem előtt tartva és tartatva mindenki által végzed áldásos tevékenységedet!
Fel a lóra aztán hajrá - MUTASD MEG!!
Nos mindezek ellenére , hogy nem értek egyet a szerkesztési helyzettel a szerkesztő is EMBER!
Pénzt kell keresnie mert család ezt elvárja Tőle és ha van rá lehetőségem és tehetem segítek ahol tudok!
Mezítlábas lett mert van vér a pucájában!
Mert arccal névvel felszólalt egy őt ért sérelmes döntés ellen és mert ki is állt saját elvárhatósága miatt!
Ezért mert van erkölcsi normatívája miért károsodjon??
Megkérdeztem , felajánlottam - elfogadta!!
Mi ebben a baj , hol jön az le mekkora bajban vagyok én?
És ha így van nekem ebben a nagy bajban is van lehetőségem valakinek SEGÍTENI!!!
Hát SEGÍTEK !!-neked ez miért nem teszik, neked ez miért nem jó , vagy Te ezt miért nem tetted meg vagy tehetted meg?? Ha irigy vagy Rá beszéld meg vele elmondja az igazat!
Ennyi ez a történet és nem több!
3:
Tudod mindig azt mondják itt a hozzád hasonló hangos bátor oda mondogató emberek , hogy ennek a szakmának a fejétől bűzlik mindene!
Nos én meg az egyéni nappalos és éjszakás tapasztalataim alapján , kijelentem ,hogy Tőled és az olyan az etikai , emberi, szakmai normákat percről percre áthágó figyelmen kívül hagyó sors társaidtól
Tudod eltűnt az utcáról a kollegalítás a segítő szándék , a barátság a csibész becsület, a betyár becsület az egymáshoz egyűvé tartozás legkisebb szikrája is!
TI EGYMÁS ELLENFELEI - ELLENSÉGEI vagytok!
AZ EGYSÉG ELLENFELEI A REND A TISZTESSÉG A KOLLEGALÍTÁS ELLENSÉGEI!
SAJNOS ÉS SAJNÁLATOS !!!! góré001
|
törölt felh. | 2008.05.11. 09:59:59 / # 189155 |
![]() |
Teljes letargiában Horváth Pál miután sikerült kijátszani maga alól a híres-hírhedt Rádió taxit.
Sikerült fűnél-fánál eljátszani a szava hiteleségét. Ezek után még a médiának is nyilatkozik mint a FUVOSZ vezére (na jó tényleg ő az,csak hát azt aki nem taxizik az nem tudja kicsoda H.P).
Napokban meg még az utazó közönséget is riogatja mint taxis ez már tényleg a vég.
Hogy lehet ennyire lecsúszni???
De mint most már közénk tartozó jól menő vállalkozó legalább belátja,hogy milyen szánalmas a tarifánk és ebből neki még tagdíjat sem kell fizetnie.
Ja Pali ne felejtsd el aki akar dolgozni az tudd és meg tudd élni a taxizásból.
Csak nem kell a benzin kútón dumálgatni. Ja és még véletlenül se próbáld meg szerencsejátékból kiegészíteni a keresetedet. Mert akkor a cégvezető szerint egy tróger leszel.
Azért neked is csak annyit sok munkát kevés pénzt. Fordítva sajnos már nem igaz a mai taxizásra.
|
hektor | 2008.05.09. 13:31:36 / # 189154 |
![]() |
Ebben teljesen igazad van,de én ugy érzem nem az én dolgom pálcáttörni valaki feje fölött,és nem is ide tartozik igazán,mert itt bármit leírsz mindig van valaki aki azt mondja nem igaz,mert elfogultak.Ezeket azért írtam le,mert Istent csinálni valakiből könnyű ha nem tudjuk mi is történt valójában.Én biztos vagyok benne,hogy van azért még olyan régi taxis aki tudja mi történt,de ha valakivel személyesen találkozom annak én is elmondom szivesen.És ismételten hangsúlyozom nekem se akkor se most nem volt és nincs is bajom a Sopival csak azért ne legyünk elfogultak.
Előzmény: #189153 kibic 2008.05.08. 17:06:30 |
kibic | 2008.05.08. 17:06:30 / # 189153 |
![]() |
Ez tényleg korrekt!Burkoltan célozgatsz valamire ,de konkrétumokat nem akarsz vagy nem mersz mondani!Akkor miért nem tartod meg magadnak, vagy miért nem mondod el amit tudsz tényekkel alátámasztva????Az ilyen sunyi támadások ellen nehéz ám védekezni!!!
Kicsit olyan ez mint a : "Ha én egyszer kinyitom a számat!!!"
Előzmény: #189148 hektor 2008.05.07. 14:39:31 |