Név
Becenév 69
Honlap
Taxitársaság:

Felhasználó hozzászólásai

Téma: 6x6 Hatszorhatosok kuckója

Hozzáadva: 2018.03.06 17:31

Akár hogy is... Isten nyugosztaljon,Hápi! :-(  Az utolsó taxis korosztályból való volt.... )  Itt egy történet,amit Ő mesélt,és én elhittem neki. Még a sárgítás előtti korszakbó, mikor már érett az új taxisrendelet. Én már akkor is kifelé kacsingattam a taxizásból,mert nem láttam a jövőt úgy ahogy elképzeltem!Akor maradtam volna taxis, ha a 1 taxi- 1 engedély-1 autó!!  megvalósult volna, amiről még anno a Málnával is értekeztünk.... Tudom,már más szelek fújnak... :-( Szóval beszélgettünk a Battyányi mécsesnél a droszton( Gál Béla, Sanyi Bácsi volt etikás, Hápi , Jani Bácsi 745 vagy 754, szegény ő is itthagyott már bennünket ) arról,hogy mennyivel jobb lenne,ha a Fuvakufárok összeülnének, kitalálnának megy megfelelő tarifát,és kész. Valamint azt is megbeszélnék,hogy akit valahonnan jogosan súlyos szabálysértésért kirúgnak, akkor azt ne vegye fel másik társaság, és akkor tisztulna a szakma. Akkor mesélte a Hápi,hogy volt ilyesmi összejövetel, akkor még volt az " Eredeti RádióTaxi" :-), és a Horváth Pali felált,és azt mondta," hogy az Ő zsebében ne turkáljon senki..."De már ez is történelem, ahogy a Hápi is.... :-(Jó melót nektek!

Téma: Főtaxisok ide KLIKK!!!!

Hozzáadva: 2015.06.09 17:19

Te is tudod Balázs,hogy ez nem lehetséges.Az egyik, "Hányan is voltatok a Kondorosin,amikor az árcsökkentés volt anno???
A másik,meg hogy a Főtakács új szerződést köt velük,amiben benne foglaltatik,hogy az alvállalkozó milyen öltözékben dolgozhat neki.Akinek megfelel dolgozik, akinek nem , az nem.
Ki van ez találva!!!

Téma: ADOK-VESZEK! Üzleti céllal fizetős!!! bocs:-)

Hozzáadva: 2015.05.27 13:13

Ez jó ár! :-)

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2015.05.27 13:09

Hasonló a rendszámod?

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2015.05.25 09:53

Nem süllyedek le a szintedre........  Így válasz nélkül maradsz...

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2015.05.24 13:37

És reszkessen minden nagy fekete kombi autó, mert a járgánya tökéletesen alkalmas a megtévesztésre!!! Engedély nélküli halottszállítók! :-)"fővárosi rendeletnek megfelelő sárga szín"  "szabadjelző a tetején"  Mi az a szabadjelző??? Van egy búra a kocsim tetején,amire ráírtam valamit! Esetleg reklámadót azt követelhetnek,ennek még utána kérdezek! (nem a droszton... :-)  )  Ha már ilyen tájékozott vagy, kérdem én: A BKK mit kezd velem,mint magánszeméllyel???Tehát az összes ilyen sárga autó aki vidéken lakik,nem jöhet be Budapest területére,!!!
Tényleg nem változtatok semmit!!!

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2015.05.23 19:14

Ja! És nincs megvilágítva! (taxiórám sincs) csak a kábel lóg!

"(3) Kívülről látható világító, megvilágított, átvilágított, illetőleg fényvisszaverő kivitelű feliratot, ábrát, vagy jelzést - a 27., 67. és 103. §-okban említetteket, továbbá a veszélyes áruk közúti szállítására vonatkozó előírás (ADR) szerinti veszélyt jelző táblákat, a hosszú és nehéz, valamint a lassú járművek (járműszerelvények) megjelölésére engedélyezett táblákat kivéve - a gépjárművön, a mezőgazdasági vontatón és a lassú járművön elhelyezni tilos." 

Ja! És éjszaka sem dolgozom! 

Már nem kell!!!!

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2015.05.23 19:04

De nyugalom! Nem fogok egy utast sem elvinni előletek! Maradok a tortáimmal! 

Egyébként azért csináltam meg így,mert van hogy emeletes tortát viszek, és nem egyszer 20-30 km/h sebességgel közlekedem!

De az első írásomnak nem ez volt a lényege,ahogy reagáltatok rá, de úgy látszik semmi sem változik itt!

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2015.05.23 18:57

Igen, a taxit szabályozza!"67. § (1)154 A taxit fel szabad szerelni az igénybevételi lehetőségének jelzésére szolgáló fényjelző berendezéssel (taxi szabadjelző). Ez a fényjelző berendezés előre színtelen (fehér) vagy borostyánsárga, illetőleg a kettő közötti színkoordinátájú; hátra borostyánsárga, illetőleg kadmium és borostyánsárga közötti színkoordinátájú fényt bocsáthat ki. A taxi szabadjelző készülék fényjelzése a „TAXI” feliratot kell mutassa; megengedett továbbá a taxi szabadjelzőjén az üzemeltetőre, valamint a rendelési telefonszámra, hívószámra utaló jelzés alkalmazása is."

Téma: ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic

Hozzáadva: 2015.05.23 17:16

Naná,hogy az vagyok! Nincs törvény rá,hogy ne lehessen nekem is! Csak azt a pár kollégát sajnálom,akikkel együtt köröztünk a reptéren, meg együtt hallgattuk a rádiót, és nem vettünk fel címet,mikor megbeszéltük.......stb. De ez már a múlt!Legfőképpen annak örülök,hogy már a sok sok ellenségünkhöz nem kellett nekem már az UBER-rel is hadakoznom.