Név
Becenév duracell
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Ez a legolcsóbb megoldás lesznek birkák akik ki is fizetik a 5 rugót.

Érdekes dolgok történtek és történnek a repülőtéren. Idáig a parkoló felügyelői szerepet a rendőrök vették át azokkal akik spórolni akarnak a brutális parkolási díjjal és a napi 2 x ingyenes behajtással. Tegnapi naptól pedig a Főtaxi "erős" kopaszait vigyázzák akik "rendteremtés céljából" lettek kivezényelve.Okoskáknak pedig csak annyit, csarnokban és annak 10m távolságán belül nem volt gond. Az hogy a külső körön nem tudnak rendet csinálni és úgy láttam nem is akarnak az egy dolog.. Azért kérem szépen az röhej hogy egy nemzetközi repülőtéren 6-8 rendőr segédkezik egy taxis cégnek, akik az alvállalkozóikat gusztustalanul lehúzzák ráadásul. A rendőröknek nem a rend fenntartása meg a biztonság felügyelése lenne a feladatuk egy kiemelt biztonsági tényezővel rendelkező légikikötőben? Wazze a világon még egy ilyen nincsen, vajon mennyit fizet a Főtaxi ezért és kinek, Liszt Ferenc repülőtér biztonságának és zavartalan működésének biztosításának a rovására. Csak nem mellékállásban fizetett rendőrökről van szó esetleg? Mert azt nem lehetne ,szolgálatban pedig elvonni az állományt felelőtlenség a négyzeten! Illetékesek figyelmébe ajánlanám a történéseket!
Milyen nyugodt és disztingvált voltál a kis órarend írós, írányitós forintvadásszal nem ismerek rád! Ez igen, idegileg teljesen rendben vagy, nem úgy mint sokan mások......
Akinek nem teszik vagy kár érte esetleg a rendőrök zaklatták mert azt is megteszik akkor tessenek feljelentést tenni. Ne csak a szájakat tépni hanem cselekedni is tessék! A fogyasztás védelemnél Teve utca és Versenyhivatal stb lehet. A Citysek meg tényleg gyökerek azt hiszik ők szarták a spanyol viaszkot! Én azt hallottam hogy a piacot lehetőleg minél nagyobb százalékban megakarják szerezni bármi áron........remélem belebuknak!

Téma: 6x6 Hatszorhatosok kuckója

Hozzáadva: 2013.12.05 11:51

Ott tényleg nagy a csend:)) A csendnek is van hangja! Szerintem elírta vagy máshonnan jött- ment aztán keverte a csatornákat, de végül is tök mindegy.

Téma: 6x6 Hatszorhatosok kuckója

Hozzáadva: 2013.12.02 15:10

Ha egyre gondolunk akkor kár rá pazarolni a szavakat egy született retek az illető! Az hogy valaki szereti, ha beveszik neki az ő dolga gondolom, pénzről szól a történet akkor résen szokott lenni. Inkább tartozik mint fizet.

Téma: Újjá alakul a TGFSZ!

Hozzáadva: 2013.10.22 11:11

Nekem is hányingerem lett az ilyen új hullámos karon ülőkön akik csörtetnek az íróasztal felé mindenáron és bármi áron!Eltűnne a taxisok környékéről már tisztulna a szakma!

Téma: Újjá alakul a TGFSZ!

Hozzáadva: 2013.10.22 11:08

Az egész történet arról szól hogyan lehet lehúzni még a taxisokat csak kevesen veszik ezt észre!
Most ezt komolyan kérdezted a Fotótól akkor valamit nem értettél barátom! Fordulj meg háttal ülsz a moziban!

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2013.08.28 10:52

http://index.hu/gazdasag/2013/08/27/olcsobb_lesz_eljutni_koppenhagaba_mint_ferihegyre/ és én is fogok figyelni ki fog menni olcsóbban....azt utána mehet a pénztárba fizetni egy kis baksist!