Hozzászólások száma: 18670
Oldalszám: 934
Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
gyula607 2008.05.05. 19:31:40 / # 189131
Ez megint a szokásos BÁTOR szarkeverés.A Sopi ha jól számolom 14 éve ment a City be.Nem hiszem hogy kirúgták,de ha úgy lett volna akkor is eltelt 14év és elárulom akkor még csak 1 Rádiótaxi volt és azt hiszem nagyon sokan akik itt az észt osztják akkor még csak reménykedtek hogy egyszer majd Taxisok lehetnek.Gondolom Te is akkor már ismerted a Sopit a és BÁTRAN és tiszta jóindulatból mondasz ilyeneket mert jól emlékszel rá.
Fantomas 2008.05.05. 17:25:36 / # 189130
Ha a Sopit egyszer kirugták,akkor miért vették vissza,Érthetetlen.Nincs min csodálkozni,ez a SF RT.

Foma 2008.05.05. 17:10:35 / # 189129
?

hektor 2008.05.05. 15:05:31 / # 189128
Hali. Nincs itt semmi titok,bemész a központba és választ kapsz mindenre,sőt ha megkérdezel olyan kollégát aki már jó régen a cégnél van,az elmondja neked,miért kellett anno a cégtől elmennie a Sopinak
hektor 2008.05.05. 15:03:08 / # 189127
Fantomas 2008.05.05. 14:46:34 / # 189126
A Sopi is csak csinálja a dolgát,mint mindenki,más.Csak akkor itéljünk el valakit is,amikor bizonyítani lehet,tetten éréssel.Addig meg nincs miröl beszélni!! Kérdésem az Etikás Úrakhoz,hogy reggel 06-08-ig miért nem dolgoznak? Nagyon jó dolguk van.A tagdíj mentességbe ez az ídő nem fér bele?

jogging420 2008.05.05. 14:36:16 / # 189125
Szerinted miért nem adja hozzá a nevét?A felelősség felvállalása mostanában nem divat Gyulám!A Sopit meg Te is ismered 20 éve.Én a tűzbe tenném a kezemet érte.Ha "csak" ennyire lenne becsületes egynémely kollégánk (tisztelet a kivételnek) semmi problémánk nem lenne.A Moncsit meg puszilom!
gyula607 2008.05.04. 19:29:17 / # 189124
Már elnézést hogy ebbe a Bírósági stílusba belebeszélek,de többesszámot használsz,akkor hadd tudjuk meg hogy Te ki vagy és még kiknek a nevében beszélsz?A Sopit ismerjük,a Mónit ismerjük,Benned kit tisztelhetünk:607
funnel 2008.05.04. 18:50:11 / # 189123
Azért kéne lassítanod, mert mégegyszer mondom, senki nem bántotta a Sopit eddig, kérdések merültek fel, amire TŐLE vártuk volna a választ. Az egyik oldalt ismertük, szerettük volna megismerni a másikat is, tehát az övét, ezért tettük fel a kérdéseket neki. Most akkor miről is beszélsz? Nem győzöd hangsúlyozni, hogy mennyire igazságszerető vagy, de azt valahogy eddig nem írtad le, hogy a Cityben meglehetősen sok adat gyűlt össze a Sopival szemben (miután egyszer már vezetőségi ülésen figyelmeztették, hogy feltűnő, amit csinál!), amit elismert. Az, hogy utána még a többi benti kollégáját is megvádolta azzal, hogy ők is ezt csinálják, csak hab a tortán... Ezzel számoljon el ő magában! Ha eddig nem védted őt, akkor kiváncsi lennék, te minek neveznéd az eddigi írásaid. Megpróbálom elmagyarázni, hogyan szeretném (és gondolom sokan mások is) "meghallgatni" őt. Az előző írásomban is - csakúgy, mint most - idézőjelben volt a meghallgatni szó. Ha gondolod, szívesen elmagyarázom, ezt hogyan kell érteni. "-na ennyit erről", hogy téged idézzelek. Neked is szép napot.
funnel 2008.05.04. 18:37:32 / # 189122
Titok az "igazság", hogy nem írod le? Örömmel látnánk az érem másik oldalát is! Hátha mégsem lepődnénk meg olyan nagyon.
M23 2008.05.04. 15:04:40 / # 189121
Miert kene lassitanom?-mindig is porgos voltam es Igazsagszereto!!!!! En nem vedem a Sopit/pedig tehetnem/,viszont nem szeretem ha ugy itelkeznek valaki felett hogy csak az egyik oldalt tudjak,azt hallgattak meg.Egyebkent a Sopi mindig itt ul mellettem,tudja mit irok,mikor kinek valaszolok,ki-mit ir rola stb. Sopi mondja:-Soha nem irogattam se a City oldalan,se itt,soha nem foglalkoztam massal,es nem askalodtam senki ellen,ellenben itt a felesegem ir neha-neha/hiszen O is megteheti mint Radio Taxis!/,es nem csak engem"ved" mashoz is hozza szokott szolni,igaz csak akkor ha mar nem birja olvasni a sok igazsagtalansagot,mocskolodast,mert sajnos az itt nagyon divat. Orulok hogy Te tudod hogy En ki vagyok,ellenben se En,se a Sopi nem tudja ki vagy Te,akkor hogy szeretned Ot szemelyesen meghallgatni?-na ennyit errol... Tovabbi szep napot
hektor 2008.05.04. 14:57:50 / # 189120
Sziasztok. Ha tudnátok az igazságot másképpen írnátok. Ezzel nem az RT-t védem de mielőtt pálcát törtök valaki felett,halgassátok meg a másik oldalt is,lehet,hogy nagyon meglepődnétek az igazságon.
funnel 2008.05.04. 14:40:00 / # 189112
Móni, picit lassíts, kevésbé vehemensen. Senki nem bántotta itt a Sopit egyenlőre, szerintem nem is akarja. Főleg, ha bebizonyosodik a tisztasága. Egyébként az M23-ból nem hiszem, hogy sokan rájöttek arra, ki vagy! (csak mert azt írod, bátran vállalod a neved) Sokan szeretnénk, ha vissza tudna jönni a Cityhez, ne is történjen vele addig olyan, ami ezt lehetetlenné tenné! Egyébként miért Te írsz az Ő nevében? Őt is szívesen "meghallgatnánk" személyesen!

M23 2008.05.04. 11:32:57 / # 189119
Igen,igy hivnak,csak roviditettem Mbetuvel.En batran vallalom a nevem,nem ugy mint sokan masok.Nem mondok,nem irok butasagokat,sem valotlan dolgokat. Valaszolok kerdeseidre: -azert 10perccel vette fel a cimeket,mert legtobbszor csak annyival ert oda biztosan,egyebkent sehol nem lett megbeszelve pontosan hogy mennyi perccel nyomhat a cimekre,nem akart ebbol problemat,Soha nem allt cimre!Soha! -Kamu cim felvetele?nos,nem egyedul nyomott ra,O nyerte meg,ezen nincs is mit tovabb magyarazni,plane amit a bekert tel.szamlak is bizonyitanak hogy nem telefonalt neki senki,es O sem hivott senkit! -A SFnel mit lett?Mi lesz?-egyenlore ott taxizik,meg lesz egy megbeszeles,meglatjuk utana hogy alakulnak a dolgok... Remelem sikerult par kerdesedre valaszt adnom,kivanok tovabbi szep napot Neked es Mindenkinek aki ezeket olvasgatja.
nemkar 2008.05.04. 06:48:02 / # 189101
Azért, egy kérdés. Mi lett Sopi sorsa az RT-nél?

nemkar 2008.05.04. 06:41:13 / # 189118
Elnézést mindenkitől, de ma 14ó munka után a 2. komlónál tartok, és ez úgy látszik az elöző beírásra kihatott szóközileg, és helyesírásilag. Mindenkitől bocs. Legyetek szívesek válagassátok szét a dolgokat, tudom, kicsit nehéz, de ez van.-:)))
nemkar 2008.05.04. 06:24:30 / # 189117
Móni! / ha tényleg így hívnak/ Egyet árulj el, hogyan lehet biztosan egy kamu címet kiadni úgy, hogy azt csak az vegye fel akit fülön akarunk csípnni? Elárulom, sehogy! Nekem, már itt a ... taxinál is kétségeim merültek fel az elbocsájtását illetően. Itt is 10'-cel nyomott, és ott is. Ha Ő annyira akarta a fuvart, miért nem helyezkedett a címre, és miért nem 2'-cel nyomott? Nekem ez nem kerek. Tudom van lehetősége, rálátása a címekre, az előkékre, de címközelben lenni? Mi van, ha 2-5'-celvki elviszi előle a címet? Akkor Ő bukik meg? No ittvmi nagyon sántit. De nagyon. A Sopit "szerettem", mint diszp.-t, kettönk között a kapcsolat felhőtlen volt, de ha vki megmagyarázná, hogy 10'-es feldodobásra, hogy lehet egy fuvart lenyúlni, annak megköszöném!
M23 2008.05.03. 22:01:09 / # 189116
Nem.A Felesege! En csak a tiszta dolgokat szeretem,az igazsagra torekszem,ami ebben a vilagban sajnos nagyon nehez!!!Mert mocskolodni lehet mindig mindenkire,de az igazadat a legnehezebb bebizonyitani!
funnel 2008.05.03. 21:35:25 / # 189115
Móni, Te vagy az ügyvédje? Én hiszek a tisztaságában még mindig, csak a pletykáknak szerettem volna utána járni.

M23 2008.05.03. 21:16:19 / # 189114
De mar taxizik,es el kell szomoritanom mindenkit/aki barmit is feltetelez/Soha NEM volt batyuja sem kutyuje!!!!! ES NEM IS LESZ NEKI!!!!!
Oldalszám: 934