Név
Becenév taxiapp
Honlap http://taxiapp.blog.hu
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: Már Budapesten is szolgálnak elektromos taxik

Hozzáadva: 2019.12.01 14:53

A Tesla Taxi tulajdonosával is készült újabb interjú: 
https://youtu.be/IMcsDnQVa7g

Téma: Már Budapesten is szolgálnak elektromos taxik

Hozzáadva: 2019.11.30 18:39

Na, a Főtaxinál végre rájöttek, hogy az utasok szívesebben ülnek be elektromos autóba? Ha már árban nem lehet versenyezni, mert hatósági áras a taxizás Budapesten, akkor csak abban lehet, hogy kinek használhatóbb a mobilalkalmazása (ebben nagyot fejlődött a Főtaxi), és kinek nagyobb az elektromos autó flottája. Ha tényleg bekerül a Főtaxi appba az elektromos autó választási lehetőség, akkor nekem is egyértelműen az lesz az új kedvencem.https://handras.hu/zold-az-uj-sarga/
https://youtu.be/6WhPHYg4RRc

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2019.10.27 07:01

A fővárosi taxirendelet (31/2013. (IV. 18.) Főv. Kgy. rendelet) határozza meg a viteldíj mértékét. A Bolt ugyanezt a viteldíjat alkalmazza, de kedvezmény kupon felhasználása esetén a viteldíj egy részének megfizetését a Bolt átvállalja.

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2019.10.25 21:29

Hiába pontatlan esetleg a GPS alapján a helymeghatározás, Ubernél, Boltnál, Főtaxinál is a térképen utána a pontos helyet lehet megjelölni.
A Főtaxi alkalmazása tényleg rengeteget fejlődött, mostmár nagyjából utolérte a Bolt színvonalát, 2 dologban meg is előzte:
- van előrendelési lehetőség,
- anélkül tudja közvetlenül felhívni egymást a sofőr és az utas, hogy látnák egymás telefonszámát, a hívó számaként a diszpécser központ száma jelenik meg.
Amiben viszont a Bolt a jobb:
- A fizetés az utas részéről teljesen automatikus, nemhogy készpénzt, bankkártyát sem kell elővenni, az alkalmazásban előre megadott bankkártyát terhelik. Ehhez képest a Főtaxinál meg a sofőr megkérdezi, hogy nem lehet inkább készpénzzel?
- 150+ városban használható ugyanaz az alkalmazás. (Én konkrétan Budapesten kívül Tallinnban (itt kifejezetten Tesla is rendelhető), Pärnuban, Rigában, Panevėžysben, Prágában, Pozsonyban és Lisszabonban rendeltem már autót a Bolt/Taxify alkalmazásból.)
- Ha valaki a meghívó kódommal regisztrál, mindkettőnknek jár 1000 Ft (eurózónában 5€, Csehországban 150 Kč) kedvezmény a következő út árából.

Téma: A taxi fáj?

Hozzáadva: 2019.02.20 20:44

"Tényleg, a Fy applikáció von le valami összeget, ha a kedves utas nem jelenik meg, vagy mondjuk 8 perc után lemondja?"
https://support.taxify.eu/hc/hu/articles/360009457274-Lemond%C3%A1si-d%C3%ADj

"Természetesn megértjük, hogy számos okod lehet a rendelésed lemondására, de a Taxify nem számol fel lemondási díjat. Azonban többszöri, rövid időn belüli lemondás a felhasználói fiók blokkolásához vezethet."

Téma: Észt mundérban... (taxifájos élmények)

Hozzáadva: 2018.12.17 21:13

Nekem úgy tűnik, egy magyar Taxify utánzat, a BKK honlapján is szerepel minősített taxitársaságként.
Letöltöttem az appot, de még 3-nál több taxit nem láttam benne, szóval még eléggé korlátozottan használható. A honlapon is még azt írják, "Hamarosan". Ennek ellenére Facebookon már hirdetik.
https://taxim.hu/hu/

Téma: Hogy mik vannak...!?

Hozzáadva: 2018.10.14 22:06

http://handras.hu/megeri-teslaval-taxizni/
Budapesten melyik appban lehet Teslát rendelni? Az általam ismert és ajánlott Élménytranszfernek nincs appja, úgyhogy biztos, hogy itt nem arról van szó.
"De!  Hogy azok a másfél éves infók, most mennyire reálisak, nem tudhatjuk."
Jogos, írtam egy posztot az azóta bekövetkezett változásokról.
https://taxiapp.blog.hu/2018/09/09/osszefoglalo_a_valtozasokrol